دوستان کسی جایی (تو تهران) یا سایتی سراغ نداره که DS: scholar of the first sin رو داشته باشه ؟؟ P.M کنید لطفا![]()
دوستان کسی جایی (تو تهران) یا سایتی سراغ نداره که DS: scholar of the first sin رو داشته باشه ؟؟ P.M کنید لطفا![]()
چطور عضو piligrams of the dark بشم؟
سلام شرمنده شاید سوالم تکراری باشه ولی اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم.
من بازی رو برای بار اول تموم کردم روی x360 و دوباره برای بار دوم شروع کردم ولی نمیدونم چرا White soap sign من کلا خاموش شده یعنی گزینه use رو نمیتونم استفاده کنم یعنی نه میتونم کسی رو summon کنم و نه کسی میتونه من رو summon کنه غول giant و knight روو کشتم حدود 4 ساعت بازی رو هم رفتم یعنی اگه قرار بوده sign من کار کنه تا الان باید راه میوفتاد human nullify رو هم از بین بردم و همه چیز رو برای summon آماده کردم دقیقا این کارها رو باره و بارها دفعه اول انجام دادم و خیلی ها رو sumun کردم ولی الان کلا گزینه use برای من از کار افتاده همه کار هم کردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم مرسی.
بله اگه این نسخه رو بگیرین هر سه تا دی ال سی توش هست.دوستان قضیه ی این DLCها چی شد؟
با گرفتن این نسخه ی دو دیسکی میشه به DLC ها دسترسی پیدا کرد یا نه؟
خودکار کلید های لازم برای دی ال سی رو اضافه میکنه یعنی ؟؟بله اگه این نسخه رو بگیرین هر سه تا دی ال سی توش هست.
من نسخه scholar of the first sin رو خریدم که همونیه که دی ال سی ها رو توش داره .
مشکلی هم نداره یک دیسکش اپدیته مولتیه و اون یکی دیسک هم دی ال سی و خوده بازی .
من که بازی اصلی رو قبلا تا آخر رفته بودم کلیدهای دوم و سوم رو خودکار رو اضافه کرد خوده بازی.خودکار کلید های لازم برای دی ال سی رو اضافه میکنه یعنی ؟؟