دوست عزیز بحث فقط سره تکنیک های جدید DX11 نیست که بگیم به واسطه ی اون یه بازی نسل بعدی میشه یا نه نکته اینجاست که با بهرگیری از DX11 میشه افکت های جدیدتری و با کفیت تری رو خلق کرد مثلاً به لیست افکت هایی که با کمک DX11 در کرایسیس 2 اضافه شده نگاه کن : SSDO به جای SSAO یا POM ، RLR ، shadow penumra ، Dicplacement mapping ، Bokeh DOF و Tessellation.Bethesda Softworks
بعد کرایتک هم " نسل جدیدی از افکت های DX11 " تنها از Epic Games خبری نیست. من از قدرت و قابلیتهای DX11 چیزی نمیدونم. اونقدری هست که بشه نسل بعدی بهش گفت؟
Bethesda Softworks یه اگهی برای ساخت بازی نسل بعدی به شرح زیر:
بعد کرایتک هم " نسل جدیدی از افکت های DX11 " تنها از Epic Games خبری نیست. من از قدرت و قابلیتهای DX11 چیزی نمیدونم. اونقدری هست که بشه نسل بعدی بهش گفت؟
دیگه افکتی نداره که بخوان اضاف کنن روش یا تو بازیهای دیگه هرچی میخواین میشه تو همین کرایسیس 2 دیدشما واقعا محبوبیت موتوری که 2-3 ساله اومده رو با موتوری که از سال 2004 رونمایی شده و حتی برای IOS هم اومده مقایسه میکنی؟>:dفدات شم خوب معلومه هیچ بازی سازی نمیره دنبال یک موتوری که فقط سازنده خودش بتونه با هاش بازی بسازه هر کسی هم رفته سراغ این موتور شکست خورده..
اما از اون طرف سازنده های بزرگی برای بازیهای بزرگشون سراغ UE3 رفتن مثل ME 1.2.3 یا BATMAN یا Baishok
البته از انجین ارتقاء یافته CryEngine 1 استفاده میکنهچه جالب من نمیدونستم Farcry 3 با این انجین ساخته میشه
شما واقعا محبوبیت موتوری که 2-3 ساله اومده رو با موتوری که از سال 2004 رونمایی شده و حتی برای IOS هم اومده مقایسه میکنی؟>:d<
تا اونجای که ما میدونیم انجین هر سال ارتقاع پیدا میکنه و بازی سازها دنبال انجین های بهتر و جدید تر میگردن حالا بازم چرا بازی سازها در حالی که CE3 جدیدتر و قوی تر هست به سراغش نرفتن جای سئوال داره..
در ضمن این قضیه برای CE2 هم که انجین قوی بود صدق میکنه که بازیساز خاصی نرفت سراغش..
این رو باید قبول کنی UE از CE بهتر هست (نه قوی تر) و همه هم به خاطر این بهتر بودن به طرفش میان حالا شاید نسل بعد ورق به کل برگرده..