sanandreas
کاربر سایت
پس بگو . دمت گرم آقا آخه تو اکس پی به جای پرشین می نوشت فارسی واسه همین من نتونستم پیداش کنم فکر کردم نداره بازم دمت 20
ميگم اين XMB روي 3.03 هم كار ميكنه ؟Theme For 3.30
خوب داشتم توی نت میچرخیدم این Theme رو دیدم...
این Theme برای فریمور 3.30 و 3.40 هستش ...
لینک دانلود :
Download
PassWord : www.P30LORD.Com
![]()
داخل فلش 0 بايد بريزيد.این تم هارو باید کجا بریزم تو فلش
امکان بریک شدن داره تو
3.40

دوست عزیز شما برای نصب تم ها باید وارد فلش 0 بشیددوست عزیز فرمویر دستگاه من 3.4 است . آیا میشه بگی که این Them ها را چجوری رو PSP فرمویر 3.4 میشه ریخت . آیا این کار باعث خراب شدن PSP نمیشه .
لطفا آموزش کاملش را بدید .![]()
دوست عزیز شما برای نصب تم ها باید وارد فلش 0 بشید
برای رفتن به فلش 0 دستگاه psp رو به طور کامل خاموش کن یعنی دکمه پاور رو ببر بالا و 5 تا 7 ثانیه نگه دار بعد ول کن.بعد دوباره psp رو روشن کن و بلا فاصله دکمه ی R رو نگه دار
با این کار شما وارد منوی ریکاوری میشی.بعد از رفتن به ریکاوری برو به Advanced وبعد toggle USB flasho رو Enabled کن.(البته در این لحظه کابل USB باید به دستگاه وصل بشه)
برای ریختم تم هم فایل های درون تم مورد نظر رو درون مسیر زیر کپی کن:
flash0\vsh\resource
در ضمن این کار باعث خرابی psp نمیشه ولی بعضی از تم ها بعضی از امکانات تم اورجینال رو نداره
برای این کار باید قبل از اینکه تم رو جایگزین کنی یه بکاپ از flash0 بگیری اگه نگرفتی فریم ورتو بگو برات آپلود کنم.دوست عزیز مچکر . ولی اگر بخواهیم تم را به حالت اولیه یعنی تم اورجینال دستگاه برگردانیم باید چیکار کنیم .

برای این کار باید قبل از اینکه تم رو جایگزین کنی یه بکاپ از flash0 بگیری اگه نگرفتی فریم ورتو بگو برات آپلود کنم.![]()
خوب مثل اینکه می خوای یه سی دی رو کامل کپی کنی تو کامپیوتردوست عزیز خوشبختانه من هنوز تم را نریختم . میشه راهنماییم کنید و بگید که چگونه می تونم از Flash0 یه بکاپ بگیرم .
البته شرمنده .:biggrin1:
راستی یه تم قشنگ برای فرم ویر 3.4 که حالت آتشی داشته باشه داری .