crytek : جیمز کامرون عاشق crysis2 در زمینه 3D

Gartall

کاربر سایت
Developer reveals Hollywood legend has seen upcoming sequel in 3D; claims Crysis 2 is 3D “benchmark”

در طی گذارشی از Cevat Yerli به وسیله مسئولین Edge شده کرایتک بازی crysis 2 را در حالت 3d به جیمز کامرون نشون دادند و ظاهرا او را تحت تاثیر قرار داده .
جیمز کامرون وقتی crysis 2 را در حالت 3d دید اون عاشقش شد و این در حالیه که چشم های جیمز کامرون بیشتر از هر کسی برای این کار اموزش دیدست و همین عامل باعث میشه ما مطمئن باشیم یک تجربه فوق العاده در زمینه 3d در همه پلتفورم ها داریم .

Yerli همچنین تائید کرد که crysis2 اولین کار و تجربشون با 3d نبوده و اونها از دو و نیم سال پیش به صورت انحصاری روی فناوری 3d کار میکردند و الان ما مقدار زیادی از این تجربیات را در crysis 2 پیاده کردیم به همین خاطره که به نظر من crysis 2 یک benchmark 3D است .

خبر را به صورت خلاصه و مفید گذاشتم :
http://www.next-gen.biz/news/crytek-james-cameron-loves-crysis-2
http://www.vg247.com/2011/01/13/jam...-with-crysis-2-in-3d-says-crytek/#more-137490

آخرین ویرایش:
کسی که پول LCD 3D میده , براش خرید یک PC که بتونه CRYSIS راحت اجرا کنه کار سختی نیست ...
چه ربطی داره!تلویزیون میخره خانواده استفاده کنن!نه اینکه باهاش بازی کنه .ولی باز همه هم این پول رو ندارن!

حالا قضیه تلویزیون رو بیخیال.تاپیک کاری به تلویزیون نداره که.

خوب همینجوری برای بازی کردنش تو PC باید یک سیستم فوقالعاده قوی داشته باشی حال هزینه 3D هم بخوای بدی دیگر هیچ . :d

چه ربطی داره!تلویزیون میخره خانواده استفاده کنن!نه اینکه باهاش بازی کنه .ولی باز همه هم این پول رو ندارن!

حالا قضیه تلویزیون رو بیخیال.تاپیک کاری به تلویزیون نداره که.
آره , خیلی ستمه آدم کیسو ورداره ببره تو حال کرایسیس بزنه ...
من فقط می خوام ببینم اینها با کنسول چکار کردن ...

خواب واقعا معلوم شد که روی این بازی حساب ویژه ای باز کردند از همون 3 سال پیش هم حتی به فکر 3dبازی بوده اند .ببین دیگه چی بود که جمز کامرون هم حیرت زده شده کسی که خود استاد ساخت فیلم های 3 بعدی هست :d
فکر کنم امسال بهترین بازی سال شناخته شه

میترسم از این تلویزون 3 بعدی های با عینک بگیرم از اون ور بدونه عینکاش بیاد بره تو پاچم...
برای تلویزیون نترس!چون حتی اگه بدون عینکش هم بیاد باید از زاویه ی خاصی نگاه کنی یعنی چند نفر درست نمیتونن استفاده کنن.ولی برای مانیتور صبر کن چون آدم همیشه مستقیم نگاه میکنه.

چه فرقی به حال pc داران تو ایران میکنه کلا یکی و دو مدل مانیتور 3d تو ایران هست که یکیش به جز قابلیت 3d چیز
دندون گیر دیگه ای نداره یکیشم بد گرون یعنی حداقل 500 تومان تو ایران باید خرج 3dکنی تازه با حداقل کیفیت پس
در یک کلام به جهنم

برای تلویزیون نترس!چون حتی اگه بدون عینکش هم بیاد باید از زاویه ی خاصی نگاه کنی یعنی چند نفر درست نمیتونن استفاده کنن.ولی برای مانیتور صبر کن چون آدم همیشه مستقیم نگاه میکنه.
مثل اینکه در جریان نبستی
با پردازنده سل توشیبا تلویزیونی زده که 3Dرو بدون عینک میشه دید
دلیلشم اینه که 9 تصویر همزمان رو از زاویه های مختلف نشون میده

این بازی به نظرم اگر گرافیک را تا ته بدی بالا قشنگ میشه والا جز گرافیک هیچی نداره خداییش قبول ندارید بازی را روی low با کنید میفهمید چی میگم آخه اگر حداقل داستانش یا مثلا Gameplay داشت یک چیزی

این بازی به نظرم اگر گرافیک را تا ته بدی بالا قشنگ میشه والا جز گرافیک هیچی نداره خداییش قبول ندارید بازی را روی low با کنید میفهمید چی میگم آخه اگر حداقل داستانش یا مثلا Gameplay داشت یک چیزی

یه ترایلر ببین ازش بعد اینجوری نظرات قشنگ بده:|

من که نسخه اول رو بازی نکردم
ولی توی این دمو ها که اخیرا نشون دادن گیم پلی جالبی داشت
خیلی سریع بود { هر چند خوب و جالب بود ولی یه جوری بود.....من شخصا از گیم پلی سنگینتر بیشتر خوشم میاد}

گیم پلیش که خوبه جزو fps های خوبه .

توشیبا فعلا فقط یه مدل 3d بدون عینک معرفی کرده که مشکل زیاد داره بقیه 3d یای الان بدون عینک در حد prototype هستن تا سال 2015 و اومدن oled مطمئن باشید هیچ مدل جدی ای تو بازار پیدا نمیشه.
توی ces2011 پاناسونیک دو تا مدل lcd با بک لایت led معرفی کرد که 32 و 37 اینچن از سری d3

در مورد نسخه ی قبل همچین حرفی میزدی میشد قبول کرد اما خدایی این نسخه گیم پلی فوق العاده شده ! البته من کلا شهر رو به جنگل ترجیح میدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or