Crytek : بازی Crysis در کنسولها بهتر از PC خواهد بود !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110909crysis.jpg

درود

crytek امروز اعلام کرد که نسخه ی کنسولی بازی Crysis 1 بهتر از نسخه ی PC خواهد بود ! ای در حالیست که طرفداران بازی یک سوال دارند که نسخه ی کنسولی بهتر است یا نسخه ی PC ؟
Sten Huebler در بیانه ای گفت :
خوشبختانه با توجه به تجربیاتی که در ساخت عنوان Crysis 2 بدست آوردیم ،میتوانیم نسخه ی کنسولی Crysis 1 رو بهبود ببخشیم.کنترل بازی در این نسخه بسیار راحت تر شده و میتوانیدکنترل بیشتری بر Nansuit داشته باشد.
در پرسش و پاسخ هایی که در سایت Mycrysis انجام شد ، Sten Huebler در مورد پیشرفت گرافیکی نسخه ی کنسولی پاسخ داد و گفت : هنگامی که CryEngine ساخته تنها PC در ذهن مان بود و به کنسول هیچ فکری نمیکردیم.
در ادامه گفت : بسیاری از سیستم ها و معماری های بازی تغییر یافته اند تا با کنسول نسل حاضر هماهنگی داشته باشد و این کار بسیار زمان بر بود . ما تنها به یک تجربه ی لذت بخش در کنسول ها فکر میکردیم که انتظارات خود و طرفداران را بر آورده کنیم.
ما بسیار می ترسیدیم که عرضه ی عنوان Crysis 1 بر روی کنسولها طول بکشد به همین دلیل بلافاصله ساخت نسخه ی دوم بازی را شروع کردیم .

پس کرایتک رسما اعلام کرد که Crysis 1 در کنسولها بسیار بهتر از نسخه ی PC خواهد بود.

این بازی در ماه اکتبر برای Xbox و PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
من کاری ندارم از PC بهتر هست یا نه فقط امیدوارم رو دو کنسول با گرافیک برابری اجرا بشه من 70 تومن پول دادم Crysis 2 رو واسه PS3 خریدم بعد بازی رو Xbox خیلی بهتر بود ...
کلا امیدوارم فقط مثل هم بسازنشون ....

کرایتک حرف زیاد میزنه. هنوز حرفاشون راجب کرایسیس 2 و دروغهاشون راجب نسخه PS3 تو گوشم هست
کلا تازه گی ها همینطور شده دقیقا با کرایسیس2 که گفتی موافق هستم
حتما هم همین طوره... قوطی حلبی و چه به برتری به PC !... حرفایی آدم میشنوه ها.خاک تو سر کرایتک دروغگو
پول عزیز پول این من و شما هستیم که نباید باور کنیم و باور نمی کنیم چون قبلا تجربه اش را داریم تو این ضمینه
حالا بعضی دوستان لازم نیست بیان نمک بریزن و خوشمزه بازی در بیارن.
طرف گفته نسخه ی کنسولی بهتره،ولی نگفته از چه نظر! گفته گیم پلیش به دلیل تغییراتی که تو نحوه ی استفاده از Nano Suit دادن بهتر شده.
از بُعد گرافیک هم فقط گفته از نظر نورپردازی و سیستم ذرات جدیدی که بهش اضافه شده نسبت به نسخه ی PC بهتره.که این هم دقیقا چیزیه که تو CryEngine 3.0 نسبت به CryEngine 2.0 (یا Crysis 2 نسبت به Crysis)برتری وجود داشت و چیز عجیبی نیست.وگرنه از باقی جهات(تکسچر،AA،رزولوشن،Shader و...) برتری وجود نداره.
سینا جان این ها را که گفتی من هم قبول دارم ولی در جمع بندی اصلا به پای نسخه اصلی نمیرسه ای کاش همه دوستات مثل شما فکر می کردند
تا بازی عرضه نشه که نمیشه نظر داد.
دقیقا
می شه گفت تنظیمات high pc البته اگه مرده افت فریم نداشته باشه

ضمن اینکه کرایتک هم مرض داشته خوب برای pc هم یکم اپتیمایز تر می ساخت
ای بابا نوژن دلت خوش هست اون راهشو یاد گرفته هی کارت می دن بیرون فریمت میره بالاتر
ماه مچین برجستگی توی ultra هم ندیدیم ...
این چطوری روی وری های بوده ؟ :d
برادر کوروش چیزی که زیاد هست عکس هست یادم می اید من و وحید عکس از نسهخه pcمی زاشتیم می گفتن فیک هست ولی برا خودشون واقعی هست در صورتی که فقط از بازی یک تریلر امده بیرون !!!!!!!!!!!!!!!!

در کل همین برای کنسول واقعا عالی هست توجه کنید برای کنسول

من کاری ندارم از PC بهتر هست یا نه فقط امیدوارم رو دو کنسول با گرافیک برابری اجرا بشه من 70 تومن پول دادم Crysis 2 رو واسه PS3 خریدم بعد بازی رو Xbox خیلی بهتر بود ...
کلا امیدوارم فقط مثل هم بسازنشون ....
مگه قرار نیست فقط رو XBL و PSN بیاد:d
کرایسیس 2 رو با چه انجینی بازی کردی شما ؟؟؟
3:d
ممنون سوتی بود منظورم همون 2 بود...قبل اینکه کس دیگه گیر بده منظورم از نزدیک به اوایل 2012 همون اکتبر 2011 هست و واسه هایپ پستی اونطوری گفتم
در ضمن: Cry engine 1 = Far Cry
Cry engine 2 =Crysis 1
cry engine 3 = crysis 2 and crysis for consoles
ممنون:d

ورداشتن با Cry-Engine 3 کرایسیس رو روی کنسول ها بازسازی کردن...مطمعنا از نظر گرافیکی ضعف شدیدی در مقایسه با Crysis 1 pc داره توی این GIF بالا کاملا مشهوده...(مخصوصا تکسچرها) تازه بازی روی PC HIGH هست توی عکس...وری های خودش یه معقوله ی عجیبی بود....از نظر بهتر بودن خوب گیم پلیش و ننو سوییت Crysis 2 رو داره و روی کنسول 100% بهتر جواب میده... (البته بازم من گیم پلی Crysis 1 رو روی PC بیشتر میپسندیدم,بازی سخت و رسما PC گیمری بود).
پ ن: دوستان کوته اندیش من مطمعن باشید هیچ جای هیچ PC گیمری نمیسوزه که این گیم اومد روی کنسول... از بحث گرافیک و .. بگذریم,سال 2007-2008 بازی رو تموم کردیم رفته! حالا سال اوایل سال 2012 بازی اومده رو کنسول! (البته خوشحالم افرادی که PC قوی نداشتن و موفق به بازی کردن نشدن میتونن این عنوان رو تجربه کنن و لذت ببرن) الان بگن MGS 4 داره میاد روی X360 مطمعنا کمتر FAN PS3 ناراحت بشه چون مدت ها قبل این بازی رو تموم کرده و لذشتش رو برده...چه ایرادی داره یه عده دیگه هم حال کنن؟!
واسه برتری فقط یه تکسچر رو در نظر نمی گیرن !!! نورپردازی و سایه زنی و بعد اون افکت های تصویری و ..........

کلاً مهم نیست که از نسخه pc بهتره یا نه گرچه بنظر اینجانب جدا از برتری های همیشگی pc نسبت به کنسول (مواردی چون AA ، روزلوشن ، POP-in ) که همیشگی بوده ؛ نه تنها برتری خاصی دیده نمیشه بلکه تو بعضی موارد مثل نورپردازی و حتی تو gif بالا به نظر من سایه زنی هم بهتره ( به سایه های روی درختان و بوته ها دقت کنید ) برتری مطلق با نسخه کنسولی هست . البته از لحاظ دقت سایه ها عمراً به پای نسخه pc نمیرسه.....

نکته مهم اینجاست که بعضی دوستان بازی رو در حد low هم نمی دونستن !!!!

مگه قرار نیست فقط رو XBL و PSN بیاد
خوب من چی گفتم برادر من ؟:d
منم میگم امیدوارم هر روی PSN (PS3 و هم روی Xbox (XBL یکسان باشه گرافیک که مثلا من که Xbox ندارم رو Ps3 که بازی رو میگیرم زورم نیاد !:d

بابا این بنده خدا خودشم نگفته ار نظر گرافیک که همه می کوبیدش و گرنه جک سال میشد
هرچند اینا کلا تنشون میخاره همون جریان نسل بعد و Avatar و...

واسه برتری فقط یه تکسچر رو در نظر نمی گیرن !!! نورپردازی و سایه زنی و بعد اون افکت های تصویری و ..........

کلاً مهم نیست که از نسخه pc بهتره یا نه گرچه بنظر اینجانب جدا از برتری های همیشگی pc نسبت به کنسول (مواردی چون AA ، روزلوشن ، POP-in ) که همیشگی بوده ؛ نه تنها برتری خاصی دیده نمیشه بلکه تو بعضی موارد مثل نورپردازی و حتی تو gif بالا به نظر من سایه زنی هم بهتره ( به سایه های روی درختان و بوته ها دقت کنید ) برتری مطلق با نسخه کنسولی هست . البته از لحاظ دقت سایه ها عمراً به پای نسخه pc نمیرسه.....

نکته مهم اینجاست که بعضی دوستان بازی رو در حد low هم نمی دونستن !!!!
والا نظر من مخالف شماست..درسته فقط تکسچر نیست ولی از نظر نور پردازی و سایه زنی و به قول شما افکت های تصویری باز هم کرایسیس پیسی خیلی چیز عجیبی بود و هست.حالا یه عده بر این عقیده اند که اره نور پردازی Crysis 2 و CE3 بهتر از CE2 است.ولی به نظر من اینطوری نیست...فیزیک و زنده بودن محیط کراسیس 1 رو هم کلا یادمون نره... (البته توی این قسمت با اون دمویی که دیدم از کنسول ها مثل اینکه نسبت به کرایسیس 2 پیشرفت داشته...باید بیاد ببینیم چیه)
در مورد سایه زنی,من باز هم Soft Shadow توی Crysis پی سی رو ترجیح میدم (البته کلا به نظرم این یه مورد توی کرایسیس ضعف بود! سایه ها اونطوری که باید حرکت نداشتن (یه چیزی مثل FEAR 1 یا Reddick)... ) منظورم نسخه PC یا console نبود/کلا بود.
نه خوب LOW که حرف خنده داریه...ولی اینی که من میبینم همون مدیوم PC با یه رزولوشن 720 پی و نور پردازی جدیده... از مدیوم PC بالاتره در هر صورت. ,,ولی به HIGH-VERY HIGH نمیرسه... Cry Tech با ساخت Crysis 1 نسل بعد رو نمایش داد:دی

والا نظر من مخالف شماست..درسته فقط تکسچر نیست ولی از نظر نور پردازی و سایه زنی و به قول شما افکت های تصویری باز هم کرایسیس پیسی خیلی چیز عجیبی بود و هست.حالا یه عده بر این عقیده اند که اره نور پردازی Crysis 2 و CE3 بهتر از CE2 است.ولی به نظر من اینطوری نیست...فیزیک و زنده بودن محیط کراسیس 1 رو هم کلا یادمون نره... (البته توی این قسمت با اون دمویی که دیدم از کنسول ها مثل اینکه نسبت به کرایسیس 2 پیشرفت داشته...باید بیاد ببینیم چیه)
در مورد سایه زنی,من باز هم Soft Shadow توی Crysis پی سی رو ترجیح میدم (البته کلا به نظرم این یه مورد توی کرایسیس ضعف بود! سایه ها اونطوری که باید حرکت نداشتن (یه چیزی مثل FEAR 1 یا Reddick)... ) منظورم نسخه PC یا console نبود/کلا بود.
نه خوب LOW که حرف خنده داریه...ولی اینی که من میبینم همون مدیوم PC با یه رزولوشن 720 پی و نور پردازی جدیده... از مدیوم PC بالاتره در هر صورت. ,,ولی به HIGH-VERY HIGH نمیرسه... Cry Tech با ساخت Crysis 1 نسل بعد رو نمایش داد:دی
بشخصه واسم مهم نیست بهتر باشه یا نه :d چون رو pc با آخرین تنظیمات بازی کردم و مطمئناً از لحاظ تعداد آبجکت و جزییات و پیرو اون تعداد پلیگون های بیشتر که رندر کردن یه سنکاس رو خیلی سنگین میکنه و همچینین فیزیکی که نمونش رو هنوز تو هیچ بازی تا به امروز ندیدم برتری مطلق با نسخه pc هست ، ولی از طرفی با تریپ آدمایی که سیاه میبینن میگن سفیده نمی تونم کنار بیام :d

تصویری که فرخ گذاشت کاملاً گویاست و نیاز به توضیح اضافه نمی بینم گرچه بهترین راه واسه قضاوت صبر کردن تا نمایش یه تریلر درست حسابی از گیم پلی هست :d

دوباره نگاه کن عزیزم اصل درک کردنش سخت نیستها :)

crysis_pc_dx10_high_vs_console.gif

بشخصه واسم مهم نیست بهتر باشه یا نه :d چون رو pc با آخرین تنظیمات بازی کردم و مطمئناً از لحاظ تعداد آبجکت و جزییات و پیرو اون تعداد پلیگون های بیشتر که رندر کردن یه سنکاس رو خیلی سنگین میکنه و همچینین فیزیکی که نمونش رو هنوز تو هیچ بازی تا به امروز ندیدم برتری مطلق با نسخه pc هست ، ولی از طرفی با تریپ آدمایی که سیاه میبینن میگن سفیده نمی تونم کنار بیام :d

تصویری که فرخ گذاشت کاملاً گویاست و نیاز به توضیح اضافه نمی بینم گرچه بهترین راه واسه قضاوت صبر کردن تا نمایش یه تریلر درست حسابی از گیم پلی هست :d
:)
اونایی که سیاه میبینن عینک رو چشمشونه یا چشماشون رو روی حقیقت بستن و مسلما منی که هم PC قدرتمندی دارم هم تمام کنسول های این نسل و با 2 تا HDTV 1080P و ... نیستم ;) (بعضی جاها لازمه گفت...)
گویای چیه دقیقا؟ پست هوشمندانه نذار واضح منظورت رو بگو...توی عکسی که Gartall گذاشت,اگر واقعا به نظر یه عده یه نور پردازی به اون مصنوعی (که نمونش توی HDR های اول نسل مثل Most Wanted بود) نور پردازی قویه! یا کیفیت بافت های سلاح,کاراکتر,درخت ها و ... و ... از نسخه PC بهتره,فرق سیاه و سفید رو نمیدنن و LSD زدن اومدن پای PC و دنیا رو رنگی میبینن ;)
دوباره نگاه کن عزیزم اصل درک کردنش سخت نیستها
yahoo_1.gif
توی این همه سال توی بازی سنتر حتی قبل اینکه شما بیای,یه چیزی رو خوب یاد گرفتم توی این سایت,با افرادی مثل شما و اللخصوص خود شما که ماشالا معرف عام و خاص هستید بحث نکنم,نه شعور خودمو میبرم زیر سوال نه خاطر شما رو ازرده میکنم.اره عزیزت خفته... خیلی کیفیتش خوبه! عجب چیزیه! PC سیری چند! الان ادم با ادراکاتی شدم ,وایسا این Roll رو هم اتیش کنم از نظر ادراک بالاتر برم شاید به شماها رسیدم اون بالاها... lol.
دیگه جوابی نمیدم چون اضافه کاریه...مخاطب ها خودشون میخونن هر کی هم یه نظری داره...امثال شماها هم نمیتونن نظرشون رو به کسی تحمیل کنن! منم بیشتر از این وقت ندارم با شما ها کل کل کنم (اگه کسی احساس میکنه بهش بی احترامی شده درست احساس میکنه و مشکل من نیست).
lol .
HIII-YAH ... شاد باشی;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
دوباره نگاه کن عزیزم اصل درک کردنش سخت نیستها :)

یعنی واقعا از یک عکس می توان تشخیص داد که کدوم نسخه برتر هستش؟
به نظر من حتی با 10 تا عکس هم نمیشه نظر قطعی داد!
باید بازی را در هر دو نسخه تمام کنید!
وقتی نسخه کنسولی عرضه شد همه چی معلوم میشه!
----------------------------------------
ولی اگر مبنای مقایسه شما چند تا عکس هست خب من هم همین امروز چند تا عکس از تنظیمات VERY HIGHگرفتم!

117870603-4.jpg

117870600-4.jpg

117870607-4.jpg

:)
اونایی که سیاه میبینن عینک رو چشمشونه یا چشماشون رو روی حقیقت بستن و مسلما منی که هم PC قدرتمندی دارم هم تمام کنسول های این نسل و با 2 تا HDTV 1080P و ... نیستم ;) (بعضی جاها لازمه گفت...)
گویای چیه دقیقا؟ پست هوشمندانه نذار واضح منظورت رو بگو...توی عکسی که Gartall گذاشت,اگر واقعا به نظر یه عده یه نور پردازی به اون مصنوعی (که نمونش توی HDR های اول نسل مثل Most Wanted بود) نور پردازی قویه! یا کیفیت بافت های سلاح,کاراکتر,درخت ها و ... و ... از نسخه PC بهتره,فرق سایه و سفید رو نمیدنن و LSD زدن اومدن پای PC دونیا رو رنگی میبینن ;)
محمد رضا جان منظورم واضح ـه نورپردازی Crysis 2 از شماره اول سره (تو Crysis 2 از تکنیک GI استفاده کردن که همین یه مورد به قدری تاثیر گذار بود که تمام سایت ها رو وادار کرد crysis 2 بهترین گرافیک کنسولی معرفی کنن !! ) ، این رو که قبول داری ؟؟؟ از لحاظ افکت هم همین طور .....

حالا اگه همه این موارد رو تو نسخه کنسولی آورده باشن مسلماً برتری با نسخه کنسولی هست ...... نکته بعدی اینکه در مبحث جلو های تصویری مواری مثل نورپردازی و سایه زنی بیشترین تاثیر گذاری رو از لحاظ ظاهری بر روی مخاطب دارن ( یعنی اگه شما یک میلیارد پلیگون با هزاران هزار آبجکت رو تو یه مرجله قرار بدی طوری که اینقدر از لحاظ پردازش سنگین بشه که حتی سیستم های ناسا هم از پس اجرا کردنش بر نیان با یه نورپردازی ضعیف رو آبجکت ها و اجسام دیگه میتونی این احساس رو به مخاطب منتقل کنی که بازی داره رو ps2 اجرا میشه :d)، که تو این موارد به نظر میاد نسخه کنسولی بهتره .......

به نظر من دقیقاً فرق نسخه pc با کنسولی همون مثالی بود که تو پرانتز زدم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or