D4: Dark Dreams Don't Die | Xbox One

84736551844982866691.png

97251587349770185268.gif

پس منتظر سیزن های بعدی هم باشید :x :d فقط خدا کنه تبلیغات بیشتر کنن براش ایندفعه :(

مایکروسافت باید اینو به عنوان بازی مجانی ماه بعد در نظر بگیره، اینجوری هم بازی بیشتر شناخته میشه هم اینکه فصل بعدش میتونه بهتر بفروشه :دی

خب یه کم بازی کردم، کنترلش که خیلی عجیبه ولی خیلی زود میشه بهش عادت کرد. به نظر میاد جزییات تو محیط هم زیاد باشه، باید حسابی دوربین رو تو محیط بچرخونی تا چیزی از قلم نیفته :دی البته اونقدری بازی نکردم که بخوام نظر بدم، فقط گفتم تاپیک رو بالا بیارم تا اونایی که در جریان نیستن بدونن بازی واسه این ماه Free شده :دی راستی این رو هم خوب گفته بودم:
مایکروسافت باید اینو به عنوان بازی مجانی ماه بعد در نظر بگیره، اینجوری هم بازی بیشتر شناخته میشه هم اینکه فصل بعدش میتونه بهتر بفروشه
:دی

راستی این رو هم خوب گفته بودم:
مایکروسافت باید اینو به عنوان بازی مجانی ماه بعد در نظر بگیره، اینجوری هم بازی بیشتر شناخته میشه هم اینکه فصل بعدش میتونه بهتر بفروشه
:دی
قبول نیست. اون جمله که گفتی واسه اکتبر بوده. الان 3ماه گذشته. :d
ولی با این مشکلی که فعلا داره (قیمت 0 ـه ولی Confirm نمیده) قطعا باعث میشه بیشتر شناخته بشه. :d

مشکل بازی برای اعضا گلد هم گویا برطرف شده حالا چک کنید ببینید میتونید دانلود کنید یا نه! دانلود من هم به 99 درصد رسید! امیدوارم ارزش 9 گیگی که براش استفاده کردم رو داشته باشه:d

منتظر بودن من اکانتم رو شارژ کنم و بازی رو بگیرم بعد مشکل رو برطرف کنن. :|:d

اره منم بخاطرش 25 دلار شارژ کردم اکانتو ولی خب توفیق اجباری شد استورم ایلند رو گرفتم باهاش!!

بازی رو هم یه نیم ساعتی تست کردم جالب بود یه اشاره و کلیک اصیل هست داستانش هم بنظر پیچیده باشه ولی خب ازون داستانهایی هست که هم میتونه عالی باشه هم میتونه افتضاح در بیاد. شخصیت ها و اتمسفر و ... هم قشنگ مشخصه یک تیم ژاپنی پشتشون بوده:d

@Maniac Gamer
پولت که حروم نشده :-" تو حسابت هست بعد ازش استفاده میکنی :دی
بله خوب، حروم که نمیشه. ایشالا یه خرید خوب. :d
اره منم بخاطرش 25 دلار شارژ کردم اکانتو ولی خب توفیق اجباری شد استورم ایلند رو گرفتم باهاش!
من 10 دلار شارژ کردم. هروقت Storm Island تخفیف خورد میگیرم. :d

بازی خیلی مریض هست و همه چیزش هم به نظر احمقانه میاد ولی بخش های مختلف بازی اینقدر جالب کنار هم قرار گرفتن که یه تجربه منحصر به فرد رو به وجود میاره :دی بخش QTE بازی هم مثل TWD ساده نیست و یه کم حرفه ای تر درست شده :دی من تا آخر اپیزود 1 رو بازی کردم که خیلی خوب بود تا الان.

بازی خوبی بود، اگه کسی به این مدل بازی ها علاقه داره حتما باید بازی کنه :دی سبک کلی بازی یه جور خاصی هست و نمیشه درست توضیح داد ولی خب کلا شبیه بازی های Telltale هست. درست تو هیجان انگیزترین لحظه ممکن هم تموم شد و امیدوارم خبر ساخت Season Two رو زودتر اعلام کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or