Crysis

سلام من این تاپیک را درست کردم برای بازی Crysis هست..;)

T0_-1_1264055.jpg

Crysis نام دومین بازی هست که استودیوی Crytek قرار است برای PC بسازه...پیش ازین بازی Far Cry در سال 2004 توسط همین استودیو برای PC ساخته شده بود و توانست عده ی بسیار زیادی را مجذوب خود کند...

البته Crysis دنباله ای برای FarCry نیست و هیچ ارتباطی هم با آن ندارد اما در یک مورد این دو با هم مشابهند مکان بازی در هر دوی آنها در زنجیره ای از جزیره هایی واقع شده ...

وقایعCrysis در سال 2019 روی میدهد درست بدنبال افتادن یک شهاب سنگ بسیار بزرگ بدرون یکسری مجمع الجرایر.....در پی این حادثه کره ی شمالی ارتباط جزیره را با تمام منابع و جهان خارج از آن قطع و مسدود می کند ...همانطور که احتمالا اطلاع دارید کره ی شمالی و آمریکا میانه ی خوبی با هم ندارند ازین رو آمریکایی ها هم نیروها و یگان ویژه ای اعزام میکنند تا پی ببرند که در آن منطقه چه خبر است ونتیجه را گزارش دهند...

درحالی که هر دوی این دو کشورها در حال نزاع علیه یکدیگر هستند ، شهاب سنگ از هم باز میشود و سفینه ای بیگانه از آن خارج میشود..همانطور که ممکن است بتوانید تصور کنید این سفینه مجهز به اسلحه های جنون آوری است و در همین احوال سیستم آب و هوایی جهان در هم میریزد و قسمتی از مجمع الجزایر بطور کامل یخ میزند. انسان ها نیز نیروهایشان را با هم متحد می کنند تا با این دشمن جدید و بمراتب خطرناک تر مبارزه کنند... خب این خلاصه ای از داستان بازی بود

T0_-1_1264051.jpg

همانطور که انتظار دارید ، شما در این بازی در نقش یک سوپر قهرمان بازی می کنید تا جهان را نجات بدید در این بازی شما در جنگل ها ..بر روی کوه ها ... در درون شهر ها و در قلب سفینه ی موجودات بیگانه به جنگ میپردازید تا تهدید به بشریت را از میان بردارید...
.
همانطور که میدونید اسلحه ها در بازی های Shooter نقش بسیار مهمی بازی میکنند وCrytek هم ابراز امیدواری کرده که این بازی فصل جدیدی را در بخش اسلحه در بازی های FPS باز کنه...در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که Crytek روی این قسمت بسیار کار کرده و نه تنها هوش مصنوعی انسان ها جالب توجه است و از تاکتیک های نظامی بصورت بسیار واقع گرایانه ای استفاده میکنه حتی موجودات فضایی هم از تاکتیک های خاص خودشون استفاده میکنند تا زندگی را برای هر کسی که ادعای قهرمان بودن دارد را سخت کنند.

حتی جالب توجه تر از همه وعده ی بحران های طبیعی در بازی است تا شرایط را از این هم بغرنج تر کند...بحران های طبیعی مثل زلزله ..شکستن یخ ..ریزش زمین و گردباد دنیای جدیدی را در این بازی خلق خواهد کرد که میتواند بسیار بر جذابیت بازی بیفزاید..

در Crysis تعداد گوناگون و متنوعی از وسایل نقلیه نیز وجود خواهد داشت که شما میتوانید آن ها را کنترل کنید از جمله انواع تانک ها و هلیکوپتر ها..

T0_-1_1264058.jpg

و اما از همه مهمتر در بازی Crysis موتور استفاده شده در آن میباشد با نام Cry Engine 2 ..موتوری که به اعتقاد بسیاری انتظارات از گرافیک و جلوه های وِیژه در بازی های رایانه ای را تغییر خواهد داد..بگذارید به گوشه ای ازویژگی ها و جلوه های بکار رفته در این موتور نگاهی بیاندازیم..

Volumetric Clouds.... Real-time Ambient Maps.... Depth of Field... Motion Blur..... Soft Shadows.... Sneak Peak Crysis.... soft vegetation bending.... high-dynamic range rendering..... sub surface scattering

در این بازی گیاهان را میتوان منهدم کرد و همچنین این بازی از یک تکنیک رند رینگ بسیار پیشرفته در نورپردازی و شبیه سازی ابر ها استفاده میکند برای مثال اگر شما در فضا مشغول جنگیدن با موجودات بیگانه باشید ابرها بر روی هر چیزی که در زیرشان باشد سایه های واقع گرایانه ای خلق میکنند

این ها که گفته شد تنها بخش کوچکی از جلوه ها و تکنیک های بکار رفته در موتور Crytek 2 بود .....Crysis در حقیقت بعنوان یک بازی نسل بعد شناخته میشود و جزو اولین بازی هایی است که بر پایه ی Directx 10 ساخته میشود البته به گفته ی Crytek این بازی با Directx 9 هم سازگار خواهد بود اما برای استفاده از تمام جلوه ها در این بازی به یک کارت گرافیک با پشتیبانی از DirectX 10 نیاز خواهید داشت...هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده اما بنظر نمیرسد که این بازی در سال 2006 روانه ی بازار شود ...اما مطمعنا این بازی یک تجربه ی وافعی از بازی های رایانه ای نسل بعد را برای مشتاقان PC رقم خواهد زد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
خوب جاويد جان درسته كنسول با برنامه نويسي كار ميكنه ولي اون برنامه رو نسبت به سخت افزارش تنظيم ميكنن.وقتي كه مثلا كارت گرافيك كنسول dx10-sm4 ساپورت نكنه چطوري ميشه با برنامه نويسي اونو اجرا كرد؟
خوب حالا به dx كاتري نداريم.نكنه openGL ps3 ميتونه بازي كه بر اساس dx ساخته شده رو با اخرين كيفيت اجرا كنه؟

اره این طور که بوش میاد این خیلی خفن اخه برای چی انقدر خفن و سنگین می کننه اینها بابا درست گفتن ببرید بالا نه این قدر ملت رو اذیت کنید مسخران بابا

اره این طور که بوش میاد این خیلی خفن اخه برای چی انقدر خفن و سنگین می کننه اینها بابا درست گفتن ببرید بالا نه این قدر ملت رو اذیت کنید مسخران بابا
توی این مدت که شما فقط کارت شده ایراد گرفتن ... !
توی تاپیک استالکر همینطور ، اینجا هم همینطور !
عجب گیری کردیم ... گرافیک پایین باشه میگن چرا اینقدر پایینه ، بالا باشه میگن چرا اینقدر بالا ـه !
میشه بگی با کدوم سازیت برقصیم ما ؟؟؟ اصلا چرا اینقدر ایراد میگیری شما ؟
حالا خوبه که 8800 هم داری مگر نه ...
دوستان مگه با dx9 بازی بالا میاد؟؟؟
با dx9 روی XP میاد بالا.کارت dx10 ساپورت هم لازم نیست.

Last edited by a moderator:
توی این مدت که شما فقط کارت شده ایراد گرفتن ... !
توی تاپیک استالکر همینطور ، اینجا هم همینطور !
عجب گیری کردیم ... گرافیک پایین باشه میگن چرا اینقدر پایینه ، بالا باشه میگن چرا اینقدر بالا ـه !
میشه بگی با کدوم سازیت برقصیم ما ؟؟؟ اصلا چرا اینقدر ایراد میگیری شما ؟
حالا خوبه که 8800 هم داری مگر نه ...
علی آقا ... خودت رو ناراحت نکن.... اگر 8800 داشت نمیومد بناله که چرا بازی سنگینه...
all of that is lie
1.gif

خوب جاويد جان درسته كنسول با برنامه نويسي كار ميكنه ولي اون برنامه رو نسبت به سخت افزارش تنظيم ميكنن.وقتي كه مثلا كارت گرافيك كنسول dx10-sm4 ساپورت نكنه چطوري ميشه با برنامه نويسي اونو اجرا كرد؟
خوب حالا به dx كاتري نداريم.نكنه openGL ps3 ميتونه بازي كه بر اساس dx ساخته شده رو با اخرين كيفيت اجرا كنه؟

آره عزیز میشه نتایج مشابه بدست آورد

شما همین PS2 رو در نظر بگیر که سال 2000 وارد بازار شد(اون موقع سخت افزار PS2 اصلا پیکسل شیدر رو ساپورت نمیکرد) ولی به بازیهای سالهای 2005 تا 2006 این کنسول اگه نگاه کنین میبینین که همه چی اعم از نورپردازی و .... رو دارن

یا برای مثال سخت افزار GameCube از DX7 پشتیبانی میکرد در حالیکه نتایجی مشابه و حتی بهتر از XBOX و PC بدست می آورد

و اینو همیشه به خاطر داشته باشین که کلا کارایی و نحوه عملکرد قطعات کنسولها با PC متفاوته

آره عزیز میشه نتایج مشابه بدست آورد

شما همین PS2 رو در نظر بگیر که سال 2000 وارد بازار شد(اون موقع سخت افزار PS2 اصلا پیکسل شیدر رو ساپورت نمیکرد) ولی به بازیهای سالهای 2005 تا 2006 این کنسول اگه نگاه کنین میبینین که همه چی اعم از نورپردازی و .... رو دارن

یا برای مثال سخت افزار GameCube از DX7 پشتیبانی میکرد در حالیکه نتایجی مشابه و حتی بهتر از XBOX و PC بدست می آورد

و اینو همیشه به خاطر داشته باشین که کلا کارایی و نحوه عملکرد قطعات کنسولها با PC متفاوته
این مطالبی که عنوان کردید همش اشتباه هست.
ps2 از همان روز اول از shader model 1 پشتیبانی می کرد ولی چون بازی سازا زیاد باهاش آشنایی نداشتن در بازی های اولیه ازش استفاده نمی شد!
gc اصلا از api دایرکس استفاده نمی کنه و باید بگم که کارتش از ویژگی Texture EnVironment (شبیه pixel shader) و همچنین hardware transform and lighting (T&L) پشتیبانی می کنه و قوی تر از کارت گرافیک ps2 هست. البته gc در هیچ بازی ای نتونسته نتایج بهتر از xbox یا pc بیاره. فکر کنم منظور شما با ps2 بوده!

وقتی که گفته می شه که به فرض کارت گرافیک از shader model 4 استفاده می کنه این یک قابلیت سخت افزاری است که می تونه به فرض سایه ها را به یک نوع خاص که به واقعیت نزدیکتر می باشد رندر کنه و با شبیه سازی و این چیزا که شما می گی نمی شه تولیدش کرد. کاری هم که به فرض dx10 می کنه اینه که به برنامه نویس اجازه می ده که از اون قابلیتی که در کارت گرافیک وجود داره استفاده کامل و بهینه رو ببره! بنابراین اینکه به فرض مثلا بازی ای روی کنسول های حاضر ساخته بشه که بتونه همان سایه زنی ها و یا ویژگی های dx10 رو پیاده سازی کنه یه فرضیه محاله!

دوست عزیز من به تازگی یک 8800 گرفتم مشکلی هم ندارم از لحاظ سیستم تا دوسه سال هیچی مشکلی ندارم ولی بقیه افراد رو میگم علی جون شرمنده واقعا خون ادم رو بجوش میارن

دوست عزیز من به تازگی یک 8800 گرفتم مشکلی هم ندارم از لحاظ سیستم تا دوسه سال هیچی مشکلی ندارم ولی بقیه افراد رو میگم علی جون شرمنده واقعا خون ادم رو بجوش میارن
اوه اوه می گم چرا عکسش تو امضات هست!!!
من تا چند وقت پیش داشتم سیستم رو کاملا ارتقا می دادم..ولی حتی اطراف سری 7000 هم نتونستم زیاد برم چون خیلی زیاد می شد هزینه....
برای داشتن این کارت باید یه سیستم غول هم داشته باشی....

جان اره بهزاد جان مشکلی ندارم از لحاظ سیستم و بعد این بازیها اعصاب ادم رو خورد کردن همه سیستم بالا میخواند اعصابم خورد شد رفتم یک سیستم بالا گرفتم راحت کنم خودم رو

جان اره بهزاد جان مشکلی ندارم از لحاظ سیستم و بعد این بازیها اعصاب ادم رو خورد کردن همه سیستم بالا میخواند اعصابم خورد شد رفتم یک سیستم بالا گرفتم راحت کنم خودم رو
شاید پستم ربطی به تاپیک نداشته باشه...
ولی میتونم بپرسم چه قدر خرج کردی و سیستمت رو کامل معرفی کنی؟؟؟
در ضمن آدم باید سرش به جایی خورده باشه که یه کامپیوتر high end ببنده واسه بازی کردن.... پس کنسول رو واسه چی گذاشتن؟؟؟

از لحاظ سیستم تا دوسه سال هیچی مشکلی ندارم
اگر سیستم high end داشته باشی که روش 8800 نصب شده باشه بیشتر از یک سال نمیتونی دووم بیاری... باید سال دیگه یه کارت جدید ببندی با یه Cpu جدید با مقدار رم بیشتر و نهایتا و اجبارا main....

اگر سیستم high end داشته باشی که روش 8800 نصب شده باشه بیشتر از یک سال نمیتونی دووم بیاری... باید سال دیگه یه کارت جدید ببندی با یه Cpu جدید با مقدار رم بیشتر و نهایتا و اجبارا main....
خوبم جواب میده تا دو سال دیگه مطمئن باش ! همین الان یه بازی رو بگو که الان تو بازاره برای PC و به کارت 8800 نیاز داره برای بازی کردن روی بهترین کیفیت؟!
البته من نمیدونم شما چجور سیستمی رو میگی Highend که تو ایران میبندی ولی من همین الان یه PC درست میکنم که 3 سال راحت راحت جوابگوی کار آدم هست. درسته قیمت میره بالا ولی به راحتی میشه !

در ضمن آدم باید سرش به جایی خورده باشه که یه کامپیوتر high end ببنده واسه بازی کردن.... پس کنسول رو واسه چی گذاشتن؟؟؟
اون دیگه به طرف بستگی داره. مثلا من خودم هیچی رو PC عوض نمیکنم حالا میخواد اون PC ی که دارم قیمتش 10 برابر یه کنسول باشه ! درسته که خرید کنسول خیلی خیلی به صرفه تره ولی اگه کاملا اینجوری بود که شرکتایی مثل Alienware ورشکست میشدن;)

والا بحثش اینجا جاش نیست ولی من هم با Death Knight موافقم......برای من هم هیچی جای pc رو نمی گیره...الان هم توان خرید 360 رو دارم ولی نظر من عکس نظر شما هست .
اگه pc رو کنسول حساب کنیم می شه گفت یه کنسول آچار فرانسه ای رو صاحب هستیم(چه مثالی هم زدم)

خوبم جواب میده تا دو سال دیگه مطمئن باش ! همین الان یه بازی رو بگو که الان تو بازاره برای PC و به کارت 8800 نیاز داره برای بازی کردن روی بهترین کیفیت؟!
البته من نمیدونم شما چجور سیستمی رو میگی Highend که تو ایران میبندی ولی من همین الان یه PC درست میکنم که 3 سال راحت راحت جوابگوی کار آدم هست. درسته قیمت میره بالا ولی به راحتی میشه !

اون دیگه به طرف بستگی داره. مثلا من خودم هیچی رو PC عوض نمیکنم حالا میخواد اون PC ی که دارم قیمتش 10 برابر یه کنسول باشه ! درسته که خرید کنسول خیلی خیلی به صرفه تره ولی اگه کاملا اینجوری بود که شرکتایی مثل Alienware ورشکست میشدن;)

یعنی قیمت بالا مهم نیست؟!!!:confused:

سیستمی که بنونه 3 سال با آخرین کیفیت بازیها رو اجرا کنه بالای یک میلیون خرج داره

تازه اگه مشکل کنترل بازیهای اول شخصه یه موس و کیبورد واسه کنسول بخر حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or