Dante's Inferno، کپی از God Of War III؟

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hoom

کاربر سایت
Stig Asmussen کارگردان بازی God Of War III در مصاحبه ای با مجله CGV اظهاراتی هم درمورد بازی Dante's Inferno کرد.

وی در این مصاحبه گفت: چند تا از افرادی که در پروژه God Of War کار میکردند، حالا مشغول کار بر روی Dante's Inferno هستند، افراد واقعا وارد، من امیدوارم که این بازی، یک بازی واقعا خوب بشود و رقیب خوبی برای GOW ما بشود، انتخاب موضوع و نام Dante's Inferno برای این بازی نوید ارایه یک کار خوب است.

منبع

البته به نظر من اسم تاپیک خیلی جالب نیستش و من فکر نمی کنم که بازی به گرد پای GOW3 برسه. دیگه Dante's inferno که سهله:biggrin1:

البته به نظر من اسم تاپیک خیلی جالب نیستش و من فکر نمی کنم که بازی به گرد پای GOW3 برسه. دیگه Dante's inferno که سهله:biggrin1:
چرا نميرسه ؟ GOW3 نكه تا الان همه بازيش كردن.

نميدونم چه جوري از اين متن خبر اين برداشت رو نويسنده اصلي خبر كرده ؟

آقا حرفت مثل این میمونه که بگی MGS که می خواست بیاد آدم برگرده بگه این بازی که معلوم نیستش خوب باشه هنوز کسی بازی نکردتش که:smile: GOW تو سه شماره قبل خودش رو ثابت کرده و 100 در 100 این بازی یکی از عالی ترین و بهترین بازی های انحصاری PS3 در این سال خواهد شد. واقعا حسرت می خورم که این بازی برای 360 نیست
MGS خيلي با GOW فرق ميكنه ، سازنده MGS4 همون سازنده اي بود كه MGS 1,2,3 رو ساخت ولي سازنده GOW هم همونه؟ درضمن اين كه يك بازي بسيار خوب براي PS3 ميشه با اين كه هيچ بازي اي رودستش نمياد خيلي فرق داره ها!

آخرین ویرایش:
چرا نميرسه ؟ GOW3 نكه تا الان همه بازيش كردن.
آقا حرفت مثل این میمونه که بگی MGS که می خواست بیاد آدم برگرده بگه این بازی که معلوم نیستش خوب باشه هنوز کسی بازی نکردتش که:smile: GOW تو سه شماره قبل خودش رو ثابت کرده و 100 در 100 این بازی یکی از عالی ترین و بهترین بازی های انحصاری PS3 در این سال خواهد شد. واقعا حسرت می خورم که این بازی برای 360 نیست

آخرین ویرایش:

افرین باریکلا داداش گل گفتی واقعا به شما میگن یک فن بوی عالی با شعور و با فهم که دور از هر گونه حسا دت داری حرف حق می زنی وا قعا خو شحالم که می بینم ادمهای هستن که با درک و فهم و به دور از هر گونه لج بازی یا حسادت حرفشونو میزنن.ممنون و موفق باشی:love:

افرین باریکلا داداش گل گفتی واقعا به شما میگن یک فن بوی عالی با شعور و با فهم که دور از هر گونه حسا دت داری حرف حق می زنی وا قعا خو شحالم که می بینم ادمهای هستن که با درک و فهم و به دور از هر گونه لج بازی یا حسادت حرفشونو میزنن.ممنون و موفق باشی:love:
ممنون شما لطف داری دوست عزیز. البته ناگفته نماند که برای Xbox هم بازی های انحصاری فوق العاده اومدش مثل Fable 2 و Bioshock و Mass Effect و چند تا بازی زیبای دیگه که واقعا فوق العاده بودند. خلاصه Ps3 دارها برن به GOW 3 بچسبند و حال کنند ما هم به Dante's Inferno که شبیه اون هست.:biggrin1:

پس باید خوب باشه ... اما هر بازی که از رو gow ساخته بشه قشنگ نمیشه که اگر قرار بود هر بازی gow بشه الان با این هزار تا بازی که از رو GTA ساخته شده ROCKSTAR ورشکست میکرد . من که امید زیادی به این بازی ندارم .

حالا چرا اسم تایپیک رو این گذاشتی تو صحبتاش که اشاره ای به تقلید از بازی God of war نکرده بود کارگردان
البته من همین متن ترجمه شده رو خوندم تو متن اصلی اشاره ای به تقلید این بازی از God of warکرده این آقا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or