Dark Messiah: Might and Magic

206c48y.jpg

همان طور که میدانید امسال با بازی های زیاد نقش آفرینی مواجه شدیم که بهنرین آنها را میتوان ابلیوین دانست البطه اگر بتوانیم ابلیوین را در دسته ی بازی های سبک RPG قرار دهیم.بازی Dark Messiah: Might & Magic نیز یک بازی تمام عیار هست که سبک نقش افرینی و اکشن را یدک میکشد.در واقع از جهاتی به سبک نقش آفرینی شباهت دارد و از جهاتی به اکشن مثلآ شما میتوانید چهره و تمام خصوصیات بازیکن خود را بسازی و یا از جادوهایی در بازی استفاده کنید که اینها همگی از خصوصیات سبک نقش افرینی هست اما گیم پلی بازی چیز دیگری را میگود.
بازی Dark Messiah: Might & Magic را میتوان رقیبی سرسخت برای Oblivion دانست همان طور که میدانید ابلیوین در دنیایی به نام ترمینال به وقوع میپیوست و حالا شما باید در دنیایی به مراتب وحشی تر و وحشتناک تراز ترمینال به نام آشن (ASHAN) بازی کنید.
206c3gn.jpg

داستان بازی را میتوان کلیشه ای ترین قسمت بازی دانست درواقع شما در نقش یک جوان به نام سارس باید جهان را از فساد و تباهی ای که گرفتارش شده است را نجات داده و از تحول بیش از حد جهان جلوگیری کنید.
بهتره بریم به سراغ گرافیک بازی:گرافیک بازی بسیار عالی کار شده و تحول جهان زنده به مرده را بطور واضحی به شما مینمایاند بطوریکه شما در این بازی رنگ و بویی از زندگی را نخواهید دید تمام پنجره ها عنکبوتو شده هستند دیوار ها ترک برداشته و درها پوسیده شده اند در هر خانه ارک های خونخوار وجود دارند.یکی از زیبا ترین جلو های گرافیکی بازی افکت های تصویری امواج دریا و همچنین سایه های بازیست بطوریکه شما را غرق بازی میکند.
چهره ی شخصیت ها بسیار خوب کار شده است و تمام ریزه کاری های یک چهره ی طبیعی را دارا میباشد. در واقع هر چه از این گرافیک فوق الاعاده ی بازی بگوییم کم گفتیم.
206c4sk.jpg

فیزیک بازی باور نکردنی هست مثلآ شما میتوانید پل های چوبی بازی را بشکنید و دشمنانی را که بر روی آن قرار دارند را درون دریا بریزید.همچنین شما میتوانید از ساختمان های بلند مانند بازی پرنس بر روی دشمنان خود پریده و با یک ضربه ی جانانه دخل دشمنان را بیاورید و یا مانند بازی تام رایدر از طناب های موجود در بازی آویزان شده و از یک مکان با پرشی بلند به مکانی دیگر بروید! در واقع شما از این جهت هیچ محدودیتی ندارید و بازی انعطاف پذیری فوق العاده ای دارد همچنین شما میتوانید تمام قسمت های پای خود را نیز ببینید که این امر امروزه در بعضی از بازیها رعایت نمیشود و هنگامی که موس را به طرف پایینگرفته میشود پای بازیکن دیده نمیشودانگار که بازیکن در هوا معلق است ولی این مهم در این بازی به خوبی رعایت شده است. ولی از آنجایی که از اخبار بازی بر میآی شما آنچنان هم آزاد نیستی چوند بازی بصورت مرحله ای هست ومراحل بازی نیز بسیار بزرگ و گسترده هستند.( البطه به نظر بنده بازیهایی که مرحله ای باشند باعث گیجی و سردرگمی در بازیکن نمیشوند)
206c3rd.jpg

گیم پلی بازی واقعآ عالیست. بازی بصورت اول شخص روایت میشود و تمام حرکات بازیکن بسیار نرم و حساب شده هست همچنین شما در طول بازی میتواند از تمام اسلحه های خود به بهترین وجه استفاده کنید مثلآ شما میتوانید علاوه بر شمشیر زدن همان شمشیر را مانند تیر کمان به طرف دشمن پرتاب کنید یا شمشیر خود را بصورت عمود درون شکم دشمنان فرو بکنید و کار آن را تمام کنید و یا اگر بصورت مخفیانه به پشت سر دشمن بروید میتوانید با یک ضربه ی چاقو به گردن دشمن مانند بازی Thief - Deadly Shadows کار آن را بسازید.
همانند بسیاری از بازیهای سبک نقش افرینی شما میتوانید از جادوهایی در بازی بهره ببرید که بسیاری از آنها را در بازی ابلیوین دیده اید مثل آتش وجرقه وبسیاری دیگر ولی یکی از جادوهای تازه ی بازی یخ زدن دشمنان هست که شما بدین ترتیب میتوانید با یک ضربه دشمن را بشکنید یا از پیشروی ان جلوگیری کنید.
206c410.jpg

هوش مصنوعی بازی فوق العاده هست مثلآ در بعضی از تریلرهای بازی دیده میشد که دو ارک به طرف شما میآیند که بلافاصله یکی از آنها به پشت شما حرکت میکند و به یکباره هر دو به سمت شما حمله ور میشوند و وقتی تعدادشان اندک میشوند یا یارانشان کشته میشوند فرار را بر قرار ترجیه میدهند.و یا در بعضی از صحنه ها ی بازی آنها پل را میشکنند تا شما در دره بیفتید بطوریکه شما فکر میکنید که انها دارای قوه ی تفکر هستند.
هنوز اطلاعت زیاد از موسیقی بازی در دست نیست ولی همانگونه که از تریلر های بازی بر میآید مشخص هست که عالی کار شده اند و بازیکن را در حال و هوای محیط بازی قرار میدهد مثلآ در مکان هایی که شما باید با مخفیکاری جلو بروید موسیقی بسیار آرام و در مواقع درگیری موسیقی تند و دلهره آو رپخش میشود همچنین صدای بهم خوردن شمشیرها و سپر ها و صدای جادوهای مختلف هم بسیار طبیعی هستند و هیچگونه باگی ندارند.
206c41h.jpg

همان طور که در اوایل گفتم بازیهای زیاد هم سبک وجود دارند و حتی خواهند آمد ولی به نظر بنده بازی Dark Messiah: Might & Magic یک سر و گردن از هر لحاظ از بازیهای موجود بهتر است البطه باید به انتظار بازی زیبای هم سبک یعنی Gothic 3 هم بود.
بازی Dark Messiah: Might & Magic بوسیله ی یکی از زیرمجموعه های فرانسوی شرکت یوبی یعنی Arkane Studios در سپتامبر سال 2006 به بازار عرضه خواهد شد و علاقمندان تقریبآ باید 2 ماهه دیگر یعنی تا شهریور ماه به انتظار این بازی خوش ساخت بنشینند.
206c6qc.jpg

این هم تریلرهای بازی در ضمن تمام تربیلر های بازی کم حجم هستند و اگر دانلود کنید واقعآ لذت خواهید برد
دريافت تریلرگیم پلی بازی
دريافت تریلر E3
دريافت تریلر 1
دريافت تریلر 2
دريافت تریلر 3
هر گونه کپی برداری از این اثر با ذکر نام بازیسنتر و نویسنده (علی کریمی) بلامانع است.

در ضمن ما میتوانیم اخبار و بحث و تبادل نظر در مورد این بازی را در همین تایپیک ادامه دهیم البطه با همکاری دوستان.

امتیاز این بازی برمیگرده بنظر من به این نکته که بازی زیاد کرش کرده! و این مسئله در آپدیت های انجین برطرف میشه و امتیاز بازی هم بالاتر خواهد رفت. من هم دموش رو بازی کردم هم تو بتا تست مولتیش بودم و بهتون اطمینان میدم این بازی بسیار خوبی. این امتیازهم مطمئن باشید بالاتر از این خواهد رفت. شایدم اون رویوره گیم اسپات سیستمش خیلی پائین بوده چون افکتها و گرافیک بازی بسیار بسیار زیبا و قشنگ هستن. راستش از جف گرستمن اصلاً انتظار یه همچین review ـی رو نداشتم! شاید نسخه نهایی واقعاً مشکلاتی داشته! اما تمام این مشکلات تو آپدیت اول Steam برطرف خواهند شد به اعتقاد من...

امتیاز این بازی برمیگرده بنظر من به این نکته که بازی زیاد کرش کرده! و این مسئله در آپدیت های انجین برطرف میشه و امتیاز بازی هم بالاتر خواهد رفت. من هم دموش رو بازی کردم هم تو بتا تست مولتیش بودم و بهتون اطمینان میدم این بازی بسیار خوبی. این امتیازهم مطمئن باشید بالاتر از این خواهد رفت. شایدم اون رویوره گیم اسپات سیستمش خیلی پائین بوده چون افکتها و گرافیک بازی بسیار بسیار زیبا و قشنگ هستن. راستش از جف گرستمن اصلاً انتظار یه همچین review ـی رو نداشتم! شاید نسخه نهایی واقعاً مشکلاتی داشته! اما تمام این مشکلات تو آپدیت اول Steam برطرف خواهند شد به اعتقاد من...
یعنی بعده یه مدت gc امتیازهاش رو تغییر میده؟
73.gif

یعنی بعده یه مدت gc امتیازهاش رو تغییر میده؟
73.gif
آره بابا سر خیلی از بازیها دیدم امتیازش رو بردا بالا....شما اگه می خواین ببینین یه بازی خوبه یا نه Other Reviews رو یه سری بهش بزنید و Review های مردم رو بخونید و بیشتر به امتیاز they say توجه کنید چون میانگین نظرات چند نفره!

میشه یه بازی که امتیازش رفته بالا رو مثل بزنی؟
من بازی رو که GS امتیازش رو برده باشه بالا یادم نمیاد ولی فکر کنم همین چند وقت پیش بود به بازی Company of Heroes داده بود 8.9 که فرداش کرد 9.0 که Editor Chois هم گرفت !
یه بازی دیگه ام بود از سری NFS : Underground 2 بود که امتیاز خیلی بالایی بهش داده بود حالا درست یادم نیست چی امتیازی بود ولی بالای 8.5 بود ! که چند روز بعدش دیدم امتیاز به کلی اومده بود پایین ! فکر کنم شده بود 6 و خورده ای !!!
خلاصه بعضی وقت ها سوتی میده.
این امتیازی هم که به Dark Messiah داده فکر کنم درستشم همینه.با وجودی که من این بازی رو درست حسابی نمیشناسم ولی میشه حدس زد که چجوریه !
حالا اگه خیلی وقت منتظرش بودین که بیاد دلیلی نداره فکر کنید GS الکی نمره داده چون واقا کاراش حساب شدس.

حالا اگه خیلی وقت منتظرش بودین که بیاد دلیلی نداره فکر کنید Gs الکی نمره داده چون واقا کاراش حساب شدس.

درسته....ولی با معروف شدن گیم اسپات و شایعه هایی که از خرید امتیاز توسط شرکت ها به گوش میرسه* ، گیم اسپات دیگه اون گیم اسپات سابق نیست...!!
* : یعنی اینکه شرکت هایی مثل مایکروسافت به گیم اسپات پول میدن تا به بازیهاشون امتیاز بالا بده

من هم فکر میکنم قسمت نظرات عمومی بهتر و موثق تر باشه....
خودتون بگید...چجوری یک بازی که از اکثر سایتای معتبر گیم امتیاز بیشتر از 8 گرفته ، از گیم اسپات حدود 6 میتونه بگیره...!!!؟؟؟؟

یعنی اینکه شرکت هایی مثل مایکروسافت به گیم اسپات پول میدن تا به بازیهاشون امتیاز بالا بده
دقیقا این امتیاز های بسیار بالایی که تازگی ها GS به بازی های معروف microsoft و ea و ... می ده حرف شما رو کاملا تصدیق می کنه;) (البته این از افعال معکوس بود:D )

درسته....ولی با معروف شدن گیم اسپات و شایعه هایی که از خرید امتیاز توسط شرکت ها به گوش میرسه* ، گیم اسپات دیگه اون گیم اسپات سابق نیست...!!
* : یعنی اینکه شرکت هایی مثل مایکروسافت به گیم اسپات پول میدن تا به بازیهاشون امتیاز بالا بده

من هم فکر میکنم قسمت نظرات عمومی بهتر و موثق تر باشه....
خودتون بگید...چجوری یک بازی که از اکثر سایتای معتبر گیم امتیاز بیشتر از 8 گرفته ، از گیم اسپات حدود 6 میتونه بگیره...!!!؟؟؟؟
ببین فهمیدن این موضوع خیلی سادست !
برات مثال میزنم,مثلا بازی مثل Scarface از IGN میگیره 8.7 !!! بعد گیم اسپات بهش میده 6.5 !
شما خودت اگه بازی Scarface رو دیده باشی میفهمی که یک آشغال تمام عیار بیشتر نیست !
اونوقت من تعجب از اینکه IGN چجوری به این بازی داده 8.7 ! با وجودی که این بازی پر از اشکال بود.
بعدم اگه واقا فکر میکنی شرکتی مثل مایکروسافت پول میده به GS که امتیاز بالا بده به بازیهاش باز اینم فهمیدنش خیلی سادس.من نمیدنم چجوری به این نتیجه رسیدی !
لابد فکر میکنی بازی مثل GRAW که از GS گرفت 9.2 بعد گرافیکش هم 10 شد حتما رو هوا امتیاز داده ! شما برو گرافیک Ghost Recon نسخه 360 رو با بقیه بازیها مقایسه کن میفهمی برای چی داده 9.2 و چجوری گرافیکش شده 10 !

ما به بازی صورت زخمی چیکار داریم!
اینجا بحث بحث دارک مسیا هستش که به نظر بنده میتونه یکی ار بهترین بازی های سبک خودش بشه ما که هنوز بازی را انجام ندادیم و نمیتونیم در موردش قضاوت کنیم!
ولی اون چیزی که از گیم پلی و ... ای که دانلود کردیم بر میاومد مشخص بود که یک بازی فوق العاده هست ولی من عکس های گیم اسپات را که دیدم متوجه شدم که اونا گرافیک بازی را بسیار پایین قرار دادن اگه خودتون ببینید متوجه میشید که گرافیک بازی چقدر با تریلر های بازی (که تازه اونا کیفیت هم نداشتن) فرق میکنه!
و این نشون میده که گیم اسپات از هر نظر میخواسته دارک مسیا را بکوبونه!
که موفق هم نشده چون اگر نگاه کنید میبینید که تمام فرادی که تو گیم اسپات نقد بازی را نوشتن نمرات بالایی را به بازی دادند!
مثلآ یکی نوشته بود دارک مسیا فراتر از آبلیوین!

اینجا بحث بحث دارک مسیا هستش که به نظر بنده میتونه یکی ار بهترین بازی های سبک خودش بشه ما که هنوز بازی را انجام ندادیم و نمیتونیم در موردش قضاوت کنیم!
ولی اون چیزی که از گیم پلی و ... ای که دانلود کردیم بر میاومد مشخص بود که یک بازی فوق العاده هست ولی من عکس های گیم اسپات را که دیدم متوجه شدم که اونا گرافیک بازی را بسیار پایین قرار دادن اگه خودتون ببینید متوجه میشید که گرافیک بازی چقدر با تریلر های بازی (که تازه اونا کیفیت هم نداشتن) فرق میکنه!
و این نشون میده که گیم اسپات از هر نظر میخواسته دارک مسیا را بکوبونه!
که موفق هم نشده چون اگر نگاه کنید میبینید که تمام فرادی که تو گیم اسپات نقد بازی را نوشتن نمرات بالایی را به بازی دادند!
مثلآ یکی نوشته بود دارک مسیا فراتر از آبلیوین!

لطفا انقدر تخیلی فکر نکنید !
سیستمهای تست Gamespot انقدر قوی هست که بتونه همه ی بازیها رو با نهایت کیفیت اجرا کنه و هیچ دلیلی هم وجود نداره که گیم اسپات بخواد بیخود به یه بازی گیر بده
و اینکه گیم اسپات گرافیک بازی رو مخصوصا پایین گذاشته و بعد به گرافیکش امتیاز کم داده یکی از خنده دار ترین حرفایی بود که تا حالا شنیدم !!

ضمنا به امتیازات اعضا گیم اسپات زیاد نمیشه توجه کرد
کسی که اونجا امتیاز میده نمیشینه بازی رو تا آخر بازی کنه و بعد بیاد یه ریویو ازش بنویسه
اکثرا اینجوریه که بازی رو میگیرن و نصب میکنن ، 5 دقیقه توش چرخ میزنن و میبینن خیلی خفن بود ! میان یه 9.5 ی 10 ی اونجا مینویسن
توی 5 دقیقه هم نه داستان بازی رو میشه فهمید نه اگر باگی داشته باشه مشخص میشه و نه کلا میشه ایرادهای بازی رو فهمید
ریویوی درست وقتیه که نویسنده بازی رو کامل از اول تا آخر بازی کنه و همه ایرادهای بازی رو توی ریویوش لحاظ کنه

امتیاز این بازی برمیگرده بنظر من به این نکته که بازی زیاد کرش کرده! و این مسئله در آپدیت های انجین برطرف میشه و امتیاز بازی هم بالاتر خواهد رفت.

با آپدیت باگها ممکنه برطرف بشن (که میشن) ولی افزایش امتیاز توی گیم اسپات خیلی خیلی بعیده ... چون اگه اینجوری بود تمام بازیهایی که موقع ریلیز باگ داشتن و بعدا با چنتا پچ باگهاشون رفع شده الان باید امتیازشون زیاد میشد !

در هر صورت Gamespot همچنان معتبرترین سایت برای ریویوی بازیهاست ... آخرین نمونش همین بازی Scarface که از IGN گرفت 8.7 (سایتی که همیشه امتیازهای تخیلی میده !) و از Gamespot گرفت 6 و همه بعد از انجام بازی فهمیدن که امتیاز گیم اسپات درست بوده نه امتیاز IGN !

کثرا اینجوریه که بازی رو میگیرن و نصب میکنن ، 5 دقیقه توش چرخ میزنن و میبینن خیلی خفن بود ! میان یه 9.5 ی 10 ی اونجا مینویسن

خب خوبه دیگه شما امتیاز بازی رو کلا و بدون توجه به فاکتور ها می دی و این برای نگاه کلی به یه بازی بهتره.

ریویوی درست وقتیه که نویسنده بازی رو کامل از اول تا آخر بازی کنه و همه ایرادهای بازی رو توی ریویوش لحاظ کنه

این نگاه کارشناسانس که درست تره ولی خوب و بد بودن بازی رو بطور کلی مشخص نمیکنه.
در ضمن حالا مگه اینا نشستن و بازی رو از اول تا آخر بازی کردن؟

اینجا بحث بحث دارک مسیا هستش
مسئله اینه که شما چسپیدین به امتیاز سایت هایی مثل IGN,منم میگم اینگونه سایت ها تا حالا زیاد امتیاز غیر منطقی دادن ! همینطور که به Scarface داده 8.7 !
صورت زخمی فقط مثال بود.
حالا شما خودتون برید بازی رو از نزدیک ببینید بعد بیاید ازش انتقاد کنید همینجوری رو هوا گفتن و با دیدن چند تا تریلر مشخص نمیشه.
هیچ دلیلی هم نداره GS بیاد بی خود بی جهت این بازی رو بکوبونه ! حتما یه مورد هایی داشته که شما با یک نظر نمیتونین ببینین.
البته به امتیاز اشخاصی هم که توی GS نقد نوشتن و بازی رو دارن انجام میدن هم نمیشه زیاد اطمینان کرد ! چون امکان داره بعضی هاشون از فن های بازی باشن و بخاطر تعصبی زیادی که روی سبک RPG دارن خوششون نمیاد امتیاز اصلی رو بگن.همینطور که چند نفر داده بودن 8 و 9 ! و چند نفر داده بودن 4 و 5 !
شمام اگه تعصبی عمل نکنی توی بازی به امتیاز GS میرسی.;)
من بهت قول شرف میدم !
خودت دیدی که GS از تمام سایت ها دیرتر امتیاز داد.
اونجا Review نشسته بازی رو 1 -2 روزه تموم میکنه مثل من و شما نیستن که 1ماه صبر کنیم بازی برسه به دستمون و 1 ماه هم صبر کنیم تا بازی رو تموم کنیم !
اونجا بازی ها چند روز قبل از ریلیز میرسه به دستشون تا بتونن ویژگی های بازی رو سر موقع بیان کنن.

Last edited by a moderator:

بله بازی میکنن و امتیاز میدن
این فقط یه نمونه توی همین نقد Dark Messiah

Later in the game, you're given a special new ability that we won't spoil here. Instead, we'll just tell you that it's not very useful at all.

معنیشم میشه در طول بازی یه ویژگی جدید به دست میارید که ما اینجا اونو فاش نمیکنیم. در همین حد بدونید که در کل زیاد به کارتون نمیاد

از روی همین جمله میشه نتیجه گرفت که ریویوی بازی از روی یه نگاه سطحی به بازی نوشته نشده
البته اکثر سایتهای معتبر همینجورین و شما هیچ جا رو پیدا نمیکنی که نویسنده یه چرخی تو بازی بزنه و بعد ریویو بنویسه
اون 5 دقیقه رو هم من برای امتیاز اعضا گفتم نه امتیاز سایتها

خب خوبه دیگه شما امتیاز بازی رو کلا و بدون توجه به فاکتور ها می دی و این برای نگاه کلی به یه بازی بهتره.

شمام وقتی قرار باشه 50 دلار بالای بازی پول بدی ، ترجیح میدی ریویویی رو بخونی که با توجه به همه ی فاکتورها نوشته شده
اینجا من و شما فوش دیگه 5-6 تومن میدیم و بازی رو میخریم و اگر هم خوشمون نیومد یا میدیم به یه نفر دیگه یا نهایت دیگه میندازیم کنار !
ولی اونجا کسی که میخواد 50 دلار پول بده نمیاد نگاه کلی اعضا به بازی رو نگاه کنه و مستقیم میره نقدی رو میخونه که همه ی فاکتورها رو مد نظر گرفته تا بعدا از پرداخت 50 دلار برای یه بازی پشیمون نشه

این امتیاز GS هم همونطور که سیاوش گفت بیشتر به خاطر مشکلات فنی و باگهای بازی بوده

Aside from its technical issues, there's nothing extremely wrong with Dark Messiah of Might and Magic.

گفته به جز مشکلات فنی و باگها ، بازی ایراد چندان بزرگی نداره
توی خود نقد هم به سیستم مبارزات تکراری (با اینکه چند روش برای مبارزه وجود داره ولی عملا فقط یک راه کاربرد داره و استفاده از بقیه چندان جالب نیست) و داستان کاملا معمولی و حتی ضعیف بازی اشاره شده
ضمن اینکه چیز فراتری نسبت به بقیه ی RPG ها نداره که حداقل بشه به اون دلخوش کرد
شاید همونطور که بقیه بچه ها گفتن Oblvion انتظارها رو بالا برده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or