Crystal Dynamics ریبوت Lara Croft بخاطر از دست دادن ارتباطش بود

Panther_X

کاربر سایت
کارگردان استدیو Crystal Dynamics اقای Karl Stewart که ما نیاز به راه اندازی مجدد بازی Tomb Raider داشتیم چون که Lara Croftارتباطش را از داست داده بود!

tombraider4.jpg

من فکر میکنم Lara یک شخصیت محبوب و بلوری شده است و ما واقعا لذت میبریم که وقت خود را صرف کار بر روی چنین بازی کرده ایم,Stewartبه RPS گفت : این نسخه با توجه به س نسخه قبلی بازی و بهره گیری از آنها ساخته میشود.

ما احساس میکردیم Gara در حال از دست دادن ارتباطش با صنعت گیم و حذف شدن از این صنعت است ,ما خواهیم او را به یک شخصیت واقعی و نقل کردنی و با احساس تبدیل کنیم,من فکر میکنم این زمان مناسبی است که به بازیکن ها داستان لارا را شرح دهیم که الان چه شخصیتی است و چه داستانی را دنبال میکند...

Stewart افزود ما در این بازی لارا را کامل و عالی نشان نمیدهیم داستان زیادی نیست که ما به کمک نسخه های قبل آن را بازگو کنیم.

من فکر میکنم او به یک تندیس تبدیل شده !هنگامی که شما بازی را انجام میدهید داستان قبل را فراموش میکنید ما سعی داریم لارا را در این بازی یک دختر کم تجربه و بدون مهارت نشان دهیم .اما بازیکن های این نسل دنبال شخصیت های قهرمان و پیچیده هستند.

من فکر میکنم لارا در حال رشد هر کاری که میتوانست انجام داد!ما میخواهیم او را به یک جایگاه بسیار خوب برسانیم.اما خیلی در خیلی از راه ها با شکست مواجه شدیم.واقعا داستان بیشتری برای گفتن وجود ندارد.بنابراین ما فکر میکنیم مکان های بسیار زیادی بر روی زمین وجود دارد و ما میتوانیم به هر کدام از آن ها برویم.

Tomb Riader در پاییز 2012 برای PC,Xbox360,PS3 عرضه میشود.

دموی زیبایی در E3 نشون دادن ولی بازی چندتا ایراد کوچیک داشت که احتمالا رفع میشه و یه جورایی میتونیم بهترین TR رو بازی کنیم!

من فکر میکنم Lara یک شخصیت محبوب و بلوری شده است
I think Lara’s a beloved character and Crystal has really enjoyed
این کریستال منظورش کریستال داینامیکس هست ، سازنده ! منظورش اینه :
من فکر میکنم لارا یک کارکتر دوست داشتیست و کریستال داینامیکس واقعا لذت برده است ... (الی آخر)
ترجمه هم خیلی مورد داره متاسفانه ... نمیشه خوند اصلا .

• Like
Reactions: PXG
خودمونيم ولي اين سيستم Survive كه احتياج به خود درماني و تغذيه و به معناي واقعي نجات خودت داره اولين بار MGS: Snake Eater اورد رو كار :d
ولي واقعا به نظرم زيباترين عوانين TR باشه !!
من خيلي به اين بازي هاي با خصوصيات رئال علاقمندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or