Dark Souls 2 در راه Wii U

RattleSnake

کاربر سایت

dark-souls-2.jpg

در این هفته Dark Souls 2 در مراسم VGA برای Xbox 360,PC,PS3 تایید شد. و گروهی گیمر خواستار عرضه این بازی بر روی Wii U شدند.

Nintendo Life گزارش داده است که گروهی گیمر از ناشر بازی Namco Bandai درخواست کرده اند تا این بازی را برای Wii U منتشر کند.

در همین زمان دستیار کارگردان بازی Dark Souls 2 یعنی Tomohiro Shibuya به مجله EDGE می گوید:"" مسلم است که Dark Souls 2 قابل فهم و سر راست تر می باشد، اما با این جمله شما فکر نکنید که Dark Souls 2 آسان تر خواهد شد."
http://forum.bazicenter.com/thread72083/#post2384751

و در نهایت VG247 مصاحبه ای با FROM Software سازنده عنوان Dark Souls ترتیب دیده است که اطلاعات با ارزش زیادی را شامل می شود.

4,878 امضا تا به الان برای عرضه بازی برای Wii U جمع آوری شده است.

 
Namco Bandai دل شیدایی داره، یادمه برای PC هم، همچین اتفاقی افتاد. احتمالا باید منتظر تائید Dark Souls 2 بر روی Wii U باشیم.

کم کم Wii U داره، خودشو بالا می کشه:دی
 
100% برای WII U میاد
دیشب یه خبر خوندم که این بازی دیگه تو ژاپن انحصاری PS3 نیست مثل Dark Souls !
خوب معنیش همین میشه وگرنه عرضه بازی برای X360 تو ژاپن حماقته !
 
آخرین ویرایش:
منم رفتم امضا دادم، نه WiiU دارم نه قصد خریدشو. ولی هرچی گستره مخاطباش بیشتر شه، بهتره. یه حس و حالی شبیه معرفی کتب دلخواهت به یه نفر دیگرو داره.
7.768 نفر شرکت کردن، مونده حدودا 92.000 نفر :|
 
From Software حال نداره یه نگارش درست و مناسب از pc رو ارائه کنه بعد همینا بیان با سخت افزاره قشنگ Wii U ـی کلنجار برن که CoD BOII رو زیر 20 فریم اجرا میکنه!.
نه فک کن :دی.
 
From Software حال نداره یه نگارش درست و مناسب از pc رو ارائه کنه بعد همینا بیان با سخت افزاره قشنگ Wii U ـی کلنجار برن که CoD BOII رو زیر 20 فریم اجرا میکنه!.
نه فک کن :دی.
اونو باید به اکتی گیر بدی نه نینتندو
همون wii U بازی ME3 رو 60 فریم اجرا میکنه و ps3 اونو 30 فریم اجرا میکنه
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or