Custom Firmware 3.93 Released ( آموزش نصب ، سوالات ، مشکلات )

• Thread starter Thread starter sAsAn.K
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3.93
دوستان 3.90 بهتره یا 3.93 کدوم رو دان کنم اینترنتم جون نداره یکی رو بگید که امتحان کردید
مرسی

فعلا 3.90 تست شده و مشکلی نداشته . بهتره همین رو بریزید .3.93 جدیده و امکان داره روی کنسول ایجاد اشکال بکنه .
-----------------------------
احسان جان آپدیت 5 برای 3.90 نیومده .

من میخوام اپدیت کنم میگه 3.93 .pbp cant open it
فرشاد جان اسم فایل eboot فریمور 3.93 رو به 3.93pbp تغییر بده درست میشه;)

فایل دومی که دانلود کردید رو به 3.93.PBP ( عدد 3.93 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه قرار میگیرند ) تغییر نام داده و در شاخه ی اصلی مموری استیک ( X:\) کپی کنید .

3.93

سلام بچه ها به نزر من 3.93 خیلی بهتره من که تا حالا ایرادی ندیدم خوبی ابن ورژن اینه که برای رفتن به ریکاوری نمیخاد psp رو خاموش کنید و بعد کلید R نگه دارین .بازدن دکمه select
میتونین به این منو وارید بشید واینکه به این منو چند گوزینه دیگه اضافه شده که مهمتریناش یکی میتونین موستقیم با استفاده از همین منو psp رو خاموش کنید و میتونین باتری پاندورا درست کنین در زمن تو این ورژن سرعت cpu رو میشه رو 22 هم تنزیم کرد من که ازش خیلی رازی هستم یه چیزه دیگه من از برنامه خیلی استفاده میکنم و هیچ ایرادی رو ندیدم من میگم بهترین ورژن 3.93 هست .
با آرزویه موفقیت برایه تمام psp باز ها.

به نظرم 3.90 بهتر از 3.93 اگر توجه کرده باشین سرعت CPU کمتره یکی از راهایه فهمیدنشم باز کردم PHOTO ست . سرعت در لود GTA ... (البته نظره منه)

agha ye soal daram ine ke in file dovomy hamoone ke baraye 3.90 bood ya ani mitoonim az file ghably estefadeh konim va dige ino download nakonim ya na mamnoon misham age javab bedin:cool:
خیر دوست من شما برای آپدیت باید هردو فایل رو دانلود کنین.
فکر کنم منظور شما از همون فایل,فایل eboot 150 باشه اما همنظور که ساسان گفت این فریمور از کرنل 3.93 استفاده میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or