Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
the pursure زدم رفتم اکت بعدی بازی به معنای واقعی کلمه مشکل شده ! همون اول کار یه باس سه قلو را باید بزنی !

مزخرف ترین باس بازی به نظرم همینه به شدت اعصابم رو خورد کرد تا زدمش .به هیچ وجه تنهایی نرو سراغش اگه میتونی لایو برو که 2 نفر رو با خودت ببری وگرنه داخل یکی از اون سلولها میتونی یکی رو summon sign کنی تا کمکت کنه و دقت کن اول اونی رو بزن که بالاست و پیشته بعد برو پایین و دوتایی یکی رو بزنین چون همراهت زیاد زنده نمیمونه و باید کاری کنی که فقط یکیشون باقی بمونه تا خودت دخلش رو بیاری

دوستان تو شماره ی قبلی تو همون نیم ساعت اول با 2 تا باس جنگیدم ولی تو این نزدیک یک ساعت رفتم ولی هنوزباسی نیست! رسیدم به اون بونفایری که یک پیر زن نشسته کمی جلوتر از اون جنگله!
ضمنا از کجا میشه تشخیص داد که یک باس اختیاری هست یا اجباری!؟

مزخرف ترین باس بازی به نظرم همینه به شدت اعصابم رو خورد کرد تا زدمش .به هیچ وجه تنهایی نرو سراغش اگه میتونی لایو برو که 2 نفر رو با خودت ببری وگرنه داخل یکی از اون سلولها میتونی یکی رو summon sign کنی تا کمکت کنه و دقت کن اول اونی رو بزن که بالاست و پیشته بعد برو پایین و دوتایی یکی رو بزنین چون همراهت زیاد زنده نمیمونه و باید کاری کنی که فقط یکیشون باقی بمونه تا خودت دخلش رو بیاری
summon sign که اومد دخلش اومد بعدش دیگه اونجا نبود ! اورج ندارم که لایو برم !

آخرین ویرایش:
summon sign که اومد دخلش اومد بعدش دیگه اونجا نبود ! اورج ندارم که لایو برم !

واسه summon sing کردن باید انسان باشه اگه هالو باشی اون نوشته ظاهر نمیشه باید هیومن افجی استفاده کنی.
واقعا حالگیری این باس من 9 تا هیومن افجی مصرف کردم تا زدمش.
در ضما وقتی اون بالایی توجه اون یه دونه رو به خودت جلب کن و ضرباتش رو دفاع کن با سپر تا همراهت بزنش و وقتی رفتین پایین هم زیاد از جونش کم نشده باش و سریع دخلش بیاد

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
این بازی چجوریه همین اولش یه جایی ولم کرده نمیدونم چیکار باید بکنم
اقا یکی همین اولشو بگه من باید چیکار کنم اصلا نمی دونم چه دکمه ای رو باید بزنم
قسمت اولشو بازی نکردم برایه همین اشنایی ندارم البته میدونم RPG یعنی چی ولی اینطوریشو ندیدم

پیشنهاد میکنم اول نسخه اول رو بازی کنی حتما ! وقتی نسخه اولو تموم کردی مطمئن باش این بازی راحت تر میشه !

سلام بچه ها
این بازی چجوریه همین اولش یه جایی ولم کرده نمیدونم چیکار باید بکنم
اقا یکی همین اولشو بگه من باید چیکار کنم اصلا نمی دونم چه دکمه ای رو باید بزنم
قسمت اولشو بازی نکردم برایه همین اشنایی ندارم البته میدونم RPG یعنی چی ولی اینطوریشو ندیدم

اگه همون اولی که یه کم بری جلو به یه پل میرسی که اونطرفش یه کلبه است واردش شو با پیرزنه صحبت کن و کلاست رو بساز بعد از اون یکی در خارج شو و بنفایری که دم در هست رو روشن کن و به راهت ادامه بده یه سری غار سر راهته که دهانه شون با مه پوشیده شده برو توشون یه سری تخت سنگ مستطیلی شکل سفید تو مسیرته که روشون کلیک کن تا بگه چطور از دکمه هات استفاده کنی

راجب به باس the Persure که رفقا میگن خیلی سخته
72210384283450281327.png

البته سخته اما اگه بخواید بجنگید، اما میشه بدون هیچ دردسری کشتش خیلی ساده جوری که وقتی بار دوم که رفتم سراغشو زدمش خندم گرفت
تو اون منطقه اگه نگاه کنید دوتا زوبین خیلی بزرگه
کاری که باید بکنید اینه اول یکم بچرخید و مسیر مستقیمی که زوبین ها تیر پرتاب میکنن و متوجه شین فقط زودم از زوبین ها دور شید که خراب نشن با ضرباتش
بعدم بریم تو مسیر و منتظر باشید بیاد سراغتون
حالا سپرتون رو بیارید بالا و درست وقتی رسید بهتون با سپر یه ضربه بهش بزنید واسه من LB+LT
اینجوری 5 ثانیه گیج میشه
حالا سریع بدوید سمت زوبین و بهش تیر پرتاب کنین
اینجوری 95% جونش میره و شما فقط باید یه ضربه ناقابل بزنید بهش
بهمین سادگی به همین خوشمزگی
دارک سولز سخت هست اما اگه به محیط و امکاناتی که داری دقت نکنی!!

- - -ویرایش - - -

سلام مرسی از پاسخت ولی مشکل اینجاست که هر چی دکمه E رو میزنم دره باز نمیشه؟؟؟؟؟؟
منظورش از A کدوم دکمست ؟؟؟؟؟؟؟؟

دکمه ها تو بازی بر اساس دسته 360 تنظیم شدن یکم وقت بذار همون اول کار که تو بیشه میافتی رو زمین دکمه هارو تنظیم کن

72210384283450281327.png

البته سخته اما اگه بخواید بجنگید، اما میشه بدون هیچ دردسری کشتش خیلی ساده جوری که وقتی بار دوم که رفتم سراغشو زدمش خندم گرفت
کاری که باید بکنید اینه اول یکم بچرخید و مسیر مستقیمی که زوبین ها تیر پرتاب میکنن و متوجه شین فقط زودم از زوبین ها دور شید که خراب نشن با ضرباتش
حالا سپرتون رو بیارید بالا و درست وقتی رسید بهتون با سپر یه ضربه بهش بزنید واسه من LB+LT
اینجوری 5 ثانیه گیج میشه

- - -ویرایش - - -

دکمه ها تو بازی بر اساس دسته 360 تنظیم شدن یکم وقت بذار همون اول کار که تو بیشه میافتی رو زمین دکمه هارو تنظیم کن
لول من پیش خودم هی فکر میکردم یعنی میشه با این زوبین ها زدش :))

من با دسته دارم میرم. خیلی طول کشیده بود به Jump قبلی عادت کنم، Jump کردن تو این شماره خیلی بد قلق شده. Level Up کردن هم فرق کرده. واسه Level Up باید برین Majula پیش اون خانومه!
این بازی فوق العاده اس! ذره ای افت نکرده به نظرم!

72210384283450281327.png

اینجوری 5 ثانیه گیج میشه

- - -ویرایش - - -

من اون زوبین ها رو دیدم ولی فکر کردم تا بخوام ازش استفاد کنم دخلم رو آورده واسه همین زدمش:d

البته این باس یه بار دیگه باهاش مبارزه میکنین که اختیاری و اونجا دیگه خبری از زوبین نیست باید کامل بزنینش:d

در مورد Pursurer، اگه واقعا اول بازی می خواید طعم چالش رو احساس کنید بجای اینکه تو محل خود باس که زوبین هست باهاش بجنگید برید روی اون پشت بوم که توی Forest of Fallen Giants هست و وقتی که عقاب پرتش کرد اونجا باهاش بجنگید! اینطوری حس خیلی حماسی تری هم میده:d

برای Buildــه STR - DEX بازی رسما بعد زدن Pursurer خیلی آسون تر میشه و اونم به لطف ست آرمور، شمشیر و سپر Drangleic هست.

در مورد Pursurer، اگه واقعا اول بازی می خواید طعم چالش رو احساس کنید بجای اینکه تو محل خود باس که زوبین هست باهاش بجنگید برید روی اون پشت بوم که توی Forest of Fallen Giants هست و وقتی که عقاب پرتش کرد اونجا باهاش بجنگید! اینطوری حس خیلی حماسی تری هم میده:d

برای Buildــه STR - DEX بازی رسما بعد زدن Pursurer خیلی آسون تر میشه و اونم به لطف ست آرمور، شمشیر و سپر Drangleic هست.

من اولین بار اینجوری رفتم سراغش فکر کردم یکی از دشمنهای عادی بازی فقط جونش زیاده اخه باس ها قبلشه وارد اون مه میشدی پشتش باس بو واسه همین با کله رفتم تو سینش زد نفلم کرد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or