SPY x KIller
کاربر سایت
دوست عزیز اینی که شما میگی رو کنسول های خانگی ممکن نیست ولی برایpc بله میاددوستان یک سوال داشتم این dlc ها در اینده مثله نسخه ی اول رو دیسک میاد؟
دوست عزیز اینی که شما میگی رو کنسول های خانگی ممکن نیست ولی برایpc بله میاددوستان یک سوال داشتم این dlc ها در اینده مثله نسخه ی اول رو دیسک میاد؟
من هنوز تموم نکردم بازی رو چون ایام عید بود شبی 2-3 ساعت بیشتر نرسیدم بازی کنم و الان هم مهمون اومده اتاقم اصلا نمیشه بازی کرد! ولی تا الان که لول 120 هستم مشکل خیلی خاصی تو بازی نداشتم، حتی سخت ترین غول ها رو هم بعد 7-8 بار کشتم، Convenant ظاهر نکردم اصلا و نزدیک 15 تا هم Human Effigy دارم که اصلا ازشون استفاده نمی کنم چون فرقی واسم نداره. شمشیر و آرمورم هم هنوز همون setــه Drangelic هست که اصلا آپگریدشون هم نکردم.. Death هام هم تا اینجا که نزدیک 15 تا غول کشتم 150 و خورده ای هست که بیشترش واسه بدست آوردن آیتم هایی بوده که توی جاهای خطری بوده! نمی خوام بگم که من بازیم خوبه اصلا چون شیوه بازیم فقط Block + Roll و Attack هست و کار خاصی انجام نمی دم ولی بنظر من بازی اصلا و ابدا سختیش زیاد نیست بیشتر راضی کننده و لذت بخشه، اگه یکم بیشتر بود خیلی بهتر می شد.
این دختر کجاست؟1- پنج تا
2- نامحدود. من اینجوری Intelligence لازم یه جادو رو 9 تا آوردم پایین تر :d
3- نمیدونم چون Convenant ها بیشتر برای قسمت آنلاین هست و برای آفلاین اهمیتی نداره.
4- همون دختره که بقل آهنگره روی سنگ تو Majula نشسته بعد از گرقتن King's Ring بهت 10 تاشو میفروشه و وقتی باس آخر رو زدی نامحدود بهت میفروشه و هر چند تا بخوای میتونی ازش بخری.
قبلا انتخاب یه باش به عنوان سخت ترین باس بازی سخت بود چون هر کدوم قلق خاص خودشون رو داشتن .
ولی الآن دیگه راحته :
Fume Knight
در قلعه Dragnleic برای من باگی شده باز نمیشه ! کسی میدونه چجوری میشه درستش کرد؟![]()
آپدیتش خیلی بزرگه! راه دیگه ای نداره؟شما بازی رو به اخرین ورژن اپدیت کن و بعد نزدیک در قلعه که رسیدی حتما یه نفر از اون کماندارا یا هر دشمن دیگه ای رو دقیقا نزدیک و مقابل اون مجسمه های کنار دروازه بکش.حالا روحشونو
این مجسمه ها جذب می کنن و در باز می شه.
مخالفم Ancient dragon از هم سختر هست البته من هنوز Dlc بازی نکردم ولی خداییش غولی که توی Wiki بازی 10 روش برای کشتنش هست و همون ها هم شانسی هست به نظرم سخترین باشه
آپدیتش خیلی بزرگه! راه دیگه ای نداره؟
http://www.xbuc.net/media/updates/40398c88-1973-454a-ac15-0326cfe0a63f/tu00000008_00000000
مخالفم Ancient dragon از هم سختر هست البته من هنوز Dlc بازی نکردم ولی خداییش غولی که توی Wiki بازی 10 روش برای کشتنش هست و همون ها هم شانسی هست به نظرم سخترین باشه