Crytek : بازی Crysis در کنسولها بهتر از PC خواهد بود !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110909crysis.jpg

درود

crytek امروز اعلام کرد که نسخه ی کنسولی بازی Crysis 1 بهتر از نسخه ی PC خواهد بود ! ای در حالیست که طرفداران بازی یک سوال دارند که نسخه ی کنسولی بهتر است یا نسخه ی PC ؟
Sten Huebler در بیانه ای گفت :
خوشبختانه با توجه به تجربیاتی که در ساخت عنوان Crysis 2 بدست آوردیم ،میتوانیم نسخه ی کنسولی Crysis 1 رو بهبود ببخشیم.کنترل بازی در این نسخه بسیار راحت تر شده و میتوانیدکنترل بیشتری بر Nansuit داشته باشد.
در پرسش و پاسخ هایی که در سایت Mycrysis انجام شد ، Sten Huebler در مورد پیشرفت گرافیکی نسخه ی کنسولی پاسخ داد و گفت : هنگامی که CryEngine ساخته تنها PC در ذهن مان بود و به کنسول هیچ فکری نمیکردیم.
در ادامه گفت : بسیاری از سیستم ها و معماری های بازی تغییر یافته اند تا با کنسول نسل حاضر هماهنگی داشته باشد و این کار بسیار زمان بر بود . ما تنها به یک تجربه ی لذت بخش در کنسول ها فکر میکردیم که انتظارات خود و طرفداران را بر آورده کنیم.
ما بسیار می ترسیدیم که عرضه ی عنوان Crysis 1 بر روی کنسولها طول بکشد به همین دلیل بلافاصله ساخت نسخه ی دوم بازی را شروع کردیم .

پس کرایتک رسما اعلام کرد که Crysis 1 در کنسولها بسیار بهتر از نسخه ی PC خواهد بود.

این بازی در ماه اکتبر برای Xbox و PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
ولی اگر مبنای مقایسه شما چند تا عکس هست خب من هم همین امروز چند تا عکس از تنظیمات VERY HIGHگرفتم!
شما بیخیال نمیشی ؟! اون از بلاگ ، اینم از ... ! بابا آخه عکسایی هم که میذاری قشنگ دیزستر هست :دی !
باز دم وحید_با گرم عکس از حیاطشون میذاشت بگه از نسخه کنسولی بهتره :دی !

• Like
Reactions: Polaris
یعنی واقعا از یک عکس می توان تشخیص داد که کدوم نسخه برتر هستش؟
به نظر من حتی با 10 تا عکس هم نمیشه نظر قطعی داد!
باید بازی را در هر دو نسخه تمام کنید!
وقتی نسخه کنسولی عرضه شد همه چی معلوم میشه!
----------------------------------------
ولی اگر مبنای مقایسه شما چند تا عکس هست خب من هم همین امروز چند تا عکس از تنظیمات VERY HIGHگرفتم!

117870603-4.jpg

117870600-4.jpg

117870607-4.jpg

من نمیدونم اخه چرا امثال شما نمیخوان واقعیت قبول کنن.دوست من کرایسیس 1 نسخه PC چهار سال پیش عرضه شده و نسخه کنسولی بازی الان.تازه اونم با cry engine 3.بعد میخوای تفاوت نداشته باشه.کلا اگر حتی بازی هم عرضه بشه بازم شماها این امر تکذیب میکنین.

توی این همه سال توی بازی سنتر حتی قبل اینکه شما بیای,یه چیزی رو خوب یاد گرفتم اوی این سایت,با افرادی مثل شما و اللخصوص خود شما که ماشالا معرف عام و خاص هستید بحث نکنم,نه شعور خودمو میبرم زیر سوال نه خاطر شما رو ازرده میکنم.اره عزیزت خفته... خیلی کیفیتش خوبه! عجب چیزیه! PC سیری چند! الان ادم با ادراکاتی شدم ,وایسا این Roll رو هم اتیش کنم از نظر ادراک بالاتر برم... lol.
دیگه جوابی نمیدم چون اضافه کاریه...مخاصب ها خودشون میخونن هر کی هم یه نظری داره...امثال شماها هم نمیتونن نظرشون رو به کسی تحمیل کنن! منم بیشتر از این وقت ندارم با شما ها کل کل کنم (اگه کسی احساس میکنه بهش بی احترامی شده درست احساس میکنه).
lol .
ohhh so good
95b9jk1kjs2a3sfxj1u.gif

متاسفانه شما از اون تعداد ادمهایی هستید که چشمتون را به صورت بتُن کاری شده روی حقاق بستید . کسی که با دیدن این تصاویر به سیاه میگه سفید و متاسفانه دیگه نمیشه حرفی گفت .
همون که شما سعی کردید با من بحث نکنید من بسیار از شما سپاسگذارم ! که باعث شدید وقتم را بیخودی حدر ندم .

HIII-YAH ... شاد باشی;)
خجسته باشی :)

من نمیدونم اخه چرا امثال شما نمیخوان واقعیت قبول کنن.دوست من کرایسیس 1 نسخه PC چهار سال پیش عرضه شده و نسخه کنسولی بازی الان.تازه اونم با cry engine 3.بعد میخوای تفاوت نداشته باشه.کلا اگر حتی بازی هم عرضه بشه بازم شماها این امر تکذیب میکنین.

من قبول دارم نور پردازی نسخه کنسولی بهتر هستش اون بخاطر اینکه بازی را CE3ساختن!
بعدشم خوبه پای C2 PC DX11را وسط نکشیدیم و داریم روی بازی سال2007 صحبت می کنیم!

کسی که بگه نسخه کنسولی از PCبرتر هستش داره به خودشم دروغ میگه!

.کلا اگر حتی بازی هم عرضه بشه بازم شماها این امر تکذیب میکنین.

لازم به تکذیب کردن نیست!
سخت افزار سال2005-2006هم یک توان مشخصی داره!
دیگه کرایتک هر چقدر هم بهینه کنه بالاخره سخت افزار کنسول هم قدرت مشخصی و معینی داره!

کسی که بگه نسخه کنسولی از PCبرتر هستش داره به خودشم دروغ میگه!
میشه به من بگی از کجای حرف من همچین نتیجه گیری کردی!!
لازم به تکذیب کردن نیست!
سخت افزار سال2005-2006هم یک توان مشخصی داره!
دیگه کرایتک هر چقدر هم بهینه کنه بالاخره سخت افزار کسنول هم قدرت مشخصی و معینی داره!
کسی هم این حرف شمارو تکذیب نکردش.ولی خود شما در نظر بگیر که کرایتیک چطوری اومده این بازی رو با همون سخت افزار 5 سال پیش تطابق داده که بازی از نظر نور پردازی بهتر از نسخه PC هستش.یادم ِ یه سری ها میگفتن کنسول عمرا از پس رندر کردن محیط بازی بر بیاد.ولی با گذشت زمان فهمیدن که دوران این حرفا دیگه تموم شده.

یه سری ها میگفتن کنسول عمرا از پس رندر کردن محیط بازی بر بیاد
همین الان هم کنسول نمی تونه تنظیمات very highپردازش کنه و فریم خوب بده!
تنها نکته مثبت و مهم نسخه کنسولی نور پردازی هست که خب بعد از 4 سال باید هم بهتر باشه!
ولی برتری های نسخه pc:
-رزلوشن full hd
-16 AA
-فیزیک قوی تر
-کیفیت بافت هم که در نسخه پی سی کلا فوق العاده هستش!
-DRAW DISTANCE

قبول دارم که یه سری چیزها مثل نور پردازی بهتر شده ولی اصل این بازی با ce1 ساخته شده که مختص pc و با ce3 بهبود داده شده شما اگه به همون عکسهای بالا دقت کنی متوجه تفاوت فاحش تکسچر و aa lرو pcمیشین رزلوشن هم که بماند
این یه عکس از 360 به قسمت هایی که قرمز کردم دقت کنید و با pc مقایسه کنید متوجه میشین
je3vjuhxmqs3g18yaiji.jpg

آخرین ویرایش:
به جون خودم این خبر رو خود سازنده های کریسیس گفتن..!

اول که همتون میگفتین عمرا 360 بتونه محیطهای C1 رو رندر کنه
بعد گفتین اگر هم رندر کنه در حد تنظیمات low هست
حالا دیگه داریم روی high و very high با هم بحث می کنیم..

قبول دارم که یه سری چیزها مثل نور پردازی بهتر شده ولی اصل این بازی با ce1 ساخته شده که مختص pc و با ce3 بهبود داده شده شما اگه به همون عکسهای بالا دقت کنی متوجه تفاوت فاحش تکسچر و aa lرو pcمیشین رزلوشن هم که بماند
این یه عکس از 360 به قسمت هایی که قرمز کردم دقت کنید و با pc کنید متوجه میشین

اقای محترم اقای عزیز اقای .............. برای بار هزارم دارم میگم کرایتک گفته این تریلر ماله بیلد قدیمی هست زمانی که بازی تازه بهبود داده میشد . بعد اومدند تصاویر نهایی را نشون دادند .
قشنگ تصویر مقایسه بین تریلر و اون چیزی که الان هستش گذاشته :
http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=21&t=39362&sid=884473c21558215f389be71df70026c3

یکی دو روز دیگه هم تریلر گیم پلی بازی را هم منتشر میکنند حتما .

آخرین ویرایش:
باشه دوستان بدتره!‌ الان خوبه؟ هپی؟
وای وای بلاگ میزنین و.... چرا اینقدر خودتون رو اذیت میکنین!
هی این جمله بدتره رو تکرار کنین دیگه نیازی به گرد خاک نیست!

فرض را بر این می گیریم این عکس واقعی و درست باشه!
این عکس از خود فروم رسمی crysisهستش!

psycho.jpg

این هم عکس نسخه پی سی هستش!
چهره اشخاص را نگاه کنید و....
مشخص هستش کدوم بهتر هستش!
همین الان عکس ها را گرفتم!

117876891-4.jpg

117876908-4.jpg

117876959-4.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟