Crytek ، اُفق نگاهش را به سوی Crysis 3 دوخته است .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Crysis_1600x1200_2-557179.jpg

چندی پیش اقای Cevat Yerli در طی مصاحبه ای اذعان کرده بود که سری Crysis به صورت سه گانه خواهد بود و این بازی بعد از انتشار Crysis 2 به اتمام نخواهد رسید و سری جدید بازی یعنی Crysis 3 ساخته خواهد شد .

در همین راستا از بنیانگزاران استودیو Crytek که برادران یرلی پایه گزاران آن هستند، اقای Avni Yerli ( یکی از سه برادران یرلی) در طی مصاحبه ای که با سایت NowGamer داشتند دیدگاه خود و شرکت را در مورد Crysis 3 بیان کردند ؛ وی در این مصاحبه ابراز علاقه خود را در مورد سری جدید بیان کرد و در ادامه چنین گفت :

بدیهی است که عنوان Crysis برای ما یک محصول بسیار مهم به شمار می اید ، و از همین رو دوست داریم به یک نحوی ادامه بازی Crysis را بسازیم . هنوز به طور رسمی چیزی را بیان نکردیه ایم ، ولی شاید به زودی و به طور رسمی چیزهای بیشتری در مورد سری کرایسیس بگوییم . این بازی یکی از عنوانهای مهم برای شرکت Crytek به شمار می اید .

• Like
Reactions: raya2
. هنوز به طور رسمی چیزی را بیان نکردیه ایم ، ولی شاید به زودی و به طور رسمی چیزهای بیشتری در مورد سری کرایسیس بگوییم . این بازی یکی از عنوانهای مهم برای شرکت Crytek به شمار می اید .
خوب معلوم هست دارن یک کار های می کنند
شمار 1 تو جنگا شماره 2 تو شهر شماره 3کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید تو فضا !!!!!

ساخت شماره سوم که از همون اول هم مشخص بود. فروش خوب بازی هم این رو تضمین کرد.
فقط امیدوارم اینبار جنگهای فضایی مثل نبرد تو مدار زمین رو هم بهش اضافه کنن.

کسی میدونه کرایسیس 2 چقدر فروخت؟
کرایسیس 2 بازی با کیفیت و خوش ساختی نبود جز گرافیکش اونم روی کنسول ها چیز دیگه ای نداشت
هوش مصنوعی افتضاح گیم پلی خسته کننده دیگه مثل کرایسیس 1 تاکتیکی هم نبود بخاطر لوکیشن های کوچکتر ، داستان که صفر مسائل دیگه مثل شخصیت پردازی و ... هم که حرفشو نزنیم بهتره مولتی پلیر همینطور
مثلا میخواستن کنسولیش کنن اتقدر از سر و دم بازی زدن که شد اندازه نخود
نا امید کننده بود واقعا اگر فروش خوبی هم نداشته باشه باید یه تغییر کلی به بازی بدن

• Like
Reactions: .:Soheil:.
به نظر من بهتره فعلا روی Ryse تمرکز کنند.
شاید XBOX360 هم یه بازی انحصاری شمشیری درست و حسابی به خودش ببینه!
دقيقا .به شدت به اين ryse اميدوارم.تصور شمشير بازي تو خونه هنوز برام سخته
احتمالا قسمت بعدي تو فضا جريان داره ؟

آخ نگو بازم يكى از محصولات crytek >:d<
فقط هر شاهكارى كه مى خوان بسازن ديگه كنسوليش نكنن يا اگر هم قراره كنسولى بشه بگذارن براى نسل بعد تا ديگه براى اجرا شدنش روى كنسول هاى كاغذى به اون فلاكت نيوفتن و بعدش هم براى كمتر شدن فاصله ى كنسول و pc بازى dx11 رو بكنن dx9 و محيط هاى بزرگ نسخه هاى قبل رو تبديل به محيط هاى محدود اين نسخه بكنن.
البته با تمام اين موارد هنوز هم حساب crytek و crysis براى من از بقيه جداست تنها بازى fps كه تو چند سال گذشته خلاقيت به خرج داده و تنها راه براى رد كردن مراحلش اين نيست كه همه رو از دم بكشى.
من به نسخه ى بعدى اين بازى خيلى اميد دارم و پيش بينى ميكنم crytek باز هم چيزى بسازه كه تا چند سال يه سر و گردن از بقيه بالاتر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or