Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
ژنرال اروین رومل

من این بازی رو با 8600gt ddr3 256mbو 1gig ramنتونستم رو highبزارم رو مدیوم هم بازی تیک میزد ولی وقتی رم رو 2 gig کردم تونستم بازی رو با highبازی کنم و aaرو روی 4xبزارم. برای دیدن گرافیک very high و aa 19Q باید این سیتم رو داشته باشین VGA:8800 ULTRA RAM:4GIG CPU:DUELCORE EXTRIM BORD:GIGA 968 حالا کی این سیستم رو داره بازی کنه تو هزار نفر یه نفر . ولی اگه بخوایین گرافیک بازی رو ببینین و بدونین گرافیک نسل جدید چیه با این سیستم که ارزون به سر مید میتونین بازی رو رو HIGHو AA4Xبزارین. 7600GT 256MB DDR3 XFX RAM:2GIG CPU:INTEL 3/4 FOL اینم بگم من زیاد تو خط کرایسیس نیستم ولی اینو میتونم بگم که زیادم تهوه نیست بازی که برای اجرا کردنش نباز به یه ابر سیستم باشه کی میتونه بازیش کنه هر کسی توان مالی خرید چنین قطعاطی رو ندارن پس این بازی برای بچه مایه داراست. من که باهاش حال نکردم. همگی موفق باشین. همگی موفق باشی

هااااااااااااااااااااااااااا با 8500 رو High 35 فریم گرفتی من با 8600GT Fata1ty و 2 گیگ رم و 5200 AMD تو Vista با رزولیشن 1280X1024 نتونستم همرو رو High بزارم نصفش رو High گزاشتم نکنه به ریال حساب کردی؟؟؟

میشه شما بنچمارک خود بازیو ران کنی و از نتیجش عکس بگیری؟
میاگین فریمت 35 بود؟
اینی که گفتی زور 8800 بود:-"
بله درسته :tick: نميدونم چرا بعضيا فكر ميكنن با فضا پيماشون تو بازي در حالت وري هاي با 600 فرم سير ميكنن:laughing:
اقا بازي بنچ مارك داره؟ من تو منو ها نديدم شايد من دارم .... :blink: .... ميشم !!!!

فقط دیدم داری از روی دمو در مورد نسخه ی اصلی هم قضاوت میکنی...مشکل من فقط این بود
من خودم 10 روزه تو سایت دارم جـــــــــار میزنم میگم مشکلات نسخه دمو رو با اصلی ترکیب نکنین، حالا خودم بیام بزنم زیر حرف خودم؟

اگه گفتم بازی نیاد منظورم این نبود که اصلا نیاد! منظورم این بود که با تاخیر بیاد بهتره که زود بیاد ولی سرشار از باگ باشه...

حالا خدا کنه اولا، باگ هاش برطرف شه یا اگه نمیخواد بشه در همین حد باشه نه اینکه مثلا بعدا مشخص بشه که بازی باگ داشته که فرم پایین میداده بعدم با یه پچ سر و ته قضیه رو به هم بیارن.
احتمال میدم (نظر خودمه اینجا) این دمو که فرم بالا نمیداد بخاطر باگ Opitmiz ش باشه که اگه واقا اینجوری باشه یا پچش میاد یا هم توی نسخه اصلی برطرف شده.

پ.ن: در کل خواهش میکنم;).

Last edited by a moderator:
من با عکس هایی که از این بازی دیدم فکر میکنم که این بازی همچین گرافیک اثتثنایی هم
نداره و از خیلی از بازیای جدید پایین تره پس چرا اینقدر سیستم بالا میخاد ؟:confused:

من با عکس هایی که از این بازی دیدم فکر میکنم که این بازی همچین گرافیک اثتثنایی هم
نداره و از خیلی از بازیای جدید پایین تره پس چرا اینقدر سیستم بالا میخاد ؟:confused:
خوب پس شما تو عکسا اشتباه دیدید چون این بازی واقعا گرافیک استثنایی داره و هیچ بازی هم مثلش نبوده. بهتره به جای اینکه به عکسها نگاه کنی بری دمو بازی رو بگیری و نصب کنی تا متوجه گرافیک بازی بشی. البته بازی هایی مثل WiC هم واقعا گرافیک بالایی دارند که با crysis قابل مقایسه هستند البته به دلیل هم سبک نبودن رقیب هم قرار نمی گیرند ولی در سبک FPS رو دست Crysis وجود نداره از نظر گرافیک.

پ.ن1: عکس های صفحه پیشم که Gartall گذاشته و مال gamespot هست در حالت very high گرافیک وافعی بازی رو نشون می ده. احتمالا اون عکس هایی که دیدی، خود مردم با سیستماشون عکس گرفته بودن که چون این بازی یه سیستم قوی می خواد همه نمی تونن کیفیت رو ببرن بالا.
پ.ن2: اونوقت این خیلی از بازی ها که گرافیکشون بالاتره کدوما هستن؟

:cheesygri بهلللله. چه بحث هاي كارشناسي خوفي.
من چند صفحه قبل رو يه نگاهي انداختم و نديدم كه كسي به Editor بازي اشاره اي كرده باشه. تو فولدري كه بازي نصب شده مي تونيد اديتورش رو هم پيدا كنيد. جدا چيزه فوق العاده ايه. يه نصف روز داشتم باهاش ور مي رفتم (همين ديروز). مي تونيد چيزايي رو كه توي مپ هست رو حذف كنيد يا چيزايي رو هر جايي كه دوست دارين اضافه كنين و مهمتر از اون چيزايي كه تو دمو نيستن رو اضافه كنيد ;). و همون موقع Ctrl + G رو بزنيد و بپريد توي بازي (از توي همون اديتور) و از هر جاي نقشه كه دلتون بخواد. (فقط كافيه دوربين رو ببريد اونجا، دوربينشم عين WiC كنترل ميشه)
كار با اديتور چندان مشكل نيست. يكي از دو مپ Island يا Shore (اين يكي رو امتحان نكردم) رو از فولدر Levels باز مي كنيد و بعد از اينكه مپ لود شد، همه چيز جلوتون ظاهر ميشه با اين تفاوت كه شما تو هواييد! عين World in Conflict مي تونيد تو نقشه حركت كنيد. همه تنظيمات از قسمت RollupBar در سمت راست اديتور در دسترس. براي اضافه كردن اشيا بايد از تب Objects استفاده كنيد. و بعد روي Archetype Entity بزنيد. بعد چندين دسته آبجكت در اختيارتون قرار مي گيره كه هر كدوم رو كه بخوايد مي تونيد انتخاب كنيد و هر جاي مپ كه دوست دارين اضافه كنيد.
بازي چندتا چيزي جالب داره كه ايناست:
يه تانك و يه اسلحه داره كه هر دو موشك هسته اي پرت مي كنن. به اسم wTAC مي تونيد پيداشون كنيد (در قسمت Vehicle -> Land براي تانك و Weapons -> Advanced براي اسلحش). فقط مراقب باشيد كه بايد به خيلي دور شليك بشه مگر نه يه ذره مي ميريد.
يكي ديگش موجود فضايي (Alien) كه آخر دمو مي بينيد. اون رو هم مي تونيد اضافه كنيد (از قسمت Alien، فك كنم تو گروه Scout بايد باشه). منتها تفاوتش اينه كه بهتون حمله مي كنه و ... مي ميره :p.
چيز جالب ديگه گردباد (Tornado) كه اينو يادم نيست كجا بود. اينم براي ديدن فيزيك بازي مي تونه جالب باشه.
و آخرين چيز باحالي كه من خوشم اومد پريدن از ارتفاع بود! منتها اينبار Blur اول بازي رو نداره. فقط كافيه كه دوربين رو به ارتفاع زيادي ببريد و Ctrl + G رو بزنيد. با F1 هم ديد سوم شخص پيدا مي كنه.
بقيه سلاح هاي بازي از جمله Hurricane‌ رو هم تست كنين، جالبن.

تعداد زيادي از آبجكت هاي بازي موجود نيست (به احتمال زياد براي كاهش حجم دمو يا شايدم لو نرفتن چيزاي توي بازي). براي همين امكان داره بعد از انتخاب يك چيز فقط محور مختصاتيش رو ببينيد.
اينقدر هم راجع به اين دمو گير ندين. به فرض كه بازي اصلي هم همه اين ايرادات بني ... كه شما گرفتيد رو داشته باشه. بازم هر چي باشه فوق العادست. همه جا دارن راجع به بازي صحبت مثبت مي كنن بعد اينجا...

ضمنا بازي تنضيمات زيادي داره (يكي مي گفت 1600تا!!! منظورم قسمت Config). اما براي نشون دادن فريم بازي كافيه r_displayinfo 1 رو تو كنسول بازي (با ~ مياد) بزنيد. (البته تو عكساي همتون مي بينم اون قسمت رو.)

اديت: راستي يه چيزي راجع به باگ هاي بازي. باگ بيشتر به اشكال در بازي يا در اجراي بازي مي گن. هنگ كنه، فريم يهو افت كنه يا چيزاي اينطوري. انجين اين بازي توسط فايل هاي داخليش به بيش از چيزي كه بايد بشه دستكاري شده و روي سيستم هاي غولي هم اينكار شده. مثلا بازي در موقع انفجار تا 5 6 فريم پايين اومده و بقول يارو به 10 ميليون پلي گان رسيده بود، در يه همچين وضعيتي هنگ نداشته بعد ...
اينكه فريمش پايين باشه هم مشكل به سيستم ها بر مي گرده. همين الان كلي تست 8800 GT كه اين بازي هم توي همه تست ها بوده و فريمش هم خيلي خوب بوده. اگر قرار باشه فريم بالاتر از اين بره، بايد AMD و Nvidia آستين بزنن بالا درايوراشون رو براي اين بازي اصلاح كنن. مگر نه بازي اي كه همه با انجينش ميشناسنش بعيد كه باگي در انجينش داشته باشه. يا تا به حال به اندازه كافي Optimize نشده باشه. همين دمويي كه الان داريم بازي مي كنيم مال زمان E3 امسال بوده.

اينم سر بزنيد:
Ultimate Tweak Guide

آخرین ویرایش:
اقا بازي بنچ مارك داره؟ من تو منو ها نديدم شايد من دارم .... :blink: .... ميشم !!!!
نه مجی....راحت باش.... یعنی واقعا ندیدی؟! :biggrin1: (حالا کی به کی داره میگه)
منم ندیده بودم همین 2 روز پیش دیدم... همون جا که Exe بازی هست برو 2 تا فایل داره GPU bench و CPU bench ...که من cpu رو هنوز تست نکردم ولی GPU به من avg رو 35 داد با تنظیمات مدیوم( حالا این 8600 رو خریدم هنوز رم و cpu ننداختم:biggrin1:) فعلا بد نیست تا یه دستی به سره بقیه قطعات هم بکشم.
:cheesygri بهلللله. چه بحث هاي كارشناسي خوفي.
مهندس های کنسول شناساش موندن بیان توضیح بدن که crysis نا امید کنندس( نه cod 4 با 4 ساعت camping امیدوار کنندس که اندازه Crysis روش کار شده)

آخرین ویرایش:
خوب پس شما تو عکسا اشتباه دیدید چون این بازی واقعا گرافیک استثنایی داره و هیچ بازی هم مثلش نبوده. بهتره به جای اینکه به عکسها نگاه کنی بری دمو بازی رو بگیری و نصب کنی تا متوجه گرافیک بازی بشی. البته بازی هایی مثل WiC هم واقعا گرافیک بالایی دارند که با crysis قابل مقایسه هستند البته به دلیل هم سبک نبودن رقیب هم قرار نمی گیرند ولی در سبک FPS رو دست Crysis وجود نداره از نظر گرافیک.

پ.ن1: عکس های صفحه پیشم که Gartall گذاشته و مال gamespot هست در حالت very high گرافیک وافعی بازی رو نشون می ده. احتمالا اون عکس هایی که دیدی، خود مردم با سیستماشون عکس گرفته بودن که چون این بازی یه سیستم قوی می خواد همه نمی تونن کیفیت رو ببرن بالا.
پ.ن2: اونوقت این خیلی از بازی ها که گرافیکشون بالاتره کدوما هستن؟
شاید حق با شما باشه
ولی اون عکسا که در همین تاپیک دیدم چندان هم اثتثنایی نبود;)

مثلا فکر کنم mass effect گرافیکش بهتر باشه یا gow هم اگه در همون حد نباشه پایین
تر هم نیست
البته شما حرفه ای هستی و هر چی بگید از مال من صحیح تره :biggrin1:

Crysis Available for Download !

البته واسه کسایی که فقط پیش فروش کردن.

حجمش 6.02GB

14516 نفر کاربر ثبت نام شده توی سایت،یه نفرتون هم پیش فروش نکردین این بازی رو ؟؟؟

crysisdownload.jpg

8g54rhz.jpg

Last edited by a moderator:
14516 نفر کاربر ثبت نام شده توی سایت،یه نفرتون هم پیش فروش نکردین این بازی رو ؟؟؟
علی جون،خریدار که پیش فروش نمیکنه :biggrin1: خریدار پیش خرید میکنه،اون فروشنده هست که پیش فروش میکنه! :biggrin1: همه به فکر سیستم هستن پولی واسه اوریجینال خریدن نمونده :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or