Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

فقط بگم من گرافیک بازی واسم مهم نیست...به خاطر اینکه سیستم خوبی هم ندارم دارم روی Medium بازی میکنم....
ولی اینو بگم که هر کسی که میگفت Crysis اکشن نداره جمع کنه بند و بساط رو بره،بازی شدیدا اکشنش زیاد شده خیلی هم درگیر کننده درست شدن...من روی Delta بازی رو شروع کردم،فوق العاده هم دارم از بازی لذت میبرم...
شما هم زیاد تو قید و بند گرافیک نباشین...گیم پلی بازی رو بچسبین که اگر FPS باز باشین واقعا یه حالی به جگرتون میده :love:

N1 Crytek :love:
خدايي راست ميگه.
منم دارم رو مديوم بازي ميكنم. ولي خيلي حال ميده. انقدر اكشن شده انگار داري COD4 بازي ميكني.:biggrin1:
من به گيم پليش به اندازه ي گرافيكش نمره ميدم.:love:

گرافیک بازی روی Medium هم از خیلی بازی های روز بیشتر ـه.
دیشب یه باگ دیدم ازش عکس گرفتم گفتم بذارم :دی فعلا تنها باگی که دیدم همین بوده :دی

یه سری Screen shot هم گرفتم دیگه اگر دلتون خوست میتونید اینجا ببینید
http://www.xfire.com/screenshots/djmj/

5c725abb0d86ae1945afe7fcc7436533f7dd08dd.png

جواد من قصدم از این پست اینه که بگم این عکس جن چیه گذاشتی تو آواتارت نمیدونی من ناراحت قلبی دارم خدایی نکرده(زبونت لال:biggrin1:)
الان اصلا نمیتونم پستاتو بخونم
عوضش کن جان جواد:biggrin1:

از صبح نشستم پاش واقعا گیم پلی بازی عالی شده یکی از دلایل مهمشم اینه که توی قبلی دشمنا سگ جون بودن ولی تو wARHEAD سریعتر میمیرن برای همین سرعت بازی بیشتر شده و بیشتر کیف میده !!!

از صبح نشستم پاش واقعا گیم پلی بازی عالی شده یکی از دلایل مهمشم اینه که توی قبلی دشمنا سگ جون بودن ولی تو wARHEAD سریعتر میمیرن برای همین سرعت بازی بیشتر شده و بیشتر کیف میده !!!
دقیقا همینطوره.راستی هوش مصنوعی واقعا پیشرفت کرده ها!!مخصوصا اون جونورا!:cheesygri

یکی از دلایل مهمشم اینه که توی قبلی دشمنا سگ جون بودن ولی تو wARHEAD سریعتر میمیرن
خوب روی چه Lvl ـی بازی میکنی ؟ من روی Delta بازی میکنم از لحاظ health به نظر من هیچ فرقی نکردن،وقتی به بدن و دست وپا بزنی خیلی دیر میمیرن! بعضا هم میخوابن دوباره بلند میشن...ولی خوب من همه رو head میکنم :دی

دلیل اصلی اینکه گیم پلی بازی خیلی بیشتر به چشم میاد اینه که حتی 1 لحظه هم تنها نیستی...همش تو اکشن...بالاخره یکی هست که سر ـه جنگ باهات داشته باشه :دی

جواد من قصدم از این پست اینه که بگم این عکس جن چیه گذاشتی تو آواتارت نمیدونی من ناراحت قلبی دارم خدایی نکرده(زبونت لال:biggrin1:)
الان اصلا نمیتونم پستاتو بخونم
عوضش کن جان جواد:biggrin1:
آواتار موقتی بود baw :دی
آواتار اصلی داشت درست میشد که الان ملاحظه میکنی :دی

من همين الان بازيو رو Hard تموم كردم.:cool:
كوتاه بود ولي خيلي حال داد.:love:
هوش مصنوعيش بهتر شده بود. فضايي ها كه ماشا الله از من هم باهوشتر بودن.:biggrin1:
ولي كره ايها از نسخه ي قبلي زودتر ميمردن.

بازی رو روی Delta تموم کردم.یه مقداری بازی کوتاه بود که برای یه Expansion یه امر طبیعی حساب میشه.از نظر داستانی یه مقداری ابتدایی بود و در اصل وظیفه اصلی Psycho که رسوندن کانتینر بود یه کار پیش پا افتاده در بازی محسوب میشه. در اصل اگر دقت کنید اخر شماره اول وقتی وارد ناو جنگی میشدید.یکی از این فضایی های چهار پا البته کوچیک رو میدید فکر کنم کل کاری که Psycho توی این نسخه انجام داد رسوندن اون کانتینر حاوی فضاییِ بود.Boss Fight اخر بازی هم چنگی به دل نمیزد.چون نسبت به نسخه قبلی زیاد درگیر کننده و سخت نبود.در کل روند بازی برای یه Expansion خیلی عالی بود.

ممد اینم جوییدی ؟
تازه کلی طولش دادم اینقدر شد:دی بریم تو کار Stalker

آخرین ویرایش:
خداييش نگين به ما چه
يكم حس همدردي گيمي داشته باشين

شما به جاي من بودين چه ميكردين خودكشي يا ديوونه شدن

الان شما ها بازي تموم كردين هنوز بازي به دست من نرسيده

خدايا هيچ كس شهرستاني نكن (اينم يه دعا براي گيمرها )

بازی رو روی Delta تموم کردم.یه مقداری بازی کوتاه بود که برای یه Expansion یه امر طبیعی حساب میشه.از نظر داستانی یه مقداری ابتدایی بود و در اصل وظیفه اصلی Psycho که رسوندن کانتینر بود یه کار پیش پا افتاده در بازی محسوب میشه. در اصل اگر دقت کنید اخر شماره اول وقتی وارد ناو جنگی میشدید.یکی از این فضایی های چهار پا البته کوچیک رو میدید فکر کنم کل کاری که Psycho توی این نسخه انجام داد رسوندن اون کانتینر حاوی فضاییِ بود.Boss Fight اخر بازی هم چنگی به دل نمیزد.چون نسبت به نسخه قبلی زیاد درگیر کننده و سخت نبود.در کل روند بازی برای یه Expansion خیلی عالی بود.
ممد اینم جوییدی ؟ :دی
من هنوز تموم نکردم،ولی فکر کنم آخرش باشم...بعد از اینکه تموم شد،یکبار دیگه Crysis رو میرم،پشت بندش هم اینو :دی حال میده نه ؟

من فقط موندم این اقتابوسا توی بازی چقدر پر AI :cheesygri وهستند واینکه اصلا چطور این برنامه نویسای لعنتیشون برای اینا Path Find نوشتن باید 3D باشه سیستم PathFind شون که هر چی فکر میکنم بیشتر پشمام میریزه :((

من فقط موندم این اقتابوسا توی بازی چقدر پر AI :cheesygri وهستند واینکه اصلا چطور این برنامه نویسای لعنتیشون برای اینا Path Find نوشتن باید 3D باشه سیستم PathFind شون که هر چی فکر میکنم بیشتر پشمام میریزه :((
اينو خوب اومدي.
مخصوصا چون بازي تقريبا Open Worldهه هوش مصنوعيه اين مدلي نوشتن براش خيلي سخته.
كلا اين بازي تو مسائل تكنيكي حرف اولو ميزنه.
تو مسائل ديگه هم حرف دومو ميزنه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or