Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
اره که ممکنه درست اجرا نشه...
تا الان چند تا فرم خارجی رو خوندم همه ی کارتا مثل خر توی گل گیر کردن...همین کارت روی 1280*1024 بدون AA داره 30-40 فریم میده که خیلی کمه...
واسه ی همینه میگم وایسیم بنچمارک های درست حسابیش بیاد...
ببینم به نظر شما 40 فریم در ثانیه برای یک FPS کمه!؟؟؟؟؟:confused:
در ضمن مگه قرار نبود که این بازی با سیستم های معمولی هم روان اجرا بشه:((:((
آخه ما که 6200 داریم چه گناهی کردیم:sick:

ببینم به نظر شما 40 فریم در ثانیه برای یک FPS کمه!؟؟؟؟؟:confused:
در ضمن مگه قرار نبود که این بازی با سیستم های معمولی هم روان اجرا بشه:((:((
آخه ما که 6200 داریم چه گناهی کردیم:sick:

با کارت 8800 و با رزولوشن 1280 1024 و بدون AA خیلی خیلی کمه 40 فریم در ثانیه

عجب بازی هست نفس همه سیستم ها رو گرفته تازه این دمو هست بقیه اش بماند

من میرم رو یک سیستم خفن تست بزنم ببینم چی میشه من خودم تو کفم

Cpu :Intel Core2Duo E6750
Ram:3. GIG DDr2 OCZ Gold 800
VGA :8800 GTX به احتمال زیاد یک GTx دیگه اضافه بشه و Sli بشه ( 70 درصد )
Main:Asus P5N32 E-Deluxe

عجب بازی هست پسر و سازنده خیلی بی وفا چی بگم انقدر بازی سنگین دادن بیرون بابا همه ملت می خوان بازی کنن

آخرین ویرایش:
عجب بازی هست نفس همه سیستم ها رو گرفته تازه این دمو هست بقیه اش بماند

من میرم رو یک سیستم خفن تست بزنم ببینم چی میشه من خودم تو کفم

Cpu :Intel Core2Duo E6750
Ram:3. GIG DDr2 OCZ Gold 800
VGA :8800 GTX به احتمال زیاد یک GTx دیگه اضافه بشه و Sli بشه ( 70 درصد )
Main:Asus P5N32 E-Deluxe

عجب بازی هست پسر و سازنده خیلی بی وفا چی بگم انقدر بازی سنگین دادن بیرون بابا همه ملت می خوان بازی کنن

سلام
بهزاد سیستم خودته این؟
چند فریم و در چه حالتی گرفتی؟روی چه فریمی قابل بازیه|؟
GPU benchmark و CPU Benchmark خود بازی چقدر داد؟
البته اگه از کیفیت بازی کم کرد راحت روی 7600 GT یا 6800 GT اینا هم اجرا میشه...

نه محمد جان سیستم قبلی من بود فروختم به خواهرزادم فردا دارم میرم تهران رو سیستم اش امتحان کنم تا ببینم چی میشه چه بازی غولی هست یک 8800 دیگه از دوستان بگیرم روش بزارم چی از اب در میاد

ولی در محمد جان عجب بازی غولی هست

شما مطمئنی ورژن 169 هست؟
جدیدترین ورژن 163.69 هست که اومده!!!

بهزاد جان نسخه Beta درایور با ورژن 169.01 در تاریخ October 26, 2007 اومده که میشه دیروز.
البته این ورژن طبق سخن خود Nvidia برای دموی بازی Crysis اومده .

Recommended driver for Crysis single player game demo

با سلام خدمت دوستان .........:):)
بعد از چند سال بالاخره چشممنون به جمال این گیم داره روشن میشه...........از دوستان هر کسی دمو رو گرفته یه عکس برامون از منو تنظیمات گرافیکی و منو اولیه بازی بذاره........
با توجه به سیستم دوستان من با سیستم نفتی عهد بوقم باید برم گریه کنم.....این سیستم منه:
VGA:Geforce 7900 GTX 512MB
CPU:P4 3.2HT 2MB cache
RAM:2 Gig DDR2
پ.ن. از بچه های کرج هر کی بازی (منظورم دمو هست) خرید به من پی ام بزنه من ازش میخرم.......;);)

25 ساعت دیگه دانلودش تموم میشه برا من! :cheesygri
به محظ دانلود و اجرا میام گزارش میدم....
خدا کنه مثل Lost Planet گیم پلینگ بازی مسخره نباشه!

آخرین ویرایش:
خوب من دانلودش کردم....

عجب گرافیکی عجب تکسچری آدمو میخ کوب میکنه :eek:میشه گفت عالی کار شده

میتونم بگم تا به حال همچین چیزی ندیدم

من تونستم ازش 76 فریم بگیرم:-"

سیستمم اینه :

AMD Quad FX 74
VGA : 2*XFX 8800 Ultra Sli
Ram : 4GB

البته دوستان سعی در زدن این رکورد نکنند چون این سیستم برام 7 میلیون و600 آب خورده:((

عکس از صحنه های مختلف زیادگرفتم اما به علت حجم زیادشون نتونستم امشب آپ کنم فردا براتون میذارم

آخرین ویرایش:
تازه با این سیستم 76 فریم !!!!
مثل اینکه قرار بود این بازی با سیستم های پایین تر هم خوب اجرا بشه
پس من با این سیستمم باید لونگ بندازیم اگه بهم 30 فریم داد
اقا مجتبی اگه میشه از گیم پلی بازی بگید و هوش مصنوعی و فیزیک بازی ؟

سلام
من دیشب گذاشتم دانلود بشه گفتم تا صبح تمومه دیگه
ولی وقتی اومدم دیدم سیستم از یوزر خارج شده و هیچی دانلود نشده...کلی ضد حال خوردم
این جوری که این میگه 8 ساعت دیگه تموم میشه....

خوب من دانلودش کردم....

عجب گرافیکی عجب تکسچری آدمو میخ کوب میکنه :eek:میشه گفت عالی کار شده

میتونم بگم تا به حال همچین چیزی ندیدم

من تونستم ازش 76 فریم بگیرم:-"

سیستمم اینه :

AMD Quad FX 74
VGA : 2*XFX 8800 Ultra Sli
Ram : 4GB

البته دوستان سعی در زدن این رکورد نکنند چون این سیستم برام 7 میلیون و600 آب خورده:((

عکس از صحنه های مختلف زیادگرفتم اما به علت حجم زیادشون نتونستم امشب آپ کنم فردا براتون میذارم
مثل اینکه سر گنج نشستی ها.اوضاع مالیت هم که توپ تکونش نمیده.
AMD Quad FX 74 اینکه الان شده 799دلار قبلا بود 999 دلار
XFX 8800ULTA. الان مساله اینجاست که کدوم سری هستش.
اگه XFX 8800 ULTRA XXX باشه دونه ای 900 هزار تومانه.
اگه XFX 8800 ULTRA EXTREME باشه الان دونه ای 845 هزار تومانه.
اگه XFX 8800 ULTRA باشه الان دونه ای 820 هزار تومانه.
من فکر نمیکنم که به 7 میلیون برسه. حالا RAM های شما بستگی داره که چی باشه.

سلام دوستان

بدون هیچگونه بحثی بریم سراغ دموی Crysis .....;)

---------------------

پس از نصب دموی بازی و اجرای آن .... در ابتدا آرم EA را می بینید

307ury9.jpg

و بعد از اون هم آرم Crytek

2vjeyj7.jpg

----------------

عکس زیر مربوطه به بخش Graphic منوی Option که در اونجا می تونید گزینه هایی نظیر رزولوشن ، AA ، رنگ .و ... را نتظیم کنید

2rw2scx.jpg

اگر بخواهید گزینه های مختلف گرافیک را در بازی تغییر دهید باید به بخش Advanced بروید ...در این قسمت گزینه های بسیاری در اختیار شما قرار داده شده

2ihl3ys.jpg

بالا و پائین بردن تنظیمات یکی از راه های موثر برای گرفتن نرخ فریم بیشتره

2rggn49.jpg

------------------

قبل از شروع بازی شما باید مشخص کنید که روی چه درجه ی سختی قصد دارید بازی کنید
بازی شامل چهار درجه ی سختی هست ... Easy ، Normal ، Hard ، Delta

2immt.jpg

-----------------

قبل از اینکه بازی شروع بشه یک ویدئوی خیلی جالب نشون داده میشه

23jpbtj.jpg

1sh7qe.jpg

---------------

و بعد بارگزاری Crysis شروع میشه

2gucfmx.jpg

--------------

و حالا بازی شروع شد ...

b4dzwh.jpg

2m7ual2.jpg

1zbwk10.jpg

------------

به مانند Bioshock شما بازی را در آب و در شب آغاز می کنید

bg7lec.jpg

5dlyjs.jpg

24az68i.jpg

2dhxzki.jpg

--------------

یکی از افراد تیم ...

30k362o.jpg

--------------

صبح داره فرا می رسه

qy8tgh.jpg

28vf7kj.jpg

---------------

خورشید را میبینید که داره در افق از سمت شرق جزیره بالا میاد

2lc8j6o.jpg

--------------

و الان دیگه هوا کاملا روشن شده

fw3n9k.jpg

2lnxqv8.jpg

-----------------

گرافیک بازی در سطح واقعا بالایی قرار داره ... تقریبا تمام کسانی که دموی Crysis را بر روی high Setting بازی کرده بودند مجذوب این بازی شدند ... شما در طول بازی بارها از واژه ی WOW استفاده خواهید کرد ... از نظر gamePlay ّدر این مرحله شباهت زیادی با FarCry وجود داره

33ab4a1.jpg

2nbyu8m.jpg

28jgpid.jpg

nq1gmg.jpg

23suakj.jpg

-------------------

نمایی از زیر آب

2ro3yhg.jpg

-------------------

چند تا عکس دیگه از مرحله ی Single Player این دمو ..

fo2m2v.jpg

2vmzrbs.jpg

8xtxxd.jpg

2wh1s76.jpg

kou82.jpg

-------------------------

و در پایان نرم افزار Sandbox editor هم به همراه این دمو هست....

4jkjua.jpg

wb6zqq.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or