Dark Messiah: Might and Magic

206c48y.jpg

همان طور که میدانید امسال با بازی های زیاد نقش آفرینی مواجه شدیم که بهنرین آنها را میتوان ابلیوین دانست البطه اگر بتوانیم ابلیوین را در دسته ی بازی های سبک RPG قرار دهیم.بازی Dark Messiah: Might & Magic نیز یک بازی تمام عیار هست که سبک نقش افرینی و اکشن را یدک میکشد.در واقع از جهاتی به سبک نقش آفرینی شباهت دارد و از جهاتی به اکشن مثلآ شما میتوانید چهره و تمام خصوصیات بازیکن خود را بسازی و یا از جادوهایی در بازی استفاده کنید که اینها همگی از خصوصیات سبک نقش افرینی هست اما گیم پلی بازی چیز دیگری را میگود.
بازی Dark Messiah: Might & Magic را میتوان رقیبی سرسخت برای Oblivion دانست همان طور که میدانید ابلیوین در دنیایی به نام ترمینال به وقوع میپیوست و حالا شما باید در دنیایی به مراتب وحشی تر و وحشتناک تراز ترمینال به نام آشن (ASHAN) بازی کنید.
206c3gn.jpg

داستان بازی را میتوان کلیشه ای ترین قسمت بازی دانست درواقع شما در نقش یک جوان به نام سارس باید جهان را از فساد و تباهی ای که گرفتارش شده است را نجات داده و از تحول بیش از حد جهان جلوگیری کنید.
بهتره بریم به سراغ گرافیک بازی:گرافیک بازی بسیار عالی کار شده و تحول جهان زنده به مرده را بطور واضحی به شما مینمایاند بطوریکه شما در این بازی رنگ و بویی از زندگی را نخواهید دید تمام پنجره ها عنکبوتو شده هستند دیوار ها ترک برداشته و درها پوسیده شده اند در هر خانه ارک های خونخوار وجود دارند.یکی از زیبا ترین جلو های گرافیکی بازی افکت های تصویری امواج دریا و همچنین سایه های بازیست بطوریکه شما را غرق بازی میکند.
چهره ی شخصیت ها بسیار خوب کار شده است و تمام ریزه کاری های یک چهره ی طبیعی را دارا میباشد. در واقع هر چه از این گرافیک فوق الاعاده ی بازی بگوییم کم گفتیم.
206c4sk.jpg

فیزیک بازی باور نکردنی هست مثلآ شما میتوانید پل های چوبی بازی را بشکنید و دشمنانی را که بر روی آن قرار دارند را درون دریا بریزید.همچنین شما میتوانید از ساختمان های بلند مانند بازی پرنس بر روی دشمنان خود پریده و با یک ضربه ی جانانه دخل دشمنان را بیاورید و یا مانند بازی تام رایدر از طناب های موجود در بازی آویزان شده و از یک مکان با پرشی بلند به مکانی دیگر بروید! در واقع شما از این جهت هیچ محدودیتی ندارید و بازی انعطاف پذیری فوق العاده ای دارد همچنین شما میتوانید تمام قسمت های پای خود را نیز ببینید که این امر امروزه در بعضی از بازیها رعایت نمیشود و هنگامی که موس را به طرف پایینگرفته میشود پای بازیکن دیده نمیشودانگار که بازیکن در هوا معلق است ولی این مهم در این بازی به خوبی رعایت شده است. ولی از آنجایی که از اخبار بازی بر میآی شما آنچنان هم آزاد نیستی چوند بازی بصورت مرحله ای هست ومراحل بازی نیز بسیار بزرگ و گسترده هستند.( البطه به نظر بنده بازیهایی که مرحله ای باشند باعث گیجی و سردرگمی در بازیکن نمیشوند)
206c3rd.jpg

گیم پلی بازی واقعآ عالیست. بازی بصورت اول شخص روایت میشود و تمام حرکات بازیکن بسیار نرم و حساب شده هست همچنین شما در طول بازی میتواند از تمام اسلحه های خود به بهترین وجه استفاده کنید مثلآ شما میتوانید علاوه بر شمشیر زدن همان شمشیر را مانند تیر کمان به طرف دشمن پرتاب کنید یا شمشیر خود را بصورت عمود درون شکم دشمنان فرو بکنید و کار آن را تمام کنید و یا اگر بصورت مخفیانه به پشت سر دشمن بروید میتوانید با یک ضربه ی چاقو به گردن دشمن مانند بازی Thief - Deadly Shadows کار آن را بسازید.
همانند بسیاری از بازیهای سبک نقش افرینی شما میتوانید از جادوهایی در بازی بهره ببرید که بسیاری از آنها را در بازی ابلیوین دیده اید مثل آتش وجرقه وبسیاری دیگر ولی یکی از جادوهای تازه ی بازی یخ زدن دشمنان هست که شما بدین ترتیب میتوانید با یک ضربه دشمن را بشکنید یا از پیشروی ان جلوگیری کنید.
206c410.jpg

هوش مصنوعی بازی فوق العاده هست مثلآ در بعضی از تریلرهای بازی دیده میشد که دو ارک به طرف شما میآیند که بلافاصله یکی از آنها به پشت شما حرکت میکند و به یکباره هر دو به سمت شما حمله ور میشوند و وقتی تعدادشان اندک میشوند یا یارانشان کشته میشوند فرار را بر قرار ترجیه میدهند.و یا در بعضی از صحنه ها ی بازی آنها پل را میشکنند تا شما در دره بیفتید بطوریکه شما فکر میکنید که انها دارای قوه ی تفکر هستند.
هنوز اطلاعت زیاد از موسیقی بازی در دست نیست ولی همانگونه که از تریلر های بازی بر میآید مشخص هست که عالی کار شده اند و بازیکن را در حال و هوای محیط بازی قرار میدهد مثلآ در مکان هایی که شما باید با مخفیکاری جلو بروید موسیقی بسیار آرام و در مواقع درگیری موسیقی تند و دلهره آو رپخش میشود همچنین صدای بهم خوردن شمشیرها و سپر ها و صدای جادوهای مختلف هم بسیار طبیعی هستند و هیچگونه باگی ندارند.
206c41h.jpg

همان طور که در اوایل گفتم بازیهای زیاد هم سبک وجود دارند و حتی خواهند آمد ولی به نظر بنده بازی Dark Messiah: Might & Magic یک سر و گردن از هر لحاظ از بازیهای موجود بهتر است البطه باید به انتظار بازی زیبای هم سبک یعنی Gothic 3 هم بود.
بازی Dark Messiah: Might & Magic بوسیله ی یکی از زیرمجموعه های فرانسوی شرکت یوبی یعنی Arkane Studios در سپتامبر سال 2006 به بازار عرضه خواهد شد و علاقمندان تقریبآ باید 2 ماهه دیگر یعنی تا شهریور ماه به انتظار این بازی خوش ساخت بنشینند.
206c6qc.jpg

این هم تریلرهای بازی در ضمن تمام تربیلر های بازی کم حجم هستند و اگر دانلود کنید واقعآ لذت خواهید برد
دريافت تریلرگیم پلی بازی
دريافت تریلر E3
دريافت تریلر 1
دريافت تریلر 2
دريافت تریلر 3
هر گونه کپی برداری از این اثر با ذکر نام بازیسنتر و نویسنده (علی کریمی) بلامانع است.

در ضمن ما میتوانیم اخبار و بحث و تبادل نظر در مورد این بازی را در همین تایپیک ادامه دهیم البطه با همکاری دوستان.

dant3_spard4
بهش پی ام بده

امین فکر نکنی پیچوندما ! 2 روز پیش 5 صبح dm رو برداشتم ، اومدم 10 کانکت بشم دیدم میگه یوزر پس اشتپه ! زنگ زدم پشتیبانی یک خانوم محترمی گفت کل دیتای ایران قطه !!!!!! منم گفتم حتما واسه همین کانکت نمیشه ، امروز دیدم میگن شارژم تموم شده ( وقت کردی حتما یک سر با هم داتاک بریم :-B ) .

میبینم که مارو کردی مرکز پخش dm :-w ....
امین ، من فکر نمی کنم حتی بتونی مین منیو dm رو ببینی !!!! با این سیستمت ( همونی که باهاش سفینه ی zeno فرستادی مارس ! ) تو مین یک جونوری ریل تایم با یک سری دود غلیظ رندر میشه که بابای سیستمو میبره جلوی orc ا ،

عکس :
http://i7.tinypic.com/24m6e1h.jpg

امین بازم
؟ :-w :-w :-w :-w
موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان.

راستش نمی خواستم دموی قابل بازی Dark Messiah رو دانلود کنم چون می خواستم برام سورپریز باشه و بعدا که نسخه کاملش اومد از خجالتش دربیام.

ولی الان دانلودش تموم شد و بازی هم کردم.

فقط بگم : فوق العادس.بی نظیره.

تا امشب در مورد این دمو اگه وقت کنم مفصل مینویسم.اخه الان 2 تا دموی دیگه هم دارم.Company of Hereos- Just Cause

حتما منتظر نظرم در مورد این دمو باشید.موسیقی بی نظیر و ...
+++++++++++++++++++
این نظر شخصی منه.نیاین بگین GS گفته فلان و اون سایت گفته فلان و ...

این بازی یک بازی Action-RPG هستش.

من یه سوال دارم؟؟؟

بازی اکشنی سراغ دارین که توش Mage -Combat و Skill Tree باشه؟؟؟؟

توی این بازی هست.

لطفا نیاین بگین این بازی اکشنه چون GS گفته اینو و حرفی توش نیست و برام لینک بزارین که اره بابا اشتباه میکنی این بازی اکشنه.

اگه میشه جواب سوالمو بدین !!!!

بازی اکشنی معرفی کنین که توش Skill Tree باشه و توش Mage و Combat باشه؟؟؟

فقط بگم من به شخصه شدیدا تحت تاثیر قرار گرفتم.شاید بازی باشه که از نظر گیم پلی فوق العاده باشه.

اگه سیاوشم که با من تازگیا شدیدا مشکل پیدا کرده ( که من نمیدونم چرا !!!! ) بیاد و نظرشو هم بنویسه و بگه عالی میشه.

یه نکته رو بگم :

اول بازی بعد از حدود 2-3 دقیقه حرکت کردن که باید جعبه ها رو ورداری و یک دالون رو بشکنی و با دید در شب برین جلو.اون جعبه رو وردارین و بندازین توی اتیش.

جعبه اتیش می گیره.این رو قبلا جایی دیدین ؟؟؟

این اخر ریل بودنه.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Hellgate:london:
سلام خدمت دوستان.

راستش نمی خواستم دموی قابل بازی Dark Messiah رو دانلود کنم چون می خواستم برام سورپریز باشه و بعدا که نسخه کاملش اومد از خجالتش دربیام.

ولی الان دانلودش تموم شد و بازی هم کردم.

فقط بگم : فوق العادس.بی نظیره.

تا امشب در مورد این دمو اگه وقت کنم مفصل مینویسم.اخه الان 2 تا دموی دیگه هم دارم.Company of Hereos- Just Cause

حتما منتظر نظرم در مورد این دمو باشید.موسیقی بی نظیر و ...
+++++++++++++++++++
این نظر شخصی منه.نیاین بگین GS گفته فلان و اون سایت گفته فلان و ...

این بازی یک بازی Action-RPG هستش.

من یه سوال دارم؟؟؟

بازی اکشنی سراغ دارین که توش Mage -Combat و Skill Tree باشه؟؟؟؟

توی این بازی هست.

لطفا نیاین بگین این بازی اکشنه چون GS گفته اینو و حرفی توش نیست و برام لینک بزارین که اره بابا اشتباه میکنی این بازی اکشنه.

اگه میشه جواب سوالمو بدین !!!!

بازی اکشنی معرفی کنین که توش Skill Tree باشه و توش Mage و Combat باشه؟؟؟

فقط بگم من به شخصه شدیدا تحت تاثیر قرار گرفتم.شاید بازی باشه که از نظر گیم پلی فوق العاده باشه.

اگه سیاوشم که با من تازگیا شدیدا مشکل پیدا کرده ( که من نمیدونم چرا !!!! ) بیاد و نظرشو هم بنویسه و بگه عالی میشه.

یه نکته رو بگم :

اول بازی بعد از حدود 2-3 دقیقه حرکت کردن که باید جعبه ها رو ورداری و یک دالون رو بشکنی و با دید در شب برین جلو.اون جعبه رو وردارین و بندازین توی اتیش.

جعبه اتیش می گیره.این رو قبلا جایی دیدین ؟؟؟

این اخر ریل بودنه.

خداحافظ

اااااااااا........
من آخه چه مشکلی با تو پیدا میتونم بگم محمد جووون :love: :x :x :x
خدائیش اگر چیزی دیدی از من که ناراحتت کرده بگو توضیح بدم :) چون من شدیداً یاد ندارم که با شما مشکلی (خدای نا کرده) پیدا کرده باشم :) من از تو هرچی که دیدم دوستی - لطف و محبت بوده. این از این مسئله!

حالا در مورد بازی Dark Messiah باید این سوال رو از خودتون بپرسید دوستان که آیا "هر گردی، گردو میباشد؟" DM اولین بازی FPS/RPG ای نبوده که ما دیدیم!! قبل از اون سری معروف Elders Scroll بوده و Arx Fatalis بوده... حالا به صرف اینکه بازی اول شخص هست که نمیشه بهش گفت اکشن که. این یک بازی مثل OBLIVION هست - فقط کمی المانهای اکشنش بیشتر از اونه.. و شاید دلیلش این باشه که حیف واقعاً اکشن این بازی کم باشه!! دموی بازی روی سیستمم نصبه و خیلی هم ازش لذت بردم. به نحو احسنت از انجین پر قدرت سورس استفاده کرده و درواقع یجورائی با لگد زده تو دهانه بقیه انجینها مثل انجین دوم 3. از بازیهای دیگه ای که در دسته Action-RPG هستن میشه به Dungeon Siege و Diablo هم اشاره کرد برای اکشن بودن حتماً لازم نیست که FPS باشه تا شما اکشنش رو ببینید FABLE هم بود. اگر RPG باز باشید مثل محمدرضا جان میتونید بسادگی این مسئله رو تشخیص بدید عناصر یک بازی RPG کاملاً مشخص و نیاز به فکر کردن و نتیجه گیری نداره.

سلام

ای خدا خیرت بده.از اول این تاپیک که سه صفحه رفته من نمیدونم چند تا پست دادمو گفتم که این بازی یک بازی اکشن هستش ما که نگفتیم این بازی ادونچره که، این بازی یک اکشنه که توش از المان های RPG به طور بی نهایت زیبا استفاده شده.

حالا یکی می یاد میگه نه نه نه نه داری اشتباه میکنی GS این بازی رو نوشته Action.فلان سایت گفته این بازی اکشنه و این هست و لا غیر !!!!!!!!!!!! چون فلانی گفته همینه و نه غیر اون.

به جون جفت بچم :

این بازی 3 تا Skill داره .

Combat
Mage
Misc

که من بعد از مرحله اول و تمرینی بازی که وارد اون ارک کشتن ناز شدم بهم 6 تا Upgrade برای Skill هام داد.که شما میتونستی هر چی که دوست داری رو Upgrade کنی . در ضمن هر Skillِی در قسمت Combat سه مرحله Upgrade میشه و ولی در Mage و Misc این طور نیست.هر بار که یک Skill رو Upgrade کنی و وارد lvl 2 بشی برای هر Upgradeِ از شما 2 تا Skill Upgrade کم میکنه و این جوری شما میتونین Skill Tree هاتون رو هر جور که خواستین تکمیل کنین.

به نظرتون این المان ها در بازی های محض اکشن وجود داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I think :NO

هر که میگه اره لطفا برام دلیل بیاره با ذکر مثال.

بازی از همه نظر عالیه.

فقط باور کنین امشب دیگه نرسیدم بشینم این دمو رو براتون نقد کنم.چون کم کم ازم 2 ساعت وقت میگرفت.

این کار با من و حتما انجام میدم چون نکته منفی من توش ندیدم.حالا باید یه بار دیگه به چشم خریدار بهش نگاه کنم و بهتر به جزئیات دقت کنم.فقط فقط دوربین بازی یکم تو درگیری ها سریع حرکت میکنه باید دقت کنم بیشتر.

++++++++++++++

سیاوش عزیز متشکرم.هیچ مشکلی نیست.ممنون بابت نظرت.

خداحافظ

هاووون !

نوشته شده توسط Darkfie1d:
اااااااااا........
من آخه چه مشکلی با تو پیدا میتونم بگم محمد جووون :love: :x :x :x
خدائیش اگر چیزی دیدی از من که ناراحتت کرده بگو توضیح بدم :) چون من شدیداً یاد ندارم که با شما مشکلی (خدای نا کرده) پیدا کرده باشم :) من از تو هرچی که دیدم دوستی - لطف و محبت بوده. این از این مسئله!

حالا در مورد بازی Dark Messiah باید این سوال رو از خودتون بپرسید دوستان که آیا "هر گردی، گردو میباشد؟" DM اولین بازی FPS/RPG ای نبوده که ما دیدیم!! قبل از اون سری معروف Elders Scroll بوده و Arx Fatalis بوده... حالا به صرف اینکه بازی اول شخص هست که نمیشه بهش گفت اکشن که. این یک بازی مثل OBLIVION هست - فقط کمی المانهای اکشنش بیشتر از اونه.. و شاید دلیلش این باشه که حیف واقعاً اکشن این بازی کم باشه!! دموی بازی روی سیستمم نصبه و خیلی هم ازش لذت بردم. به نحو احسنت از انجین پر قدرت سورس استفاده کرده و درواقع یجورائی با لگد زده تو دهانه بقیه انجینها مثل انجین دوم 3. از بازیهای دیگه ای که در دسته Action-RPG هستن میشه به Dungeon Siege و Diablo هم اشاره کرد برای اکشن بودن حتماً لازم نیست که FPS باشه تا شما اکشنش رو ببینید FABLE هم بود. اگر RPG باز باشید مثل محمدرضا جان میتونید بسادگی این مسئله رو تشخیص بدید عناصر یک بازی RPG کاملاً مشخص و نیاز به فکر کردن و نتیجه گیری نداره.
............
خدمت جناب دکتر سیاوش از clan خودمون !
1 : HDR HDR HDR .. شده باشه بازی رو روی 320 بازی کنی ولی با HDR .. البته این از نصایح اون Orc بود که متاسفانه توی clan ماست !
2 : این بازی بیشتر از اینکه شبیه Oblivion باشه بیشتر شبیه Arx Fatalis می باشد !
3 : تو این دور و زمونه بیشتر بازیها نمیدونم چرا المان های RPG اضافه کرده اند . فقط مونده که توی Serious Sam هم Mana داشته باشیم ( هنوز Serious Sam 2 تحریم !)
4 : در اینجا شما برادر عزیز و گرامی action-rpg رو قاطی کردی .. عزیز دل من بازیهای Diablo و Dungeon Siege رو تحت Hack'n Slash ، قرار میدیم .
5 : من اصولا با این طبقه بندی ها مشکل دارم .. مثلا Thief میره زیر مجموعه FPS چون First Person است . ولی کجاش شبیه Doom و HL و ایناست ؟ RPG هم که خیر سرش نیست . پس باید بره توی Stealth Gaming . از اون ور این بازی خوشحال SplinterCell و شرکا هم میاد توی همین طبقه ولی میان ماه من تا ماه گردون .. واقعا که ! از طرف دیگه Deus Ex و Deus Ex:IW همون thief هستند که RPG شده .. حالا یک مقدار هم اکشن تر! از اون ور Oblivion میاد که قاعدتا باید بیاد ور دل Deus Ex و Arx Fatalis و غیره ... در این لحظه قاطی میکنی .. پس در نتیجه Quake4 رو اجرا میکنی و میری Dm17 و تمرین Crouch Sliding میکنی !! ولی باز هم یک مقدار قاطی میکنی چون اون یارویی که میخوایم Jump اش رو تقلید کنیم آیدیش Oblivion هه !
6 : این حمید مخ من رو زد .. به جای یک عدد 7950GX2 . دو تا 7900GT رو SLI کنم ! بیست شهریور احتمالا میرسه!
شیخنا حمیدیوس میفرمایند Quad-SLI آینده ندارد !! Period !!

سلام.
دوست عزیز تا اونجایی که یادمه thief سبکش fps نبود کجا گفته شده fps هست ;) من با شما موافقم باید تو سبک stealth میرفت ولی گیم اسپات زده اکشن ادونچر :)

سلام.
دوست عزیز تا اونجایی که یادمه thief سبکش fps نبود کجا گفته شده fps هست ;) من با شما موافقم باید تو سبک stealth میرفت ولی گیم اسپات زده اکشن ادونچر :)

من یادم نیست کجا بود ولی اون قدیما که دنبال fan level های thief2 میگشتم یک چند جا دیدم. یک بار هم با یکی دو نفر توی QuakeNet همین بحث رو داشتم. گیم اسپات هم دیگه گندش رو درآورده با کنسول :)

من یادم نیست کجا بود ولی اون قدیما که دنبال fan level های thief2 میگشتم یک چند جا دیدم. یک بار هم با یکی دو نفر توی QuakeNet همین بحث رو داشتم. گیم اسپات هم دیگه گندش رو درآورده با کنسول :)
thief2 ؟؟
مگه این اومده یا میخواد بیاد؟؟

thief2 ؟؟
مگه این اومده یا میخواد بیاد؟؟

آهان .. Thief : The Metal age !
این یکی این وسط شماره گذاری شد .. یکجورایی همه این سایتها نوشتند
Thief 2 : The Metal Age
ولی مثلا برای Thief : The Dark Project یا Thief : Deadly Shadows اینجوری شماره نگذاشتند.
ما هم دیگه خودمون رو راحت کردیم میگیم 1 و 2 و 3 ...
همش تقصیر این Darkfie1d .... ! الکی !

آهان .. Thief : The Metal age !
این یکی این وسط شماره گذاری شد .. یکجورایی همه این سایتها نوشتند
Thief 2 : The Metal Age
ولی مثلا برای Thief : The Dark Project یا Thief : Deadly Shadows اینجوری شماره نگذاشتند.
ما هم دیگه خودمون رو راحت کردیم میگیم 1 و 2 و 3 ...
همش تقصیر این Darkfie1d .... ! الکی !

به من چه ه ؟! ... :((
چرا هرجا اتفاقی میافته منو شماتت میکنی؟ :((
اما خوب میدونم اون دوتا Hack N' Slash ـه اما خوب اون Action/RPG رو که من از خودم در نیاوردم :cheesygri برو تو Gamefaqs.com نوشته Role-Playing > Action RPG تقصیر من چیه؟! به من چه ه ؟!...

حــــــــــــــــــمــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــد !!!!.....

من و تو چند سالمونه؟! یادت نیست آرتورشاه خدابیامرز قبل از اینکه اون موردرده بیفـ***ز بکشتش چی بهمون گفت؟! Never Trust an ORC !! ... اما در کل میگم یکیشو یه مدت بده من ببندم :)) تو حالا حالا ها نیاز به دوتاش باهم نداری :cheesygri

تو به ارک اعتماد میکنی اما به هم ریست نه؟! به من اعتماد کن بیا یدونه Agia PhysX بگیر بنداز تنگش که ازین به بعد حالشو ببری :cool:

بزن بریم به tifoon
بزنیم Obliviooon
بخوریم Abelimoon
بریم به جنگ این ارکه bii'Imoon

به من چه ه ؟! ... :((
چرا هرجا اتفاقی میافته منو شماتت میکنی؟ :((
اما خوب میدونم اون دوتا Hack N' Slash ـه اما خوب اون Action/RPG رو که من از خودم در نیاوردم :cheesygri برو تو Gamefaqs.com نوشته Role-Playing > Action RPG تقصیر من چیه؟! به من چه ه ؟!...

حــــــــــــــــــمــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــد !!!!.....

من و تو چند سالمونه؟! یادت نیست آرتورشاه خدابیامرز قبل از اینکه اون موردرده بیفـ***ز بکشتش چی بهمون گفت؟! Never Trust an ORC !! ... اما در کل میگم یکیشو یه مدت بده من ببندم :)) تو حالا حالا ها نیاز به دوتاش باهم نداری :cheesygri

تو به ارک اعتماد میکنی اما به هم ریست نه؟! به من اعتماد کن بیا یدونه Agia PhysX بگیر بنداز تنگش که ازین به بعد حالشو ببری :cool:

بزن بریم به tifoon
بزنیم Obliviooon
بخوریم Abelimoon
بریم به جنگ این ارکه bii'Imoon

آره خوب .. درسته که اون Orc خیلی خنگه .. ولی بعضی موقعها یک چیزهایی میفهمه !
باز با همدیگه بحث کردیم به این نتیجه .
7950GX2 که کلا منتفیه .. چون همون مشکلات پشتیبانی بازی از SLI بوجود میاد که اگه پشتیبانی نکنه پول الکی دادی .
در مورد دو تا 7900GT که SLI کنم هم همین قضیه بالا صادقه و این که یکی الان بخریم. یک سال نیم دیگه با 350k یکدونه دیگش میتونم یک کارت دیگه ای بخرم که از این دو تا بهتر باشه . نکته دیگم که میگفت با یکدونه 7900GT به هر حال تو این دو سال توی بازیها کم نمیاری..
بدم نمیگه ها روی 2048 که نمیخوام بازی کنم ... حالا فعلا قضیه اینه که یکدونه 7900GT باشه .
ولی باید صبر کنم ببینم این E6300 های Intel کی میاد به بازار .. فکر کنم اینجا 188$ رو بدن حدود 220 تا 230 تومن .. واقعا که ...
کارت Physx هم پول الکیه .. مگه میخوام Cell Factor بازی کنم ؟ با اون GamePlay قشنگش .
میگه جاش برو X-Fi چیزی بخر که Open-AL هم support میکنه !
مثل اینکه این AudioCodec روی این MB های nForce5 خیلی مزخرفه .. خودت که شنیدی یک جورهایی از اون Altec-LanSing های آبتین صدا در نمیاد!!!

پارسائی پارسائی...
I've been selected for Dark Messiah Multiplayer Beta Test :hug:
باز بگو گیم اسپات اکسسی که گرفتی به درد نمیخوره :)

پ.ن: حالا من با پینگ 400 چی تست کنم آخه :((

پارسائی پارسائی...
I've been selected for Dark Messiah Multiplayer Beta Test :hug:
باز بگو گیم اسپات اکسسی که گرفتی به درد نمیخوره :)

پ.ن: حالا من با پینگ 400 چی تست کنم آخه :((

آفرین ... خوبه خودتم داری میگیا !
فکر کنم بیشتر ملت رفته باشند توی خط Magic چون توی اون Playable Demo شون که خیلی هلو بود. من که مطابق معمول همه بازیهای RPG میرم توی خط Archery و Range و اینا.

در ضمن جنابعالی با وزن 110+ کیلو دیروز مرحله اول همین دمو رو در هنگام له کردن اینجانب با وزن 50 کیلو تمام کردید. واقعا دیدنی بود.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or