باید از دایره 4 رومی که روش هستی به سمته چپ بپری دو بار باید برش رو بزنیدوستان بعد از اون مرحله که بالای یک کوره مذاب هستیم با یک سری صفحه گرد دایره ایی شکل که میچرخن روبرو میشیم . چه طور میشه اونجا رو رد کرد ؟
چون من تا دایره چهارم میپرم ولی بعد هیچ راهی نیست که ادامه بدم
اگه منظورت اون دایره هاست که میچرخن باید بیای رو آخرین دایره ای که سمت راست ـه بعد دوبار پشت سرهم بپری و بیای روی دایره ی بالایی سمت چپی!دوستان بعد از اون مرحله که بالای یک کوره مذاب هستیم با یک سری صفحه گرد دایره ایی شکل که میچرخن روبرو میشیم . چه طور میشه اونجا رو رد کرد ؟
چون من تا دایره چهارم میپرم ولی بعد هیچ راهی نیست که ادامه بدم
the galaxyboy alir3za javab nabooooooooooood?!?!HELP ME !!
ذوستان باز گیر کردم
اونجایی که انتهای سالن یک جعبه قابل حرکت هستش و اول سالن یک دسته هستش که با کشیدن اهرم مواد مذاب میریزه و یک مجسمه میاد بالا وقتی مواد مذاب تموم میشه برمیگرده سرجاش
دسته رو بکش تا مذاب بریزه و تا بالا هست اون جعبه رو بذار زرش تا دیگه بر نگرده....در اصل گیر کنه....HELP ME !!
ذوستان باز گیر کردم
اونجایی که انتهای سالن یک جعبه قابل حرکت هستش و اول سالن یک دسته هستش که با کشیدن اهرم مواد مذاب میریزه و یک مجسمه میاد بالا وقتی مواد مذاب تموم میشه برمیگرده سرجاش
اقا جواب داد دستت درد نکنهدسته رو بکش تا مذاب بریزه و تا بالا هست اون جعبه رو بذار زرش تا دیگه بر نگرده....در اصل گیر کنه....
موفق باشی...
ببین اول میری اونجا یه سنگ هست مکعبی شکله ورش میداری میزاری پشت اون دستگاه که مذاب میریزه بعد اهرم رو میکشی وقتی کشیدی مواد مذاب شرو به ریختن میکنن بعد اون سنگه رو میزاری پشتش که دیگه به جاش برنگرده بعدش باید تمامه راهی رو که اومدی برگردیHELP ME !!
ذوستان باز گیر کردم
....................................................اقا پسوورد میخواد!
پسوردش چیه؟