Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من زیاد از اینکه بازی زود منتشر میشه خوشحال نیستم به خاطر دو دلیل ...
یکی اینکه من تا 5-6 ماه دیگه قرار بود یه سیستم خفن جمع کنم دوست داشتم بازی اون موقع منتشر بشه
دلیل دوم هم اینکه داشتم به صورت فشرده روی تقویت زبان انگلیسی کار می کردم که بتونم به خوبی تمام
دیالوگ ها را درک کنم . چون هرچی باشه دیالوگ پردازی و فهم کامل داستان لذت بخش ترین قسمت یک بازی را تشکیل میده ...

کسی میدونه خود بازی دقیقا در چه تاریخی منتشر میشه !؟
سیستم من در حال حاضر اینه به نظرتون میتونم به تنظیمات گرافیکی بالا بازی کنم ! ( البته ببخشید اگر بحث را منحرف کردم )

cpu : 3000 AMD
VGA : 7900 GT GF
RAM : DDR 2GIG GIL
MB : MSI K8N NEO4
جناب شما سيستمت خوبه شايد سي پي يوت ضعيف باشه فريم ريت خوبي هم ميگيري اما ....
بازي 16 نوامبر ريليز ميشه
مطمعن باش اين بازي واسه اجراي درست حسابي و توپ يه 8800GTX ميخاد با يه سي پي يو 4 هسته اي البته اگه الان بخاي بازي كني مطمعنا تا 5-6 ماه ديگه انويديا كارتاي سري 9 رو معرفي ميكنه كه هم به صرفه تره هم قدرت هسته بالاتري داره شما زمانيفار كراي اومد رو در نظر بگير واسه اجراي خوب يه كارت 400 تومني ميخاست اما الان ديگه با 180 تومنم ميشه توپ بازي كرد چه برسه به 600 تومن
اميدوارم منظورمو گرفته باشي
موفق باشي;)

خب بچه ها مثل اینکه بلخره اگر خدا بخواد فردا میتونیم دموی Crysis را بازی کنیم :cheesygri و یکم درجه ی Crysis خونمون را بالا ببریم

البته دموی Crysis قرار بود اواخر ماه سپتامبر در دسترس عموم قرار بگیره که با تاخیر مواجه شد اما مثل اینکه سرانجام ما میتونیم فردا یکمی Crysis بزنیم ...:cool:

گویا کسانی که قبلا بازی را از طریق سایت EA Store ء Pre-Order کرده بودند امروز دموی بازی براشون موجود بود اما دموی Crysis برای عموم فردا در دسترس خواهد بود ..:)

اما با وجود تمام صحبت هایی که تا کنون پیرامون این بازی شده هنوز برای بسیاری این سئوال مطرحه که واقعا تفاوت DX9 و DX10 در چه حدیه و مربوط به چه چیزایی میشه ؟؟؟

سواتی یرلی در آخرین مصاحبه ای که انجام داده اینطور گفته

For single-player the difference is only in visual quality, there are no gameplay differences. Visually the imagery has more depth though 3D post processing, looks more cinematic through motion blur systems interacting and surfaces are more crisper in detail and 3D. The lighting and post processing goes through an extended next-generation HDR rendering system.

In multiplayer when you qualify for very-high settings, that is high-end DX10, you will experience tangible gameplay improvements that actually make tactical difference and lets you feel like you play single player in terms of cinematic

از صحبت های سوات یرلی کاملا مشخصه که تفاوت DX10 و DX 9 در بخش مولتی پلیر بازی نسبت به بخش تک نفره محسوس تره چون علاوه بر جلوه های بصری بر روی گیم پلی بازی هم تاثیر داره ... خود سوات یرلی از آن با عبارت "بهبود محسوس گیم پلی که باعث ایجاد تفاوت تاکتیکی میشه" یاد کرده

اما در بخش تک نفره ی بازی آنطور که سوات یرلی گفته تفاوت فقط به جلوه های بصری مربوط میشه...و در ادامه هم به شرح تفاوت ها به واسطه ی وجود بعضی عناصر DX 10 پرداخته که از آن جمله میشه به 3D post processing ، motion blur و البته یک سیستم Rendering HDR نسل بعد اشاره کرد ...

اما جالبه بدونید بازی Crysis جزو اون دسته از بازی هایی محسوب میشه که نیاز بیشتری به پردازش CPU داره تا GPU .... و سوات یرلی در این ارتباط گفته اگر سیستم شما جزو دسته ی Minimum Reqiurment بازی هست و قصد آپگرید کردن سیستمون را دارید در درجه ی اول پردازشگر سیستمتون را آپگرید کنید و در درجات بعد به ترتیب GPU و Memmory را آپگرید کنید... البته باید به یاد داشته باشید که همیشه باید بین این 3 تا مولفه یک بالانس باشه تا در اجرای بازی مشکلی نداشته باشید

سوات یرلی در ارتباط با Cpu میگه اگر سیستم شما مجهز به پردازشگر چند هسته ای باشه بازی سریع تر و روان تر اجرا خواهد شد و 64 بیت بودن CPU و داشتن مقدار بیشتری Memmory هم به افزایش سرعت مدت زمان بارگزاری بازی کمک میکنه ...خود سوات یرلی برای اجرای بازی یک پردازشگر quad-core را توصیه کرده ...

نتیجه اینکه خرید یک سیستم High End که مجهز به یک کار گرافیک DX10 . پردازشگر چند هسته ای باشه بشدت توصیه میشه

البته سوات یرلی یاد آور شده که اون سیستمی که Crysis در حال حاضر می خواد نسبت به آنچه که FarCry در زمان خودش می خواست اصلا بیشتر نیست و بازی بخوبی بهینه شده بطوری که حتی سیستم های با سخت افزار های تا سه سال قبل هم مد نظر گرفته شده

-----------------------------

ویرایش :

خب دموی Crysis قبل از موعد وعده داده شده بر روی سایت های زیر قرار گرفت
:) ...

شما می تونید دمو را از طریق :

یکی این

http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe

یکی این

http://www.actiontrip.com/files/demos/crysis.phtml

و یک دیگه این

http://www.fileshack.com/file.x/11333/Crysis+SP+Demo

بدانلودید :cheesygri

فقط توجه داشته باشید که برای دانلود از لینک سومی شما باید در سایت مربوطه ثبت نام کنید ....

ویرایش 2 : لینک اول و دوم را من شخصا تست کردم و صد در صد هر دو لینک سالم هستند و کار میکنند ... فقط در نظر داشته باشید که سرور سایت دومی محدودیت bandwidth داره که تا اینجا 23 درصدش پر شده
اما لینک سومی را به دلیل دنگ و فنگ ثبت نام امتحان نکردم ...

حجم دموی Crysis در حدود 1.77 گیگابایت هست و شامل یک مرحله ی Single Player بازی و همچنین Sandbox2 Editor می باشد

....موفق باشید

آخرین ویرایش:
این سیستم مورد نیاز این بازی که تو سایت خودش زده بود:

Minimum system requirements
from Crytek and EA

OS - Windows XP or Windows Vista
Processor - 2.8 GHz or faster (XP) or 3.2 GHz or faster* (Vista)
Memory - 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista)
Video Card -256 MB**
Hard Drive - 12GB
Sound Card - DirectX 9.0c compatible

Recommended System Requirements
from Crytek and EA

OS - Windows XP / Vista
Processor - Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+
Memory - 2.0 GB RAM
GPU - NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar

خوب بازی هم داره میاد و لازمه که تمام درایورها هم آپدیت باشه ! براتون جدیدترین لینک های درایورهای سری Nvidia ور میزارم که بهتون پیشنهاد میکنم که حتما دانلودش کنین : ( تمامی درایورها همین امروز اومدن )

http://www.nvidia.com/object/winxp_169.01.html (Win Xp\Xp media center 32-BIT)
http://www.nvidia.com/object/winxp64_169.01.html (Windows XP x64, Server 2003 x64)
http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_169.01.html (Windows Vista 32-bit)
http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_169.01.html (Windows Vista 64-bit)

سلام
خوبييد خوشيد درسلامتي كامل به سر ميبريد هو...؟:laughing:
بالاخره دموي اين بازي هم رليز شد :)
اول عرض كنم كه گرافيكي كه واسه ركومندد سيستم كرايتك اعلام كرده يعني 8800GTS 640 كاملا درسته واقعا واسه اين بازي يه همچين كارتي ميخاي البته عرض كنم اين ركومندد هست و اپتيمال نيست لذا براي اجرا در رز 1600 به بالا و تنظيمات Very-high دو عدد 8800GTX پيشنهاد ميشود در كل جمع بندي كه من تو فروماي خارجي كردم بازي با سيستم
Processor - Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+
Memory - 2.0 GB RAM
GPU - NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar
40 فريم در رز 1280 در 1024 بيشتر نداده البته قابل بازي كردن هست در اين فريم نه كه نباشه اما تو بازي هاي FPS چنانچه فريم زير 60 يا 50 باشه به شدت افت فريم محسوسه و يه طوري تو حال گيمر ميزنه هر چند در جاهاي مختلف كه كمتر ديتيل داشته تا 70 هم ميره
خب بگذريم من توصيه ميكنم كساني كه قصد دارن دموشو بازي كنن حتما درايور 169.01 رو دانلود كنن طبق بررسي كه كردم فريم ريت رو تو برنامه هاي تست گرافيك مثل 3dmark و ... و همچنين برخي از بازي ها چيزي هول هوش 3-4 فريم اضافه كرده و تو بعضي بازياي ديگه هم به شدت گرافيك بازي رو بهم ريخته
بريم سر مبحث اصلي يعني گرافيك بازي خب گرافيك كه فك همه رو شكسته بازي خيلي خيلي ديتيل داره همه چيز ريز كار شده و بسيار بسيار طبيعي
تصاوير بازي :
low

med

high

very-high

shadow low

med

high

very - high

some shot on 1920

بنده امروز به شدت پي گير دانلود اين دمو هستم اگه بتونم تا امشب دانلود كنم خوبه وگرنه با اين اينترنت گازوئيلي تا 3-4 روز ديگه هم دانلود نميشه/:)

Wow باورم نميشه اينو يه بنده خدايي تو فروم گفته بود باورش سخته برام
Even with SLI 8800 GTXs, I'd still only get 14 FPS max with the very-high detail level @ 1920 x 1200. This game is a beast.

سلام
من دمو رو دانلود دارم می کنم فک میکنم با شب یا فردا تموم بشه
به محض اینکه تموم بشه و اجراش کردم می آم و خبر می دم....
ولی عجب استرسی داره ها :)

خوب بازی هم داره میاد و لازمه که تمام درایورها هم آپدیت باشه ! براتون جدیدترین لینک های درایورهای سری Nvidia ور میزارم که بهتون پیشنهاد میکنم که حتما دانلودش کنین : ( تمامی درایورها همین امروز اومدن )
شما مطمئنی ورژن 169 هست؟
جدیدترین ورژن 163.69 هست که اومده!!!

آخرین ویرایش:
System Info :
Videocard: EVGA GeForce 8800 Ultra
Processor: C2Q Q6600 G0
Mainboard: ASUS Maximus Formula SE
Memory: 4x1GB Kingston HyperX PC6400

PSU: Thermaltake toughpower 700W

Have 25-30 fps .. everything on very high except postprocessing which is on medium. NO aa 16x AF, 1280x1024.

با این وضع باید ببینیم فروش بازی crysis چطور خواهد بود !
من این دمو به دستم نرسیده ولی دموی بتاش وضعم از این هم بدتر بود :

Videocard: XFX 8800 GTS 320MB @ 684-1728-1053
And XFX 8800 GTX 760MB @ 720-1728-1080
Processor: Q6600 @ 3.6 GHz w/ TT BT
Mainboard: ASUS P5K Deluxe
Memory: 2x1GB CORSAIR DDRII 4-4-4-12 1:1
Soundcard: SoundMax HD Audio (on-Board)
PSU: Thermaltake 550w

با 8800 GTS در حالت OC بین 19 تا 22 فریم وبا GTX بین 28 تا 36 فریم !

سلام
من دمو رو دانلود دارم می کنم فک میکنم با شب یا فردا تموم بشه
به محض اینکه تموم بشه و اجراش کردم می آم و خبر می دم....
ولی عجب استرسی داره ها :)

شما مطمئنی ورژن 169 هست؟
جدیدترین ورژن 163.69 هست که اومده!!!

بله مطمعنم
دانلود كن
http://us.download.nvidia.com/Windows/169.01/169.01_forceware_winxp_32bit_english_beta.exe

AM2 AX2 6400+ 3.2ْGhz
eVGA 8800 ULTRA
4GIG DDR2 800
چطور اجرا ميشه ؟؟
نه جون من با این سیستمی که تو داری میخوای درست اجرا نشه.کارت گرافیکی که داری 850 هزار تومان الان تو بازار پولشه.دیگه بقیه ی سیستمت هم که دیگه معلومه دیگه چیه دیگه.من با این سیستم میرم فضا.ارزو دارم که همچین سیستمی داشته باشم.

نه جون من با این سیستمی که تو داری میخوای درست اجرا نشه.کارت گرافیکی که داری 850 هزار تومان الان تو بازار پولشه.دیگه بقیه ی سیستمت هم که دیگه معلومه دیگه چیه دیگه.من با این سیستم میرم فضا.ارزو دارم که همچین سیستمی داشته باشم.

اره که ممکنه درست اجرا نشه...
تا الان چند تا فرم خارجی رو خوندم همه ی کارتا مثل خر توی گل گیر کردن...همین کارت روی 1280*1024 بدون AA داره 30-40 فریم میده که خیلی کمه...
واسه ی همینه میگم وایسیم بنچمارک های درست حسابیش بیاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or