Dante زورگوي محله

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

هفته ي قبل خبر دار شديم دانته ديگر نيمه ي انساني ندارد ،‌ اين بار فهميديم دانته مبارزي خياباني است!
طبق مصاحبه اي جديد كه با Tameem Antoniades شده ، دانته اي كه قرار هست آن را بشناسيم بيشتر مبارزاتش بر پايه ي مبارزات خياباني است ، حال چرا؟

"بزرگ شدن در شرايطي كه هر لحظه شياطين به دنبال كشتنش بودند ، حكومت كردن شياطين به جامعه و بزرگ شدن او در سطح خيابان دلايلي هستند بر اينكه حركات جديد او به لطافت حركات دانته در شماره هاي قبلي نباشند."

در رابطه با مبارزه ها هم گفته شده كه دانته ي جديد وقت بيشتري را در هوا سپري ميكند ، يكي از تلاش هاي DmC بر پايه ي بيشتر كردن كمبو هاي هواييست. نكته ي جالبي كه ميتوان به آن اشاره كرد ، عكس العمل موسيقي بازي نسبت به مبارزات شماست .
موسيقي بازي به رنك شما در كمبو ها عكس العمل نشان ميدهد ، به طوري كه هرچقد رنك شما (تعداد كمبو ي بيشتر) بالاتر ميرود لايه هاي موسيقي بيشتري شروع به وارد شدن ميكنند و وقتي شما به رنك هاي بالاي كمبو ميرسيد صداي جيغ خواننده به گوش ميرسد . شايد جيغ ها در بهتر مبارزه كردن شما تاثير بگذارند.
DmC محيطي نيز سازگار با مبارزات شما دارد . محيط هم مانند موسيقي از مبارزات شما تاثير ميگيرند ، به طوري كه بين دنياي "واقعي" و دنياي شيطاني تغيير شكل ميدهند و در مواقعي مانند شماره هاي قبلي مسير شما بسته ميشود تا تمام دشمنان را از پاي در بياوريد.

در آخر سوالي كه از Tameem Antoniades پرسيده شد اين بود:

از اونجايي كه دانته ي جديد جوان است آيا او " بي تجربه و خام" است؟
- من نميگم اون خامه ، بهتره بگيم هيچ چيز براش مهم نيست
!

اتفاقا بر عکس! DMC IV در مقابل DmC یه شاهکار به تمام معنا بود!
دیگه نه دیگه شلوغش نکن:d همونقدر که DmC داره مفتضحه DMC4 یه مقدار کمتر مفتضح بود :dبا اون شخصیت بی هویت که معلوم نیس یهو از کجا پیداش شد و اون محیط های رنگ وارنگ بیشتر FF حساب میشد تا DMC و از همه بدتر اون دانته جلف اندر جلف حال ادمو بهم میزد
-------------------------
میمیرن خبر از بازی ندن؟ شُد یبار یه خبر ازش بخونیم فیتیله امیدمون روشن شه؟ نشد به مولا:d حالا اینا خوبه علاقه دانته به همجنس و وعده غذاییش کَله جنس مخالف و علاقه وافر به قلیان و قرقوروت و اینا مونده تنتونو چرب کنید تا 2012 این بسات براهه بعدشم خدا عنایت کنه قبل از دیدن جمال این بازی سرمونو میذاریم زمین راحت میمیریم:d

حالا جدا از گند هایی که دارن از لحاظ داستانی می زنن<یه تریلر گیم پلی تو gC اومد گیم پلیش بد نیست.یعنی تقریببا مثل قبلی هسا تو هیجان بالایی داره.این قضیه ی موسیقی هم خیلی خوبه.ولی فقط دارن به داستان پر محتوای DMC های قبلی گند می زنن.امیدوارم یه جورایی به همون ها دوباره ربط پیدا کنه!
پ.ن:برام خیلی عجیبه که چطوره که نینجا تئوری که ensleaved رو با اون داستان فق العاده ساخته بود,چه طوری داره گند می زنه به ادامه ی داستانی که به خودی خود خیلی قویه!

همه از dmc4 به عنوان ننگ جامعه بشری یاد میکنن بعد این میگه dmc 4 از همه بهتر بود =))

اون بچه سوسول نرو رو اوردن که هیچ
اون موجودات عجیب غریب مسخره اوردن هیچ
ورجیل توش نبود هیچ
مراحل بازی همه تکراری و با اون رنگ و لعاب فانتزی بود هیچ
یه فاحشه اورده بودن توبازی هیچ
اصلا خیلی مسخره بود شماره 4
این هر چی باشه از اون 4 بهتر میشه

وحید خداییش راست میگه !! DMC 4 اصلا برای من قابل تحمل نبود !! اصلا به دلم نشست !!
به نظرم حداقل DmC از 4ـش بهتر در می یاد !! یه مقدار شخصیت داستان بی ریخت است !! ولی امیدوارم گیم پلی خوبی داشته باشه :دی

dmc قبلی که شاهکار بود و توش شکی نیست این یکی شبیه این ادم های مافنگی می مونه !!!!!!!!!!!!!
وحید خداییش راست میگه !! DMC 4 اصلا برای من قابل تحمل نبود !! اصلا به دلم نشست !!
به نظرم حداقل DmC از 4ـش بهتر در می یاد !! یه مقدار شخصیت داستان بی ریخت است !! ولی امیدوارم گیم پلی خوبی داشته باشه :دی
نمی گم خوب بود 4 ! ولی اکثر موجودات داخل بازی رو با یه کم تغییر از DMC 1 آورده بودن ! :|

بازی که از GameCritics امتیاز 6 بگیره یعنی فاجعه نه شاهکار:d

بقیه بازیها ته کمبوی زمینی رو درآوردن. اینا دیدن نمیتونن رقابت کنن رفتن سراغ هوایی.

من طراحی 20 سال پیش Jack Skellington رو ترجیح میدم:
http://gallery.anipike.com/data/2/medium/nightmare-before-christmas.jpg
You're joking you're joking I can't believe my eyes
Will someone shut this fella up I'm drowning in my tears
He's Funny , I'm Laughing You Really are too much
داری طراحیهای فوقالعاده تیم برتون رو با اینا مقایسه میکنی؟! حرکت غیرقابل بخششی بود :|
پسر اسپاردا یعنی همین دانته خودمون تو خیابونای جهنم بزرگ شده و تو سر خوری Demon ها بوده.:|
طی تحقیقات تازه هم که مشخص شده ننه بابای دانته اونائی که فکر میکردیم نبودن:|
کپکام به گور پدرش خندیده اگه فِک کرده این بازی فروش میکنه.
ما همون دانته خودمون با همون کمبو های زمینی و همون استایل قدیمی رو میخوایم:(
خوب شاید این تغییر قشنگ باشه، بزارین بازی بیاد! این تریلری ـم که دیدم جالب بود! (یوتولوب برین ببینین)
حالا جدا از گند هایی که دارن از لحاظ داستانی می زنن<یه تریلر گیم پلی تو gC اومد گیم پلیش بد نیست.یعنی تقریببا مثل قبلی هسا تو هیجان بالایی داره.این قضیه ی موسیقی هم خیلی خوبه.ولی فقط دارن به داستان پر محتوای DMC های قبلی گند می زنن.امیدوارم یه جورایی به همون ها دوباره ربط پیدا کنه!
پ.ن:برام خیلی عجیبه که چطوره که نینجا تئوری که ensleaved رو با اون داستان فق العاده ساخته بود,چه طوری داره گند می زنه به ادامه ی داستانی که به خودی خود خیلی قویه!
با این حرف موافقم، خوده داستان DmC خیلی پربار، فک نکنم خرابش کنن!
dmc قبلی که شاهکار بود و توش شکی نیست این یکی شبیه این ادم های مافنگی می مونه !!!!!!!!!!!!!
همین آدم مافنگی 50 تا کومبو میخواد بزنه دیگه، یه آدمه مفنگی رو که نمیارن شخصیت اصلی نمیکنن!

عالیه به نظر من شاهکار میشه این 4 رش کیلو چند بود بابا فقط ابهت این بازی تو نسخه سومشه که از نظر من شاهکار بود اصلا با 4 رش حال نکردم
فقط حیف که من از بازی های flash back حالم بهم میخوره
بازی فلش بکه ؟؟

از اونجايي كه دانته ي جديد جوان است آيا او " بي تجربه و خام" است؟
- من نميگم اون خامه ، بهتره بگيم هيچ چيز براش مهم نيست
!
کلّاً این دانته ام مثله سازنده های بازی همه چی به یه ورشه!!:d
ولی من با تریلرایی که ازش دیدم خوشم اومد از بازیش.....

آخرین ویرایش:
بیخود شلوغش نکنید DMC4 بازی بدی نبود شخصیت پردازی Nero هم خوب بود اونو یه جورایی به Vergil ربط میداد یه دور DMC های قبلی رو برید حالت D.T ورجیل رو ببینید بعد با حالت D.T همین Nero مقایسه کنید. مطمئنم DMC 4 یه داستان قوی رو میتونست شروع کنه فقط ضعف طراح داشت، طراح مراحل بازی شدیدا بی ذوق بود فقط انگار به دلیل وظیفه و اجباری که داشت نشسته بود یک سری مراحل رو طراحی کرده بود ملت بازی کنند وگرنه تو کارگردانی بازی نه از DMC 3 بهتر ولی در سطح همون بود. در بخش گیم پلی هم چیزی کم نداشت تو بخش گرافیک هم نسبتا خوب کار کرده بود و داستان هم یک جورایی خوب بود نمیگم شاهکار یا عالی و داستان در نوع خود خوبی داشت Nero هم شخصیت پردازی بدی نداشت مطمئنم اگر DMC 5 مث آدم ساخته می شد و بیشتر با Nero آشنا می شدیم خیلی خوب بود.

در کل ورجیل در DMC 3 فاتحه اش خونده شد دیگه توی DMC 1 ما دیدیم چه شکلی شده بود، فکر کنم آخر DMC 1 مرد؟ دوستان یادشونه یاری کنند، یادمه از جا پرت شد همچین چیزی بود. حضورش مسخره میشد.

DMC 4 از خیلی لحاظ ها نزدیک به DMC 1 بود به خصوص طراحی جک و جونور هاش که من دوست داشتم ولی طراحی مراحل بازی داغون بود.

• Like
Reactions: TOP Game
همه از dmc4 به عنوان ننگ جامعه بشری یاد میکنن بعد این میگه dmc 4 از همه بهتر بود =))

اون بچه سوسول نرو رو اوردن که هیچ
اون موجودات عجیب غریب مسخره اوردن هیچ
ورجیل توش نبود هیچ
مراحل بازی همه تکراری و با اون رنگ و لعاب فانتزی بود هیچ
یه فاحشه اورده بودن توبازی هیچ
اصلا خیلی مسخره بود شماره 4
این هر چی باشه از اون 4 بهتر میشه
جز وجود نِرو، شما تمام سری DMC رو توضیح دادید.
چهارش مثل یک و سِش بود.

خالا چرا دانته ؟
اخه موجودي كه توي 4 تا شماره نيمه شيطان/انسانه يهو تو يه شماره ميشه يه چيز ديگه ؟؟؟
بابا دويل مي كراي ميسازي؟ اينطوري ميخواي بسازي؟ بساز
يه كاراكتر ديگه فرو كن توش ...
چرا دانته اخه ؟
مگه اون پَخمه نيرو چش بود؟
يه كاراكتر ديگه ميچپوند توش دگيه ... كپكام كه استاد طراحي كاراكتر بود !!!
اصن چرا دادنش اين پَخمه ها بسازن ؟ :(

پ.ن:
چقدر دلم پُر بوداااا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or