crytek خواستار 8 گیگابایت رم برا کنسولهای نسل بعدی شد!

• Thread starter Thread starter shefer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

shefer

کاربر سایت
mkgaovdx8welmom1gwb5.jpg

اینبار نوبت به استودیو المانی Crytek رسیده تا درباره انچیزهایی که میخواهد در نسل بعد کنسولها ببیند صحبت کند.
رئیس بخش گرافیک این استودیو اقای Tiago Sousa در طی گفت و گویی با Eurogamer افزود که انها خواستار حداقل 8 گیابایت رم برای کنسولهای نسل بعدی هستند!
او ادامه داد: برای من مهمترین عامل برای کنسولهای نسل بعدی مایکروسافت و سونی واقعا مموری خواهد بود.او همچنین درباره چالشهایی که برای ساخت crysis2 بر روی کنسولها با آن رو به رو بودند افزود ؛ Xbox 360 تنها از 512 مگابایت رم از نوع DDR3 برخوردار هست و PS3 هم مشابه همونه، و اینجا تنها 256 مگابایت رم به video memory اختصاص داده شده و مابقی اون مربوط به سایر منابع سیستمی میشه.بذارید براتون روشن کنم که این مسئله تا چه حد برای ما سخت بوده؛ این در حالیه که نسخه pc این بازی برای اجرا نیاز به 2 گیگابایت رم و 3 گیگابایت رم برای اجرا بر روی ویستا نیاز داره!
چندی پیش از این نیز مسئولین دو استودیو DICE و Avalanche Studios در طی گفت و گوهایی درباره نسل بعد صحبت کرده بودند.
همچنین اخیرا شایعات زیادی مبنی بر رونمایی نسخه دوم کنسول wii در E3 شدت گرفته ولی مایکروسافت و سونی همچنان امیدوارند که به خاطر عرضه کنترلرهای جدید خود، این نسل حاضر کنسولها را مقداری افزایش بدهند.
منبع

آخرین ویرایش:
دوستان بی خیال شین بابا این نظر کرایتک هستش و کرایتک که نمیخواد کنسول بسازه و بفروشه براش قیمت تمام شده کنسول و..... هم مهم نیست .

پس برای چی دارین بیخودی با هم بحث میکنین وقتی قرار هستش نینتندو و ماکروسافت و سونی کنسول بدن باید اون ها بیان بگن از نسل بعد چی میخوان یا چه سطحی میخوان پیشرفت بدن وگرنه کرایتک و..... فقط بازی ساز هستن هر سخت افزاری جلوشون بزارن باید بازی بسازن حالا از این سخت افزار ها ناراحت هستش میره برای PC بازی میسازه همین یا خودشون رو هماهنگ میکنن .

مگه بیشتر از این نسل بود که داد همه از سونی در امد اما آیا آخرش هیچ کدام بازی برای PS3 نساختن ؟

بیخودی بحث های الکی نکنید .;)

ببین داداش تو خیلی باحالی :))
اصلا حق با شماست ! =)) نه اینکه ۳ برابر کرایتک سابقه ساخت بازی داری ! با این اعتماد به نفس حرف میزنی.
دیگه همه دنیا میدونن که پرونده کنسول ها بسته شده و دیگه واقعا باید منتظر تحول باشیم ، من نمیدونم آخه تا چه حد شما میخوای بی منطق صحبت کنی ؟ برادر من دیگه همه چشم دارن و به وضوح محدودیت ها رو درک میکنن ! به خدا کاره سختی نیست.

عزیز من اگه کنسول ps3 پروندش بسته شده پس چرا بازی هاش روز به روز بهتر و پیشرفته تر میشوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان بی خیال شین بابا این نظر کرایتک هستش و کرایتک که نمیخواد کنسول بسازه و بفروشه براش قیمت تمام شده کنسول و..... هم مهم نیست .

پس برای چی دارین بیخودی با هم بحث میکنین وقتی قرار هستش نینتندو و ماکروسافت و سونی کنسول بدن باید اون ها بیان بگن از نسل بعد چی میخوان یا چه سطحی میخوان پیشرفت بدن وگرنه کرایتک و..... فقط بازی ساز هستن هر سخت افزاری جلوشون بزارن باید بازی بسازن حالا از این سخت افزار ها ناراحت هستش میره برای PC بازی میسازه همین یا خودشون رو هماهنگ میکنن .

مگه بیشتر از این نسل بود که داد همه از سونی در امد اما آیا آخرش هیچ کدام بازی برای PS3 نساختن ؟

بیخودی بحث های الکی نکنید .;)

کاملا درست و با منطق کامل گفتی دمت گرم

معلومه چرت گفته ... دلیلش رو هم میگم پایین تر ... شما مثلا کنسول های سونی رو از ps1 تا ps3 ببینید هر کدوم چقدر رم داشتن و نرخ صعودیش هم چقدر بوده ... الان ps3 دو تا روم 256 فرکانس بالا داره
هیچ دلیلی نداره ps1,ps2,ps3 یا xbox هر چقدر رم ارتقا پیدا کرده تو کنسولهای بعدی هم به همون اندازه بیشتر بشن! خیلی ها فکر میکنن به همون اندازه که ps2 از کنسولهای قبلی قویتر بودن همون اندازه هم باید تو کنسولهای نسل جدید اعمال بشه! چرا نباید بیشتر بشه؟! شما رمهای ddr1,2,3 رو چک کنید الان هر رم ddr3 با مادربوردش 8گیگ ساپورت میکنه در اینده ی نزدیک رمهای قویتر هم ساخته میشن...یا مثلا سونی چرا از بلوری 50gb استفاده کرد در صورتی که الان با بازیهای مشترک مایکروسافت همون حجم زیر 8.5gb هست ! دلیلش این بود که دست سازنده ها رو بازتر بزاره ولی کسی به اون صورت بهش احتیاج نداشت ولی جریان رم به این شکل نیست یه احتیاج مبرم برای کرایتک هست.شما خیلی راحت میبینید مشکل کرایتک کمبود حجم نبوده با رم پایین کنسولها مشکل داشته...

و از همه مهمتر و واضحتر اینه که تا سال 2020 یا یا قبل از اینکه که دو نسل عوض بشه رم 8گیگ هم احتمالا کم میاد اونم برای استادیویی مثل Crytek که همیشه از بقیه استادیو ها جلوتر هست ! کرایتک به دراز مدت فکر میکنه مشکلی هست که مطمعنا تمام استادیو ها در دراز مدت باهاش مواجه میشن.

Last edited by a moderator:
هیچ دلیلی نداره ps1,ps2,ps3 یا xbox هر چقدر رم ارتقا پیدا کرده تو کنسولهای بعدی هم به همون اندازه بیشتر بشن! خیلی ها فکر میکنن به همون اندازه که ps2 از کنسولهای قبلی قویتر بودن همون اندازه هم باید تو کنسولهای نسل جدید اعمال بشه! چرا نباید بیشتر بشه؟! شما رمهای ddr1,2,3 رو چک کنید الان هر رم ddr3 با مادربوردش 8گیگ ساپورت میکنه در اینده ی نزدیک رمهای قویتر هم ساخته میشن...یا مثلا سونی چرا از بلوری 50gb استفاده کرد در صورتی که الان با بازیهای مشترک مایکروسافت همون حجم زیر 8.5gb هست ! دلیلش این بود که دست سازنده ها رو بازتر بزاره ولی کسی به اون صورت بهش احتیاج نداشت ولی جریان رم به این شکل نیست یه احتیاج مبرم برای کرایتک هست.شما خیلی راحت میبینید مشکل کرایتک کمبود حجم نبوده با رم پایین کنسولها مشکل داشته...

و از همه مهمتر و واضحتر اینه که تا سال 2020 یا یا قبل از اینکه که دو نسل عوض بشه رم 8گیگ هم احتمالا کم میاد اونم برای استادیویی مثل Crytek که همیشه از بقیه استادیو ها جلوتر هست ! کرایتک به دراز مدت فکر میکنه چیزیه که مطمعنا تمام استادیو ها در درزا مدت بهش احتیاج پیدا میکنن.

آخ خدا خیرت بده :x
بالاخره یکی حرف دل ما رو زد !

به خدا سرعت پیشرفت تکنولوژی هندسی هست.

عزیز من اگه کنسول ps3 پروندش بسته شده پس چرا بازی هاش روز به روز بهتر و پیشرفته تر میشوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی.
شما یه PS بازه حرفه ای که داری نسل به نسل بازیها رو دنبال میکنی. یعنی واقعا پیشرفتی که شاهدش هستی درخوره سال ۲۰۱۱ هست ؟ یعنی شما محدودیتی حس نمیکنی ؟ همین KZ3 ، مطمئنا اگه دسته استدیوش بازتر بود خیلی خیلی بهتر میساختنش. یا هر بازی دیگه.
باور کن الان دیگه زمانش رسیده که شرکت ها یه تکونی به خودشون بدن.

آخ خدا خیرت بده :x
بالاخره یکی حرف دل ما رو زد !

به خدا سرعت پیشرفت تکنولوژی هندسی هست.

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی.
شما یه PS بازه حرفه ای که داری نسل به نسل بازیها رو دنبال میکنی. یعنی واقعا پیشرفتی که شاهدش هستی درخوره سال ۲۰۱۱ هست ؟ یعنی شما محدودیتی حس نمیکنی ؟ همین KZ3 ، مطمئنا اگه دسته استدیوش بازتر بود خیلی خیلی بهتر میساختنش. یا هر بازی دیگه.
باور کن الان دیگه زمانش رسیده که شرکت ها یه تکونی به خودشون بدن.

الان تازه اول 2011 هستیم حالا باید صبر کرد و دید که تا پایان 2011 بازیها چه طور پیش میرن

ولی از نظر من هنوز خییلی زود که کنسول نسل بعد معرفی بشه حداقل تا 2014 باید صبر کرد

الان تازه اول 2011 هستیم حالا باید صبر کرد و دید که تا پایان 2011 بازیها چه طور پیش میرن

ولی از نظر من هنوز خییلی زود که کنسول نسل بعد معرفی بشه حداقل تا 2014 باید صبر کرد

عزیزه من بازیها خیلی وقته میخوان پیش برن این محدودیت های کنسول هست که اجازه نمیده.

هوش مصنوعی در حد خدا هم که بالا بره تو بگو بشه 50/000/000/000 خط اسکریپت . همین الان رو دسکتاپت یک فایل txt درست کن از الان تا فردا صبح یک آجر بزار روی دکمه های کیبوردت . بعد سیوش کن ازش properties بگیر ببین چقدر میشه ! اگر از 2 مگ نه 10 مگ نه 100 مگ بیشتر شد ! .
تازه بازم این هوش مصنوعی یا هرچی رو رم دستگاه اجرا نمی کنه پردازنده اجرا می کنه . حالا شاید مدتی هم در رم بار گذاری بشه .
اصل سر texture گذاری و استفاده از فضای بیشتر و تکسچرهای قویتر و شارپ تر و نزدیک به HD بوده که هنوز همچین چیزی در PC هم ندیدیم . (باز شاید کرایسیس 1 کمی به این حرف نزدیک تر بود ) .
هر چی کیفیت تکسچر و بافت و مدلینگ بالاتر بره و هرچی حجم POLYGON ها به منظور طبیعی تر و REAL تر شدن اجسام و افراد و به طبع اون نرم تر شدن انیمیشن و سینماتیک بازی بالاتر بره شما برای بارگذاری اولیه و سپس پردازش اون حجم عظیم از بارگذاری نیاز به یک فضایی داری که این همون MEMORY با حجم زیاد و البته سرعت خیلی زیادتره .
باز هم به این نکته اشاره می کنم که تا PC پیشرفت قابل توجهی نکنه و بعد بازی هایی که روی اون اجرا میشن از همه لحاظ ( هوش و گرافیک و تکسچر و ...) بالا نره کنسول هم در همین جا STOP خواهد کرد .
هر وقت MEMORY DDR 3 1066 2GIG برای PC مفت نشه . البته نه مفت . قیمت معقولی پیدا نکنه کنسول هیچ وقت به دلیل سیاست همه جانبه گرایی که داره و سعی می کنه قشر وسیعی رو به سمت خودش جذب کنه هیچ وقت از همچین حافظه های گرانی که باعث افزایش قیمت پایانی برای کنسول خواهد شد استفاده نخواهد کرد .چون اونوقت ضررش بیشتر از سودش خواهد بود و این چیزی نیست که اون مایکروسافت دغل و دزد ایده های نرم و سخت افزاری براش خوش آیند باشه .

آخرین ویرایش:
عزیزه من بازیها خیلی وقته میخوان پیش برن این محدودیت های کنسول هست که اجازه نمیده.

نه ديگه اين طور هم كه ميگي نيست.به نظر من صنعت گيم تا اينجا هم خيلي خوب پيش رفته و اين نسل هنوز تا دو سال ديگه جا واسه نشون دادن خودش داره.همينطوري كه نمشه يه هويي بپرن تو نسل بعد

هوش مصنوعی در حد خدا هم که بالا بره تو بگو بشه 50/000/000/000 خط اسکریپت . همین الان رو دسکتاپت یک فایل txt درست کن از الان تا فردا صبح یک آجر بزار روی دکمه های کیبوردت . بعد سیوش کن ازش properties بگیر ببین چقدر میشه ! اگر از 2 مگ نه 10 مگ نه 100 مگ بیشتر شد ! .
تازه بازم این هوش مصنوعی یا هرچی رو رم دستگاه اجرا نمی کنه پردازنده اجرا می کنه . حالا شاید مدتی هم در رم بار گذاری بشه .
اصل سر texture گذاری و استفاده از فضای بیشتر و تکسچرهای قویتر و شارپ تر و نزدیک به HD بوده که هنوز همچین چیزی در PC هم ندیدیم . (باز شاید کرایسیس 1 کمی به این حرف نزدیک تر بود ) .
هر چی کیفیت تکسچر و بافت و مدلینگ بالاتر بره و هرچی حجم POLYGON ها به منظور طبیعی تر و REAL تر شدن اجسام و افراد و به طبع اون نرم تر شدن انیمیشن و سینماتیک بازی بالاتر بره شما برای بارگذاری اولیه و سپس پردازش اون حجم عظیم از بارگذاری نیاز به یک فضایی داری که این همون MEMORY با حجم زیاد و البته سرعت خیلی زیادتره .
باز هم به این نکته اشاره می کنم که تا PC پیشرفت قابل توجهی نکنه و بعد بازی هایی که روی اون اجرا میشن از همه لحاظ ( هوش و گرافیک و تکسچر و ...) بالا نره کنسول هم در همین جا STOP خواهد کرد .
هر وقت MEMORY DDR 3 1066 2GIG برای PC مفت نشه . البته نه مفت . قیمت معقولی پیدا نکنه کنسول هیچ وقت به دلیل سیاست همه جانبه گرایی که داره و سعی می کنه قشر وسیعی رو به سمت خودش جذب کنه هیچ وقت از همچین حافظه های گرانی که باعث افزایش قیمت پایانی برای کنسول خواهد شد استفاده نخواهد کرد .چون اونوقت ضررش بیشتر از سودش خواهد بود و این چیزی نیست که اون مایکروسافت دغل و دزد ایده های نرم و سخت افزاری برای خوش آیند باشه .

آدم پستات رو میخونه میمونه چی بگه !

مگه هوش مصنوعی ساختار مراحل یا اتفاقات بازیه که اسکریپت شده باشه !

هوش مصنوعی روز به روز داره پیشرفت میکنه درست یکسری دانسته ها داره از قبل ولی نه

اسکریپت بلکه یکسری قوانین داده میشه که طبق اوون عمل کنه یه چیزه پویا و دینامیک هست

بر پایه احتمالات.مثال ساده : موتور فیزیک GTAIV یا موتور indiana jones جدید که کلا نیومده.

یه اسمی داشت europhia فک کنم قوانین فیزیکو بهش میدادن باقیشو همشو محاسبه میکرد

مثلا جایی که فرد قدم میزاره کجاست چه فرمی پیدا میکنه ...

اینم یه همچین چیزیه تو همین Order هست.

خیر دوست عزیز. کنسول ps3 به قدری پیشرفته و قدرتمنده که باعث خجالت و شرمندگی خیلی از بازیسازا شده، چون اکثرشون تو تکنیکای ساخت گذشته گیر کردن و نمیتونن از قابلیت های این کنسول بطور کامل استفاده کنن. فقط کسانی میتونن از پس این کار بر بیان که به کیفیت، بیشتر از کمیت اهمیت بدن. هنوز حتی استودیوهایی که تحت پوشش خود Sony بازی میسازن، نتونستن از قدرت کامل PS3 استفاده کنن و مدام ابراز میکنن که "ما هنوز از تمام قدرت PS3 استفاده نکردیم". همونطور هم که می بینید، عناوین انحصاری PS3 شماره به شماره پیشرفته تر میشن (مثل سری Resistance ،Uncharted و inFamous) و این نتیجه تحقیق و بررسی بیشتر روی این کنسول و رسیدن به نتایج بهتره. بنابراین همچنان PS3 میتونه برای طرفداراش شگفتی بیافرینه و مطمئنا تا سال 2016 خبری از نسل بعدی نخواهد بود.

نه ديگه اين طور هم كه ميگي نيست.به نظر من صنعت گيم تا اينجا هم خيلي خوب پيش رفته و اين نسل هنوز تا دو سال ديگه جا واسه نشون دادن خودش داره.همينطوري كه نمشه يه هويي بپرن تو نسل بعد

دقیقا همینطوره تازه حداقلش تا 2 سال دیگست به نظر من ps3 به خاطر cpu و معماری بسیار پیشرفته و قابلیت داشتن blue - ray و...... تا سال 2016 با بازی های انحصاریش همه شگفت زده میکنه

شک نکنید

خیر دوست عزیز. کنسول ps3 به قدری پیشرفته و قدرتمنده که باعث خجالت و شرمندگی خیلی از بازیسازا شده، چون اکثرشون تو تکنیکای ساخت گذشته گیر کردن و نمیتونن از قابلیت های این کنسول بطور کامل استفاده کنن. فقط کسانی میتونن از پس این کار بر بیان که به کیفیت، بیشتر از کمیت اهمیت بدن. هنوز حتی استودیوهایی که تحت پوشش خود Sony بازی میسازن، نتونستن از قدرت کامل PS3 استفاده کنن و مدام ابراز میکنن که "ما هنوز از تمام قدرت PS3 استفاده نکردیم". همونطور هم که می بینید، عناوین انحصاری PS3 شماره به شماره پیشرفته تر میشن (مثل سری Resistance ،Uncharted و inFamous) و این نتیجه تحقیق و بررسی بیشتر روی این کنسول و رسیدن به نتایج بهتره. بنابراین همچنان PS3 میتونه برای طرفداراش شگفتی بیافرینه و مطمئنا تا سال 2016 خبری از نسل بعدی نخواهد بود.
آقا بس کن توروخدا.فرق خاصی بین 360 , ps3 نیست.کنسولها هم واقعا کم اووردن.حالا شما هی بیا بگو ps3 فلانه.

البته من با نظر اكثر دوستان موافقم و دلم ميخواد نسل بره جلوتر !! تا شاهد عناوين بهتري باشيم.
اما تا وقتي پيشرفت ها هنوزم كه هنوزه روي كنسول ها شكل ميگيره به نظرم وقت جلوتر رفتن نيست !!
----------------
نمونش گيرز 3 يا كيلزون 3 كه تا به حال همچين گرافيكي روي كنسول نبوده بعد از اين چندين سال كه از عمر هر دو كنسول ميگذره !!!!
پس بعد از اينها هم قطعا باز عاملي براي پيشرفت گرافيك كنسولي خواهد بود !!! :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or