Multi Platform Dark Souls II: Scholar Of The First Sin

zz28gvnfbv2y36euyd7x.jpg

تاریخ عرضه : اروپا 2 اپریل
امریکای شمالی هم 7 اپریل

Namco Bandai امروز اعلام کرد Dark Souls II : Scholars of the first sins ساله اینده هفتم April برای PC-Xbox360-Ps3 و همچنین کنسولهای نسل جدید PS4-Xbox One عرضه خواهد شد . لازم به ذکر هست این بازی 2 April نیز برای اروپا عرضه خواهد شد .

طبقه گفته Namco Bandai نسخه نسل بعدی این بازی برای کنسولهای نسل بعد و PC هایی که از DX11 پشتیبانی میکنند در دسترس خواهد بود که شامله بازی Dark Souls 2 به علاوه 3 DLC که پیشتر برای این بازی عرضه شد خواهد بود . همچچنین بازی شامله دشمنان بیشتر و زیاد تر خواهد بود به علاوه مکانهای متفاوت برای دشمنهای بازی به نسبت نسخه پیشین و همچنین افزایش تعداده نفراتی که در انلاین میتوانند بازی کنند. به علاوه بازی نیز از بهبود گرافیکی برخوردار خواهد بود که در عکسهای زیر مشاهده میکنید:

اپدیت جدید :

قابلیت انتقال Save ها از Last gen به next gen وجود ندارن .
Cross-Play وجود نخواهد داشت چون نسخه های جدید سرورهای اختصاصی مربوط به پلتفرمه خودشون رو خواهند داشت .

اپدیت جدید :

محتویات نسخه Scholar Of The First Sin :

1. NPC جدید :

Scholar Of The First Sin
برای توضیح دادن بیشتر داستان طراحی شده

2. Boss جدید :
Aldia, Scholar Of The First Sin

3. New Placements:
Undead Crypt: the first bonfire (Undead Crypt Entrance) is now in front of the stairs, not under them.

4. New Events
Alternative, dark ending (after defeat Aldia).

5. New Items
Agape Ring Absorbs souls in place of its wearer (purchased from straid)

6. New Items Effects
Watchdragon Parma Increases item discovery when equipped

7. Lore Changes:
جهته دارا بودن اطلاعات بیشتر ادیت شدن
by the Scholar of the First Sin Patch.
Chaos Shield
King's Shield
Slumbering Dragon Shield
Slumbering Dragoncrest Ring
Lingering Dragoncrest ring
Soul of the Duke's Dear Freja
Giant Lord Soul
Soul of the Last Giant
Soul of Nashandra
Giant's Kinship
Alonne Captain Set
Alva Set
Archdrake Set
Black witch set
Ironclad Set
Tseldora set
Monastery set
Chaos Set
Varangian Sword
Ruler's Sword
Warped Sword
Arced Sword
Barbed Club
Blacksteel Katana
Chaos Rapier
Giant Warrior Club
Bow of Want
Alonne Greatbow
Archdrake Chime
Chime of Want
Olenford's Staff

تغییرات :
Parameter adjustments for improved game balance.
Augmented item descriptions.
Improved online matchmaking functionality.
تعداده شخصیتهای انلاین به 6 افزایش یافته
بهبودهای گرافیکی
یه سری توضییحات بیشتر
  • Added new character, The Scholar of the First Sin.
  • Additional item description text, such as Majestic Greatsword‎ and Soul of the Rotten.
  • Choosing to enter the Covenant of Champions will now allow enemies to continue to respawn after being defeated and will now cause enemies to inflict more damage to the player.
  • Players will gain access to a new item: The Agape Ring. When players equip the new Agape Ring, souls collected from kills during online play will be absorbed by the ring rather than the player. This allows players to control their online matchmaking experience by limiting their total souls collected.
  • Increased effect of Rusted Coin.
  • The bonfire warp selection screen will now highlight the top three areas where players will have the best chance to connect with other players online.
  • Players on their first play through can now match with players on their 2nd or further play through.
  • Made it so that invading players cannot use items which invite more enemies.
  • NPC conversation text is now displayed more prominently than online notices.
  • Players may now choose to cancel out the effect of the Human Effigy at bonfires.
  • Calibrations no longer saved each time before the title screen.
  • Made it possible to skip the ending sequence the 2nd time through and beyond.
  • Adjusted timing for Licia of Lindeldt to become the player’s enemy.
  • To prevent invasion after defeating area bosses, made the Human Effigy effect function in this situation automatically.
  • In Black Gulch, made it possible to receive Forgotten Key after defeating a Giant when the player has 99 Souls of a Giant.
و همچنین بازی روی 1080 و همچنین 60 فریم اجرا میشه

آخرین ویرایش:
خوب بازيهاي سري دارك سول معروفن به سخت بودن نبايد خيلي تعجب كني أين بازيها هميشه ادمو سوپرايز ميكنن ولي اگر درجه سختيشو مثل بلود بورن متعادل ميساختن بهتر بود بعضي موقعها تو دارك سولز كفر آدم در مياد هي با بدبختي اكسپرينس جمع ميكني يه دفعه با كوچكترين اشتباهي همش مشيه باد هوا حالا بدترش اينه كه بار دوم به اكسپرينست نرسي و باز بميري هر چي جمع كردي ميره واسه خودش من كه إز ترسم يه مقدار كه جمع ميكنم زود ميرم لول اپ ميكنم كه همون يه مقدار رو هم إز دست ندم:d
خلاصه اينكه دارك سولز ديگه بايد با سبك بازيش ساخت كاريش نميشه كرد ;)
از اون نظر که بله D: کلا تو pc هم DS2 رو جوییدم اما بازم تازگی داره
امروز coop رفتم 4-5 نفره خیلی حال میده D: هرچند که overpower کامل میشیم ×_× ولی جالب بود. عکساش رو میزارم تا شب.
ولی کلا بعضی قسمتهای بازی رو سخت کردن بعضی قسمتهای رو اسون ولی بیشتر حس کردم سخت شده . مثلا یه قسمت اسون شده اون زیر زمینی بود که 2-3 تا beetle توش بودن . الان هیچی توش نیستن پره اسکلت شدن ولی جاش منطقه بعدی که مجسمه giant هست و bonfire اینا پره beetle کردن بدتر شده ×_×
الان این قسمت hedies خیلی سخت شده بود D:
دقیقا. امروز 30 هزارتا از دستم رفتم . نشستم کلی coop اینا رفتم تا 45 هزارتا جمع کردم . حالا باید برم مصرف کنم
این سیستم اینکه دشمنها رو پاک میکنه بعد اینکه زیادی یه منطقه رو پشته سره هم میری هم به نظرم اومد تند تر شده . الان نمیدونم چند بار این heidies رو فتم ولی کلا 3 تا دشمنها رو پاک کرده و فقط شوالیه ها و چند تا دیگه موندن .
جای یه سری ایتمها هم عوض کردن . الان دیدم جای Estus Flash هم عوض کردن . اونی که بالای Bonfire اولی بود که درش رو میشکوندیم دیگه اونجا نیست . رفتن گذاشتنش وره دله The Peruser لول
نمیدونم چرا حس کردم از BB سختر شروع شد ×_×

بازی فوق العاده ـس ! یکی از بهترین ریمستر هاست ، محتوای بسیار ارزشمندی هم به بازی اضافه شده و بنظرم بازی خیلی بالانس تر شده و باگ های عجیب نسخه اصلی رفع شده .
60فریم بودنش شدیدا رو مبارزات تاثیر گذاشته و در حالت کلی از هر دو نظر هنری و تکنیکی عالیه !
دقیقا . منم خیلی حال کردم
به نسبت نسخه نسل قبل که روی pc رفتم حالا texture و نورپردازی و کیفیت سایه ها که تا % بهبودی یافته هیچی ... اینکه رنگ امیزی بازی رو درست حسابی زندش کردن عالی شده . واقعا majula و heidies خوش رنگ و زنده شدن . امروز عکسهاش رو با عکسهای نسخه pc میزارم ... خیلی خوب بود
دقیقا 60 فریم بازی عالی هست شکی درش نیست. مبارزات رو خیلی واقعی تر میکنه

خب امرزو کلی بازی کردم
اینم یه چندتا عکسه دیگه که جدا کردن از لابلای بهترینها

از Cathedral of blue - Heidies tower of flame و مبارزه با dragonslayer - rider و The Peruser عزیز D:

همونطوری که انتظار داشتم کلا رنگ و روی بازی خیلی خوب شده
بخشه مولتی هم عالیه. Player هم راحت گیر میومد D:
کلا 4 به بالا Overpower میشه. البته شاید برای Boss های dlc بهتر جواب بده ( از بس که خاطره بد از dlc این بازی دارم )

در کل که خیلی عالی هست ×_×

آیا کسی این بازی رو تو ایران دیده؟ وارد شده آیا؟ یعنی هیچ کس جز خودم علاقه ای به این بازی نداره تو بچه های وان؟ :|

این سبک که کلا طرفدار کم داره حالا این بازی که کلا کم هستند بعد رو وان هم هست دیگه چه انتظاری داری :دی رو 4 هم می دیدم بیشتر دو3 نفر نگرفتن اینجا.

الان چند روزه كه بلادبورن رو تموم كردم و اولين تجربم از بازياى فرام سافتور به بهترين تجربم از دنياى گيم تبديل شده.شديدا وسوسه شدم كه برام سراغ اين بازى ولى نگرانم كه به خورده حس قديمى بودنش اون هيجان بلادبورن رو دقيقا بعد از تموم كردنش بهم نده،مخصوصا كه ويچر هم نزديكه.
قبل از بلادبورن،دراگون ايج رو تموم كردم،الان هم به فكر دارك سولز و ويچر جديدم.نمى دونم يه جورايى ميترسم زده بشم كلا از بس آر پى جى پشت سر هم بزنم و سر اين دوتا يهو وسط كار قيدش رو بزنم.آخه لامصب هيچ بازى خوبى هم تو باقى سبكا پيدا نمى شه يكم تنوع باشه،بشخصه حتى نمى تونم نيم ساعت پاى بتل فيلد و امثالش دووم بيارم.خلاصه كه گير كردم و تقريبا بى بازى هم هستم،چون دانجن هاى بلاد هم امروز فردا تموم ميشن.نياز به مشورت و راهنمايى دارم.

الان چند روزه كه بلادبورن رو تموم كردم و اولين تجربم از بازياى فرام سافتور به بهترين تجربم از دنياى گيم تبديل شده.شديدا وسوسه شدم كه برام سراغ اين بازى ولى نگرانم كه به خورده حس قديمى بودنش اون هيجان بلادبورن رو دقيقا بعد از تموم كردنش بهم نده،مخصوصا كه ويچر هم نزديكه.
قبل از بلادبورن،دراگون ايج رو تموم كردم،الان هم به فكر دارك سولز و ويچر جديدم.نمى دونم يه جورايى ميترسم زده بشم كلا از بس آر پى جى پشت سر هم بزنم و سر اين دوتا يهو وسط كار قيدش رو بزنم.آخه لامصب هيچ بازى خوبى هم تو باقى سبكا پيدا نمى شه يكم تنوع باشه،بشخصه حتى نمى تونم نيم ساعت پاى بتل فيلد و امثالش دووم بيارم.خلاصه كه گير كردم و تقريبا بى بازى هم هستم،چون دانجن هاى بلاد هم امروز فردا تموم ميشن.نياز به مشورت و راهنمايى دارم.
اینم تو مایه های همون BB هست منتهی یه سری چیزهای خاص خودش رو هم داره . یکی از بزرگترین فرقهاش حضور سپر هست ! ( البته dodge هم میتونی بدی اما توی این بازی سیستم وزن هست که اگر سبک باشی راحت میتونی dodge بدی اگر سنگین بازیش سختر و کندتر میشی ) به علاوه اینا تعداده سلاحها و ایتمهای بازی خیلی بیشتر از BB هست . همچنین 3 نوع جادو داره که هر کدومشون کلی زیر مجموعه دارن !
بازیش هم به نسبت bb طولانی تر هست اگر بخوای همه قسمتهاش رو بری . کلا من از DS بیشتر از BBخوشم میاد. حضور جادو و dragon اینا رو بیشتر ترجیج میدم D:

من از این عوض شدن جای دشمن ها تا قبل از اینکه به iron keep برسم خیلی خوشم اومد ولی توی iron keep خیلی دیگه بد شده مخصوصا تا قبل از smelter الان مثلا بخوای همه دشمن ها رو رد کنی و برسی به smelter یک جورایی غیر ممکن هست رسما gan8g ban8g ت میکنن :d

من اینو رو PS3 بازی نکرده بودم و همزمان با Bloodborne گرفتمش اوایل فکر میکردم مثل DS1 باشه و از Bb بیشتر حال بده ولی الان میتونم بگم ضعیفترین بازی تو سریه و دیگه با Bb مقایسه ـش نمیکنم ! :love: :دی

من از این عوض شدن جای دشمن ها تا قبل از اینکه به iron keep برسم خیلی خوشم اومد ولی توی iron keep خیلی دیگه بد شده مخصوصا تا قبل از smelter الان مثلا بخوای همه دشمن ها رو رد کنی و برسی به smelter یک جورایی غیر ممکن هست رسما gan8g ban8g ت میکنن :d
اره خیلی زیادن شوالیه ها .
به نظرم Sorcery نیاز 100% هست توی این قسمتها. خیلی جاهاش رو به لطفه همین souls arrow ها و dark orb ها رد کردم !!! همون قسمت قبل از smelter demon که پایین میفتی کلی دشمنها میریزه سره ادم .
بعدش به نسبت قبل بیشتر دنبالت میان !!!

اره خیلی زیادن شوالیه ها .
به نظرم Sorcery نیاز 100% هست توی این قسمتها. خیلی جاهاش رو به لطفه همین souls arrow ها و dark orb ها رد کردم !!! همون قسمت قبل از smelter demon که پایین میفتی کلی دشمنها میریزه سره ادم .
بعدش به نسبت قبل بیشتر دنبالت میان !!!

بیشتر دنبالت میان سخت تر هم شدن یا به نظر من میاد ولی فکر میکنم AI شون یکم بهتر شده , من این شخصیت Dex رو وقتی که شروع کردم تصمیم گرفتم بدون سپر + covenant of champions انجام بدم تا اخر بازی به smelter که رسیدم دهنم سرویس شد تا حالا یادم نمیاد توی هیچ کدوم از سولز ها اینقدر یک جا مرده باشم یعنی اگه بخوای همه رو بکشی کاملا شدنی هست اما هر بار وقت خیلی زیادی میبره و برای من که یادم رفته بود چطوری با smelter مبارزه کنم 10 بار اول که مردم کلی طول میکشید به باس برسم و برای اسپید ران ها واقعا نامردی شده این تیکه یعنی من که نتونستم بدون کشتن چند تا شون اسپید ران برم جای باس

بیشتر دنبالت میان سخت تر هم شدن یا به نظر من میاد ولی فکر میکنم AI شون یکم بهتر شده , من این شخصیت Dex رو وقتی که شروع کردم تصمیم گرفتم بدون سپر + covenant of champions انجام بدم تا اخر بازی به smelter که رسیدم دهنم سرویس شد تا حالا یادم نمیاد توی هیچ کدوم از سولز ها اینقدر یک جا مرده باشم یعنی اگه بخوای همه رو بکشی کاملا شدنی هست اما هر بار وقت خیلی زیادی میبره و برای من که یادم رفته بود چطوری با smelter مبارزه کنم 10 بار اول که مردم کلی طول میکشید به باس برسم و برای اسپید ران ها واقعا نامردی شده این تیکه یعنی من که نتونستم بدون کشتن چند تا شون اسپید ران برم جای باس
اره Ai ها بهتر شده. بعضی دشمنها مثل قدیم خیلی ماست نیستن . من الان نزدیکه Black Gulch هستم لول ×_× تغریبا تا همینجا هم بعضی boss ها به نسبت نسخه اصلش وحشی تر شدن مخصوصا Duke's Dear Ferja که بیشتر حرکت میزد کلا !!!!
اتفاقا اینا به اون شمشیره Ultra Knight خیلی حساسن . یکم upgrade اش کنی چون damage اش اتیش هم هست تغریبا با 3 ضربه میمیرن. من با Dragonrider shield هم میرم خوب دفاع میکنه . یکم طول میکشه همه رو بزنی ولی یکی از بهترین جاها برای FARM کردن بود. انقدر farm کردم و coop این smelter رو زدم کلا ددیگه همه دشمنها رو پاک کرده از اونجا
توجه کردی توی Lost bastile چقدر The Peruser اضافه کرده ؟ لووووووووووول اونا رو همه رو بزن
اره کلا بازی دیگه speed run friendly نیست
همون اولش توی tower of flame رو برداشتن از اون شوالیه سفیدها پر کردن - خیلی هم به نسبت level ادم قوی شدن !!! بعدش جفت باسها رو که میزنی همه شون بلند میشن !!! اون dragon هم که گذاشتن اونجا هیچی اصلا
بیشتر جای بازی همین black gulch و به سمتش هست که تغییر کرده . حالا بری میبینی.
ولی کلا درجه سختی بازی خیلی بالا رفته به نسبت قبل.

بچه ها من bloodborne رو فقط بازی کردم به نظرتون ارزش داره اینو نسخه رو بگیرم ؟
ببین انتظاره BB رو نداشته باش ( نمیگم این بدتره از اون ) توی BB اینا اومدن سیستم مبارزات رو عوض کردن برای همین وقتی DS رو بازی کنی متوجه میشی کلا مبارزاتش توی یه فازه دیگه هست. لزوما خبری از مبارزات خیلی سریع و بپر بپر نیست !!!
اگر DS1 رو بازی کرده باشی اینم به همون صورته ...
به نظرم یه سری ویدیو gameplay ازش ببین
یکی تفاومتهای عمدش حظور بیشتر سلاحها هست ( خیلی بیشتر لول ) - کلاسهای مختلف - همچنین 3 نوع جادوی مختلف هست -
حدودا هم 40 تا Boss داره و 3 تا dlc هم همراهش هست . به نسبت بازی طولانی هست. کلی جا برای گشت و گذار داره مثل bb و ds
کلا من که با بازیش خیلی حال میکنم.
ولی بازیه با ارزشی هست - ( زمانی که اومد متاش 91 شده بود )
سیستم مبارزات هم - هم میتونی با سپر بری هم range بری هم dual handed بری هم sorcery بری .البته باید در جهتی یکی level up کنی ( یعنی یه قسمتی باید focus داشته باشه )
از نظره درجه سختی هم کلا بازیش خیلی سخت هست ( بالانس داره ) هم سخت داره هم اسون
به نظرم از تیپه DS خوشت میاد و احله RPG هست 100% خوشت میاد

اره Ai ها بهتر شده. بعضی دشمنها مثل قدیم خیلی ماست نیستن . من الان نزدیکه Black Gulch هستم لول ×_× تغریبا تا همینجا هم بعضی boss ها به نسبت نسخه اصلش وحشی تر شدن مخصوصا Duke's Dear Ferja که بیشتر حرکت میزد کلا !!!!
اتفاقا اینا به اون شمشیره Ultra Knight خیلی حساسن . یکم upgrade اش کنی چون damage اش اتیش هم هست تغریبا با 3 ضربه میمیرن. من با Dragonrider shield هم میرم خوب دفاع میکنه . یکم طول میکشه همه رو بزنی ولی یکی از بهترین جاها برای FARM کردن بود. انقدر farm کردم و coop این smelter رو زدم کلا ددیگه همه دشمنها رو پاک کرده از اونجا
توجه کردی توی Lost bastile چقدر The Peruser اضافه کرده ؟ لووووووووووول اونا رو همه رو بزن
اره کلا بازی دیگه speed run friendly نیست
همون اولش توی tower of flame رو برداشتن از اون شوالیه سفیدها پر کردن - خیلی هم به نسبت level ادم قوی شدن !!! بعدش جفت باسها رو که میزنی همه شون بلند میشن !!! اون dragon هم که گذاشتن اونجا هیچی اصلا
بیشتر جای بازی همین black gulch و به سمتش هست که تغییر کرده . حالا بری میبینی.
ولی کلا درجه سختی بازی خیلی بالا رفته به نسبت قبل.

اوه اوه Peruser که هیچی نگو هر جا یک فضای خالی هست این رو اضافه کردن :ی تو Things Betwixt هم یک بار اومد البته به اسمش میاد من مشکلی ندارم با این کارشون به نظرم از اولش باید اینجوری میبود تازه بعضی وقتها وقتی میاد رو حالت قوی هم هست که از مجیک استفاده میکنه که به نظرم خیلی خوبه چون قبلا کمتر کسی بود که به این صورت باهاش مبارزه کرده بود قبلا باید حتما با شمشیر میگرفتت تا از مجیک استفاده میکرد , این بلک فنتوم هایی هم که اضافه کردن یکی دو تاشون تا اینجا عالی بودن یکیشون اصلا باورم نمیشد مال خود بازی هست هی فکر میکردم پلیر هست هم جامپ اتک استفاده میکرد هم پری میکرد هم رول اتک میداد عالی بود
اون heide knight ها هم اره خیلی سخت هستن حتی لول بالا هم میتونن از پا در بیارن برای tower of flame هم تا وقتی دراگن رایدر رو نزنی بلند نمیشن ولی ایده شون به نظرم این بوده که پلیر ها بعدا بیان سراغ اورنستین چون قبلا هرکی دراگن رایدر رو شکست میداد سریع بعدش میرفت اورنستین رو میزد الان اول سمت اورنستین که نمیتونی بری چون اژدها و دشمن های سخت تری داره پس پلیر میره دراگن رایدر رو شکست میده ولی وقتی شکست داد همه heide knight ها بلند میشن و راه اورنستین رو خیلی سخت تر میکنن پس پلبر هم فعلا بی خیال میشه و به راهش ادامه میده :ی
ولی در کل این ایرون کیپ خیلی وحشتناک شده بود معلوم نیست NG+ چیکار کردن اینجا رو
راستی مجسمه هم کلی اضافه کردن معلوم نیست branch of yore هم بیشتر میدن توی بازی یا نه

اوه اوه Peruser که هیچی نگو هر جا یک فضای خالی هست این رو اضافه کردن :ی تو Things Betwixt هم یک بار اومد البته به اسمش میاد من مشکلی ندارم با این کارشون به نظرم از اولش باید اینجوری میبود تازه بعضی وقتها وقتی میاد رو حالت قوی هم هست که از مجیک استفاده میکنه که به نظرم خیلی خوبه چون قبلا کمتر کسی بود که به این صورت باهاش مبارزه کرده بود قبلا باید حتما با شمشیر میگرفتت تا از مجیک استفاده میکرد , این بلک فنتوم هایی هم که اضافه کردن یکی دو تاشون تا اینجا عالی بودن یکیشون اصلا باورم نمیشد مال خود بازی هست هی فکر میکردم پلیر هست هم جامپ اتک استفاده میکرد هم پری میکرد هم رول اتک میداد عالی بود
اون heide knight ها هم اره خیلی سخت هستن حتی لول بالا هم میتونن از پا در بیارن برای tower of flame هم تا وقتی دراگن رایدر رو نزنی بلند نمیشن ولی ایده شون به نظرم این بوده که پلیر ها بعدا بیان سراغ اورنستین چون قبلا هرکی دراگن رایدر رو شکست میداد سریع بعدش میرفت اورنستین رو میزد الان اول سمت اورنستین که نمیتونی بری چون اژدها و دشمن های سخت تری داره پس پلیر میره دراگن رایدر رو شکست میده ولی وقتی شکست داد همه heide knight ها بلند میشن و راه اورنستین رو خیلی سخت تر میکنن پس پلبر هم فعلا بی خیال میشه و به راهش ادامه میده :ی
ولی در کل این ایرون کیپ خیلی وحشتناک شده بود معلوم نیست NG+ چیکار کردن اینجا رو
راستی مجسمه هم کلی اضافه کردن معلوم نیست branch of yore هم بیشتر میدن توی بازی یا نه
اره توی ساحله هستش . یادم نیست ولی فک کنم توی اصلی هم میومد ؟ شایدم نه ولی توی Lost پره لووووووول ! حتی توی یکی از قسمتهای secret هم میاد !!!
زندش زیاد سخت نیست. فقط باید بچسبی به راستش . اون سپرش نقطه کورشه لول ×_×
اوه اوه phantom که خیلی بعضیاشون قوی ان ! خیلی خوب روی AI هاشون کار کردن. دقیقا ! منم چند بار فک کردم npc نبودن !!! کلا AI همه رو خوب کار کردن . ظاهرا توی NG+ تعداده Red phantom ها بیشتر میشه تو بعضی قسمتها
امروز رفتم این Ferja رو روی +1 زدم واسه Moonlight greetsword واقعا تکی سخت بود. چند بار رفتم. یه قسمتش هم که 2 تا red phantom باهم خوردم اشتباهی !!! کلا ناجور بود لووووووووووووووووووووول :/
عنکبوتهاش خیلی روی اعصابن . دیگه مثل قدیم ماست نیستن . تغریبا زیاد که باشن پشته سره هم attack میدن .
Petrified something ها هم ایتمهای توپی میده .
Persuer ها هم فقط اونی که اون بالا بود و اونی که توی Smelter میاد ring میده ... اگر Ascetic بسوزنی توی Draglic castle اون اطاق روبروی chancelor هم دوتا peruser باهم میان ! خیلی دوست دارم برم ببینم میتونم بکشمشون یا نه . فک کنم Sunset staff +10 خیلی اینجا به کار بیاد.
اون قسمتش رو من خیلی پافشاری کردم 100% بزنم . ring of binding فک کنم توی CAthedral Of Blue هست برای همین نیازه ... ولی به قوله خودت ادم بعدا هم برمیگرده انقدر تعداده white knight ها زیاده خیلی سخت میشه. فقط باید critc زد بهشون . هم سرعتشون بالاست هم damage زیادی میدن .
اون dragon هم که من اولش با تیر کمون یه سری زدم . بعد که میدونستم میتونم بدون ضربه خوردن از اتیشش رد شم رفتم زدمش. البته چند بار مردم . بیش از حد سخت بود اون تیکش .
اره احتمالا برای همین قضیه اینطوری کردن .....
بازم اونجا کلی فارم کردم . نصفه بیشتر دشمنها پاک شده لول :/
از iron keep بدترم هست لووووووول / حالا برو جلو ... Undead crypt و اون قسمت قبل از black gulch که تاریکه اینا تعداده دشمنهاشون رو خیلی زیاد کردن !
Yore به اندازه کافی میده . اره بیشتر کردن .... ولی به اندازه کافی داد. کلا ایتمها به اندازه کافی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or