Crytek : بازی Crysis در کنسولها بهتر از PC خواهد بود !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110909crysis.jpg

درود

crytek امروز اعلام کرد که نسخه ی کنسولی بازی Crysis 1 بهتر از نسخه ی PC خواهد بود ! ای در حالیست که طرفداران بازی یک سوال دارند که نسخه ی کنسولی بهتر است یا نسخه ی PC ؟
Sten Huebler در بیانه ای گفت :
خوشبختانه با توجه به تجربیاتی که در ساخت عنوان Crysis 2 بدست آوردیم ،میتوانیم نسخه ی کنسولی Crysis 1 رو بهبود ببخشیم.کنترل بازی در این نسخه بسیار راحت تر شده و میتوانیدکنترل بیشتری بر Nansuit داشته باشد.
در پرسش و پاسخ هایی که در سایت Mycrysis انجام شد ، Sten Huebler در مورد پیشرفت گرافیکی نسخه ی کنسولی پاسخ داد و گفت : هنگامی که CryEngine ساخته تنها PC در ذهن مان بود و به کنسول هیچ فکری نمیکردیم.
در ادامه گفت : بسیاری از سیستم ها و معماری های بازی تغییر یافته اند تا با کنسول نسل حاضر هماهنگی داشته باشد و این کار بسیار زمان بر بود . ما تنها به یک تجربه ی لذت بخش در کنسول ها فکر میکردیم که انتظارات خود و طرفداران را بر آورده کنیم.
ما بسیار می ترسیدیم که عرضه ی عنوان Crysis 1 بر روی کنسولها طول بکشد به همین دلیل بلافاصله ساخت نسخه ی دوم بازی را شروع کردیم .

پس کرایتک رسما اعلام کرد که Crysis 1 در کنسولها بسیار بهتر از نسخه ی PC خواهد بود.

این بازی در ماه اکتبر برای Xbox و PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
اصلا ده برابر پي سي بهتر باشه.بهتر
مگه چيزي از جيب من و شماي PC باز كم ميشه؟ يا جاي من و شما رو تنگ ميكنه؟
اميدوارم همه بازي هاي كنسولي ها هم از پي سي قوي تر بشه كه به زودي با نسل جديد كنسول ها اينچنين هم ميشه.
مگه كسي كه كنسول داره دشمن ماست؟
اين چه عادت بديه كه جا افتاده آخه!
بهترین جمله ای که در این چند صفحه خوندم ! آخه دوستان چرا به یکدیگر اتهام سوزش و ... می زنید ؟! حالا بر فرض بازی تو یکی گرافیکش بیشتره تو اون یکی کمتر ... بحث عاقلانه و منطقی ، به دور از دعوا و توهین برای همه مفیده ! ادب رو رعایت کنید و یک طرفه به قاضی نروید ....

لطف بفرمایید وقتی دارید مقایسه میکنید از یک محیط یکسان تصویر بزارید !

اولا عکسی که من گذاشتم in-gameبود!
از خودم نساختم!

چه فرقی داره؟
شما گرافیک suitهاشون و چهره اشخاص را ببین!
بعدشم این عکس نسخه PCمعلوم نیست با چه تنظیماتی بوده (تصویر من VERY HIGHبود! ) و تازه تصویر تاریک هستش اما در همون تاریکی هم میشه تشخیص داد که گرافیک چهره ها و بدنه هواپیما بهتر هستش!
ضمنا در نسخه کنسولی نبود رزولوشن بالا و نبود AAبی داد می کنه!

لطف بفرمایید وقتی دارید مقایسه میکنید از یک محیط یکسان تصویر بزارید !

n3cauwylfit54zmu4kc.jpg

psycho.jpg

نسخه ی کنسولیش اگه اینجوری باشه که اصلا خوب نیست ، خیلی بی کیفت تره توی این عکس ، اصلا برجستگی اجسام توی نسخه ی کنسولی احساس نمیشه ، AA هم که نابوده ... تازه این دو تا عکس با رزولوشون پایین گرفته شدن در حالی که اگه در بهترین رزولوشون هر کدوم مقایسه کنیم نسخه ی کنسول داغون تر هم به نظر میاد
با این وضعیت باید گفت عملا دنیای Crysis رو روی کنسول نیوردن یه دنیای دیگه رو اوردن ! چیه این آخه ؟
عکسای قبلی و تریلری که دیدم اینقدر داغون نبود.

شکر خوردنهای زیودی قند شکستنای مفت ! به اونجای باباش ...... ! حتما!!!!!! تو همون عکس قیافه PROPHET رو ببینید ! عین دلقکها درستش کردن ! بعد میخوان بازی رو درست کنن! =)) (پست کاربر AMIRMAHMOOD رو میگم ! عکس آخر داخل اسپویل ) :d

آخرین ویرایش:
نسخه ی کنسولیش اگه اینجوری باشه که اصلا خوب نیست ، خیلی بی کیفت تره توی این عکس ، اصلا برجستگی اجسام توی نسخه ی کنسولی احساس نمیشه ، AA هم که نابوده ... تازه این دو تا عکس با رزولوشون پایین گرفته شدن در حالی که اگه در بهترین رزولوشون هر کدوم مقایسه کنیم نسخه ی کنسول داغون تر هم به نظر میاد
با این وضعیت باید گفت عملا دنیای Crysis رو روی کنسول نیوردن یه دنیای دیگه رو اوردن ! چیه این آخه ؟
شما اصلا به نورپردازی توجه کردی و تفاوت احساس کردی بین 2 تا عکس!!:-/اول مقایسه کن و خوب ببین بعد بیا اظهار نظر بکن.
شکر خوردنهای زیادی قند شکستن های مفت ! به اونجای باباش ...... ! حتما!!!!!! تو همون عکس قیافه PROPHET رو ببینید ! عین دلقکها درستش کردن ! بعد میخوان بازی رو درست کنن! =)) (پست کاربر AMIRMAHMOOD رو میگم ! عکس آخر داخل اسپویل ) :d
axe-sub-ir_mot_bush_%20%2814%29.gif

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من همون روز اول که خبر تایید شد گفتم ببینید اگه همین الان رییس کرایتک بیاد تو شبکه یک بگه ای دوستان بازی سنتر نسخه کنسولی رو بهتر کار کردیم و از نسخه pc بهتر است دوستان فن بوی میان اینجا میگن کرایتک دروغ میگه تا بازیش رو بفروشه و....
پس لطفا بحث نکنین یک ماه دیگه بازی میاد و ازش لذت ببرین هر کس هم میگه اشغاله بازی نکنه به همین سادگی
دیگه این عکسای اخیر ماله خود سازنده هست و اگه نشون یک فرد کور هم بدی تفاوتشون رو میفهمه

لطفاً میخواید مقایسه کنید سعی کنید از یه فریم ثابت بذارید .....

به عکس زیر نگاه کنید، نسخه 1 با 2 مقایسه کردم ، ببینید نورپردازی شماره دوم چه قدر پیشرفت کرده :
28657829038745967955.jpg
حالا همین سکانسی که دوستمون عکس گذاشت با نسخه کنسولی مقایس کنید :
58625820458474341915.jpg

کاملا مشخصه نورپردازی تو نسخه کنسولی برتره اونم به خاطره استفاده از سیستم نورپردازی CE 3 هست ، که رو کنسول با crysis 2 امتحان خودش رو به بهترین شکل ممکن پس داده بود ؛ باید به این نکته هم توجه کرد که کرایتک گفته این تریلر مربوط بیلد قدیمی بازی هست !

آخرین ویرایش:
خواستم به اطلاعتون برسونم که این بازی Crysis از لحاظ فیزیک و تخریب پذیری و افکت های آب و... زمان خودش شاهکار بود. توی Crysis 2 فیزیک یک پنجم Crysis هم نبود.

هی نشینید از نورپردازی برای ما بگید. برید بازی کنید بفهمید که گرافیک به نورپردازی و گرافیک نیست به خدا

بابام تو دیگه کی هستی! ............... دسته هرچی فنبازی را بستی !

شما اصلا به نورپردازی توجه کردی و تفاوت احساس کردی بین 2 تا عکس!!:-/اول مقایسه کن و خوب ببین بعد بیا اظهار نظر بکن.

axe-sub-ir_mot_bush_%20%2814%29.gif

من که خودم گفتم نورپردازی بهتره ، پستم موجوده میتونی بری بخونی . البته توی این عکس نورپردازی مصنوعیه ، ولی توی تریلر و عکسهای قبلی که فرخ گذاشته بود نورپردازی خیلی بهتر بود.
ولی شما میخوای منکر این بشی که AA و برجستگی بافت ها توی عکس 360 قابل مقایسه با نسخه ی PC نیست ؟!

والا چه گیریه حتما به هم ثابت کنیم که فلان نسخه بهتره،از بازی لذت ببریم بهتره ها...

نور پردازی بهتر شده و این مشخصه درسته یه چیزهایی هم پایینتره ولی درمجموع بسیار خوبه و عالی..."واقعا ثابت بشه یه نسخه بهتره چی به ما میرسه؟! ضایع کردن طرف مقابل؟ چه چیزه با ارزشی واقعا"

ولی الان تو سایتش این عسهارو دیدم که زیاد جالب نیست حالا نمیدونم عکس های 360 قدیمیه یا جدید ولی...

یکی روشنمون کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or