Crytek ، اُفق نگاهش را به سوی Crysis 3 دوخته است .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Crysis_1600x1200_2-557179.jpg

چندی پیش اقای Cevat Yerli در طی مصاحبه ای اذعان کرده بود که سری Crysis به صورت سه گانه خواهد بود و این بازی بعد از انتشار Crysis 2 به اتمام نخواهد رسید و سری جدید بازی یعنی Crysis 3 ساخته خواهد شد .

در همین راستا از بنیانگزاران استودیو Crytek که برادران یرلی پایه گزاران آن هستند، اقای Avni Yerli ( یکی از سه برادران یرلی) در طی مصاحبه ای که با سایت NowGamer داشتند دیدگاه خود و شرکت را در مورد Crysis 3 بیان کردند ؛ وی در این مصاحبه ابراز علاقه خود را در مورد سری جدید بیان کرد و در ادامه چنین گفت :

بدیهی است که عنوان Crysis برای ما یک محصول بسیار مهم به شمار می اید ، و از همین رو دوست داریم به یک نحوی ادامه بازی Crysis را بسازیم . هنوز به طور رسمی چیزی را بیان نکردیه ایم ، ولی شاید به زودی و به طور رسمی چیزهای بیشتری در مورد سری کرایسیس بگوییم . این بازی یکی از عنوانهای مهم برای شرکت Crytek به شمار می اید .

• Like
Reactions: raya2
اگر نمرات ملاک باشه کرایسیس 1 میانگینش 91 بود ... کرایسیس 2 میانگینش 86 ... این چه معنایی داره الان ؟!
به این معنیه که کنسولی شدن باعث افت این بازی شده.:|
بعضی دوستان نشون دادن هرجا که لازم باشه حزب بادن توی تاپیک mw3 vs bf3 میان میگن کی به داستان و گیمپلی و هیجان cod اهمیت میده فقط گرافیک bf3 رو عشق است حالا که بحث تخریب crysis داغ شده دیگه گرافیک توی رده ی دوم یا سوم قرار میگیره.

البته تعجبی هم نداره گیمپلی بازی برای کسای که فقط میخوان یه سری دشمن جلوشون باشه که
بکشن و برن جلو خسته کننده باشه.
سازندگان با قابلیت هایی به سخصیت اصلی داده بودن خیلی به متنوع کردن گیمپلی کمک کردن (مخصوصا قابلیت سر خوردن:x ) که فقط اگه در مواقع درست از این قابلیت ها استفاده می کردید بازی خیلی هیجان انگیز تر از دیگر بازی های هم سبک میبود.

مازیار جان قربونت بشم دیگه الان من خودم دارم نسخه ی PC اش رو بازی میکنم هیچ کدوم از اینایی که گفتی درباره دشمن ها ندیدم :دی.
همم داشتم سه تا دشمن رو میکشتم یکیشون پشت به من وایساده بود کنار درب کمین کرده بود ...

یکی دیگه هم که کنار درخت وایساده بود انگار داشت دستشویی میکرد هیچ به رو خودش نمیاورد که بقیه دارن میمیرن :دی. هوش مصنوعی اینه دیگه؟
منظورم این بود که دشمنا مثل نسخه کنسولی دور 360 درجه نمیزنن یا با سر نمیرن تو دیوار:d وگرنه کلامت کاملا متینه:d

• Like
Reactions: Miesam
فقط امیدوارم اینبار جنگهای فضایی مثل نبرد تو مدار زمین رو هم بهش اضافه کنن.
دقیقا منم تو فکر همین هستم مازیار 100 درصد میره تو بالای جو زمین :d ببین که گفتم
این افق رو یا روی pc بیارن یا نسل بعد که به.... نره
فکر نکنم دیگه این اتفاق بی افته
يه خورده زود نيست ؟؟ :d
ميذاشتن حداقل تهديگ كرايسيس برسه به نسل بعد !!!!
:d حالا تازه گفته یک فکر های دارم تا بیاد بالا همون 2 سال میشه دیگه :d

به این معنیه که کنسولی شدن باعث افت این بازی شده.:|
بعضی دوستان نشون دادن هرجا که لازم باشه حزب بادن توی تاپیک mw3 vs bf3 میان میگن کی به داستان و گیمپلی و هیجان cod اهمیت میده فقط گرافیک bf3 رو عشق است حالا که بحث تخریب crysis داغ شده دیگه گرافیک توی رده ی دوم یا سوم قرار میگیره.

البته تعجبی هم نداره گیمپلی بازی برای کسای که فقط میخوان یه سری دشمن جلوشون باشه که
بکشن و برن جلو خسته کننده باشه.
سازندگان با قابلیت هایی به سخصیت اصلی داده بودن خیلی به متنوع کردن گیمپلی کمک کردن (مخصوصا قابلیت سر خوردن:x ) که فقط اگه در مواقع درست از این قابلیت ها استفاده می کردید بازی خیلی هیجان انگیز تر از دیگر بازی های هم سبک میبود.
همم، اون عزیزان رو نمیدونم. ولی واقعیت این که یه بازی وقتی قشنگه که همه چیزش بالانس باشه. دلیل موفقیت بازی هایی مثل MGS یا Halo یا AC یا نمیدونم هر بازی دیگه ای این که همه چیزشون در یک سطح هستند، یک بخش بازی عالی نیست یه بخش دیگه بازی مزخرف ...

چیزی که Crytek نتونسته هنوز درک کنه این که بازی کن سطح توقعش از یک بازی در سطح چیزی هست که میبینه وقتی گرافیک یک بازی خیلی عالیه من بازیکن توقع دارم داستان خوبی هم ببینم، هوش خوبی هم ببینم، گیم پلی خوبی هم ببینم،صداگذاری و موسیقی خوبی ببینم. حالا Crysis 2 در کدوم از اینها موفق بود؟ واقعیت امر این بجزء گرافیک هیچ حرفی برای گفتن نداشت کاملا واضحه که عزیزان در Crytek به مدت سه یا چهار سال فقط روی گرافیک Crysis 2 کار کردند. داستانی که برای بازی قرار داده شده بود شدیدا بچگانه و مسخره بود و منو بیشتر یاد انشاء های بچه ها در دوران دبستان مینداخت تا یه داستان درجه یک ...

همین MW2 که بحث می کنید به مراتب از لحاظ داستانی نسبت به Crysis 2 سرتر بود و جلوش پادشاهی میکرد حداقلش این بود که شما تا آخر بازی برات این سوال نبود که چیشد یهو یه نفر دستش رو کرد تو آب یه آدم کشید بیرون گفت بیا این لباسم اینم وسایلم خب من برم خودشی کنم راستی بهم قول بده ها دستت درد نکنه من دیگه باید بمیرم ...

بعد اصلا معلوم نشد سر شخصیت های قسمت قبلی چی اومد :دی.
کلا بیخود بود دیگه ...
منظورم این بود که دشمنا مثل نسخه کنسولی دور 360 درجه نمیزنن یا با سر نمیرن تو دیوار:d وگرنه کلامت کاملا متینه:d
آره دور نمیزنن ولی خب گاهی کار هایی می کنن آدم دلش میخواد یه دو ساعت بخنده :دی. خجالتم نمیکشن :دی. میگم نمونش همون یارو بود که کنار درخت شاد و خرم وایساده بود عین خیالشم نبود این ور هی داد و فریاد میزدن :دی.

اینجوری که شماها دارید بازی رو میکوبید هرکی ندونه فکر میکنه میانگین نمرات بازی زیر 3.5 شده...:|

گیم پلی عالی(این یکی رو دیگه بهش نمیتونی گیر بدی چون اکثرا رو این نقطه توافق دارن که گیم پلی بازی خیلی عالی بوده) ، گرافیک زیبا، افکتهای عالی ، طراحی مراحل فوق العاده ، دشمنهای جالب(نمیدونم تو کنسول چقدر دشمناش احمق به نظر میومدن ولی من تو pc اون مشکلات و باگهای نسخه کنسولی رو ندیدم) و کلی چیز دیگه که crysis 2 رو تبدیل به یه بازی با ارزش میکرد.میانگین متا 86 و فروش خوب بازی هم این نکته رو تایید میکنه.
تو پست اول گفتم جز گرافیک هیچ چیزه دیگه ای نداشت که شامل افکت ها هم میشه
راجع به گیم پلی عالی بود؟یا قرص خواب بود؟خیلی راحت میتونستند چند تا صحنه فرار و هیجان اور بذارن توش که حداقل نیم ساعته ولش نکنیم برمی یک ساعت بخوابیم نمیدونم چیه گیم پلی راضیتون کرده ولی به نظر من خیلی داغون بود
راجع به هوش مصنوعی PC واقعا هیچ فرقی با 360 نداره اینو من دارم میگم که روی 360 بازی کردم و به خاطر مشکل دیسک تا اواسطش بیشتر نتونستم برم و مجبور شدم از اول روی PC برم و هوش مصنویی رو تست زدم هیچ فرقی نداشت خنگه خنگ بعد کرایتک خودشو راحت کرده بود مامورا همه ماسک زده بودن یعنی چی یعنی طراحی چهره سربازا تعطیل اونبخت کرایسیس 1 چهره دشمنا واقعا پر جزییات و قشنگ طراحی شده بود
[QUOTEاینجوری که شماها دارید بازی رو میکوبید هرکی ندونه فکر میکنه میانگین نمرات بازی زیر 3.5 شده...:|][/QUOTE]
مگه با کیفیت بود؟مگه Killzone 3 همین نبود؟کیلزون 3 هم دقیقا فقط گرافیک داشت ولاغیر فقط کرایسیس 2 حداقل تو بازی سنتر یه عده فن فوق متعصب داشتت باری همین کسی جرعت چپ نگاه کردن نداشت

کرایتک دیگه چسبید به مایکرو حتما لید اصلی بازی کنسول ماکروسافت است دیگه :(ولی pc بازها رو نباید فراموش کنند یک ذره از توجه به گرافیک دست بکشند و به چیزهای دیگه برسند خوبه

اگهC2 از ابتدا برای کنسولا طراحی نمیشد و فقط برای pc عرضه میشد الان گرافیک بازیای دیگه مثل RAGE.B3.U3.GEARS3 و... برامون نسل قبل به حساب میومد البته کرایتک هم ورشکست میشد و از بین میرفت

ولی من به شخصه با محیط و گرافیک بازی Crysis بیشتر حال کردم با اینکه با CryEngine 2 ولی خیلی بهتر بود شاید به خاطر این بود که بیشتر بایز در طبیعت بود . کرایسیس 2 رو بیشتر از 1 ساعت نتونسم بازی کنم امیدوارم در سری جدید یک خورده به جای تمرکز روی گرافیک کارهای دیگه ای هم انجام بدن

اگهC2 از ابتدا برای کنسولا طراحی نمیشد و فقط برای pc عرضه میشد الان گرافیک بازیای دیگه مثل RAGE.B3.U3.GEARS3 و... برامون نسل قبل به حساب میومد البته کرایتک هم ورشکست میشد و از بین میرفت

نه عزیزم چه ورشکستی به جای این خرفت بازی ها و سیاست افتضاح که بیاد نسخه کنسولی ناقص رو بده بعد بیاد با پچ واسه pc درستش کنه احمق می تونست بیاد اول نسخه کامل pc رو درست کنه بعد بیاد ازش هی بزنه کنسولی رو بده بعد با هم عرضه کنه حالا چند ماه تاخیر به کجای دنیا بر می خورد؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or