Dante's Inferno PSP Version

• Thread starter Thread starter djesi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بعد از اون مرحله که بالای یک کوره مذاب هستیم با یک سری صفحه گرد دایره ایی شکل که میچرخن روبرو میشیم . چه طور میشه اونجا رو رد کرد ؟
چون من تا دایره چهارم میپرم ولی بعد هیچ راهی نیست که ادامه بدم
باید از دایره 4 رومی که روش هستی به سمته چپ بپری دو بار باید برش رو بزنی

دوستان بعد از اون مرحله که بالای یک کوره مذاب هستیم با یک سری صفحه گرد دایره ایی شکل که میچرخن روبرو میشیم . چه طور میشه اونجا رو رد کرد ؟
چون من تا دایره چهارم میپرم ولی بعد هیچ راهی نیست که ادامه بدم
اگه منظورت اون دایره هاست که میچرخن باید بیای رو آخرین دایره ای که سمت راست ـه بعد دوبار پشت سرهم بپری و بیای روی دایره ی بالایی سمت چپی!
موفق باشی...

HELP ME !!
ذوستان باز گیر کردم
اونجایی که انتهای سالن یک جعبه قابل حرکت هستش و اول سالن یک دسته هستش که با کشیدن اهرم مواد مذاب میریزه و یک مجسمه میاد بالا وقتی مواد مذاب تموم میشه برمیگرده سرجاش

HELP ME !!
ذوستان باز گیر کردم
اونجایی که انتهای سالن یک جعبه قابل حرکت هستش و اول سالن یک دسته هستش که با کشیدن اهرم مواد مذاب میریزه و یک مجسمه میاد بالا وقتی مواد مذاب تموم میشه برمیگرده سرجاش
the galaxyboy alir3za javab nabooooooooooood?!?!

HELP ME !!
ذوستان باز گیر کردم
دسته رو بکش تا مذاب بریزه و تا بالا هست اون جعبه رو بذار زرش تا دیگه بر نگرده....در اصل گیر کنه....
موفق باشی...

HELP ME !!
ذوستان باز گیر کردم
ببین اول میری اونجا یه سنگ هست مکعبی شکله ورش میداری میزاری پشت اون دستگاه که مذاب میریزه بعد اهرم رو میکشی وقتی کشیدی مواد مذاب شرو به ریختن میکنن بعد اون سنگه رو میزاری پشتش که دیگه به جاش برنگرده بعدش باید تمامه راهی رو که اومدی برگردی

خب بالاخره منم بازی رو تموم کردم. واقعا یکی از بهترین بازی های PSP بود که تو این چند وقته انجام دادم. آخرش هم خیلی جالب تموم شد مخصوصا با اون عبارت To Be Continued... :دی

دوستان اونجا که یه اهرم وسطه راهرو هست و 4 تا تیغه فلزی هم از اطراف در حال حرکت هستن چی کار باید کرد ؟
چون تا میاییم اون دسته را بچرخونیم اینقدر دشمن میاد که نمیشه چرخوندش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or