اینبار نوبت به استودیو المانی Crytek رسیده تا درباره انچیزهایی که میخواهد در نسل بعد کنسولها ببیند صحبت کند.
رئیس بخش گرافیک این استودیو اقای Tiago Sousa در طی گفت و گویی با Eurogamer افزود که انها خواستار حداقل 8 گیابایت رم برای کنسولهای نسل بعدی هستند!
او ادامه داد: برای من مهمترین عامل برای کنسولهای نسل بعدی مایکروسافت و سونی واقعا مموری خواهد بود.او همچنین درباره چالشهایی که برای ساخت crysis2 بر روی کنسولها با آن رو به رو بودند افزود ؛ Xbox 360 تنها از 512 مگابایت رم از نوع DDR3 برخوردار هست و PS3 هم مشابه همونه، و اینجا تنها 256 مگابایت رم به video memory اختصاص داده شده و مابقی اون مربوط به سایر منابع سیستمی میشه.بذارید براتون روشن کنم که این مسئله تا چه حد برای ما سخت بوده؛ این در حالیه که نسخه pc این بازی برای اجرا نیاز به 2 گیگابایت رم و 3 گیگابایت رم برای اجرا بر روی ویستا نیاز داره!
چندی پیش از این نیز مسئولین دو استودیو DICE و Avalanche Studios در طی گفت و گوهایی درباره نسل بعد صحبت کرده بودند.
همچنین اخیرا شایعات زیادی مبنی بر رونمایی نسخه دوم کنسول wii در E3 شدت گرفته ولی مایکروسافت و سونی همچنان امیدوارند که به خاطر عرضه کنترلرهای جدید خود، این نسل حاضر کنسولها را مقداری افزایش بدهند. منبع
از جیب خودت نیست که کم و زیادش رو تایین میکنی که ؟! شما بهتره جو گیر نشی ! 8گیگ رم روی کنسول یک چیز نشدنیه ! قیمت چیپ هاش با سرعت مناسب حدود 200 دلار میشه !
کرایتک میخواد بگه ما قدرتمندیم همین !
مدیرای این سایت خجابت نمیکشن که یه مشت فن رو میزارن ناظم و ناظر؟ کسی نیست به این ناظم های فن رسیدگی کنه؟
این همه چرتو پرت بی پایه و اثاث این فن ها از خودشون می ریزن بیرون کسی نیست پست ها شون رو پاک کنه بعد پست های من فقط باید پاک بشه؟
واقعا که یه مشت فن رو میزارید ناظم و ناظر و... آخرش هم همین میشه.
که یه مشت کولر و طرفداراش بیان حرف های کرایتک رو وز وز و چرت و پرت و زر و... بدونن کسی هم نباشه بیاد یه تذکر بده
سونی و زیر دستاش زر میزنن.
که هر سال از 100 در صد قدرت ps3 دارن استفاده میکنن.
اگر ناظم ها رعایت نکنن با مدیرای ارشد سایت ارتباط بر قرار میکنم
داداش منظور من جماعت کپی باز بود!
بدون که جماعت اورجینال باز خیلی کمند. اینقدر کمند که مغازه های ایرانی داریم میبیبنیم جنس 250$ی رو دارند میدن 470....
این اتفاقات باعث میشه که به سمت پی سی بریم!
پی سی هم خرجی نداره نسبت به کنسولای نسل بعد! حداقلش اینه که گرافیک 500$ی رو میخری 530! نه 250$ رو 470 تومن ! اگه کنسولا نسل بعد 700$ باشه شما باید تو ایران 1.300.000 بخریش!
اورجینال بخوای 20تا عنوان بخری غیر مستقیم باید 1.500.000 پول بدی! پس به صرفه تره که پی سی بگیریم و کیفیت بیشتری داشته باشیم!!!!
عزیزِِ دل من کجا تعیین تکلیف کردم؟ برای یک بازی که نیاز به این میزان رم داره به نظرِ شما معقول هست که روند یک نسل معین بشه؟ کرایتک خوب، خیلی هم از نظر تکنیکی قوی ، کجای بازار گیم دستشه؟ فروش و درآمد مهمتر هست برای کنسول سازی که هزینه سرسام آوری برای طراحی و ساخت کنسولش میکنه.
در ضمن طبق منطق شما هیچ کس صلاحیت صحبت کردن در مورد کرایتک رو نداره چون اونها از همه بهترن و هر چی بگن همونه!!!
تعصب رو برند و کمپانی که نداریم ، نه سودی برای شما داره نه برای من ولی از این دید به مسئله نگاه کن که چند بازی بر مبنای این موتور ساخته شده؟ از همون موقع که با کرایسیس 1 ترکوند کدوم شرکت و استدیو بازیساز اومد سراغش که حالا بگیم بعله کلی بازی با این موتور ساخته میشه و سخت افزار های آتی باید نیاز هاش رو تامین کنن!!! متن پنهان:
-ببین دوست عزیز
اصلا این گفته کرایتک چه ربطی به موتور بازیشون داره؟
من میگم که با وجود اینکه الان pc های های اند 8 گیگ رم دارن پس اینکه در سال مثلا 2014 کنسول ها هشت گیگ رم داشته باشن چیز عجیبی نیست. ببین اصولا در بین شرکت های بازی سازی کسی در مورد گرافیک و سخت افزار میتونه نظر بده که ثابت کرده باشه که توی اون زمینه حرف هایی برای گفتن داره. اگر کرایتک نیاد در مورد رم کنسول های نسل بعد صحبت کنه خوب مثلا سازنده های قارچ خور بیان نظر بدن ؟!؟!؟!؟ ایشون حرفش کاملا هم بجاست 8 گیگ رم چیز زیادی نیست که اتفاقا الان خیلی هم ارزون هست . .
مثل رم گوشی ها که در زمان عرضه کنسول ها بیشترین رم مثلا 250 مگی بود الان هارد32 گیگی میزارن
کنسول ها در زمان معرفیشون باید یه سر و گردن از pc های زمان خودشون بالا تر باشن
بعد شما اشاره به موتور c1 کردید که اولا این موتور برای pc هست و نمیتونه روی کنسول ها اجرا بشه . دوما شرکت های بازی ساز کنسولی اون زمان شعور استفاده از ce2 رو نداشتن. چه ربطی به سود داره آخه. ؟
سود یه چیزه کیفیت هم یه چیز دیگست. یه شرکتی میاد سیاست های خودش رو مثل کرایتک میکنه و به کیفیت اهمیت میده یه شرکت هم سیاست های نینتندو رو دنبال میکنه که اصلا به کیفیت بصری اهمیت نمیده. ولی صحبت در مورد اینکه کدوم بهتره و کدوم سود آوره از حوصله این تاپیک خارجه ولی همین رو بگم که عنوان تاپیک در مورد این نبود که شما بیاید و در مورد سود آوری انجین کرایتک صحبت کنید
بعد هم شما یه نگاهی به این پست ها بنداز.
ن
میدونم هر کی تنش به EA میخوره وراج میشه چرا!
این اعضای کرایتک نمیخوان خفه شن!؟
"ما خواستار 8 گیگ رم برای کنسولهای نسل بعدی هستیم!" آخه بگو تو و شرکتت کی باشین که خواستار همچین چیزی باشین....
نه فروش بازیشون همچین آش دهن سوزیه نه چیز دیگه که بخوان تاثیر گذار باشن تو آینده کنسول ها.
کلا امیدوارم دیگه اعضاش نظر ندن...
گه حافظه ی کلی این نسل 512 مگ هست؟ تا جایی که می دونم فقط رم گرافیکی کنسول 512 مگ اونم از نوع ddr3 هست و الا اون زمان هنوز رم ddr3 نیومده بود که
شایدم دو تا 512 مگ هست به هر حال نمی شه 512 تا برای هر دو باشه
8 گیگ برای گرافیکم عمرا دیگه باید یه نمونش معرفی شده باشه یا نه نسل پیشم تهش 512 بود همون 512 هم شد اخه اصلا 8 گیگ زدن کدوم پردازنده ی گرافیکی این حجم رو می تونه پردازش کنه؟
1-یک عدد ps3 (اگه کپی خور بود خوبه اگرم نبود زیاد مهم نیست چون فقط واسه انحصاریا میخوایمش)
3-یک عدد آدم
4-بازی خوش ساخت (حالا هرکی ساخته بودش مهم نیست مهم کیفیت بازی و اون لذتیه که از گیم میبرید)
ول کنید بابا این بحثای آبکی رو(کلاًمیگم) برید بازیتونو بکنید ولذتتونو ببرید:d:d
وای خدا مردم از خنده !!!
بعضیا آنچنان بهشون برخورده که انگار بقال سر کوچه نظر داده !
بابا این یارو کرایتک کم کسی نیستا :d تر خدا یجوری بحث نکنید انگار یه احمق اومده نظر احمقانه داده ! به نظره شما چیزه بدی گفته ؟ نظرش اینه که محدودیت هایی که کنسولهای این نسل دارن باعث شدن که پیشرفت برای استادیوهای بازی سازی سخت بشه ! این حرفه بدیه ؟ گفته به نظرش برای نسل بعدی باید ۸ گیگ رم داشته باشن. خوب این نظر شخصیشه. فکر کنم حداقل تجربش از امثال من و شما خیلی بیشتره :d پس بعضی از دوستان اگه ۲ تا بازی تموم کردن زیادی جو گیر نشن اگه از بازیش بدت میاد دلیلی نداره از حرفش که پر بیراه نیست اینجوری ایراد بگیری و جبهه گیری کنی. مطمئن باشید اگه قرار باشه کنسولهایی که در آینده میان میهمان ۴ ، ۵ ساله ما باشن به قدرت سخت افزاری خیلی قویتری نسبت به امروزیها نیاز دارن.*
sony و microsoft شرکتهای تازه به دوران رسیده ای که نیستند که ندونند باید چه رم رو کنسولهای نسل بعدشون بزارن اونا کاره خودشونو میکنن شماهم بازیتونو بسازید چیکار به این دو شرکت دارید
البته کرایتیک یه پیشنهاد داده که معلوم نیست عملی بشه یا نه چون سونی با توجه به نیازهای بازیسازهای شرکتهای زیر دستش کنسولشو میده بیرون و مایکروسافتم همینطور
قطعا کنسولهای نسل بعد چندین برابر از کنسول های نسل حاظر قوی تر خواهد بود همانطور که
ps2 از ps1 قوی تر بود
و
ps3 از ps2 قوی تر هست
و
ps4 از ps3 قوی تر خواهد بود
کرایتیکم همیشه میخواد با این حرفای تحقیر امیزش خودشو بندازه سر زبونا زیاد جدی نگیریدش
عمرا 8 گیگ رم بزارن، یکی از قطعاتی که روی قیمت وسایل الکتریکی تاثیر زیادی داره حافظه است. اگه قرار باشه نسل بعدی با 8 گیگ بیاد بیرون حتما باید بالای یه میلیون پول کنسول بدیم.
درود خداراشکر بلاخره crytek اعلام کرد که کنسول های نسل بعد باید قدرتمند شوند البته این یک چیز طبیعی هست
فکر کنم دیگه همه کرایتک قبول دارن انشاالله !!!!!!!!!!!!
یک چیز دیگه بعضی ها فکر می کنن یک کنسو ل باید چند سال براشون کار کنه؟؟؟2-3-4-5-6-...؟؟؟؟سال
همین الان هم دیگه وقتش رسیده در ضمن باید قبول کرد هر چی کنسول ها پیشرفته تر بشوند بازی های قابل اجر روی اونها هم از نظر گرافیکی زیباتر و قدرتمند تر می شوند
همین الان هم دیگه وقتش رسیده در ضمن باید قبول کرد هر چی کنسول ها پیشرفته تر بشوند بازی های قابل اجر روی اونها هم از نظر گرافیکی زیباتر و قدرتمند تر می شوند