Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
ما داریم در مورد G98 صحبت می‌کنیم
این G92ئه

بعدشم یعنی چی nVidia هرچی کارت جدید میده از قبلیا قوی‌تره؟
اول 8800GTX اومد چند وقت بعدش 8600 اومد
یعنی 8600 که جدیدتر اومده از 8800 قوی‌تره؟

یه خورده فکر کنی بعدش حرف بزنی هیچ ضرری نداره

شما چرا زود جوش میاری.
منم میدونستم که 8600 ضعیفتر از 8800ه.چون حرف از کارتهای قویتر و جدیدتر از انویدیا شد گفتم منظور 9800 باشه.

ما داریم در مورد G98 صحبت می‌کنیم
این G92ئه

بعدشم یعنی چی nVidia هرچی کارت جدید میده از قبلیا قوی‌تره؟
اول 8800GTX اومد چند وقت بعدش 8600 اومد
یعنی 8600 که جدیدتر اومده از 8800 قوی‌تره؟

یه خورده فکر کنی بعدش حرف بزنی هیچ ضرری نداره

شما چرا زود جوش میاری.
منم میدونستم که 8600 ضعیفتر از 8800هست.چون حرف از کارتهای قویتر و جدیدتر از انویدیا شد گفتم منظور 9800 باشه.
--------------------------------------------
راستی کسی درمورد اون cry engine داخل بازی چیزی میدونه؟

آخرین ویرایش:
سری 9 حالا حالاها وارد بازار نمیشه الکی دلتون رو صابون نزنید حرف اقای Behzad کاملا درسته .

کارت های گرافیک سری 9 به احتمال زیاد در نیمه ی اول سال 2008 روانه ی بازار میشه
اما به غیر از قدرت بیشتر ، عاملی که ارزش خرید کارت های سری 9 را در مقایسه با سری 8 زیاد می کنه پشتیبانیشون از نسخه ی آپگرید شده ی DX 10 هست که ازش با عنوان DX 10.1 یاد میشه ... من خودم منتظرم تا این سری کارت به بازار بیاد تا کلا سیستممو عوض کنم ...از سری 8 که به کلی قطع امید کردم :)

اما سوات یرلی بار دیگر تایید کرده که Crysis یک عنوان سه گانست و داستانش بر اساس سه قسمت نوشته شده ...پس باید در آینده منتظر دو قسمت دیگه از این بازی باشیم ...Crysis 2 و Crysis 3

اگر یادتون باشه در دموی Crysis میشد با یک سری تغییرات آپشن های Very high را در بازی تحت DX 9 فعال کرد در حالی که Crytek همیشه قبلش اصرار داشت که برای فعال شدن این آپشن ها (Very High) شما حتما به کارت های DX10 و ویندوز ویستا نیاز خواهید داشت :) ... سوات یرلی در جواب سئوالی در همین مورد اینطور گفته :

"بازی در روز های اولیه ی ساختش (احتمالا قبل از اینکه سخت افزار های DX 10 بیاد) بر اساس DX 9 توسعه داده شده بود و در طول توسعه ی بازی بعضی از جلوه های بصری DX 10 تحت DX 9 شبیه سازی شده بود بنابر این انچیزی که بعضی از گیمر ها دیده اند بعضی از material هایی هست که برای توسعه ی جلوه های بصری DX 10 استفاده شده .. اما این ها DX 10 نیستند . تنها با اجرای بازی در ویندوز ویستا و استفاده از DX 10 API شما می توانید به حداکثر تجربه ی واقعی دست پیدا کنید و البته ما هیچ تضیمنی برای پایداری بازی اگر هک شده باشد نمی دهیم "

به نظر میرسه که Crytek این ایراد (شایدم سوتی) که در دموی بازی بود را در نسخه ی نهایی Crysis بر طرف کرده ...
دیگه نتیجه گیری با خودتون

آخرین ویرایش:
شما از کارتهای سری 8 قطع امید کردید ؟؟؟ مگه سری 8800 چشه ؟؟؟
خود کارتهای سری 8800 که مشکلی ندارن! :) ولی وقتی یه بازی مثل Crysis رو نمیتونه در حالت HQ با فرم بالا اجرا کنه خودش ایراد بزرگیه...
حالا اونایی که سیستمشونو تازه ارتقاء دادن،بخاطر اینکه ناامید نشن و به دلشون چرکی نشه،فکر کنن Crysis اصلا مشکل داره یا کلاهبرداری بوده و کارتی که خریدن خیلی قویه و میتونه تا 2 سال آینده بازیها رو Vety-High اجرا کنه!! هیچ مشکلی نداره،اینجوری پولاتونم دور نریختین!! :)
این حرفا چیه، چرا بیخودی ملت رو از خریدشون پشیمون می کنید من یه 8600GTS دارم خیلیم ازش راضیم حالا حالا هم قصد ارتقا رو ندارم
واسه اینه که الان هر کی بخره پشیمون میشه...
شما شاید فرم مورد علاقت،10fps باشه!! حالا من تا صبح هم بشینم واست توضیح بدم چون راضی هستی انگار هیچ کاری انجام ندادم...

منظور فرزاد جان هم این بوده که اگه کارتهای سری 9 بیاد حداقل کاری که میتونه بکنه اینه که،Crysis رو در حالت HQ با فرم بالا (مثلا 60fps) اجرا میکنه
خب حالا اگه میخواین کارت HE بگیرین اونوقت Crysis و بازی نکنین پس چی میخواین بازی کنین؟

اما سوات یرلی بار دیگر تایید کرده که Crysis یک عنوان سه گانست و داستانش بر اساس سه قسمت نوشته شده ...پس باید در آینده منتظر دو قسمت دیگه از این بازی باشیم ...Crysis 2 و Crysis 3
فرزاد جان خوشحالم کردی :love: ولی من هنوز بازی رو تموم نکردم...دلم نمیاد تموم کنم...واقعا لذت بخشه بازی کردنش :love: ولی پس چرا gs تو قسمت های بد بازی گفته the single player story ENDS ؟؟؟

اگه بخوای منتظره سری 9 بشی اونوقت Crysis 2 میاد و مخش سوت میکشه و باید منتظر سری 10 بشی:laughing:

در سری 9 کیه بیاد منظورم 9800GTX هست وقتی بیاد قیمتش بالای 1 میلیونه خوب ادم مگه عقل بز خورده بره واسه یه بازی 1 ملیون تومن خرج کنه ( حالا گذشته از رم و CPU )

برید همین 8800GT رو بخرید 330 تومن شاید نتونید کرایسیس رو تا اخر بازی کنید ولی مطمعن باشید بازی هایی مثل Assassins creed , Alan wake , G.R.A.W 2 , Mafia 2 و خیلی بازیهای دیگر رو میتونید very high بازی کنید .

حالا مگه مجبورید کرایسیس رو very high بازی کنید خوب کمتر بازی کنید :laughing:

فرزاد جان خوشحالم کردی :love: ولی من هنوز بازی رو تموم نکردم...دلم نمیاد تموم کنم...واقعا لذت بخشه بازی کردنش :love: ولی پس چرا gs تو قسمت های بد بازی گفته the single player story ENDS ؟؟؟

حتما یه جوری تموم میشه که ادمو میزاره تو خماری

عزیزان هر کی هر کارتی دوست داره بره بخره .... اونش دیگه به خودش مربوطه ...

یکی از سری 8 راضیه پس خوشا به سعادتش اما یکی دیگه ممکنه راضی نباشه پس لطفا سعی نکنید نظراتتون را به کسی تحمیل کنید ... اگر سواد خوندن داشته باشید میبینید که من در پست بالا تنها نظر شخصی خودم را گفتم و برای کسی تعیین تکلیف نکردم که سری 8 را بخره یا نخره ... من خودم شخصا عجله ای برای تعویض سیستم ندارم و ترجیح میدم برای سری 9 صبر کنم ...

در ضمن فکر کنم بازم در همون پست بالا نوشته باشم که تفاوت سری 8 و سری 9 فقط در قدرت بیشتر خلاصه نمیشه و سری 9 از نسخه ی به روز شده ی Dx 10 یعنی از ورژن 10.1 هم پشتیبانی می کنه در حالی که این در قبال سری 8 صدق نمی کنه ... که اینم یک نکته ی مثبت دیگه برای سری 9 محسوب میشه

....

سلام
بچه ها لازم ديدم يه چيز بهتون بگم که تجربه اينو به همه ثابت کرده
اصلاً واسه سيستم UP کردن 2 دلی نکنيد که ضرر ميکنيد
مثال ميزنم ، الان من ميخواستم يه سيستم خيلی توپ ببندم امّا چندتا دو دلی و مشکل داشتم
Main که ميخواستم بگيرم حتماً دنبال Chipset های Intel X38 بودم که هنوز وارد ايران نشدن چون هم DDRlll هاشون رو Support ميکرد
هم CPU های نسل جديد Intel که توش هادی و هالوژن ها حذف شدند (45nm) و فوق العاده سرعتشون رفته بالا ، اين CPU که چيپست هاتشون 1333 Mhz رو Support ميکنه به ايران نرسيده
پس من مجبور به خريد يه Main ديگه شدم .. دير يا زود RAM های DDR3 بازار رو پر ميکنن و باز منی که تازه System رو UP کردم بايد Main عوض کنم ..
از يه ترف ديگه اگه Main با Support های Ddr3 ميگرفتم رمهاش تو ايران پيدا نميشه و رو دستم ميموند چون DDRll ديگه Support نميکرد..
اين از اين .. مسئله بعدی کارت گرافيکه چون Ultra پولشو و قدرتش به همين جور در نمياد ، GTS ضعيف هست و GT هم به ايران نرسيده ..
اينها فقط ذره اي از مشکلات خودم بود که براتون نوشتم ، در نتيجه شما هيچوقت نميتونی يه چيزی ببندی که خيالت راحت باشه
متأسفانه من اصلاً با فرزاد و بعضی از دوستان ديگه موافق نيستم که ميگن اين کارتا خوب نبوده يا مثلاً دوست ديگه ميگه نميتونه Crysis رو با FPS خوب اجرا کنه!
خوب عزيز من مگه در حال حاضر تو دنيا کارت بالاتری از اين هم داريم اصلاً ؟!
شما وقتی ميتونی کارتی رو ضعيف خطاب کنی که بالاترش باشه و وقتی کارتی به قول شما توانايی بيشتر از اين نداره پس اين بر نميگرده به مشکل کارت که يه دنيا دارن با تست هايی که روش انجام شده کار ميکنن
و بر ميگرده به مشکلات بازی ، از يه طرف ديگه اگه خود فرزاد هم صبر کنه سری 9 بگيره ، به فاصله 1 سال مثلاً انواع و اقسام مدلای ديگه عرضه ميشه که باز کارتش به سرعت قديمی ميشه
متأسفانه وضع بازار بسيار خرابه و مخصوصاً کسانی که با Game سر و کار دارند بايد هميشه خيلی خرج کنند و دردسرای فراوانی داره
نتيجه گيری کلی اينکه بچه ها هرکاری ميکنيد اين تو مد نظرتون باشه که الان استفاده کنيد
به اين فکر نباشيد فردا يک چيز ديگه مياد چون واقعاً شما هرچی بخری باز به سرعت قديمی ميشه و با خيلی بازيها سازگار نيست و شما بايد عوضش کنی هرکاری هم کنی وضع همينه ..
واقعاً دو دلی رو توی اين موضوع کنار بزاريد چون منم با اينکه دلم ميخواست Main ام چيزايی باشه که تو Iran نيست چون پولش رو داشتم ، همينطور RAM و GPU امّا شرايط همينه ..

متأسفانه من اصلاً با فرزاد و بعضی از دوستان ديگه موافق نيستم که ميگن اين کارتا خوب نبوده يا مثلاً دوست ديگه ميگه نميتونه Crysis رو با FPS خوب اجرا کنه!
خوب عزيز من مگه در حال حاضر تو دنيا کارت بالاتری از اين هم داريم اصلاً ؟!
شما وقتی ميتونی کارتی رو ضعيف خطاب کنی که بالاترش باشه و وقتی کارتی به قول شما توانايی بيشتر از اين نداره پس اين بر نميگرده به مشکل کارت که يه دنيا دارن با تست هايی که روش انجام شده کار ميکنن
و بر ميگرده به مشکلات بازی ، از يه طرف ديگه اگه خود فرزاد هم صبر کنه سری 9 بگيره ، به فاصله 1 سال مثلاً انواع و اقسام مدلای ديگه عرضه ميشه که باز کارتش به سرعت قديمی ميشه

من ترجیح میدم با این صحبتی که میکنم کلا بساط این بحث بر چیده بشه ...

من وقتی می گم از سری 8 راضی نیستم به هیچ وجه منظورم این نیست که کارت های سری 8 ضعیفند و یا از قدرت کمی برخوردارند ... پس اشتباه نکن ..
بهتره اینطور بگم که سری 8 انتظارات من را برآورده نمی کنه

مطمعنا وقتی یک کارت High end وارد بازار میشه حداقل در 2 تا 3 سال آینده میتونه بیشتر بازی ها را به خوبی و با فریم قابل قبولی اجرا کنه .. پس خیالتون از این بابت راحت باشه ... یعنی اینطور نیست که فقط در عرض یک سال یک کارت گرافیک high end از دور خارج بشه ... این از این ...

اگر من میگم ترجیح میدم برای سری 9 صبر کنم دلایل خودم را دارم ... یادمه زمانی که سری Geforce FX به بازار اومده بود ... بازی هایی نظیر Far cry و Half life 2 همه را وسوسه کرده بود اما من صبر کردم تا سری 6XXX بیاد و از این بابت اصلا پشیمون نشدم

اگر سری FX را خریده بودم مطمعن بودم مثل خیلی از دوستام پشیمون میشدم ....گر چه در زمان farCry کارت 9800 حرف اول را میزد

در هر صورت همانطور که گفتم این موضوع بیشتر به نظر خود فرد بستگی داره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or