Crytek UK مشغول ساخت یک FPS Orginal

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

cryteklogoa.jpg

Karl Hilton رئیس Crytek UK در گفتگویی با Develop گفت :
ما در استدیوی جدیدمان در حال کار بروی یک عنوان شوتر جدید هستیم .
" ما در حال حاضر در حال بر روی یک IP ارجینال مشغولیم و امیدواریم این سری بازی بتواند تعریف دقیقی از استدیوی UK داشته باشد "
" اگر چه در واقعیت ، فرصت ساخت نوعیIP ارجینال در ژانر FPS باعث توجه و تمرکز ما بر روی تجربه های Single Player و MultiPlayer جدید میشود که همان چیزی است که مردم از استدیوی ما انتظار دارند "
" ما دارای یک تاریخچه ی قوی از خلاقیت و ابتکار در اینجا هستیم و ما میخواهیم با Crytek و CryEngine 3 ان را به جلو حرکت دهیم "
هنوز جزئیات دیگری اعلام نشده !!
Crytek Uk بعد از خریده شدن Free Radical توسط Crytek به وجود امد .
منبع

Crytek مشغول ساخت یک قرارداد Original با شرکت های گرافیکی برای در آوردن پدر صاحب بچه ماها!
دوباره یه عامل جدید برای سودجویی ATI و Nvidia ساخته میشه...
------------------------
این همون پروژه رویاییه ست؟

خوب اگه بخوان روی یه IP جدید کار کنن که عالی میشه ولی چی میشد این IP رو سوم شخص استراتژی و یا یه ژانر دیگه غیر از اول شخص کار می کردن تا بتونیم قدرت این موتور تو بقیه ی ژآنر ها هم ببینیم.

Crytek مشغول ساخت یک قرارداد Original با شرکت های گرافیکی برای در آوردن پدر صاحب بچه ماها!
دوباره یه عامل جدید برای سودجویی ATI و Nvidia ساخته میشه...
نه CryEngine 3 متورش از تکنیک رندرینگ ray tracing قرار استفاده بشه الان اگثر موتور ها به استفاده از این تکنیک روی اوردن مثل Unreal Engine 4 موتور ID tech 6
کلا این تکنیک نیاز به پردازش های چند هسته ای داره و از پردازنده گرافیکی فقط جهت نمایش تصویری استفاده میشه
به زودی دوران GPU سنگین و گران قیمت هم به پایان میرسه

این بازی رو در اصل همون FR داره با CE3 میسازه که بازم من امیدی بهش ندارم با این مغز فندغی هایی که در FR کار میکردن و الان شدن Crytek UK ! بازیی با پتانسیل Haze رو به گند کشیدن بس بود ! حالا میخوان آبروی Crytek رو هم ببرن .
البته اینا فقط حدس منه !!! (در مورد به داغان شدن این IP جدید توسط CT UK)

الان اگثر موتور ها به استفاده از این تکنیک روی اوردن مثل Unreal Engine 4موتور ID tech 6

عجب ! میشه بگی این موتور ها کی ساخته شدند ما خبر نداریم .
ue4 کی کجا ؟! عرضه شده و حتی گفته شده از چه تکنیکهایی استفاده میکنه !
id tech 5 تازه دارن باهاش rage را میسازن اونم سال بعد ممکنه عرشه بشه .
id tech 6 ؟!!!!

نه CryEngine 3 متورش از تکنیک رندرینگ ray tracing قرار استفاده بشه الان اگثر موتور ها به استفاده از این تکنیک روی اوردن مثل Unreal Engine 4 موتور ID tech 6
کلا این تکنیک نیاز به پردازش های چند هسته ای داره و از پردازنده گرافیکی فقط جهت نمایش تصویری استفاده میشه
به زودی دوران GPU سنگین و گران قیمت هم به پایان میرسه
دوست من به هرحال پدرمون را در میارند از gpu نکشه از cpu میکشه خرجمون بیشتر میشه:laughing:

id tech 6 ؟!!!!
epic در حال کار روی Unreal Engine 4 ولی هنوز نهایی نشده تازه فکر نکنم به این نسل کنسول ها بکشه اگه بخواد بازی بر این مبنا بیاد حتما باید روی پی سی باشه ولی اپیک پدر گشتگی داره با پی سی برای همین میگه بزار تو نسل جدید کنسول ها

Last edited by a moderator:
IP جدیدشون یه Halo Clone دیگه درنیاد خیلیه :دی.
HAZE هم محصول اینها بود که فک کنم ظرف 10 روز قیمتش از 60$ رسید به 25$ از بس مورد استقابل واقع شد lolz.

epic در حال کار روی Unreal Engine 4 ولی هنوز نهایی نشده تازه فکر نکنم به این نسل کنسول ها بکشه اگه بخواد بازی بر این مبنا بیاد حتما باید روی پی سی باشه ولی اپیک پدر گشتگی داره با پی سی برای همین میگه بزار تو نسل جدید کنسول ها

ما هم میدونیم که ue4 داره ساخته میشه ولی چه ربطی داره . دوستمون دارن اطلاعات ازش میدن که معلوم نیست از کجا اومده .
همین طور id tech 6 که جالب تر .

id tech 6 ؟!!!!
سلام من منظورم بد رسوندم منظورم حال حاضر نیست یعنی در اینده که این موتور ها منتشر میشن از این تکنیک استفاده میکنن موتور UE3 توسط انودیا به این تکنیک به روز شده و من قبل خودنه بودم که به حتمال زیاد در نسخه بعدی با این تکنیک هماهنگ میشه لینک پایین صفحه هست
موتور ID tech هم که اصلا خود ID همکاری زیاد با شرکت مثل اینتل داشت تا بتونه این تکنیک در بازی ها استفاده کنه و خود John Carmack هم کاملا به این مورد اشاره کرده بوده که لینک کردم
قبلا با کمک تیم ID بازی های چون quake 4 و quake 3 به این تکینک رندر شده

دوستان زیاد نگران سیستم نباشن چون به احتمال 99.99% بازی multi platformه:biggrin1:
اون 0.01%هم خطای اندازه گیری هست.:biggrin1:
ولی من بر خلاف نیما و فریدون فکر میکنم این بازی که هنوز ساخته نشده چیز خوبی از آب در میاد:biggrin1:

از قدیم گفتن "هر چه از کرایتک رسد نکوست" ولی اینکه استودیوی UK هم مثل استودیوی اصلی جنم داشته باشه باید منتظر بود و دید.
من کرایسیس 2 میخوام.پس کی میاد؟:((:((:((

دوستان زیاد نگران سیستم نباشن چون به احتمال 99.99% بازی multi platformه:biggrin1:
اون 0.01%هم خطای اندازه گیری هست.:biggrin1:
ولی من بر خلاف نیما و فریدون فکر میکنم این بازی که هنوز ساخته نشده چیز خوبی از آب در میاد:biggrin1:
اینکه بازی برای PC اختصاصی نیست من که شک ندارم ! چون صرف یه موتور پرخرج مثل CE3 برای یه بازی Exlu برای PC دیوانگی محضه با وجود دزدان عزیزی مثل ما:biggrin1: ! اینو قبلا سوات یرلی در مورد Crysis 2 گفته بود که مالتی هم شد .
البته چون CT uk فقط سازنده ی این بازیه ساخته نشده هست :biggrin1: و پابلیشری در کار نیست نمیشه نظر داد که برا کنسول بر فرض A یا B اختصاصی هست یا نه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or