Custom Firmwares

چاکر رفقا

سلام عزیزان من شنیدم اگه psp رو به 3.03 oe-a آپگرید کنی باید از umd برای اجرای بازی ها استفاده کنیم.این حرف درسته؟ اگه حقیقت داره برای 3.03 oe-b هم نیاز داریم.

سلام عزیزان من شنیدم اگه psp رو به 3.03 oe-a آپگرید کنی باید از umd برای اجرای بازی ها استفاده کنیم.این حرف درسته؟ اگه حقیقت داره برای 3.03 oe-b هم نیاز داریم.
خب تا بوده همينجوري بوده ديگه
درضمن اصلاً هم ربطي به oe بودن يا نبودن ورژن دستگاهت نداره
اصلاً ماهيت بازي هاي كپي اينه كه ميرن و روي UMD ميشينن

کی گفته من اجرا میکنم
خب شمارو نميدونم
ولي مال من و خيلياي ديگه، اصلاً فقط مال خودمو ميگم، بدون umd بازي كپي اجراء نميكنه ..
ببينم شما هموني كه ادعا ميكردي PSP رو خودت ساختي ؟ نه؟
اگه هموني كه حتماً توش يه تغييراتي دادي ديگه....
هرچي باشه شما سازنده اش هستي ...

از دوستان کسی برنامه ای سراغ داره که این مشکلو حل کنه؟
راستش یه نفر psp شو آورده پیش من که یه مشکل خفن داره. وقتی روشنش میکنی میره تو یه صفحه آبی رنگ چند زبانه(انگلیسی و ژاپنی و روسی و ...) و پیغام زیرو میده:
setting information is corrupted. press the o button to repair and restore default settings..
دکمه دایره رو هرچی میزنم یه صفحه سیاه میاد و دوباره بر میگرده تو همون صفحه آبیه. این کارو کلی تکرار کردم ولی بازم نتیجه همونه. نمیدونم طرف چی کار کرده با psp که این پیغام میاد.
کسی راه حلشو نمیدونه؟
اینم عکسش

البته میبخشید که من توضیح میدم
اگه OE FW 3.Xباشه...
تو نحوه ی UP کردنش مشکل داری ...یه بار دیگه سعی کن UP کنی...
برای حل مشکلت باید یه بار دیگه OE بریزی روش ..البته مراحل مو به مو انجام بده...
برو به این لینک :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2516&page=1
اول تو باید RECOVER کنی بعد شروع به UP کردن بکنی : ( Recover کردن = تبدیل FW به 1.5 )
( برنامه زیر رو دانلود کن )
http://www.psp-haxors.com/wp-content/uploads/OE-A/302_BASIC_Installer_150.exe
PSP رو وصل کن به Com ...خوب :
وفتی برنامه رو باز می کنی 2 تا گزینه بهت میده : که تو باید مثل عکس زیر گزینه INStall Recovery Folder رو انتخاب کنی...بعد هم Install کنی ...
attachment.php

بعد وقتی که PSP رو روشن میکنی R رو نگه دار میره توی Registery
در اونجا هم میری روی گزینه سوم ..( اگه اشتباه نکنم ) نوشته RUn Program...اونو میزنی بعد یه صفحه سیاه میاد اونجا با زدن X ( عواقب ) برنامه رو میپذیری..بعد شروع میکنه به Recoverکردن بعد که تمام شد ازتون میخواد PSP رو restart کنی ..حالا PSP شما شده 1.5 بعد برای UP کردن میری به لینکه اولی که گذاشتم....

آخرین ویرایش:
سلام به همه!
من فیلم ها رو تبدیل می کنم بعد میریزم تو پوشه:J:/mp_root/100mvn01
ولی پخش نمیکنه...از وقتیکه 3.02 رو ریختم این جوری شده...
چه کنم؟!!

طریقه ی فعال کردن LocationFree Player

طریقه ی فعال کردن LocationFree Player در OE
اول fw 3.2 رو با استفاده از psardumper بشکنید , وارد پوشه ی font بشید و فایل ltn9 را بگیرید و به jpn0 تغییر نام بدید و این فایل رو در پوشه ی font فلش اصلی جایگزین کنید .بعد موارد پوشه ی resource واقع در پوشه ی F0 (در fw که شکستید) شوید و تمامی فایل هایی که با اسم LFTV شروع و به پسوند rcos ختم میشوند (9 فایل) را در پوشه ی vsh/resouce در فلش اصلی کپی کنید .دوباره وارد قسمت vsh/module (در fw که شکستید) شده و تمامی فایل هایی که با اسم LFTV شروع و با پسوند prx ختم میشوند (3 فایل) را در vsh/nodule فلش اصلی کپی کنید.
با کلیک بر روی LocationFree Player میبینید که برنامه شروع به کار کردن میکنه .پایان

کسانی که وارد نیستند این کار رو انجام ندن ! البته در OE بریک شدن معنایی نداره.

سلام. من یک psp fw 1.5 دارم.و می خواستم بدونم:(devhook emulated 3.01

1-ااز کجا باید بفهمم که fw من oeیاse هست.

2-psp مو به چی تبدیل کنم بهتره

3-لطفا خیلی خیلی ساده توضیح بده.(من هم هوشم پایین هم تازه کارم)

4-TANX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or