Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
باگ تابلوییه

وقتی بازی لود میشه بدون اینکه اسلحه عوض کنی سایت رو نگاه کن
4qqcww7.jpg

حالا اسلحه رو عوض کن
62fzqef.jpg
دقیقا راست میگی.اون عکسی رو که من از بازی گرفتم . مهدی جان هم یه سوتی دیگه رو تابلو کردن و در مورد مشت این یارو صحبت کردن هم چیز قابل توجهی هستش.crytek باید بره خدا خدا کنه که تو relase اصلی بازی که چند وقته دیگه هستش .این سوتی ها رو جمع و جور کنه.وگرنه هرچی رشته کرده بود پنبه میشه.وای به حال اسم این بازی .این همه براش زحمت کشیدند ، اخر سر خیلی زور داره که اینا اینجوری با این سوتی ها و باگ ها .گند بزنن به بازی.

دقیقا راست میگی.اون عکسی رو که من از بازی گرفتم . مهدی جان هم یه سوتی دیگه رو تابلو کردن و در مورد مشت این یارو صحبت کردن هم چیز قابل توجهی هستش.crytek باید بره خدا خدا کنه که تو relase اصلی بازی که چند وقته دیگه هستش .این سوتی ها رو جمع و جور کنه.وگرنه هرچی رشته کرده بود پنبه میشه.وای به حال اسم این بازی .این همه براش زحمت کشیدند ، اخر سر خیلی زور داره که اینا اینجوری با این سوتی ها و باگ ها .گند بزنن به بازی.

بازی دموست و طبیعی

بازی دموست و طبیعی
حالا اینهمه زحمت کشیدن واسه این بازی اگه اون باگو هم برطرف میکردن از اصل و نصبشون کم میشد؟!

نسخه اصلی مطمعنا اینجوری نیست،اگه اینجوری باگ داشته باشه باگ های دیگه هم داره پس همون بهتر که اصلا نیاد بازی...

حالا اینهمه زحمت کشیدن واسه این بازی اگه اون باگو هم برطرف میکردن از اصل و نصبشون کم میشد؟!
بازی دمو هست میفهمی یعنی چی؟
نسخه اصلی مطمعنا اینجوری نیست،اگه اینجوری باگ داشته باشه باگ های دیگه هم داره پس همون بهتر که اصلا نیاد بازی..
بازی اومد بازی نکن! مطمعن باش کوچکترین ضرری به کرایتک وارد نمیشه! با حرف شما ها هم از ارزش این بازی کم نمیشه...سریع جو میگیرتتون...از روز اول دنبال گیر دادن به این بازی بودین...حالا به هر صورتی

بازی دمو هست میفهمی یعنی چی؟

بازی اومد بازی نکن! مطمعن باش کوچکترین ضرری به کرایتک وارد نمیشه! با حرف شما ها هم از ارزش این بازی کم نمیشه...سریع جو میگیرتتون...از روز اول دنبال گیر دادن به این بازی بودین...حالا به هر صورتی
.زیاد خودت رو حرس نده.معلومه که طرفدار پر و پا قرص این بازی هستی. پیدا ست که اعصاب نداری ها.اما در مورد این بازی. اگه یادتون باشه .crytek خیلی خیلی زحمت کشیده برای این بازی. و کسی مثل من هم از خدامه که نسخه اصلی این بازی تر و تمیز از اب در بیاد.چون من هم خیلی انتظار این بازی رو کشیدم.دارم سیستم عوض میکنم فقط و فقط به خاطر crysis. چون این بازی از همه نظر عالیه.
یه چیزی هم فهمیدم بازی ها معمولا با این حجم وسیعی که دارن پیداست که باگ هایی هم کم و بیش باید داشته باشن. و این زیاد اشکالی هم نداره.اما یه چیزی اینجا ذهن منو خیلی درگیر کرده .البته خودم هنوز رو ویستا اجراش نکردم.اما میخوام بدونم که طبق اون تریلر هایی که از بازی در E3 میدیدم.ایا در ویستا هم با اون کیفیت عالی اجرا میشه.یعنی direct x 10 رو بازی کاملا به رخ میکشه ؟

.زیاد خودت رو حرس نده.معلومه که طرفدار پر و پا قرص این بازی هستی. پیدا ست که اعصاب نداری ها.اما در مورد این بازی. اگه یادتون باشه .crytek خیلی خیلی زحمت کشیده برای این بازی. و کسی مثل من هم از خدامه که نسخه اصلی این بازی تر و تمیز از اب در بیاد.چون من هم خیلی انتظار این بازی رو کشیدم.دارم سیستم عوض میکنم فقط و فقط به خاطر crysis. چون این بازی از همه نظر عالیه.
یه چیزی هم فهمیدم بازی ها معمولا با این حجم وسیعی که دارن پیداست که باگ هایی هم کم و بیش باید داشته باشن. و این زیاد اشکالی هم نداره.اما یه چیزی اینجا ذهن منو خیلی درگیر کرده .البته خودم هنوز رو ویستا اجراش نکردم.اما میخوام بدونم که طبق اون تریلر هایی که از بازی در E3 میدیدم.ایا در ویستا هم با اون کیفیت عالی اجرا میشه.یعنی direct x 10 رو بازی کاملا به رخ میکشه ؟

به احتمال خیلی قوی این باگ ها رفع میشه...این نسخه دمو هست و توی دمو از این چیزا زیاده...
نه نمیکشه...لا اقل توی دمو که اینطوری میگه...این عکس های این صفحرو ببینی خوبه.
پ ن:نترس من سره این چیزا حرص نمیخورم...

به احتمال خیلی قوی این باگ ها رفع میشه...این نسخه دمو هست و توی دمو از این چیزا زیاده...
نه نمیکشه...لا اقل توی دمو که اینطوری میگه...این عکس های این صفحرو ببینی خوبه.
پ ن:نترس من سره این چیزا حرص نمیخورم...

همچین ایراد کوچکی برای بازی بزرگی مثل کرایسیس نیست از طرفی هم وجود باگ اجتناب ناپذیره و صددرصد با Patch برطرف می کنن هر چند این موضوع جلوی اجرا کردن امکانات قابل مشاهده رو Vista در XP به چشم نمیاد ولی خب اگه قرار باشه بازی همین اشتباهات کوچک رو چند تا داشته باشه با یک اشتباه بزرگ فرق چندانی نمیکنه ضمنآ اگر انتقادی میشه قصد کوچک کردن بازی نیست موضوع اینه که بازی بزرگ انتظارات رو هم بالا می بره ...

من امروز بازی رو انجام دادم در ویندوز ویستا:

وقتی وارد بازی شدم تنظیمات همه روی very high بود رزولیشن رو هم گذاشتم روی 1600*1200 و بازی خیلی روان اجرا شد.

مشخصات سیستم من:

hwx46d.jpg

همچین ایراد کوچکی برای بازی بزرگی مثل کرایسیس نیست از طرفی هم وجود باگ اجتناب ناپذیره و صددرصد با Patch برطرف می کنن هر چند این موضوع جلوی اجرا کردن امکانات قابل مشاهده رو Vista در XP به چشم نمیاد ولی خب اگه قرار باشه بازی همین اشتباهات کوچک رو چند تا داشته باشه با یک اشتباه بزرگ فرق چندانی نمیکنه ضمنآ اگر انتقادی میشه قصد کوچک کردن بازی نیست موضوع اینه که بازی بزرگ انتظارات رو هم بالا می بره ...

دوست عزیز یه بار دیگه پستهای که نقل کردم رو بخونین...اکثرا اومدن دارن نتیجه گیری میکنن که چون دمو مشکل داره 100% نسخه ی اصلی هم همین ایرادا رو داره و میگن بازیش به درد نمیخوره و ...منم کلا با این کار که در مورد بازی که هنوز releas نشده قضاوت کرد خوشم نمیاد(اونم از روی دمو!)
درسته بازی انتظارات رو بالا میبره( فکر کنم که توی گرافیک و گیم پلی به صور کامل به حرفاشون عمل کردن!)ولی اینکه از روی دمو قضاوت کرد به به خاطر چند تا باگ بازی رو کوچک کرد کار اشتباهیه.(البته اگر باگ ها توی نسخه ی اصلی وجود داشته باشه میشه به بازی ایراد گرفت ولی نمیشه کلی ردش کرد! چون به هر حال هیچی بدون مشکل نیست)
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم;)

دوستان من با گرافیک 8500و 1gig ram و cpu amd4800 این بازی را در xp بر روی high گذاشتم با رزولیشن 1024 تونستم 35fream بگیرم تازه بدون اینکه درایور 169 را گرفته باشم وبدون ارور کلاک کارت گرافیک ولی خیلی بازی باحالی بود

سلام
بازی دمو هست میفهمی یعنی چی?
محمد جان، حالت خوبه؟ ;)
چته؟
با وجودی که امشب به دلایلی حالم از تو بدتره ولی سعی میکنم منطقی باهات صحبت کنم
از رو چه حساب فکر کردی که این بازی دمو عه و من نمیفهمم یعنی چی؟!
مگه دمو که میاد باید آشغال باشه که میگی میدونی دمو یعنی چی؟
آخه دلیلش چی بوده که باید باگ داشته باشه؟ چون نسخه دمو ـــــه ؟
چی ربطی داره؟!!

ببینم اصلا شما پست هایی که من در رابطه با این بازی زدم رو دیدی شما؟ (فکر کنم تمام سایت دیده باشن!) من همیشه گفتم...طرفدار بازیه خوبم....حالا مال هر پلتفرمی که میخواد باشه.(حتی اگه PS3 باشه! مگه این کنسول چشه؟)
مگه شما ندیدی من پست قبلیم گفتم :
نسخه اصلی مطمعنا اینجوری نیست،اگه اینجوری باگ داشته باشه باگ های دیگه هم داره پس همون بهتر که اصلا نیاد بازی..
اونجایی که پر رنگ کردم یعنی چی؟!
از شما بعیده محمد جان، نا سلامتی مدیر هستی این فن بوی بازیها واسه چیه؟
البته میدونم اشتباه تایپی شاید...ولی....بیخیال....;)آخه تا چه حد...

من منظورم کلا از نسخه اصلی بازی بود نه دمو
اینکه اگه باگ داشته باشه،احتمال داره باگ های دیگه هم داشته باشه...
من که گفتم نسخه اصلی بازی اینجوری نیست...چون Crytek رو کاملا میشناسم...
یعنی واقا اینقدر غیر منطقی حرف زدم که بهت برخورد؟!
اصلا واسه چی بهت برخورد؟

پ.ن: این پست نباید پاک بشه، به عنوان یه کاربر معمولی گفتم...
فقط اگه میشه جواب این پست رو بدین...همینجا،PM نه
نترس من سره این چیزا حرص نمیخورم...
واقا من نمیدونم چی بگم...

Last edited by a moderator:
اصولاً وقتی دمو میدن بیرون از نسخه نهائی بازی میدن بیرون اما الزامی نداره که یکسری باگها رو تا موقع ریلیز برطرف نکنن. از طرفی بازی وقتی میره برای تولید که من فکر میکنم رفته دمو هم میاد بیرون. در نتیجه احتمال وجود این اشکالات در نسخه فاینال زیاده! اما اصولاً patch رو برای همین میدن بیرون فکر کنم The Witcher قبل از ریلیز خودش پچش اومده بود. خلاصه این مشکلات معمولاً پیش میاد و ما هم توقع نداریم نباشه بالاخره هیچ چیز perfect ـی توسط بشر ساخته نشده! همه چیز همیشه مشکلاتی دارن. احتمال خطا همیشه وجود داره. پس باهم سر هیچی بحث نکنید. و اصولا جر و بحث کاملاً غیر ضروریه ... علی هم حرف بدی نزد :)

پ.ن: Y2J نیومد؟!

دوستان من با گرافیک 8500و 1gig ram و cpu amd4800 این بازی را در xp بر روی high گذاشتم با رزولیشن 1024 تونستم 35fream بگیرم تازه بدون اینکه درایور 169 را گرفته باشم وبدون ارور کلاک کارت گرافیک ولی خیلی بازی باحالی بود
راست میگی.؟!! با 8500 این بازی رو روی high بازی کردی.حالا چند mb هستش گرافیکت.؟

با وجودی که امشب به دلایلی حالم از تو بدتره ولی سعی میکنم منطقی باهات صحبت کنم
ممنون
از رو چه حساب فکر کردی که این بازی دمو عه و من نمیفهمم یعنی چی؟!
مگه دمو که میاد باید آشغال باشه که میگی میدونی دمو یعنی چی؟
آخه دلیلش چی بوده که باید باگ داشته باشه؟ چون نسخه دمو ـــــه ؟
چی ربطی داره؟!!
ببین من با کل حرفات مشکلی ندارم...ولی مثلا یه جای حرفات اومدی میگی که اگه اینجوریه از خیر بازی بگذریم کاملا...
در مورد دمو...خوب این بازی 100% الان زیر تست هست...یا توی همین نسخه ی اصلیش مشکلاتش حل میشه یا بعد از اومدن بازی پچ خور میشه...دلیل اینکه باگ داشته هم اینه که ساخته ی دست بشره:دی
اونجایی که پر رنگ کردم یعنی چی؟!
ببین اونجا اینو گفتی درست:دی ولی بعدش رو ببین!
گه اینجوری باگ داشته باشه باگ های دیگه هم داره پس همون بهتر که اصلا نیاد بازی..
یه حالت پارادوکس داره حرفت خوب.
ز شما بعیده محمد جان، نا سلامتی مدیر هستی این فن بوی بازیها واسه چیه؟
البته میدونم اشتباه تایپی شاید...ولی....بیخیال....آخه تا چه حد...
فن بوی بازی نیست...فقط دیدم داری از روی دمو در مورد نسخه ی اصلی هم قضاوت میکنی...مشکل من فقط این بود...شاید من از پستت اینطوری برداشت کردم.
من منظورم کلا از نسخه اصلی بازی بود نه دمو
اینکه اگه باگ داشته باشه،احتمال داره باگ های دیگه هم داشته باشه...
من که گفتم نسخه اصلی بازی اینجوری نیست...چون Crytek رو کاملا میشناسم...
یعنی واقا اینقدر غیر منطقی حرف زدم که بهت برخورد؟!
اصلا واسه چی بهت برخورد؟
توی حرفات یه حالت پارادوکس وجود داره خوب:دی شاید چون نوشته هست نمیشه درست احساست رو بیان کرد...ولی من حالت پارادوکس برداشت کردم.
مثلا داری میگی منظورت نسخه ی اصلی بازیه...پس این میتونه اینطوری معنی بده که بازیه اصلی هم 100% این باگ رو داره...البته بعید نیست ولی بهتره صبر کنیم و ببینیم بهتر نیست؟
پ.ن: این پست نباید پاک بشه، به عنوان یه کاربر معمولی گفتم...
فقط اگه میشه جواب این پست رو بدین...همینجا،PM نه
واسه ی چی پاک بشه؟:laughing:
واقا من نمیدونم چی بگم.
اینجا بیشتر منظور من در مورد حرص بودش از نظر املایی:دی خواستم یکم غیر مستقیم تر باشه که الان دیگه کامل مستقیم شد:دی...البته دلیلی نداره حرص بخورم که میگی واقعا نمیدونم چی بگم:confused:
علی هم حرف بدی نزد
قبول دارم یکم تند رفتم:دی
علی جان معذرت میخوام:blushing:

میشه شما بنچمارک خود بازیو ران کنی و از نتیجش عکس بگیری؟
میاگین فریمت 35 بود؟
اینی که گفتی زور 8800 بود:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or