Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
IQ بین کارتا وجود داره...ولی نه در اون حدی که فکر میکنی!

انگار نمیفهمی!
ببین Very high ممکنه بعضی از افکتهاش DX9 باشه و قرار نیست همش DX10 باشه!...واسه ی همین ممکنه روی یه 8800 بهتر به نظر برسه چون اون DX10 هارم رندر میکنه در صورتی که کارتای DX9 نمیکنن...خوب ولی فرق بین Very high Vs High توی سری 7 یا کمتر هم هست! چون به هر حال چند تا افکت یا دیتیل بالاتر رفته...

اولا واقعا بحث بيخودي پيش اومده .

صفحات قبل چندتا تصوير بين مقايسه dx9 و dx10 وجود داره چيزي كه كاملا مشخصه هيچ گونه فرقي باهم ندارند اين ثابت ميكنه كه پس چيزي به عنوان dx10 وجود نداره . ديگه نياز به توضيحي نميبينم همه چعي مشحصه .

منم همون منظورم IQ بود و منظورم در اون حد نيست من نميدونم چرا ميخواين پستهاي منو بزرگ جلوش بدين !

اشكان گفت تفاوت تو بينشون هست منم گفتم ميتونه به اين دليل باشه .

چيزي كه به نام dX10 وجود نداره و تصاوير بين XP و ويستا تفاوتي نداره و در XP چيزي بنام DX10 نيست و......................... خوب خود بخود حرف من اثبات ميشه ديگه منم اينا را در نظر گرفتم .

حالا نيازه كه بيايم همديگه را بكوبيم؟!

حالا يه سوال از اشكان دارم پس اين تفاوتي كه شما ميگيد سره چيه ؟

اشكان مسخره نيست اگه خودت ازمايش كني ميفهمي .
شايد چيزي كه ميگم خيلي ها قبول نكنند .

الان شما يه كارتي سري 6 را در نظر بگير از dx9 هم استفاده ميكنه حالا يه كارت سري 7 . را بازي را تو هر دو تاش تست كن و تنظيمات را بزار اخرش با اين كه هر دو هم اخرين تنظيمات را دارند ولي تصوير در سري 7 به مراتب بهتر به نظر ميرسه .
بارها خودم اينطور چيزها را تست كردم .
الان مثلا بگي كه تفاوت سري 7 با 6 فقط قويتر بودن از لحاظ كششي هست و فقط فريم خوب ميده ؟!

خودت ميتوني ازمايش كني .
احتیاج به آزمایش نیست جون قبلا آزمایش کردم. دو کارت که از یک تکنولوژی گرافیکی استفاده کنند در یک بازی تصویر یکسان می دهند. چون مثلا کد های نور پردازی که در یک بازی براساس shader model 3 نوشته می شه شما هر کارتی که این قابلیت رو داشته باشه استفاده کنی یک شکل نور نمایش داده می شه. اگرم منظورت از کیفیت بهتر image quality تصویر هست که اون به خاطر افزایش bit کارت گرافیک و کلا افزایش pipeline ها در پردازش رئوس و vertex lighting و .... هست ولی در جزییات گرافیکی بازی تغییری حاصل نمی شه.
بعد اين چيزي هم كه ميگي يعني چي ؟!خودت داري اعتراف ميكني !
چیو دارم اعتراف می کنم؟ اینکه تو very high تکسچر ها بهتر می شن معنیش این می شه که این بازی با کارت سری 7 هم کاملا تمام جزییات رو داره؟ اصلا فکر می کنی قبل از اینکه پستی بزنی؟ یعنی شما توی این هزاران بازی ای که تا حالا برای pc اومده نشده که بازی رو مثلا بزاری روی very high و کیفیت تکسچر ها و شکل نور پردازی تغییر بکنه برات؟

بزار اين حرفت را تكميل تر كنم خوب چيزي كه در xp وجود نداره dx10 هست پس 8800 جزئيات بهتري ميتونه نشون بده درست نيست اشكان .
شما نمی خواد جملات منو تکمیل کنی چون اصلا اطلاعاتت در این زمینه ها خیلی ناقصه.
حالا منم بيام بگم كه يكي از ...............شنيدم .
می تونی هر چی دلت می خواد در مورد پست من فکر کنی چون برای شما اون پست رو نزده بودم.

صفحات قبل چندتا تصوير بين مقايسه dx9 و dx10 وجود داره چيزي كه كاملا مشخصه هيچ گونه فرقي باهم ندارند اين ثابت ميكنه كه پس چيزي به عنوان dx10 وجود نداره . ديگه نياز به توضيحي نميبينم همه چعي مشحصه .
بله در تصاویر صفحه قبلی بین xp و vista هیچ گونه تفاوتی در گرافیک این بازی در بالاتری حالت وحود نداره ولی با کارت سری 8 نه با کارت سری7 حرف من اینه؟ خیلی فهمش سادس.
این موضوع نمی تونهه به این ربط داشته باشه که چون درایور dx10 روی xp نصب نیست پس این بازی با هر کارتی همون جزییات vista رو داره.

و البته اگه پست منو درست بخونی من ننوشتنم 100% اینطوری هست گفتم تا جایی که تخقیق کردم اینطوری بوده حالا اگه کسی لینکی داره که خلافشو ثابت می کنه (نه نظرشو) بزاره لطفا.

پ.ن: استاد به بیراه کشیدین بحث ها هستی. من یه لینک در این مورد خواستم نه نظرات شما رو!

اشكان من نميدونم ميخواتي چي را ثابت كني ؟ وجود DX10 را در crysis ?
اگه نه پس منظورت چيه ؟

شما نمی خواد جملات منو تکمیل کنی چون اصلا اطلاعاتت در این زمینه ها خیلی ناقصه.
می تونی هر چی دلت می خواد در مورد پست من فکر کنی چون برای شما اون پست رو نزده بودم.
خيلي بد برداشت داري از پست ها من اصلا منظوري نداشتم . همين هم باعث ميشه چنين حرفي را بزني .
اگه اطلاعاتم ناقص بود اين همه dx9 رو روي كراسيس تاكيد نميكردم .
اشكان جان سعي كن بي احترامي نكني .
بله در تصاویر صفحه قبلی بین xp و vista هیچ گونه تفاوتی در گرافیک این بازی در بالاتری حالت وحود نداره ولی با کارت سری 8 نه با کارت سری7 حرف من اینه؟ خیلی فهمش سادس.
این موضوع نمی تونهه به این ربط داشته باشه که چون درایور dx20 روی xp نصب نیست پس این بازی با هر کارتی همون جزییات vista رو داره.
حرفهاي قسمت اخرت را نميدونم از كجاي پست من كشيدي بررون .
منم همين را گفتم و جواب خواستم .
خوب خودت كه ميگي بين xp و ويستا تفاوتي وجود نداره ولي بوسيله 8800 و بعد ميگي كه من با سري 7 چنين جزئياتي را ندارم پس دليل چيه ؟!

!

اگه دقت كني سوالي بود . من اين جا دوست ندارم به كسي بي احترامي كنم .

اگه اطلاعاتم ناقص بود اين همه dx9 رو روي كراسيس تاكيد نميكردم .
تا زمانی که یه سورس از حرفت نداشته باشی حرفت بی معنیه...سورس عکس نه! سورسی که بگه Cry engine 2 فقط بر پایه ی DX9 نوشته شده...

در مورد Dx 10 نمی تونم چیزی بگم چون با اینکه بعضی حرفهایی که گفته شده منطقی به نظر میاد اما به دلیل اینکه همش نظر شخصیه و به طور رسمی تایید نشده درباره اش حرفی نمی زنم.اما در مورد فریم که صدای خیلی از بچه ها بخاطرش دراومده به نظر من کاملا قابل پیش بینی بود.یعنی انتظارات خیلی بالا رفته ولی کاملا منطقیه که وقتی گرافیک بازی بسیار بالا است هنگام ریلیز , سخت افزارها توانایی اجراش رو در حد ماکسیمم ندارند و بعد از مدتی این مسئله درست می شه.(همون طور که قبلا هم این موضوع اتفاق افتاده.)به نظر من بازی با هر سرعت فریمی که اجرا شه مهم ثابت بودن اونه.

آخرین ویرایش:
اگر میخواید رو Very High بازی کنید اولا باید ویستا داشته باشید که DX 10 رو ساپورت کنه و یه کارت گرافیک سری 8 جی فورس همچنین باید صبر کنید نسخه اصلی بازی بیاد ضمنا این بازی یکی از بهترین هاست به نظر من همونطور که Far Cry تو زمان خودش خیلی عالی بود!

table_background_default.gif

اگر میخواید رو Very High بازی کنید اولا باید ویستا داشته باشید که DX 10 رو ساپورت کنه و یه کارت گرافیک سری 8 جی فورس همچنین باید صبر کنید نسخه اصلی بازی بیاد ضمنا این بازی یکی از بهترین هاست به نظر من همونطور که Far Cry تو زمان خودش خیلی عالی بود!

table_background_default.gif
خیر شما می تونید با دستکاری چنتا از قایل های config بازی از تنظیمات very high روی xp هم استفاده کنید که هیچ فرقی با vista نداره.

بچه ها من این بازی رو روی سیستم خودم که قبلا برای شما شرح داده بودم اجرا کردم !

حتی تنظیمه خوده Panele گرافیک رو تا اخر بردم به دونه هیچ فرمی !
این بازی یکی از بهترین بازیهای DrX 10 هست

بچه ها من این بازی رو روی سیستم خودم که قبلا برای شما شرح داده بودم اجرا کردم !

حتی تنظیمه خوده Panele گرافیک رو تا اخر بردم به دونه هیچ فرمی !
این بازی یکی از بهترین بازیهای DX 10 هست

سیستم من
Main : m2n 32 Sli Deluxe
Ram : 4gb Dule Chanle
cpu : 4200 AM2 AMD
VGA : nVIDIA 8800 gtx SLI nVIDIA 8800 gtx

خدا را شکر امشب بازی به دستم رسید و موفق شدم با تنیمات گرافیکی بالا فریم خوبی هم بگیرم اما چند نکته مهم را باید ذکر کنم . اول از همه روند کلی بازی هست اینطور که پیداست تقریبا تمام بازی در بین جنگل های وسیع و انبوه سپری میشه که این خود یک حالت کسالت بار ایجاد میکنه ...
نکته دوم وسایل نقلیه موجود در بازی علاوه بر اینکه ظاهر درونی آنها خوب نمی باشد بلکه گیم پلی این وسایل نقلیه هم واقعا مشکل دار هست . البته برای یک بازی به این سبک طبیعی است .
نکته سوم هم نحوه تیر اندازی و تاثیر گذاری اون روی دشمنهای بازی هست که باید بگم کمی خسته کنند است . برای مثال وقتی درجه سختی را روی نرمال گذاشته باشید باید چندین بار به دشمن شلیک کنید تا از پای در بیاد !؟ از نظر من اگر با یکی دو گلوله کشته میشد تیر اندازی بازی طبیعی تر میشد ....
راستی بازی در ویندوز ویستا واقعا افتضاح اجرا میشه ویندوز xp برای اجرای بازی خیلی بهتره ...

در کل بازی واقعا بی نظیری است اما اگر تعدادی از باگهاش برطرف بشه خیلی عالی تر میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or