Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
اون بونفایر که تو Shaded Woods هست به سه تا مسیر ختم میشه..یکیش مه آلوده که قبلا رفتی...یکیش میره به سمت Shrine Of Winter که اینم رفتی و درنهایت یک مسیر میمونه که هیچ موجودی برای کشتن توش نیست و شما میری میرسی به یک در بزرگ که اگر حلقه ی پادشاه دستت باشه باز میشه و وارد Aldia's Keep میشی...!!سر راسته که
خوب الان من تو همون بونفایر آخر هستم! بعد از اون برنفایر که دقیقا جلو همون دری که با حلقه پادشاه باز میشه هست باید چکار کنم؟
میرم پایین هیچ راهی نیست، از اون قسمت هم بپرم پایین میره همون جایی که مراحل اول رفتم سمت همون جایی که یه مارمولکه هست آتیش میزنه!

خوب الان من تو همون بونفایر آخر هستم! بعد از اون برنفایر که دقیقا جلو همون دری که با حلقه پادشاه باز میشه هست باید چکار کنم؟
میرم پایین هیچ راهی نیست، از اون قسمت هم بپرم پایین میره همون جایی که مراحل اول رفتم سمت همون جایی که یه مارمولکه هست آتیش میزنه!

مارمولک چیه حاجی؟؟:dدر وقتی باز میشه یه کم جلوتر رفتی یه سری سگ بهت حمله نکرد؟؟اصلا مطمئنی داری درست میری؟؟ جایی برای پریدن نداره که....:-/

دقیقا اینجا :
pbs40unm3nkvohvi7xr1.jpg

pjc3gqgjnsfljq89isgh.jpg

xl1m3zogirwstzh9pmgz.jpg

عزیزه دلم اینجا که Forest Of Fallen Giants ه...باید بعد از دیدن اژدها بیای پیش همین درختایی که نشون دادی و بری تو خاطراتشون....پیامم رو تو پروفایلت بخون:d

ویرایش:

این مسیرو برو بعدش سه تا مسیر دیگه هست..یکیش مه آلوده و دیگری میره به Shrine Of Winter...شما مسیر سومی رو برو و ادامه بده تا برسی به Aldia's Keep..
0u23q8r7wiqhmkwbo31v.jpg

آخرین ویرایش:
اول اینکه بحثمون چون از بیخ بی پایه اساس نباشه،میگیم که دلیلیمون واسه مطرح شدن این بحث، اون Heide Knight تو تریلر DLC هست :دی

اسم مکان هست Heide Tower of Flame و برج هم اون جا خودنمایی میکنه و یه جورایی نماد شهره.نکته ی مهم اینکه معماری سازه‌ها خیلی‌خیلی شبیه Anor Londoـه.بعد اینجا Covenantـی وجود داره به اسم Blue Sentinels که شبیه Blade of the Darkmoonـه که اونم تو آنورلوندو بود.ارنستاین هم که اینجاست.

حالا اینا رو برا چی گفتم؟میدونیم که Gwynevere با شوهرش Flame God Flann از انورلوندو فرار کرده.من میگم این دوتا اومدن اینجا این شهر بنا کردن :دی واسه همین اگه DLC بیایم اینجا قضیه خیلی جالب میشه :دی

ویرایش : آقا اینجا پست هامون وسط "این باس چجوری بکشم" "الان باید کجا برم" و اینا گم میشه ، همون تاپیک بغلی بریم بهتر نیست؟:دی
نکته دقیقا همین چیزایی بود که گفتی:biggrin1: بریزیم تاپیک بغلی رو آباد کنیم:biggrin1:
چقدر خوشحالم بعد از تموم کردن بازی دفعه ی اخر توی مَجولا موندم و نرفتم new game باز ... :d
اصن حس گذروندن این روند تکراریو ندارم، برعکس شماره یک :|
دقیقا باهات موافقم. 60 بار شماره اول رو تموم کردم و هر دفعه با شور و اشتیاق دوباره میرفتمش ولی شماره دوم محیطاش یه جورین که روندشون باعث میشه بعد از 2-3 بار کسل کننده بشه:|
==============================
این عکس در نوع خودش خیلی جالبه و میتونه قضیه اون 3تا مار رو توضیح بده:biggrin1:

این عکس در نوع خودش خیلی جالبه و میتونه قضیه اون 3تا مار رو توضیح بده:biggrin1:
ظاهرا در مورد کشته شدنشون باشه ...
(اون گَرد سفیدی که بعد از کشتن دشمن ها ازشون بلند میشد دور و برشونه)
من بیشتر منتظر crown of the ivory king هستم ..
حس میکنم محیطش مثل world of painting باشه ... که در نوع دارک سولز یه محیط فوق العاده قشنگه :d

دوستان من هنوز staff پیدا نکردم لولم 57ه یکم عجیب نیست؟ هر جایی هم که رفتم فارم کردم

Staff پیدا کردنی نیست، خریدنیه...ازون یارو که تو Huntman's Copse روی صندلی نشسته میتونی بخری..ازون یارو که تو No man's Wharf رو زمین نشسته نزدیک کشتی میتونی بخری...ازون زنه که تو Shaded Woods سنگ شده میتونی بخری و غیره:d الان ما نمیدونیم شما چنتا منطقه رو رفتی...ولی تو بعضی مناطق تو صندوقچه ها هست..من خودم دوتا Staff ازتو صندوق ها پیدا کردم..لوکیشنش رو نمیدونم کجاست ولی هست:d

دوستان من هنوز staff پیدا نکردم لولم 57ه یکم عجیب نیست؟ هر جایی هم که رفتم فارم کردم
دوتا استف خوب توی مَجولا مخفیه (توی یکی از درب های همون گودال) که یک کلید میخواد که توی زیره gutter دست اون giant هاست
یه استف تقریبا خوب از دست جادوگر های قبل از رسیدن به وندریک هست
توی همون قبرستون (اون بخش که سنگ قبرهای زیادی هست هست) یک درب مخفی هم هست که یه استف خوب توشه
بقیه خوبارو هم یا مستقیم باید بخری یا باید با خریدای دیگه بهت بدن به عنوان هدیه

دوستان اون جادوگره که تو یه زندان مه آلود توی Aldia's Keep(اگه اشتباه نکنم) زندونی شده بهم گفت Cale رو بکش و کلاه خودش رو برام بیار...من کشتمش میرم هرچی باهاش حرف میزنم بهم چرت و پرت میگه..!!

دوستان اون جادوگره که تو یه زندان مه آلود توی Aldia's Keep(اگه اشتباه نکنم) زندونی شده بهم گفت Cale رو بکش و کلاه خودش رو برام بیار...من کشتمش میرم هرچی باهاش حرف میزنم بهم چرت و پرت میگه..!!

کار بدی کردی کشتیش :d .... حالا اشکال نداره.... میتونستی مسالمت آمیز کلاهشو بگیری.... احتمالا انسان هستی که باهات حرف نمی زنه ... Hollow شو و برو باهاش صحبت کن...

دوستان یک سوال مسخره :">
الان من دارم NG+++رو بازی می کنم بعد دی ال سی های بازی هم NG+++ می شن ؟

بله همینطوره، اگه سطح سختی بازی بخواد معمولی باشه که بازی خیلی آسون میشه.

---------------------

نویسنده Game Informer این DLC رو بازی کرده و گفته که شامل سه منطقه میشه که دوتاش بزرگ و پر رمز و راز هستن و هرکدوم 3 بونفایر دارن و یکیش هم ظاهرا فقط یه بونفایر داره. نویسنده گفته که باس های DLC خیلی سخت تر از باس های بازی اصلی هستن و کلا دشمنای سخت تری هم داره. ایشون بازی رو در عرض 5 ساعت تموم کرده ولی گفته تمام رمز و رازهای موجود در بازی رو کشف نکرده و بصورت تفریحی بازی کرده. ظاهرا یه غار هم توی بازیه که حالت Challenge داره و شرایطش طوریه که گذشتن ازش خیلی خیلی سخته. از همه بهتر اسلحه های جدیدش هست که میتونید با Trade کردن با Ornifex بسدت بیارید که یه Halberd جدید هم توشونه.

Ornifex رو چطوری پیدا کنم؟؟

کار بدی کردی کشتیش :d .... حالا اشکال نداره.... میتونستی مسالمت آمیز کلاهشو بگیری.... احتمالا انسان هستی که باهات حرف نمی زنه ... Hollow شو و برو باهاش صحبت کن...

همون یارو بهم گفت بکشش برای اثبات اینکه مرده کلاه خودشو بیار...چه میدونستم...باهاش حرف زدم هیچی به هیچی...کشتمش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or