Dark Messiah: Might and Magic

206c48y.jpg

همان طور که میدانید امسال با بازی های زیاد نقش آفرینی مواجه شدیم که بهنرین آنها را میتوان ابلیوین دانست البطه اگر بتوانیم ابلیوین را در دسته ی بازی های سبک RPG قرار دهیم.بازی Dark Messiah: Might & Magic نیز یک بازی تمام عیار هست که سبک نقش افرینی و اکشن را یدک میکشد.در واقع از جهاتی به سبک نقش آفرینی شباهت دارد و از جهاتی به اکشن مثلآ شما میتوانید چهره و تمام خصوصیات بازیکن خود را بسازی و یا از جادوهایی در بازی استفاده کنید که اینها همگی از خصوصیات سبک نقش افرینی هست اما گیم پلی بازی چیز دیگری را میگود.
بازی Dark Messiah: Might & Magic را میتوان رقیبی سرسخت برای Oblivion دانست همان طور که میدانید ابلیوین در دنیایی به نام ترمینال به وقوع میپیوست و حالا شما باید در دنیایی به مراتب وحشی تر و وحشتناک تراز ترمینال به نام آشن (ASHAN) بازی کنید.
206c3gn.jpg

داستان بازی را میتوان کلیشه ای ترین قسمت بازی دانست درواقع شما در نقش یک جوان به نام سارس باید جهان را از فساد و تباهی ای که گرفتارش شده است را نجات داده و از تحول بیش از حد جهان جلوگیری کنید.
بهتره بریم به سراغ گرافیک بازی:گرافیک بازی بسیار عالی کار شده و تحول جهان زنده به مرده را بطور واضحی به شما مینمایاند بطوریکه شما در این بازی رنگ و بویی از زندگی را نخواهید دید تمام پنجره ها عنکبوتو شده هستند دیوار ها ترک برداشته و درها پوسیده شده اند در هر خانه ارک های خونخوار وجود دارند.یکی از زیبا ترین جلو های گرافیکی بازی افکت های تصویری امواج دریا و همچنین سایه های بازیست بطوریکه شما را غرق بازی میکند.
چهره ی شخصیت ها بسیار خوب کار شده است و تمام ریزه کاری های یک چهره ی طبیعی را دارا میباشد. در واقع هر چه از این گرافیک فوق الاعاده ی بازی بگوییم کم گفتیم.
206c4sk.jpg

فیزیک بازی باور نکردنی هست مثلآ شما میتوانید پل های چوبی بازی را بشکنید و دشمنانی را که بر روی آن قرار دارند را درون دریا بریزید.همچنین شما میتوانید از ساختمان های بلند مانند بازی پرنس بر روی دشمنان خود پریده و با یک ضربه ی جانانه دخل دشمنان را بیاورید و یا مانند بازی تام رایدر از طناب های موجود در بازی آویزان شده و از یک مکان با پرشی بلند به مکانی دیگر بروید! در واقع شما از این جهت هیچ محدودیتی ندارید و بازی انعطاف پذیری فوق العاده ای دارد همچنین شما میتوانید تمام قسمت های پای خود را نیز ببینید که این امر امروزه در بعضی از بازیها رعایت نمیشود و هنگامی که موس را به طرف پایینگرفته میشود پای بازیکن دیده نمیشودانگار که بازیکن در هوا معلق است ولی این مهم در این بازی به خوبی رعایت شده است. ولی از آنجایی که از اخبار بازی بر میآی شما آنچنان هم آزاد نیستی چوند بازی بصورت مرحله ای هست ومراحل بازی نیز بسیار بزرگ و گسترده هستند.( البطه به نظر بنده بازیهایی که مرحله ای باشند باعث گیجی و سردرگمی در بازیکن نمیشوند)
206c3rd.jpg

گیم پلی بازی واقعآ عالیست. بازی بصورت اول شخص روایت میشود و تمام حرکات بازیکن بسیار نرم و حساب شده هست همچنین شما در طول بازی میتواند از تمام اسلحه های خود به بهترین وجه استفاده کنید مثلآ شما میتوانید علاوه بر شمشیر زدن همان شمشیر را مانند تیر کمان به طرف دشمن پرتاب کنید یا شمشیر خود را بصورت عمود درون شکم دشمنان فرو بکنید و کار آن را تمام کنید و یا اگر بصورت مخفیانه به پشت سر دشمن بروید میتوانید با یک ضربه ی چاقو به گردن دشمن مانند بازی Thief - Deadly Shadows کار آن را بسازید.
همانند بسیاری از بازیهای سبک نقش افرینی شما میتوانید از جادوهایی در بازی بهره ببرید که بسیاری از آنها را در بازی ابلیوین دیده اید مثل آتش وجرقه وبسیاری دیگر ولی یکی از جادوهای تازه ی بازی یخ زدن دشمنان هست که شما بدین ترتیب میتوانید با یک ضربه دشمن را بشکنید یا از پیشروی ان جلوگیری کنید.
206c410.jpg

هوش مصنوعی بازی فوق العاده هست مثلآ در بعضی از تریلرهای بازی دیده میشد که دو ارک به طرف شما میآیند که بلافاصله یکی از آنها به پشت شما حرکت میکند و به یکباره هر دو به سمت شما حمله ور میشوند و وقتی تعدادشان اندک میشوند یا یارانشان کشته میشوند فرار را بر قرار ترجیه میدهند.و یا در بعضی از صحنه ها ی بازی آنها پل را میشکنند تا شما در دره بیفتید بطوریکه شما فکر میکنید که انها دارای قوه ی تفکر هستند.
هنوز اطلاعت زیاد از موسیقی بازی در دست نیست ولی همانگونه که از تریلر های بازی بر میآید مشخص هست که عالی کار شده اند و بازیکن را در حال و هوای محیط بازی قرار میدهد مثلآ در مکان هایی که شما باید با مخفیکاری جلو بروید موسیقی بسیار آرام و در مواقع درگیری موسیقی تند و دلهره آو رپخش میشود همچنین صدای بهم خوردن شمشیرها و سپر ها و صدای جادوهای مختلف هم بسیار طبیعی هستند و هیچگونه باگی ندارند.
206c41h.jpg

همان طور که در اوایل گفتم بازیهای زیاد هم سبک وجود دارند و حتی خواهند آمد ولی به نظر بنده بازی Dark Messiah: Might & Magic یک سر و گردن از هر لحاظ از بازیهای موجود بهتر است البطه باید به انتظار بازی زیبای هم سبک یعنی Gothic 3 هم بود.
بازی Dark Messiah: Might & Magic بوسیله ی یکی از زیرمجموعه های فرانسوی شرکت یوبی یعنی Arkane Studios در سپتامبر سال 2006 به بازار عرضه خواهد شد و علاقمندان تقریبآ باید 2 ماهه دیگر یعنی تا شهریور ماه به انتظار این بازی خوش ساخت بنشینند.
206c6qc.jpg

این هم تریلرهای بازی در ضمن تمام تربیلر های بازی کم حجم هستند و اگر دانلود کنید واقعآ لذت خواهید برد
دريافت تریلرگیم پلی بازی
دريافت تریلر E3
دريافت تریلر 1
دريافت تریلر 2
دريافت تریلر 3
هر گونه کپی برداری از این اثر با ذکر نام بازیسنتر و نویسنده (علی کریمی) بلامانع است.

در ضمن ما میتوانیم اخبار و بحث و تبادل نظر در مورد این بازی را در همین تایپیک ادامه دهیم البطه با همکاری دوستان.

خب من که گفتم;)
در ضمن بهترین کار اینه که از این شرکتها نگیری!
اگه بری تو بازار خودت نسخه ی کامل بازی رو گیر میاری که هیچ شرکتی ندادش بیرون;)
این شرکتها واسه اینکه تعداد سی دی بالا میره و کسی نمیخره از بازی میزنن!
بای

دوستان ماله من دمو ها هم نشون میده من از تکین گرفتم ولی مثل هالف لایف باید فایلاشو کپی کنیم.
یه مشکل دارم این لودینگاش حداقل یک ربع طول میکشه بعد از لودم چند دقیقه بازی فقط اسلو موشنه!! قابل توجه آقای هاشم که میگن رو سیستم پایین هم میاد!!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
ram:512 cpu:3 full Gra:6200 agp

دوستان ماله من دمو ها هم نشون میده من از تکین گرفتم ولی مثل هالف لایف باید فایلاشو کپی کنیم.
یه مشکل دارم این لودینگاش حداقل یک ربع طول میکشه بعد از لودم چند دقیقه بازی فقط اسلو موشنه!! قابل توجه آقای هاشم که میگن رو سیستم پایین هم میاد!!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
ram:512 cpu:3 full Gra:6200 agp
به مقدساتم قسم می خورم روی روی لگن من به راحتی اومد حالا می خوایی باور کن یا باور نکن اختیار با خودته. توی Read me ش نوشته که روی رادئون 9000 میاد. من دیگه نمیدونم سیستم شما چه بلایی داره!! من خیلی زیاد از سخت افزارها سر در نمی یارم چون بازی که من خریدم از شرکت مدرنه. برو از کسی که بازی رو از مدرن گرفته بازی رو قرض بگیر و روی سیتمت نصب کن ببین دیگه هم این مشکل پیش میاد یانه. چون بازی فیلمها رو نشون نمیداد رفتم از تاکین دو DVD ش رو سفارش دادم. اونم که بدستم رسید خبر شو بهتون میدم که تند بازی می کنه یا نه! ولی فکر کنم CPU شما قدرت کافی نداشته باشه. شاید CPU شما سلرون باشه. از Full که جلوی CPU تون نوشتید منظورتون رو نفهمیدم. چون مال من Intel است. مواظب باشید که دو تا رم 256 روی سیستمتون نگذاشته باشید. بعد وقتی که می خواهید بازی کنید برنامه های اضافی رو ببندید برای انجام این کار alt+ctrl+delete بگیرید بعد برنامه هایی که زیاد از رم استفاده می کنند رو end proccess بزنید. در حال پیش فرض هم 250 تایی از رم کامپیوتر من در حال استفاده است درایوی که بازیتون رو توش نصب کردید دفراگ کنید.

Full یعنی p4
در مورد اینم که دو تا رم نذارم برا چی؟
برنامه ای هم باز نیست که بخواد رم بگیره
دفرگ هم کردم ولی بازم همونه
شاید شاید مشکل از هارد باشه چون ماله من 80Ata هست؟؟

سلام بالاخره بعد از دو هفته که سرم شلوغ بود این بازی رو گرفتم ولی یه مشکل دارم:

وقتی می رم توی بازی از همون اول همه ی دموها + Logoی شرکتها رو بصورت یه ضربدر نشون میده و فقط صداش میاد مثلا بعد تموم کردن مر حله ی اول که دمو میشه من یه صفحه ی سیاه می بینم که وسطش یه ضربدر سفید داره.

لطفا کمک کنید ببینم چیکار باید بکنم

در ضمن لودینگهاش پدرمو در آوردن لودینگ Chapter 1 ش نیم ساعت طول کشید...مشکل از چیه؟باگه؟

ممنون!

سلام
تو بازی های اکشن واسه ادامه دادن مرحله همیشه یک راه هست مثلا اگه 5 تا در جلوت باشه 1 ش باز میشه!
این بازی این طور حالتیه؟!

کسی جواب این سوال من رو بعد از چند روز نمیده؟؟;)

جاهای مخفی واسه پیدا کردن چیزهای مخفی هست دیگه؟
واسه ادامه راه بازی که نیست;)

لعنتی اینجا هنوز بازی نیومده
161.gif

کجایی مگه ؟؟؟؟؟؟
نه ربطی به مسیر بازی نداره

کسانی که با اين بازی مشکل دارن پچ 20 مگی رو از اينجا دانلود کنن..

http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=dark_messiah_101_us_uk_fr_it_sp.zip&ref=ps

همون جریان نوش دارو ووو سهراب این چیزا
یه هفتست بازی رو تموم کردم
آخرش بد تموم شد:((

مثل اینکه این پچ خیلی از مشکل ها رو حل میکنه:

- Crash fixed on Save/Load if player has an object in their hands.
- Health and poison effects are no longer displayed during credits.
- Player’s hands don’t appear behind the credits when you combine the Skull of
Shadows
with an equipped spell.
- All game menus are hidden when a video starts.
- Problem fixed when the player tries to switch between Xana mode and an
equipped scroll.
- Indestructible shields are now really indestructible :)
- Crash fixed when the player tries to throw a dagger, then immediately jumps
and parries.
- Crash fixed when the player tries to switch between casting a fireball and
taking an
object.
- The DM fonts now support all Eastern European languages.
- Bug fixed. Player cannot re-use a scroll multiple times after switching to
Xana mode.
- Saving is now disabled during end game credits to avoid system anomalies.
- The player now dismounts correctly from the top of ladders, even when moving
backward.
- Leanna no longer shows the wrong animation when exiting from the giant
spider’s lair.
- Fixed a bug that could occur when saving a game at the end of level 12_A. The
chain
that allows you to exit from that part of the level won’t be shortened
(unusable) if you
reload at this point.
- Instantaneous spells (Magic Protection, Heal, Wizard Eye) no longer break
other spells
like Firetrap.
- Climbing NPCs can't be charmed and fall if shrunken.
- Bug fixed that allowed player to break the planks from the last house of the
l07_a
without being inside the house.
- Bug fixed. When the player uses magic against Aratrok, his bodyguards now
react.
- Fixed getting stuck on door on Level 11, when jumping on a rope attached to
it.
- Fixed weapon being unequipped after jumping in certain conditions
- Fixed when pressing E multiple time in certain conditions would quicksave the
game
- Fixed when pressing E very quickly to get his backpack back at a specific
location, backpack was recovered but all objects were missing
- Localisation: while in game pressing esc and then switchwing to MP, the
confirmation window was not tranlsated.
- Fixed not being able to take any objects under certain conditions
- Fixed game crash after de-equipping a weapon in certain conditions
- Fixed a potential first person hands animation problems
- Fixed being stuck sometimes in some specific locations close to stairs
- Fixed looping dagger and staff sound when doing a power attack and parrying
in the middle.
- Fixed some scrolls that could be used several times (much like a spell)
- Fixed teleporting that could occur when using lockpick
- Fixed Fireball staying stuck to the player until it explodes
- Fixed the mission failed message not appearing when killing the wounded guard
on the island.
- Fixed, shrinked enemies are now sensitive to melee weapon
- Fixed a crashwhen killing a NPC with a fire weapon when he is knee deep in
the water
- Fixed Percy getting stuck in a window
- Fixed Percy not reacting properly to certain players choice (avoiding
spoiler)
- Fixed a certain NPC (still avoiding spoiler..) still looking Alive when he is
should be dead
- Fixed invisible wall present on level 7
- Fixed a crash when at the raggdoll in level 2 with a fire arrow spell
- Fixed collision disapearing on Trap behing the barn after a reload
- Fixed lockping becoming a weapon (melee animations played)
- Fixed Lighting bolt scroll not working
- Fixed issue with telekeninesis not always working as intended
- Fixed issues with "Adjust Brightness Level" still being in game after using
it in the menu.

Size: 22.2MB
Download Now

کجایی مگه ؟؟؟؟؟؟
نه ربطی به مسیر بازی نداره

کرمانشاه:biggrin1:

من الان یخورده بازی کردم(با این لودینگهای ...) و الان دارم پچی رو که امین گذاشت دانلود می کنم(مرسی) می خوام بدونم که توی این بازی اونطوری هست که بری با مردم حرف بزنی و Dialogها رو خودت انتخاب کنی و این که اونطوری هست که چند تا پایان داشته باشه؟؟؟من با بازی های این مدلی خیلی حال می کنم!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or