crytek خواستار 8 گیگابایت رم برا کنسولهای نسل بعدی شد!

• Thread starter Thread starter shefer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

shefer

کاربر سایت
mkgaovdx8welmom1gwb5.jpg

اینبار نوبت به استودیو المانی Crytek رسیده تا درباره انچیزهایی که میخواهد در نسل بعد کنسولها ببیند صحبت کند.
رئیس بخش گرافیک این استودیو اقای Tiago Sousa در طی گفت و گویی با Eurogamer افزود که انها خواستار حداقل 8 گیابایت رم برای کنسولهای نسل بعدی هستند!
او ادامه داد: برای من مهمترین عامل برای کنسولهای نسل بعدی مایکروسافت و سونی واقعا مموری خواهد بود.او همچنین درباره چالشهایی که برای ساخت crysis2 بر روی کنسولها با آن رو به رو بودند افزود ؛ Xbox 360 تنها از 512 مگابایت رم از نوع DDR3 برخوردار هست و PS3 هم مشابه همونه، و اینجا تنها 256 مگابایت رم به video memory اختصاص داده شده و مابقی اون مربوط به سایر منابع سیستمی میشه.بذارید براتون روشن کنم که این مسئله تا چه حد برای ما سخت بوده؛ این در حالیه که نسخه pc این بازی برای اجرا نیاز به 2 گیگابایت رم و 3 گیگابایت رم برای اجرا بر روی ویستا نیاز داره!
چندی پیش از این نیز مسئولین دو استودیو DICE و Avalanche Studios در طی گفت و گوهایی درباره نسل بعد صحبت کرده بودند.
همچنین اخیرا شایعات زیادی مبنی بر رونمایی نسخه دوم کنسول wii در E3 شدت گرفته ولی مایکروسافت و سونی همچنان امیدوارند که به خاطر عرضه کنترلرهای جدید خود، این نسل حاضر کنسولها را مقداری افزایش بدهند.
منبع

آخرین ویرایش:
=))
با ديدن اين تاپيك فقط ميتونم بخندم!
واقعا نفرت از Crytek با بعضي PS فنا چه كرده كه ميگن:"نه آقا ما واسه نسل بعد 8 گيگ رم نميخوايم!همين 512 كافيه!!!!اصلا سوني و مايكروسافت غلط بكنن بخوان پيشرفت كنن!لازم نكرده يه سخت افزاري بسازن كه هيچ سازنده اي باهاش مشكل و محدوديت نداشته باشه و بتونيم گرافيكي خيلي خيلي بهتر از KZ3 و U2 ببينيم!!همين واسه ما بسه!!!"
ROFL

هیچ موقع سونی و مایکروسافت همچین کاری نمیکنن که بیان 8 گیگ رم بزارن.2 گیگ هم کافیه

اوج داغی رو توی این تاپیک میشه توی ps فنها دید

معلومه crytek کارشو سر crysis2 درست انجام داده:))

• Like
Reactions: koorosh sh
هیچ چیز معلوم نیست.شاید جهش در جلوه های بصری و هوش مصنوعی و خیلی چیزای دیگه انقدر بالا بره که همین 8گیگ هم کم باشه.یادم نمیره که اوائل این نسل که مشخصات کنسولهای نسل جدید مشخص شد بعضی از رفقا بهم گفتن خیییلی این کنسولها قوین میخوان چیکار همچین قدرتی ولی الان میبینیم که کم اووردن یعنی چندوقتیه که واقعا کنسولها به ته خط رسیدن

• Like
Reactions: koorosh sh
هیچ چیز معلوم نیست.شاید جهش در جلوه های بصری و هوش مصنوعی و خیلی چیزای دیگه انقدر بالا بره که همین 8گیگ هم کم باشه.یادم نمیره که اوائل این نسل که مشخصات کنسولهای نسل جدید مشخص شد بعضی از رفقا بهم گفتن خیییلی این کنسولها قوین میخوان چیکار همچین قدرتی ولی الان میبینیم که کم اووردن یعنی چندوقتیه که واقعا کنسولها به ته خط رسیدن

کنسول یعنی همین انتظار نداشته باش که شرکت ها کنسول ببندن که تا 15 سال کار کنه بر عکس شرکت ها کنسول میسازن که تا 5-7 سال عمر مفید داشته باشه بعدش نسل بعدشون رو معرفی کنن و در ادامش فقط افرادی کنسول های این نسل رو میخرن یا تا الان نخریده باشن یا نتونستن بخرن به خاطر قیمت یا نیازی به این کنسول نمیدیدن تا اون موقع و......

تکنولوژی اون زمان کنسول ها انقدر پیشرفته بود که کسی انتظار بالا تر رو نداشته باشه البته برای رم دستگاه چرا در اون زمان .

البته تکنولوژی در حال پیشرفت هستش باید دید شرکت ها چه چیزی برای آینده پیش بینی میکنن که بخوان به اون دست اورد ها برسن .

برای مثال میخوان 120 FPS بکنن و 1080 P ثابت با برای مثال 3D به صورت فریم ثابت اون وقت هستش که شاید 8 گیگ هم کم بیاد وقتی قرار باشه بازی ها با AI بیشتر و ..... بیشتر محیط بزرگ تر و..... طبیعی تر طرف باشیم همین 8 گیگ هم احتمالا کم میاد .

معلومه چرت گفته ... دلیلش رو هم میگم پایین تر ... شما مثلا کنسول های سونی رو از ps1 تا ps3 ببینید هر کدوم چقدر رم داشتن و نرخ صعودیش هم چقدر بوده ... الان ps3 دو تا روم 256 فرکانس بالا داره ... یکی برای سیستم و یکی هم برای ویدیو ... فکر نمی کنم نسل بعد از 2 گیگ برا سیستم و 1 گیگ برای ویدیو جلو تر بره ... حالا چرا کرایتک این حرف رو زده ... دلیلش معلومه ... چون سخته که بشینن و اصولی بازی بسازن که مثل بقیه عناوین با کیفیت خوب روی سیستم ها موجود اجرا بشه ... نمی گم نمی تونن ... می تونن با کرایسیس 2 هم تونستن ... ولی سختشونه اصولی کار کردن ... می خوان مثل کرایسیس یک یه جوری بازی بسازن که هیچ زحمتی برای سبک سازی و استفاده از کد ها و الگوریتم های منطقی و مناسب نکشن ولی مشکلش این میشه که مثل کرایسیس 1 قدرتمند ترین pc ها هم کم میارن ... راه حل کرایتک چیه ، کنسول بسازید در حد ابر کامپیوتر و pc بسازید با 8 تا کارت گرافیک و 40 گیگ رم ... که چی ، که ما بدون زحمت دادن به خودمون و کار اصولی بازی با گرافیک فرای حد تصور بدیم بیرون ... همین

اول برگشتی چی گفتی؟مگه فلان و فلان رو روی کنسولمون نداریم و از این حرفا.... منم برگشتم گفتم این گرافیکی که تو ازش حرف میزنی دیگه کافی نیست، بعد اونم دیگه بالاتر ازش رو نمیتونی ببینی این حرفات هم یعنی درجا زدن.بعد تو یهویی زدی به صحرای کربلا! که شما pcگیمرا که بازی ندارید و اگه راست میگی یه دوتا برام بازی نام ببرو........از این حرفا.
بگو با کرایتک مشکل دارم خلاص دیگه...
آخه کیوان سهام دار جایی خاصه، که با کرایتیک مشکل داره،چون که باید رقابت کنه دیگه....
==========
عزیزم شما در جایگاهی هستید که برای کرایتک تایین و تکلیف کنید؟
اوه اوه، باز هم مدیر عامل کرایتیک پیداش شد...!

==============================================
پ.ن: ریلکس . اینطور که پیش میرید مطمعناً دارای سوزشی جبران ناپذیر خواهید شد.

آخه کیوان سهام دار جایی خاصه، که با کرایتیک مشکل داره،چون که باید رقابت کنه دیگه....
==========

اوه اوه، باز هم مدیر عامل کرایتیک پیداش شد...!

==============================================
پ.ن: ریلکس . اینطور که پیش میرید مطمعناً دارای سوزشی جبران ناپذیر خواهید شد.
تا به حال چیزی به اسم fanboy شنیدی؟

سلام
درسته کنسول ها دیگه دارن کم میارن ولی 8 گیگ زیاده 4بسه یهو بخاد از512بره8خیلییه و بعد هم چقدرر تو قیمت تاثیر میزاره؟
یهنی اون موقع XBOX میشه 600تا700.

اونایی که میگن 8گیگ زیاده!
طبق کدوم دلیل،منطق،مهارت،تخصص،و از همه مهمتر طبق کدوم سابقه ی بازیسازی برای کنسول (اونم نسل بعد) همچین با قاطعیت میگن 8گیگ زیاده همین الان مشخص کنید

=))
با ديدن اين تاپيك فقط ميتونم بخندم!
واقعا نفرت از Crytek با بعضي PS فنا چه كرده كه ميگن:"نه آقا ما واسه نسل بعد 8 گيگ رم نميخوايم!همين 512 كافيه!!!!اصلا سوني و مايكروسافت غلط بكنن بخوان پيشرفت كنن!لازم نكرده يه سخت افزاري بسازن كه هيچ سازنده اي باهاش مشكل و محدوديت نداشته باشه و بتونيم گرافيكي خيلي خيلي بهتر از KZ3 و U2 ببينيم!!همين واسه ما بسه!!!"
ROFL

اخه عزیز من کیلزون که کریسیس شکست داد همه مردم دنیا قبول کردن

اینم مقایسه هردو بازی به صورت کاملا تصویری

www.lensoftruth.com/head2head/head2head-killzone-3-vs-crysis-2-analysis

اینم رای گیری

nixs0iu9fj14km5ilnvl.bmp

معلومه چرت گفته ... دلیلش رو هم میگم پایین تر ... شما مثلا کنسول های سونی رو از ps1 تا ps3 ببینید هر کدوم چقدر رم داشتن و نرخ صعودیش هم چقدر بوده ... الان ps3 دو تا روم 256 فرکانس بالا داره ... یکی برای سیستم و یکی هم برای ویدیو ... فکر نمی کنم نسل بعد از 2 گیگ برا سیستم و 1 گیگ برای ویدیو جلو تر بره ... حالا چرا کرایتک این حرف رو زده ... دلیلش معلومه ... چون سخته که بشینن و اصولی بازی بسازن که مثل بقیه عناوین با کیفیت خوب روی سیستم ها موجود اجرا بشه ... نمی گم نمی تونن ... می تونن با کرایسیس 2 هم تونستن ... ولی سختشونه اصولی کار کردن ... می خوان مثل کرایسیس یک یه جوری بازی بسازن که هیچ زحمتی برای سبک سازی و استفاده از کد ها و الگوریتم های منطقی و مناسب نکشن ولی مشکلش این میشه که مثل کرایسیس 1 قدرتمند ترین pc ها هم کم میارن ... راه حل کرایتک چیه ، کنسول بسازید در حد ابر کامپیوتر و pc بسازید با 8 تا کارت گرافیک و 40 گیگ رم ... که چی ، که ما بدون زحمت دادن به خودمون و کار اصولی بازی با گرافیک فرای حد تصور بدیم بیرون ... همین
کاملا تایید میکنم

به این میگن نظر با دلیل با منطق

نه داداش هنوز این کنسول ها جا دارن در ایینده شاهد بازیهای بهتر خواهییم بود

مثلا شما kz2 با kz3 مقایسه کن نگاه چقدر پیشرفت داشته

همچنین در اینده un3 خواهییم دید که چه پیشرفتی نسبت به un2 خواهد داشت و ......

gow4 که بیاد دیگه........

دوستان من چون خودم ps3 دارم در مورد ps3 حرف میزنم شک نکنید که این کنسول تا 4 سال دیگه تو هیچ بازی کم نمیاره بلکه شاهد بازیهای بسیار قوی تر از الان خواهییم بود

نه داداش هنوز این کنسول ها جا دارن در ایینده شاهد بازیهای بهتر خواهییم بود

مثلا شما kz2 با kz3 مقایسه کن نگاه چقدر پیشرفت داشته

همچنین در اینده un3 خواهییم دید که چه پیشرفتی نسبت به un2 خواهد داشت و ......

gow4 که بیاد دیگه........

دوستان من چون خودم ps3 دارم در مورد ps3 حرف میزنم شک نکنید که این کنسول تا 4 سال دیگه تو هیچ بازی کم نمیاره بلکه شاهد بازیهای بسیار قوی تر از الان خواهییم بود

ببین داداش تو خیلی باحالی :))
اصلا حق با شماست ! =)) نه اینکه ۳ برابر کرایتک سابقه ساخت بازی داری ! با این اعتماد به نفس حرف میزنی.
دیگه همه دنیا میدونن که پرونده کنسول ها بسته شده و دیگه واقعا باید منتظر تحول باشیم ، من نمیدونم آخه تا چه حد شما میخوای بی منطق صحبت کنی ؟ برادر من دیگه همه چشم دارن و به وضوح محدودیت ها رو درک میکنن ! به خدا کاره سختی نیست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or