Crytek در حال ورشکستگی (تکذیب شد)

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
crytek-logo-672x372.jpg

درود.

استودیو کرایتک در خبری رسمی عنوان کرد که سخنان منتشر شده پیرامون ورشکستگیش کذب است و حقیقت ندارد.

شرکت Crytek که آخرین بار با بازی‌هایی چون Ryse و Crysis 3 جلوی هواداران خود ظاهر شده بود، از قرار معلوم روزهای خوبی را سپری نمی‌کند و احتمال ورشکستگی این استودیوی موفق نیز به گوش می‌رسد. هر چند این خبر هنوز از سوی کرایتک تایید نشده ولی طبق آماری که سایت Gamestar داده است، ساخت بازی Ryse برای این استودیوی آلمانی فاجعه بار بوده و این عنوان نه تنها فروشی خوبی را در برنداشت بلکه هزینه زیادی نیز برای ساختش مصرف شد. گفته می‌شود تا چند ماه مانده به انتشار بازی Ryse ساختش به شدت غقب مانده بود و این استودیو تنها با استفاده از نیزوهای انسانی توانست بازی را برساند. از قرار معلوم شرکت نتوانسته است از پس هزینه‌های زیادی که صرف کرده بر اید و اگر تزریق مالی صورت نگیرد این استودیو با ورشکستگی روبرو خواهد شد . Gamestar گزارش کرده که موتور CryEngine نیز نتوانسته آنگونه که برنامه زیری شده یود عمل کند و بازی‌های Free to Play شرکت نیز با ضرر مواجه شده‌اند. بازی Warface به غیر از کشور روسیه در جای دیگری عملکرد خوبی نداشته است و دلیلش نیز مشکلات مالی وحشتناک شرکت ذکر شده است.

Gamestar اعلام می‌کند: هم اکنون Crytek نزدیک به 800 کارمند دارد که حقوق آنان با تاخیز پرداخته شده و هم اکنون نیز افراد کلیدی شرکت در حال درخواست برای کاری دیگر در استودیو بازیسازی دیگری هستند.

رییس شرکت آقای Avni Yerli ادعا کرده است شرکتش به زودی با تزریق پول نقد همراه خواهد شد و ایین امر می‌تواند تا ساخت بازی Homefront: The Revolution یعنی تا آخر سال شناور نگه دارد.

بسیاری از مجلاهای بازی در آلمان گزارش داده‌اند انبوهی از ناشران بزرگ فعلا منتظر هستند تا ببیند چه می‌شود تا بتوانند IP های کرایتک را مفت خری کنند.

در آخر نیز ماکروسافت در مورد Ryse 2 بازی کرایتک صحبتی داشته است؛ این بازی در دست ساخت نیست زیرا MS به کرایتک فشار می‌آورد تا نام تجاری Ryse را به این شرکت بفروشد ولی گویا جوات یرلی زیر بار نمی‌رود و خواهان فروش نیست. به همین رو اختلافاتی بین این شرکت به وجود آمده است.

dsogaming

آخرین ویرایش:
لول دیگه کار بجایی رسیده دوستان میگن کرایتک کلاً بلد نیست بازی بسازه !
2bwuxwe6gdtxmi1ll29p.jpg

q9lowytuwpr6du29pl65.jpg

rctcsvrpzzcy7xrxil72.jpg

6ujiq2a05wdxnjq02wpk.jpg

Last edited by a moderator:
لطفا پای سایر بازی ها و استودیو ها رو به بحث باز نکنین.
این استودیو کلا مشکل داره. بنده به شخصه یه بازی کم نقص و درست حسابی ازشون در خاطرم نیست.
یعنی حافظت به 2007 و Crysis قد نمیده؟:-/ :دی

اگر چه سیر حرکتی Crytek صعودی نبوده، اما هنوز هم از 2007 به اینطرف بهترین FPS ای که بازی کردم Crysis بوده By far... امیدوارم استودیو دوباره راه خودشو پیدا کنه.

واقعاً فقط بخاطر همین ورشکست شد فقط گرافیک براش مهم بود

فقط گرافیکی ؟؟ بعد شما ادعای گیمت میشه ؟؟

Crysis رو بازی کردی ؟؟ Crysis 2 چی ؟؟ حتی 3 !!

از شما بعید نیست به بازی متا بالای ۹۰ داره بگی فقط گرافیک ! منتقدا مطمنا مثل شما بخاطر گرافیک ۹۰ به بالا نمیدن چون مثلا باید همین Ryse بخاطر گرافیک ۹۰ به بالا میشد اسکورش !

دیگه با این پستت مشخص شد پستایی که تو تاپیگ شبگرد میذاری از چی نشات میگیره !! همون بهتر که با خوندن پست من نمی خری بازیو چون واقعا مایه آبروریزی هست بازی ای که تو خریدارش باشی ! lol

فقط گرافیکی ؟؟ بعد شما ادعای گیمت میشه ؟؟

Crysis رو بازی کردی ؟؟ Crysis 2 چی ؟؟ حتی 3 !!

از شما بعید نیست به بازی متا بالای ۹۰ داره بگی فقط گرافیک ! منتقدا مطمنا مثل شما بخاطر گرافیک ۹۰ به بالا نمیدن چون مثلا باید همین Ryse بخاطر گرافیک ۹۰ به بالا میشد اسکورش !

دیگه با این پستت مشخص شد پستایی که تو تاپیگ شبگرد میذاری از چی نشات میگیره !! همون بهتر که با خوندن پست من نمی خری بازیو چون واقعا مایه آبروریزی هست بازی ای که تو خریدارش باشی ! lol
:d خیلی جوک بود پستت کلی خندیدم ایول
اره 2 و 3 رو بازی کردم و اصلاً چیزی جز گرافیک ندیدم
call of duty هم متاش خوبه منتقدشم برای شما بش نمره خوب میده فقط برای دل شما
:d
شما حالا FAR CRY 1 بازی کردی؟؟
اگه میخواستی جوابه منو بدی باید FAR CRY 1 رو میگفتی نه Crysis که همه عالم میدونن نه داستان خاصی داره نه موزیک خاصی و نه گیم پلی شاخی ولی بخاطر گرافیک فوق العاده ای که داره
شاید 1 پله گرافیکش از همه بازیهای زمان خودش بالاتر بود
حالا اون پستت تو تاپیک شبگرد بگو همه بخونن نظر بدن (:d)
ما ادعایی نداریم جلو استادی مثل شما برو یه 2 3 دور دیگه Crysis بازی کن بعد 2 بعد 3 بعد شبگرد
اول شبگرد رو بازی کنی بخاطر گرافیک بالا شاید از Crysis زده بشی :>

:d خیلی جوک بود پستت کلی خندیدم ایول
اره 2 و 3 رو بازی کردم و اصلاً چیزی جز گرافیک ندیدم
call of duty هم متاش خوبه منتقدشم برای شما بش نمره خوب میده فقط برای دل شما
شما حالا FAR CRY 1 بازی کردی؟؟
اگه میخواستی جوابه منو بدی باید FAR CRY 1 رو میگفتی نه Crysis که همه عالم میدونن نه داستان خاصی داره نه موزیک خاصی و نه گیم پلی شاخی ولی بخاطر گرافیک فوق العاده ای که داره
حالا اون پستت تو تاپیک شبگرد بگو همه بخونن نظر بدن (:d)
ما ادعایی نداریم جلو استادی مثل شما برو یه 2 3 دور دیگه Crysis بازی کن بعد 2 بعد 3 بعد شبگرد
اول شبگرد رو بازی کنی بخاطر گرافیک بالا شاید از Crysis زده بشی :>

موزیک ؟؟ lol حالا بسی خندیدم ! میدونی که کرایسیس جز گرافیک هر باره جزو شاخ ترین موسیقی متن ها قرار میگیره ؟؟

متای cod هم mw2 و mw3 عالی شد که تمام این اوامر رو داشت !

آقای استاد داری میگی FC1 ! خودت داری برعکس اون چیزی که گفتی فقط این شرکت فکر گرافیکه پست میدی ! لابد FC هم گرافیک خارق العاده داشت که اون نمره هارو گرفت !

Crysis و FC خودش نشون میده که این شرکت اصلا تنها به فکر گرافیک نبوده و شاهکار هایی داشته که از هر نظر کاملن !

فهمیدم که منتقدا برای دل من نمره میدن ! چه دلی دارم من دمم گرم LOL

Crysis که همه عالم میدونن نه داستان خاصی داره نه موزیک خاصی و نه گیم پلی شاخی ولی بخاطر گرافیک فوق العاده ای که داره

نُــــچ!
کرایسیس 1 از نظر گیم‌پلی از بهترین شوترهای تاریخه.

موزیک ؟؟ lol حالا بسی خندیدم ! میدونی که کرایسیس جز گرافیک هر باره جزو شاخ ترین موسیقی متن ها قرار میگیره ؟؟

آقای استاد داری میگی FC1 ! خودت داری برعکس اون چیزی که گفتی فقط این شرکت فکر گرافیکه پست میدی ! لابد FC هم گرافیک خارق العاده داشت که اون نمره هارو گرفت !

Crysis و FC خودش نشون میده که این شرکت اصلا تنها به فکر گرافیک نبوده و شاهکار هایی داشته که از هر نظر کاملن !

FC1 زمانی که عرضه شد، هیچ بازی ای از لحاظ گرافیکی در سطح و اندازه اش نبود.
Crysis هم همین طور.
این دوتا بازی اول به خاطر گرافیک بعد به خاطر گیم پلی Sandbox اشون معروف شدن . . .
موسیقی متن هم فقط Crysis 2 به خاطر حضور هانس زیمر موسیقی متن قابل قبولی داشت.
-----------
Crytek از وقتی کنسولیزه شد گند زد به بازیهاش رفت . . .

FAR CRY 1 هم گرافیک فوق العاده ای داشت ولی کنارش گیم پلیم داشت که اونم فقط همین یک بازیه از این شرکت که بجز گرافیک عوامل دیگه ای هم توش دیده میشه
هنوزم میگم این شرکت فقط برای تمرکز روی گرافیک ورشکست شد
تو بازی گیم پلی از همه چیز مهمتره این نظره منه استاد حالا شرمنده که نظرم با شما یکی نیست
و اینکه استاد همیشه به متا نگاه نکن بعضی موقع خودتم به بازی نگاه کنی خودت میتونی امتیاز بدی همیشه متا ملاک نیست

نتیجه ی اخلاقی که از این چند صفحه میگیریم اینه: چه قد مایکروسافت بی شعور و جهان خواره که کرایتک داره ورشکست میشه اصلا هر شرکتی که واسه شیطان بزرگ بازی میسازه باید ورشکست شه...8-|
پ ن: کرایتک بعد کرایسیس 2 مدام در حال گند زدنه و خبر ورشکست شدنش اصلا عجیب نیست...

کرایتک و بازیهاش را در نظر بگیریم کرایسیس 3 تنها عنوانش بوده که در حد و اندازه هاش نبوده بازیه . ryse هم که کلا تکلیفش مشخصه وقتی یه بازی برای نسل قبل طراحی شده باشه و همچنین گیم پلیش استاندارد کینکت طراحی شده باشه یدفعه کوچ کنند به این نسل و گیم پلی تمام کینکتی را بخوان برای کنترلر استاندارد باز سازی کنند از این بیشتر نمیشه انتظار داشت حالا کرایتک نبود هر استودیوی یگه بود از این بیشتر انتظار نمیرفت .

وقتی فقط بخاطر هایپ گرافیک روی کنسولت اینجوری به کمپانی قوی با ساخت یه بازی مضخرف خراب میشه نمیشه گفت مایکروسافتم مقصره ؟
quote_icon.png
نوشته شده توسط mgplayer

yahoo_4.gif

Crysis که همه عالم میدونن نه داستان خاصی داره نه موزیک خاصی و نه گیم پلی شاخی ولی بخاطر گرافیک فوق العاده ای که داره

خب ازین واضح تر نمیشه فهمید شما Crysis 1 رو بازی نکردی

در کل این صحبت که Crytech بلد نیست بازی بسازه یا لیافتش ورشکست شدن هست از جمله جملات تاریخی کارشناسان بازیسنتره. البته که Crysis 3 چندان جالب نبود و Ryse هم افتضاحی بیش نبود اما FarCry و Crysis 1 جزو بهترین شوترها هستن و به راحتی میشه جزو تاثیر گذارترین بازی های دهه گذشته طبقه بندیشون کرد. خصوصا Crysis که واقعا یه حرکت بزرگ توی ژانر شوتر FPS بود و به راحتی میشه شوترهای FPS رو به قبل و بعد Crysis تقسیم بندی کرد. Crysis 2 هم حداقل از حیث امتیاز و متا هم رده با بازی هست که خودتون سعی دارید به عنوان بهترین بازی نسل گذشته معرفی کنیدش!

من فکر میکنم عمده مشکلات مالی Crytech بخاطر عدم استقبال چندان جالب از CE و شکست تجاری Ryse هست. چون احتمالا کرایتک روی هر جفت این ها حساب ویژه ای باز میکرده. ضمن اینکه در هر دو مورد هم جدای از شوخی ایراد به خودشون وارد هست و مثلا هیچ رقمه نمیشه بد بودن Ryse رو گردن مایکروسافت انداخت. البته از یه زاویه ای به قضیه نگاه کنیم افتضاح بودن بازی های لانچ به عرضه زودهنگام کنسول ها برمیگرده که... بیخیال!:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or