Crytek : بازی Crysis در کنسولها بهتر از PC خواهد بود !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110909crysis.jpg

درود

crytek امروز اعلام کرد که نسخه ی کنسولی بازی Crysis 1 بهتر از نسخه ی PC خواهد بود ! ای در حالیست که طرفداران بازی یک سوال دارند که نسخه ی کنسولی بهتر است یا نسخه ی PC ؟
Sten Huebler در بیانه ای گفت :
خوشبختانه با توجه به تجربیاتی که در ساخت عنوان Crysis 2 بدست آوردیم ،میتوانیم نسخه ی کنسولی Crysis 1 رو بهبود ببخشیم.کنترل بازی در این نسخه بسیار راحت تر شده و میتوانیدکنترل بیشتری بر Nansuit داشته باشد.
در پرسش و پاسخ هایی که در سایت Mycrysis انجام شد ، Sten Huebler در مورد پیشرفت گرافیکی نسخه ی کنسولی پاسخ داد و گفت : هنگامی که CryEngine ساخته تنها PC در ذهن مان بود و به کنسول هیچ فکری نمیکردیم.
در ادامه گفت : بسیاری از سیستم ها و معماری های بازی تغییر یافته اند تا با کنسول نسل حاضر هماهنگی داشته باشد و این کار بسیار زمان بر بود . ما تنها به یک تجربه ی لذت بخش در کنسول ها فکر میکردیم که انتظارات خود و طرفداران را بر آورده کنیم.
ما بسیار می ترسیدیم که عرضه ی عنوان Crysis 1 بر روی کنسولها طول بکشد به همین دلیل بلافاصله ساخت نسخه ی دوم بازی را شروع کردیم .

پس کرایتک رسما اعلام کرد که Crysis 1 در کنسولها بسیار بهتر از نسخه ی PC خواهد بود.

این بازی در ماه اکتبر برای Xbox و PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
والا چه گیریه حتما به هم ثابت کنیم که فلان نسخه بهتره،از بازی لذت ببریم بهتره ها...

نور پردازی بهتر شده و این مشخصه درسته یه چیزهایی هم پایینتره ولی درمجموع بسیار خوبه و عالی..."واقعا ثابت بشه یه نسخه بهتره چی به ما میرسه؟! ضایع کردن طرف مقابل؟ چه چیزه با ارزشی واقعا"

ولی الان تو سایتش این عسهارو دیدم که زیاد جالب نیست حالا نمیدونم عکس های 360 قدیمیه یا جدید ولی...

یکی روشنمون کنه...

ای آقا کسی روشنمون نکرد که
bad_boys_20.gif

عکس اولی نسخه کنسولی خیلی خوبه ولی تو 2تای پایین خیلی تعریف نداره

اینا تو سایتش بود من هم انگلیسیم در حد
127fs1601347.gif
نفهمیدم که عکسها برای نسخه 360 قدیمیه یا جدید

"البته از نظر خودم این مقایسه ها اشتباهه و تا بازی نیاد نمیشه دقیق گفت ولی این عکسها نظرم رو جلب کرد"

احتیاجی به دعا کردن و نگرانی وجود نداره!
کسی که می خواد گرافیک ce3را روی pcببینه!
می تونه پچ dx11کرایسیس2 را بگیره!
**چرا اینقدر غیرتی بازی میکنید من قدرت شو ببینم چه بدردم می خوره منی که هنوز بازی نکردم CRYSIS1 رو الان خوشم میاد با CE3بهینه سازی شده باشه مثل کنسول ها اگه اینقدر خرج کردم که قدرتو ببینم پس همون که نبینم بهتره بازی من بازی میکنم که حال بده با فریم بالا گرافیک خوب نه مثل شما به جای بازی کردن دنبال نشون دادن قدرت باشید اگه قرار باشه C2رو 20 بار از اول تا اخر روی اولترا برم چه لذتی داره برام*

آخرین ویرایش:
باید منتظر بود و دید.تا بازی عرضه نشه نمیشه همینطوری قضاوت کرد.یعنی به نظر تو موتور کرای انجین 3 قابلیت تخریپ پذیری نداره!!:|که برمیگردی همچین حرفی میزنه.همچین میگی میثم که هر کی ندونه فکر میکنه بازی دارن واسه Ps2 و Xbox پورت میکنن.:dاینقدر از روی تعصب حرف نزنید.
همچین کیفیتی با فیزیک روی کنسول های این نسل بدون افت فریم و فریم 30 غیر ممکنه، یک واقعیته نمیشه زیرش زد. تخریب پذیری Crysis 2 دقیقا تخریب پذیریش چی بود میشه توضیح بدی به من؟ :دی.
یه درخت رو توی Crysis 2 نمیتونستی بزنی بترکونی چه نسخه ی PC چه نسخه ی 360 کاملا واضحه که سازنده ها برای رسیدن به کیفیت مطلوب باید چه چیز هایی رو از بین ببرند.
توی Crysis شما به یه ماشین شلیک کن موج افنجار بقایای ماشین رو یمفرسته هوا توی Crysis 2 شلیک کن ببین چی میبینی ...
اصلا قابل قیاس نیست.
نشستین دارین مثال هایی میزنید که خنده آوره، از نورپردازی بازی نشون میدین بله نورپردازی بازی که داریم میبینیم یه افکت که به بازی اضافه کردن از لحاظ بصری بازی بهتر شد ولی از لحاظ تکنیکی هم شده؟

شما میگی چرا این بازی از تنظیمات Lowی pc کمتره یکی هم میگه یه بازی کامله دارای مالتی پلیره 1000 گیمراسکوری رو دارم 1چهارم قیمت بازی میخرم.
من کی گفتم از تنظیمات Low کمتره؟ یه عده اومدن میگن بازی حتی از نسخه ی PC هم بهتره و یه سری عکس میزارن منم گفتم بله از لحاظ بصری بهتر شده چون دارن بازی رو فقط پولیش میکنن افکت نورپردازی میدن به بازی که مثلا بازی بهتر جلوه کنه ولی از لحاظ تکنیکی مطمئنا ضعیفه دلیلش هم توی Crysis 2 دیدیم که همش پس رفت بود. فقط یه گرافیک بصری خوش آب و رنگ داشت.

فرخ داره باز هایپ میکنه متاسفانه:|

احتیاجی به دعا کردن و نگرانی وجود نداره!
کسی که می خواد گرافیک ce3را روی pcببینه!
می تونه پچ dx11کرایسیس2 را بگیره!
بچ DX11 تویC2 فقط باعث میشه بازی از لحاظ بصری بهتر بشه.

شما میتونی چندتا ویدیو به من نشون بدی؟ که بازی از لحاظ تکنیکی با این پچ پشی رفت کرده؟ یا عکس بزاری از بخش تخریب پذیری و فیزیک توی Crysis 2 با این پچ؟ شاید کامپیوتر من مشکل داره!

من فکر می کنم شما عقیدت این هستش که C1نسخه پی سی بهتر از C2 DX11هستش؟ نه؟
بعدشم از نظر شما تعریف گرافیک بصری و تکنیکی چی هستش؟
ولی موافق هستمC2فیزیک و تخریب پذیری مثل شماره 1 نبود!
گرافیک بصری کاملا واضحه، استفاده از حقه های گرافیکی، صحنه های از پیش رندر شده، نورپردازی، استفاده از تسکچر های، طراحی محیط متفاوت و...
در اکثر موافق در Crysis 2 ما شاهد همین چیز ها بودیم.
نمونه بارز استفاده از گرافیک بصری توی COD واضح هست.

آخرین ویرایش:
بچ DX11 تویC2 فقط باعث میشه بازی از لحاظ بصری بهتر بشه.

شما میتونی چندتا ویدیو به من نشون بدی؟ که بازی از لحاظ تکنیکی با این پچ پشی رفت کرده؟ یا عکس بزاری از بخش تخریب پذیری و فیزیک توی Crysis 2 با این پچ؟ شاید کامپیوتر من مشکل داره!

من فکر می کنم شما عقیدت این هستش که C1نسخه پی سی بهتر از C2 DX11هستش؟ نه؟
بعدشم از نظر شما تعریف گرافیک بصری و تکنیکی چی هستش؟
ولی موافق هستمC2فیزیک و تخریب پذیری مثل شماره 1 نبود!

من کی گفتم از تنظیمات Low کمتره؟ یه عده اومدن میگن بازی حتی از نسخه ی PC هم بهتره و یه سری عکس میزارن منم گفتم بله از لحاظ بصری بهتر شده چون دارن بازی رو فقط پولیش میکنن افکت نورپردازی میدن به بازی که مثلا بازی بهتر جلوه کنه ولی از لحاظ تکنیکی مطمئنا ضعیفه دلیلش هم توی Crysis 2 دیدیم که همش پس رفت بود. فقط یه گرافیک بصری خوش آب و رنگ داشت.
این شد حرف حساب :d

همچین کیفیتی با فیزیک روی کنسول های این نسل بدون افت فریم و فریم 30 غیر ممکنه، یک واقعیته نمیشه زیرش زد. تخریب پذیری Crysis 2 دقیقا تخریب پذیریش چی بود میشه توضیح بدی به من؟ :biggrin1:.
یه درخت رو توی Crysis 2 نمیتونستی بزنی بترکونی چه نسخه ی PC چه نسخه ی 360 کاملا واضحه که سازنده ها برای رسیدن به کیفیت مطلوب باید چه چیز هایی رو از بین ببرند.
توی Crysis شما به یه ماشین شلیک کن موج افنجار بقایای ماشین رو یمفرسته هوا توی Crysis 2 شلیک کن ببین چی میبینی ...
اصلا قابل قیاس نیست.
نشستین دارین مثال هایی میزنید که خنده آوره، از نورپردازی بازی نشون میدین بله نورپردازی بازی که داریم میبینیم یه افکت که به بازی اضافه کردن از لحاظ بصری بازی بهتر شد ولی از لحاظ تکنیکی هم شده؟
در کل خسته نباشی میثم.من اصلا حرفی از کرایسیس 2 زدم.من منظورم کرایسیس 1 بودش نه 2.این مگه حرف تو نیستش!!
Crysis هم عرضه میشه میبینیم. قاعدتا هیچ کدوم از درخت های بازی رو نمیشه ترکوند. ساختمون ها و... رو هم همین طور
یعنی منظور تو از این حرف چیه!!غیر از اینه که داری میگی موتور کرای انجین 3 که باهاش بازی ادیت کردن هیچکدوم از این قابلیت ها رو نداره روی نسخه کنسولی!!:|اگه غیر از این هستش میشه توضیح بدی به من!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or