Crytek در حال کار بر روی یک بازی جدید.

Destruction

The Death Fleet Descends
Loyal Member
به تازگی اطلاعات‌ای از یک بازی جدید در سبک شوتینگ که هنوز دارای اسم و تاریخ مشخصی‌ نیست در پروفایل یکی‌ از کارکنانcrytek برایpc,xbox 360 وps3مشاهده شده است.

یک بازی اول شخص جدید از تیمی که بازی‌های far cryو crysis را در کارنامه خود دارد چیز جدیدی نیست. ولی‌ با توجه به بازی سوم شخص کنسل شده از طرف این شرکت این بازی امیدوار کننده به نظر می‌رسد.

هم چنین به گفته یکی‌ از کارکنان سابق این شرکت بازی کنسل شده‌ای به اسمredemption وجود دارد که احتمال سوم شخص بودن آن وجود دارد.

علاوه بر این بازی اسرار آمیز crytekدر حال حاضر بر روی بازی‌ای برای کینکت به نام ryseکار می‌کند.
قسمت‌های مهم خبر ترجمه شده است.
20110729crytek.jpg

آها الان بحث کوبوندن crytek داغ شد الان هر کی بیاد بگه سری crysis فقط گرافیک داشت و من همون اول shift+delete کردم و ... میشه یه گیمر حرفه ای.
گیمپلی سری crysis مخصوصا crysis 2 خیلی هم خوب بود خسته نشدید این همه FPS با فرمول یکسان بازی کردید به خاطر همین گیمپلی من الان بار چهارمه که دارم crysis 2 رو تموم میکنم (البته قبول دارم که داستانش ضعیفه)

آها الان بحث کوبوندن crytek داغ شد الان هر کی بیاد بگه سری crysis فقط گرافیک داشت و من همون اول shift+delete کردم و ... میشه یه گیمر حرفه ای.
گیمپلی سری crysis مخصوصا crysis 2 خیلی هم خوب بود خسته نشدید این همه FPS با فرمول یکسان بازی کردید به خاطر همین گیمپلی من الان بار چهارمه که دارم crysis 2 رو تموم میکنم (البته قبول دارم که داستانش ضعیفه)
حرفتون دقیقا درسته کلا یه چند وقتیه که تو بازیسنتر هر از چند گاهی به یه بازی پیله میکنن دوستان و میکوبوننش. crysis 2 واقعا بازیه عالی ای بود به جز داستان بازی که روایتش ضعیف بود و شخصیت پردازیش باقیه المان هاش در سطح بالایی قرار داشت. به شخصه از crysis 1 و warhead بیشتر خوشم اومد ولی نسخه ی 2 این بازی هم در نوع خودش قابلیت های بالایی داشت. در ضمن far cry ای که توسط crytek ساخته شد اصلا قابل قیاس با far cry 2 که ubisoft ساختش نیست. نسخه ی 2 فقط گرافیک و فیزیک خوبی داشت و گیم پلیش واقعا خیلی ضعیف بود. crytek شرکت قدرتمندی در ساخت FPS هستش و انجین های انقلابیش زبان زد هستش.

1- به فارکرای توهین نکن :|
2- به چه حفی به کرایسیس 1 و وارهد میگی فقط گرافیک ؟ :| خیلی اتفاقا گیم پلیشون خوب بود . همه نمیدونم چرا از FPS توقع یه شوتر سریع رو دارین ؟ :دی
FarCry که شاهکار بود :دی.
داستان 0، شخصیت پردازی زیر خط فقر :دی. یه گرافیک داشت یه ذره هم گیم پلی همین.

بازی رو شروع میکنی یه بمب ول میشه تو قایقت بعد دِ برو که رفتیم :دی.

Crysis اون باز خوبی بود. Crysis 2 از لحاظ گرافیکی که قشنگ پس رفت داشت. از لحاظ داستانی! یه آقایی بیکار دستش رو میکنه تو آب (سه بار این جمله رو امروز گفتم :دی) یکیو میکشه بیرون میگه خب این لباس من رو بگیر من یه دقه خودکشی کنم و ببین قول دادیا.
و تا آخر بازی هم که آقا ...
گیم پلی هم که بماند شصت مدل قابلیت بهت میده یکیشون از اون یکی بدرد نخور تر :دی.
نه آقا خدایی Crytek فقط گرافیک خوب میتونه به خورد ملت بده که اونم اصولا همراه با کلی باگ و...

:دی.

آخرین ویرایش:
داستان 0، شخصیت پردازی زیر خط فقر :دی. یه گرافیک داشت یه ذره هم گیم پلی همین.

بازی رو شروع میکنی یه بمب ول میشه تو قایقت بعد دِ برو که رفتیم :دی.

Crysis اون باز خوبی بود. Crysis 2 از لحاظ گرافیکی که قشنگ پس رفت داشت. از لحاظ داستانی! یه آقایی بیکار دستش رو میکنه تو آب (سه بار این جمله رو امروز گفتم :دی) یکیو میکشه بیرون میگه خب این لباس من رو بگیر من یه دقه خودکشی کنم و ببین قول دادیا.
نه آقا خدایی Crytek فقط گرافیک خوب میتونه به خورد ملت بده که اونم اصولا همراه با کلی باگ و...

x3125lidzi2luib31zpq.jpeg

• Like
Reactions: Destruction

آقا کجا شصت مدل بود یه زره بود یه دونه هم شنل نامرئی;;) سر هم میخورد.
حالا شما نتونستید از قابلیت هاش استفاده کنی دلیل بر بی فایده بودنش نمیشه همین قابلیت ها دست بازی باز رو باز میذاره :d تا اونجوری که خودش میخواد بازی رو انجام بده اگه یه کم خلاقییت به خرج بدید خواهید دید که گیمپلی این بازی چقدر می تونه جذاب باشه.
پی نوشت :
در مورد گرافیک هم که دلیلش مشخصه چرا پسرفت داشت در حقیقت crysis 2 که از اول قرار بود تحویلمون بدن رو وقتی میشه دید که پچ dx11 رو نصب کرده باشید.

آقا کجا شصت مدل بود یه زره بود یه دونه هم شنل نامرئی;;) سر هم میخورد.
حالا شما نتونستید از قابلیت هاش استفاده کنی دلیل بر بی فایده بودنش نمیشه همین قابلیت ها دست بازی باز رو باز میذاره :d تا اونجوری که خودش میخواد بازی رو انجام بده اگه یه کم خلاقییت به خرج بدید خواهید دید که گیمپلی این بازی چقدر می تونه جذاب باشه.
آخه وقتی مثل بچه آدم میشد بازی رو تموم کرد خلاقیت میخواستی چیکار؟ خلاقیت نقاشی میکنیم خب به خرج میدیم حسابی :دی.
واااااااااالا ...
مثلا همین سور خوردن روی زمین بود یه حرکت مسخره که توی کل بازی اصلا ممکنه متوجه اش هم نشی :دی.
صد دفعه اومدم بپرم هوا دشمن رو بزنم یه بار هم نتونستم بزنم :|

آخه وقتی مثل بچه آدم میشد بازی رو تموم کرد خلاقیت میخواستی چیکار؟ خلاقیت نقاشی میکنیم خب به خرج میدیم حسابی :دی.
واااااااااالا ...
مثلا همین سور خوردن روی زمین بود یه حرکت مسخره که توی کل بازی اصلا ممکنه متوجه اش هم نشی :دی.
صد دفعه اومدم بپرم هوا دشمن رو بزنم یه بار هم نتونستم بزنم :|
توی هوا پریدن رو قبول دارم نمیشد باهاش کسی رو بزنی اما سر خوردن رو اگه تمرین کنی:d (نه این که بری واقعا تمرین کنی در طول بازی اگه سعی کنی ازش استفاده کنی بعد از یه مدت روش کار دستت میاد) میشه ازش استفاده کرد آخرین بار که بازی رو تموم کردم توی آمار نوشته بود 32 نفر رو در حال سر خوردن کشته بودم و 46 کیلومتر هم روی زمین سر خورده بودم:>

من کلا از بازی هاش خوشم نمیاد نه از کرایسس نه از فارکرای ولی امیدوارم این بازی جدیداش به دلم بشینه هروقت اسم کرایتک میشونم یاد گرافیک میوفتم :d

بالاخره چی شد ؟؟ اول شخصه یا سوم شخص ؟؟؟
خدا کنه که اول شخص نباشه حالم بهم خورد :-&
اول شخص است FPS دیگری از کرایتک :d

FarCry که شاهکار بود :biggrin1:.
داستان 0، شخصیت پردازی زیر خط فقر :biggrin1:. یه گرافیک داشت یه ذره هم گیم پلی همین.

بازی رو شروع میکنی یه بمب ول میشه تو قایقت بعد دِ برو که رفتیم :biggrin1:.

Crysis اون باز خوبی بود. Crysis 2 از لحاظ گرافیکی که قشنگ پس رفت داشت. از لحاظ داستانی! یه آقایی بیکار دستش رو میکنه تو آب (سه بار این جمله رو امروز گفتم :biggrin1:) یکیو میکشه بیرون میگه خب این لباس من رو بگیر من یه دقه خودکشی کنم و ببین قول دادیا.
گیم پلی هم که بماند شصت مدل قابلیت بهت میده یکیشون از اون یکی بدرد نخور تر :biggrin1:.

ugly004.gif

بیخیال میثم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or