Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

بنده هم از زمان آتاری 2600 که خیلی ها
هنوز به دنیا نیومنده بودن دارم بازی می کنم.
ما هم سال 93-94 بازی میکردیم اینقدر واسه مردم کلاس نمیگذاریم
69.gif

پ.ن:کلا چیز جدید نمیگی....یا میگی AITD 2008 خیلی خفنه....یا میگی من آتاری 2600 داشتم
69.gif

من خودم هم با Crysis حال کردم. خوب این تاپیک ها برا اینه که
تبادل اطلاعات صورت بگیره. بنده هم از زمان آتاری 2600 که خیلی ها
هنوز به دنیا نیومنده بودن دارم بازی می کنم. اکثر بازی های معروف
کمودور 64 - آمیگا 500 - آی بی ام 386 رو هم تموم کردم.
اگه اینجا بیام بگم THE LAST NINJA III بازی معرکه ای بود
خوب معلومه عجیبه ولی کار بدی نکردم!
به هر حال نکته سنجی عزیزان قابل تقدیر است چون شبکه ای هایی
هم هست که سالی !!!!!!!!!!! یک پست هم تو هیچ کدوم از
انجمن هاش داده نمیشه. خوب حتی اگه اینجا فحش هم بخوریم میشه
به فال نیک گرفت.
كسي اينجا نگفت شما چرا از AITD خوشت مياد.
فقط اين دو تا بازي هيچ ربطي به هم ندارن. سبكاشون فرق داره.
مثل اينكه بخواي ماريو رو با COD مقايسه كني!!!!!!

دوستان بی خیال چه فرقی داره
اینجا تاپیک یکی از محبوب ترین بازی های PC هست با اینجور پستها باعث می شیم راهی جز بستن تاپیک برای مدیران باقی نباشه اجازه بدید دوست داران این بازی از گفتگو و تبادل اطلاعات بهره مند بشن

خوب این تاپیک ها برا اینه که
تبادل اطلاعات صورت بگیره
بله همینطوره اما هر تاپیکی هدف و موضوع خاص به خودش رو داره وباید در همون راستا درش بحث بشه نه اینکه بیای تو تاپیک Crysis Warhead بگی AITD بازی خفنیه !! خو برفرض این درست باشه ولی ربطش به این تاپیک چیه؟
بنده هم از زمان آتاری 2600 که خیلی ها
هنوز به دنیا نیومنده بودن دارم بازی می کنم. اکثر بازی های معروف
کمودور 64 - آمیگا 500 - آی بی ام 386 رو هم تموم کردم.
بله دقیقا!!! بنده هم همین دیروز بود که اولین بازیه(Crysis Warhead) عمرمو تجربه کردم و میشه گفت 2 روزه که گیمر شدم!! حالا که چی؟ نکنه این افتخاره که یکی بیاد بگه من فلان بازیو در سال 90 روی فلان کنسول یا PC بازی کردم ؟؟ یا از سال فلان تا حالا من گیمرم!!!
اگه اینجا بیام بگم THE LAST NINJA III بازی معرکه ای بود
خوب معلومه عجیبه ولی کار بدی نکردم!
کسی نگفت شما کار بدی میکنی فقط میگم هر چیزی در جا و مکان خودش باید گفته بشه

من گرفتمش رو درجه ی gamer(high و با AA 2x بازی میکنم چیز زیاد جدیدی نداره ولی اکشنش خیلی بیشتر شده و اسلحه و ماشین های جدید داره...
باید ببینیم آیا این بازی فروش خوبی میکند تا به یک عنوان انحصاری برای pc تبدیل شود؟
این باید برای pc بمونه...الهی آمین :praying:

من گرفتمش رو درجه ی gamer(high و با AA 2x بازی میکنم چیز زیاد جدیدی نداره ولی اکشنش خیلی بیشتر شده و اسلحه و ماشین های جدید داره...
باید ببینیم آیا این بازی فروش خوبی میکند تا به یک عنوان انحصاری برای pc تبدیل شود؟
این باید برای pc بمونه...الهی آمین :praying:

دقیقا
اگه بازی کنسولی بشه که خز میشه سریع
دیگه کسی براش تره هم خورد نمی کنه.
الان دیگه گرافیک PC دو رده از قویترین کنسول های عرف
قویتر است و CRYSIS به نظر بنده قوینترین بازی PC از نظر استفاده از
تمام قدرت گرافیکی کارت هست.
البته یه بازی دیگه هم بود که کنسولی شد و خز شد ولی همه می دونن
من نمی گم که ایجاد حساسیت نکنه. اگه اون شرکت طمع نمی کرد و بازی رو فقط رو PC میداد الان اوضاع یه جورایی بهتر بود براش آبروشم نمی رفت.

در کل بازی خوبی بود.
گرافیک عالی.
صداگذاری عالی.
فقط من موندم چرا انقدر زود تمام شد.
تا شروع کردم به بازی کردن دیدم تمام شد.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
خیلی مدت زمانش کم بود.
ولی مثل نسخه قبلی گل کاشت.برای امتحان سیستم هم خیلی خوبه.

یه مشکلی دارم، تو همون اوایل بازی یه جا که دو تا هواپیما یه هواپیمای دیگه رو میزنن یه لودینگ داره فکر کنم اسم مرحله shore leave باشه به 82 یا 86 بعضی وقتا هم م99 میرسه قفل میشه یعنی بازی هنگ میکنه میرم تو ویستا دوباره میام بازم همون برنامه مشکل سخت افزار هم ندارم
کارت 4850 با ccc 8.8.9 رم سه تا 1 گیگ سی پی یو هم 6600 دو هسته ای فریم هم تا قبل از هنگ حدود 50 هست dx10 هم هست.

راستش بازی خوبیه از نسخه ی قبلی هم بهتره اما تنها نکته ی بدش optimize بازی هست که اصلا بهتر نشده تقریبا همون فریم رو می ده حتی یکم کمتر اما خوب با توجه به شلوغ تر شدن بازی و بهبود گرافیکی این مورد زیاد توی چشم نمیاد

یه مشکلی دارم، تو همون اوایل بازی یه جا که دو تا هواپیما یه هواپیمای دیگه رو میزنن یه لودینگ داره فکر کنم اسم مرحله shore leave باشه به 82 یا 86 بعضی وقتا هم م99 میرسه قفل میشه یعنی بازی هنگ میکنه میرم تو ویستا دوباره میام بازم همون برنامه مشکل سخت افزار هم ندارم
کارت 4850 با ccc 8.8.9 رم سه تا 1 گیگ سی پی یو هم 6600 دو هسته ای فریم هم تا قبل از هنگ حدود 50 هست dx10 هم هست.
مرسی از کمک :confused: البته هنوز همون مشکل ادامه داره:-"

مرسی از کمک :confused: البته هنوز همون مشکل ادامه داره:-"
دوست عزیز،

شما سورس بازیت ایراد داشته به احتمال زیاد یا اینکه درایور کارتت مشکل سازه ،یکی از این 2 تا حالت هست.

بازی رو از یه DVD دیگه نصب کن.اگر حل نشد ، سعی کن از مرحله ی قبلش دوباره بازی کنی...

درایور کارتت رو هم عوض کن،اگر بازم حل نشد ویندزت رو عوض کن و بازی رو دوباره نصب کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or