Crytek : هدف Crysis 2 کنار زدنِ Call Of Duty است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

crysis-2,X-P-244861-13.jpg

حتما شما هم داستان نخ نمای ادعاهای EA در مورد مقابله کردن و شکست دادن Call Of Duty و دو بازی مدرن ان یعنی Modern Warfare 1 و 2 را شنیده اید ! در اخرین ادعای انها غلبه ی Bad Company 2 بر Modern Warfare 2 حتمی بود ولی دیدید که باز هم بازی EA نتوانست جنگ فروش را از رقیب معروف تر خود ببرد . اگر این را به یاد آوردید باید بگویم رئیس Crytek UK اقای Karl Hilton در مصاحبه ای که با Gamasutra داشته است حرفهای جالبی در مورد Call of Duty زده است . هیلتون در این مصاحبه میگوید : " اگر به مالتی پلیر بنگرید انها ارقام عالی را در جذب مخاطب و فروش بدست اورده اند ، ما میخواهیم به چیزی بیشتر از انچه انها دارند دست یابیم " .
ایا این یکی از خصوصیات اخلاقی سازندگان بازی هاست که برای هم ادعا کنند و یکدیگر را بکوبند ؟ به نظر میرسد با خرید استدیو ها و قرار داد هایی که EA و Activision با انها بسته اند ، جنگ سختی بین این دو شرکت در زمینه ی ساخت و فروش بازی FPS به وجود امده است .
استدیو Crytek UK در حال حاضر مشغول به ساختن قسمت مالتی پلیر بازی Crysis 2 است .

خوب امیدوارم اینا فقط حرف نمونن و این رقابت باعث پپیشرفت بشه.

خیلی پرتوقع تشریف دارن هر ماه میاد یه چیز میگه این کریتک یه بار میگه هوش مصنوعی ، یه بار میگه گیم پلی ، یه بار هم میگه مالتی پلیر فوق لاده ، اینبار هم که دیگه خیلی جو گیر شده میگه فروش خوب و مخاطب زیاد :-/

البته من خودم یکی از طرفدارهای crysis هستم 6 دونگ
حالا باید دید و صبر کرد ببینیم چی از اب در میاد b-)

خدا شفاشون بده !
هیچ شانسی واسشون قائل نیستم که بتونن جلوی فروش سری COD مقابله کنن ...
(البته ازین قضیه خوشحال نیستم :دی)

چیز جدید مصرف کردن؟ تا دیروز Halo بود الان شد COD !!.
استودیو Jokemaker،ـCrytek بزرگ.

اره موافقم
از نظر فروش نمیتونه cod رو شکست بده

ولی از بقیه جوانب cod تو قوطی میشه;;)

البته برای من که هیچکدوم از این بازی ها مالی نیستن ! ما منتظریم id و جان کارمک بازیهاشون رو فرو کنن lol تو بازار تا جفت پا بپریم آمار فروششون رو بالا ببریم :d فقط هم اوریج میخریم :d
ما منتظران حضرت Rage و Doom 4 علیه السلام هستیم ، Crysis 2 و MW 3 سیخی چند !؟ :d

تا نگن غلط کردیم که بازی رو کنسولی کردیم سازنده نیستن.

تا نگن غلط کردیم که بازی رو کنسولی کردیم سازنده نیستن.

با همه ی علاقه ای که به یرلی دارم موافقم به شدت !!!:d

بخش مالتی توی crysis wars هم خیلی ، خیلی جذاب بود برای من خاطرات BF2 رو زنده کرد ولی چیزی نیست که عامه ی بازار بپسندنش

• Like
Reactions: Aurlito
با همه علاقه ای که به این استودیو دارم ولی باید اینبار شفای عاجز رو از خدا برا همگیشون درخواست کنم.باشد که کمی دست از جنفنگیات بردارن:d

واقعا براشون متاسفم ... !!!/:)
یعنی اینا تاحالا خودشونو پایینتر از COD میدونستن ؟!

البته باید قبول کرد از لحاظ Gamedesign ( فقط این مورد ) Crysis ضعیف تر از COD هست !

سیر داستانی هم همینطور که به احتمال زیاد توی Crysis 2 خیلی از مشکلات حل شده!

البته باید قبول کرد از لحاظ Gamedesign ( فقط این مورد ) Crysis ضعیف تر از COD هست !

سیر داستانی هم همینطور که به احتمال زیاد توی Crysis 2 خیلی از مشکلات حل شده!
پستمو پاک کردم چون متنو درست نخوندم و فکر کردم گفتن ما از COD سرتریم و این حرفا !!!
ولی بازم باهات موافق نیستم ! Gamedesign دقیقا منظورت چیه ؟
Crysis از تمام لحاظ بغیر از MultiPlayer از COD یا کم نداشت یا سر بود ...
منظورشون فکر کنم راجع به فروش بوده... که اینکه COD پر فروش تر بوده به هزار و یک دلیل دیگه بوده که ربطی هم به بهتر بودنش نداره !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or