Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من به خاطر این بازی سیستمم رو دو روز پبش ارتقا دادم ، و به این نتیجه رسیدم که این بازی به روح جد و آباد هرچی سیستمه صلوات میفرسته :biggrin1:

مشخصات سیستمم الان این شده :

Cpu : Core2Quad 6600
GPU : 8800 Ultra
Ram : 2 GB Bus 800
Windows : Vista

بازی روی Very High با 2x AA و رزولوشن 1080*1920 بهم 15 فریم داد :(

تنها دلیلی که به این بازی بعضی از سایت ها امتیاز خیلی بالا ندادن همین جویدن سیستم هاست ، چون از هر لحاظ فوق العاده ست ...

یه سوال هم داشتم از دوستان :

توی Option یه گزینه Gamepad Setting وجود داره که ظاهرا میشه بازی رو با Gamepad انجام داد ، ولی برای من غیر فعال هست ، با اینکه انواع Gamepad ها رو هم امتحان کردم ( Xbox 360 - PS3 - Logitech و ... )
آیا راهی هست برای انجام این کار ؟ چون من با Gamepad خیلی خیلی راحت تر و بهتر بازی میکنم ( حتی FPS )

چند دليل داره
يکی اينکه توی ارتقاع اشتباه کردی چون تا اونجايی که ميدونم پول خرج کردن اين همه برای Ultra يه اشتباه محض هست
در حال که ميشد با همين پول SLI کرد و قدرت خيلی بيشتر از Ultra گرفت!!
يکی هم Ram کمه و واسه اين بازی همونطور که تو مصاحبه ها Yerli هم گفته روی 4 Gig رم معمولا اجرا شه مسلما خيلی بهتره
يکی هم سنگين بودن و نصب انواع و اقسام برنامه های جانبی که کلاً خيلی Windows سنگين ويستا رو سنگين تر ميکنه
در کل نبايد با اين سيستم 15 تا بهت بده و يه جای کار ايراد داره ..!

من به خاطر این بازی سیستمم رو دو روز پبش ارتقا دادم ، و به این نتیجه رسیدم که این بازی به روح جد و آباد هرچی سیستمه صلوات میفرسته :biggrin1:

نمیشه.
شرکتش مثلا زیر بار کار زور نمیخواد بره!!
ترجیح میده اعتبارش زیر سوال بره :laughing:

فعلا که خبری نیست،شاید بشه یه کارایش کرد حالا...

چرا بابا میشه بعضی از دوستان تو همین فروم فایل های بازی رو دستکاری کردن و Very high واسشون باز شده

چرا بابا میشه بعضی از دوستان تو همین فروم فایل های بازی رو دستکاری کردن و Very high واسشون باز شده
تو که میدونی میشه چرا میپرسی پس؟!
کجاست نشونم بده؟
اون نسخه ی دموی بازی بود که میشد فایل ها رو دستکاری کرد و very high رو فعال کرد...
این نسخه اصلی دیگه نمیشه کاریش کرد.(یا حداقل تا الان که نتونستن کاریش کنن)

ضمنا،شما ابر سیستم داری مگه که میخوای very high بازی کنی؟!؟

پ.ن:ابر سیستم هم که داشته باشی نمیتونی very high بازی کنی چون سیستمت بوق میرنه!

چند دليل داره
يکی اينکه توی ارتقاع اشتباه کردی چون تا اونجايی که ميدونم پول خرج کردن اين همه برای Ultra يه اشتباه محض هست
در حال که ميشد با همين پول SLI کرد و قدرت خيلی بيشتر از Ultra گرفت!!
يکی هم Ram کمه و واسه اين بازی همونطور که تو مصاحبه ها Yerli هم گفته روی 4 Gig رم معمولا اجرا شه مسلما خيلی بهتره
يکی هم سنگين بودن و نصب انواع و اقسام برنامه های جانبی که کلاً خيلی Windows سنگين ويستا رو سنگين تر ميکنه
در کل نبايد با اين سيستم 15 تا بهت بده و يه جای کار ايراد داره ..!

1. کاملا درسته که SLI بهتر بود ، ولی من مخصوصا Ultra گرفتم که بعدا که قیمتش اومد پایین یکی دیگه هم بگیرم و باهاش SLI کنم .

2. من همین الان هم با 2 گیگ Ram بازی رو که اجرا میکنم 20 درصد از Ram خالی میمونه ، پس نمیتونه مشکل از کمبود Ram باشه .

3. اینم دقت کن که من دارم با رزولوشن Full HD و 2xAA بازی میکنم و بهم 15 Frame میده ، اگه رزولوشن رو بیارم پایین تر ( 720 ) و AA رو Off کنم ، بهم 30 - 35 Frame میده ...

4. Driver کارت گرافیک رو هم آخرینش رو از Nvidia گرفتم ...

5. تمام تنظیمات کارت گرافیک رو به حالت Application Control گذاشتم که همه چی رو درون بازی تنظیم کنم و هیچ Setting ی رو روی بازی Override نکردم .

حالا به نظر شما کجای کار میتونه مشکل داشته باشه ؟!

امروز special pack original رو خریدم ! :cheesygri فقط اگر کسی میدونه به من بگه VGA چی بخرم که بتونم با very high بازی کنم؟؟
cpu 4400+ 64bit amd
4 gb ram
600gb hard drive
maibord asus a8n-32 sli delux

8800 gtx ultra بخرم یا 2 تا 8800 gt بگیرم sli کنم؟؟؟

نیما جان این 3 تا چقدر برات تموم شد ؟
مرسی

یه سوال هم داشتم از دوستان :

توی Option یه گزینه Gamepad Setting وجود داره که ظاهرا میشه بازی رو با Gamepad انجام داد ، ولی برای من غیر فعال هست ، با اینکه انواع Gamepad ها رو هم امتحان کردم ( Xbox 360 - PS3 - Logitech و ... )
آیا راهی هست برای انجام این کار ؟ چون من با Gamepad خیلی خیلی راحت تر و بهتر بازی میکنم ( حتی FPS )

من دسته xbox360 دارم و بازی اتوماتیک دسته رو میشناسه و نیازی نیست چیزی رو دست بزنی. شما اول ببین تو ویندوز, گیم پد درست نصب شده یا نه.

سلام دوستان ما هم تماما روی very high با رزولوشن 1024*768 بدون AA تونستیم 15فریم بگیریم
البته توی جاهای شلوغ تا 8 وجاهای معمولی تا 22 میره در کل فوق العادست البته واقعا این بازی بر مبنای Dx10 ساخته نشده دلیلشم که کاملا روشنه اما در هر صورت فعلا بالاترین گرافیک بازیهارو داره
1. کاملا درسته که SLI بهتر بود ، ولی من مخصوصا Ultra گرفتم که بعدا که قیمتش اومد پایین یکی دیگه هم بگیرم و باهاش SLI کنم .

2. من همین الان هم با 2 گیگ Ram بازی رو که اجرا میکنم 20 درصد از Ram خالی میمونه ، پس نمیتونه مشکل از کمبود Ram باشه .

3. اینم دقت کن که من دارم با رزولوشن Full HD و 2xAA بازی میکنم و بهم 15 Frame میده ، اگه رزولوشن رو بیارم پایین تر ( 720 ) و AA رو Off کنم ، بهم 30 - 35 Frame میده ...

5. تمام تنظیمات کارت گرافیک رو به حالت Application Control گذاشتم که همه چی رو درون بازی تنظیم کنم و هیچ Setting ی رو روی بازی Override نکردم .

به نظر منم شما زیادی خرج کردی با sli 8800gt کارت راه میفتاد البته دارندگیو برازندگی اما به نظرم اگه رزولوشن بیاری پایین راحت 30 فریم میگیری و اینکه الان داری با این رزولوشن 15 میگیری طبیعیه

آخرین ویرایش:

هیچ جای کار شما مشکل نداره
این بازی همینه. هیچ کارت گرافیک Singleی وجود نداره که بتونه این بازی رو روی Max Setting اجرا کنه. اگر میخوای همه چیزو تا ته بزاری باید 1 کارت گرافیک دیگه هم داشته باشی. اگرم نه چنتا از گزینه‌ها رو بزار روی High تا فریم بهتری بگیری. توی اون رزولوشنی که شما گذاشتی هم بود و نبود AA اونم 2x تفاوت چندانی نداره. پس میتونی اونم خاموش کنی

من اين بازي رو بازي نكردم اما طبق تجبربم هميشه سايه هاي بازي بسيار از قدرت كارت گرافيك مي گيرن پس تا جايي كه مي تونيد كيفيت سايه هارو بيارين پايين انتي هم بزاريد روي 2x اين گزنيه هم هميشه بزاريد خاموش باشه vertical sync

من دسته xbox360 دارم و بازی اتوماتیک دسته رو میشناسه و نیازی نیست چیزی رو دست بزنی. شما اول ببین تو ویندوز, گیم پد درست نصب شده یا نه.

خب معلومه که Gamepad توی ویندوز درست نصب شده ، من فقط با همین یه بازی مشکل دارم ... گفتم که Gamepad Setup غیرفعاله توی بازی ... یرای شما فعاله با دسته Xbox ؟

لطفا دوستان دیگه هم اگه Gamepad دارن یه امتحان بکنن و جوایشو بدن .. مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or