Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

سلام.من بازي كرايسيس رو نمي تونم تو ويندوز ويستا بازي كنم :( گرافيك بازي از همون اول خراب ميادش.مدل گرافيكم 4870 ساپ فاير هست . درايور جديدشم گرفتم باز هم نشد :( اگه كسي ميتونه كمك كنه ! مرسي

من شاید این حرفی که میزنم زیاد ربطی به این تاپیک نداشته باشه اما مربوط به دو نسخه ی عرضه شده این بازی میشه .این دو عکس که کیفیتشون هم زیاد خوب نیست رو بببنید .کدوم از این دو عکس رو تو بازی دیدید؟ رادار بازی رو ببیند یا اون یکی که سلامتی شخصیت بازی رو نشون میده.هیچ کدوم رو من تو بازی ندیدم.حتی sniper که باهاش هدف رو گرفته اینا تو بازی نبوده.اگه هست بگید.ممنون میشم .اگه نیست پس این کدوم کرایسیس هست.

1222942936.jpg

1222972967.jpg

سلام.من بازي كرايسيس رو نمي تونم تو ويندوز ويستا بازي كنم :( گرافيك بازي از همون اول خراب ميادش.مدل گرافيكم 4870 ساپ فاير هست . درايور جديدشم گرفتم باز هم نشد :( اگه كسي ميتونه كمك كنه ! مرسي

دوست عزیز،
این مشکل رو چند نفر دیگه هم با 4870 داشتن،بهتره درایور کارتت رو کامل Remove کنی و بعد نسخه ی 8.10 beta رو دانلود و نصب کنی.شاید مشکل حل شد.

شمایی که کارت ATI دارید باید بیشتر از اینا صبور باشید، این مشکلات با درایورای ATI و تداخلشون با بقیه ی نرم افزارا زیاد پیش میاد.

من شاید این حرفی که میزنم زیاد ربطی به این تاپیک نداشته باشه اما مربوط به دو نسخه ی عرضه شده این بازی میشه .این دو عکس که کیفیتشون هم زیاد خوب نیست رو بببنید .کدوم از این دو عکس رو تو بازی دیدید؟ رادار بازی رو ببیند یا اون یکی که سلامتی شخصیت بازی رو نشون میده.هیچ کدوم رو من تو بازی ندیدم.حتی sniper که باهاش هدف رو گرفته اینا تو بازی نبوده.اگه هست بگید.ممنون میشم .اگه نیست پس این کدوم کرایسیس هست.

فکر می کنم که اینا مربوط به نسخه های اولیه ی Crysis هست که هنوز بازار هم نیمده بود، و توی نمایشگاههای بازی به مردم دمو می دادن،
اما الان بازی هم رادار داره هم Sniper،چه فرقی می کنه چجوری باشه؟

شاید خیلی ها ندونن،ولی از روز اول قرار نبود چیزی به اسم nano Suit توی Crysis وجود داشته باشه... قرار بود suit تو بازی این شکلی باشه و هیچ کدوم از خاصیت هایی که الان داره رو قرار نبود داشته باشه...

10mmvpc.jpg

بازی هم از زمانی که برای اولین بار معرفی شد(اواخر 2005) تا 2007 که خود Crysis عرضه شد خیلی تغییرات داشت حتی از لحاظ گیم پلی و محتوای بازی(محیط های بازی هم شامل میشه...قرار بود خیلی راحت بین محیط های سرد و یخ زده و محیط های عادی جزیره رفت آمد کنیم...که دیدید اصلا همچین چیزی تو بازی قرار داده نشده)

این عکس ها هم متعلق به 3 تا تریلر هست(این چیزایی که الان تو عکس ها دیدید هیچ وقت تو دسترس مردم قرار نگرفت تا از نزدیک ببینن و بازی کنن،تریلر ها هم به صورت Cam بودن)
تریلر ها هم خیلی طولانی بودن (هر کدوم حدود 15-20 دقیقه) و آخر هر تریلر هم وقتی میخواست وارد محیط یخ زده بشه تریلر تموم میشد و همه تو کف میموندن اون تو قرار ـه چه چیزی باشه.

اینم اولین تستم با Warhead Benchmark که با بالاترین تنظیمات و رزولوشن 1680*1050 گرفتم:

11hgbdl.jpg

همونطور که می بینید بررسی سایت Techspot هم متوسط فریم رو برای 280 برابر 28 فریم نشون می ده که فقط نیم فریم از کارت اور شده ی من بیشتره!

آقایون
من بازی رو نصب کردم
کرک رو هم کپی کردم ولی وقتی میخوام برم داخل بازی یک اروری میده که میگه رجییستر من غلط هست و 2 تا گزینه داره DONE DON'T CONTINUE
DONEرو بزنم دوباره همین پیغام میاد و اگه اون یکی رو بزنم میگه رجیستر شما غلطه
بازیمم از وست خریدم
اگه میشه یک کمکی بکنید ممنون

آقایون
من بازی رو نصب کردم
کرک رو هم کپی کردم ولی وقتی میخوام برم داخل بازی یک اروری میده که میگه رجییستر من غلط هست و 2 تا گزینه داره DONE DON'T CONTINUE
بازیمم از وست خریدم
منم از وست خريدم و همين ارورو ميداد ولي وقتي كركشو كپي كردم درست شد.
همونطور که می بینید بررسی سایت Techspot هم متوسط فریم رو برای 280 برابر 28 فریم نشون می ده که فقط نیم فریم از کارت اور شده ی من بیشتره!
فرشيد خيلي خفن كارتتو اور كردي.:eek: چيكار كردي؟:biggrin1:
ميگم 280 هم همينجوري اور ميشه؟

آقایون
من بازی رو نصب کردم
بازیمم از وست خریدم
وقتی CR رو کپی کردی، باید به اینترنت وصل بشی تا مثلا اکتیو شه، فایل Paul.dll رو باید با اصلی جابجا کنیا.

فرشيد خيلي خفن كارتتو اور كردي.:eek: چيكار كردي؟:biggrin1:
ميگم 280 هم همينجوري اور ميشه؟

کار خاصی نکردم،فقط کارت من خیلی خوب اور شده، 280 رو هم اگر اور کنید بیشتر از این اور نمیشه، به خاطر اینکه هر دو از یه تراشه استفاده می کنن و یه سقف فرکانسی دارن، منتهی چون فرکانس 260 پایین تره ،افزایش راندمانش با اور بیشتره.

آخرین ویرایش:
وقتی CR رو کپی کردی، باید به اینترنت وصل بشی تا مثلا اکتیو شه، فایل Paul.dll رو باید با اصلی جابجا کنیا.

کار خاصی نکردم،فقط کارت من خیلی خوب اور شده، 280 رو هم اگر اور کنید بیشتر از این اور نمیشه، به خاطر اینکه هر دو از یه تراشه استفاده می کنن و یه سقف فرکانسی دارن، منتهی چون فرکانس 260 پایین تره ،افزایش راندمانش با اور بیشتره.

شما نرم افزاری اور کردی یا سخت افزاری؟

شما نرم افزاری اور کردی یا سخت افزاری؟

من سخت افزاری اور کردم،اما فرقی نمی کنه،در هر دو حالت اگه کارتت درس اور شده باشه، راندمان یکیه، اما خوبی اور سخت افزاری اینه که اگه ویندوزتم پاک کنی تنظیماتت عوض نمیشن و توی همه ویندوزا هم کار می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or