Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

با سلام خدمت دوستان.

خیلی ها گفتند که من با این سیستم می تونم فقط روی مدیوم بازی کنم. ولی من روز hight بالا آوردم و بازی کاملا" روان و جزابه.
mb.abit an 52 v
+cpu :amd 4600
vga.8600gt 1gb.ddr2
ram: 2gig batriot bus 800

دوست عزیز اجرای بازی در DX 9 و DX 10 هیچ فرقی با هم نداره چون بیشترین تنظیمات بازی یعنی Enthusiast برای هر دو موجود هست.
نظر شما درسته اما هیچ هیچ هم فکر نکنم باشه.100% تغییرات کوچکی توش هست.حداقل همین روان اجرا شدن بازی تو DX10 نسبت به DX9 .

نظر شما درسته اما هیچ هیچ هم فکر نکنم باشه.100% تغییرات کوچکی توش هست.حداقل همین روان اجرا شدن بازی تو DX10 نسبت به DX9 .
اتفاقا هیچ فرقی نداره:دی من خودم روی هر روی ویندوز امتحان کردم.در ضمن روی DX 9 فریم ریت بالاتر هست پس روون تره:دی
اگه ممکنه یه برنامه ای بدید که بتونم فریم رو بفهمم؟ از کجا می تونم دانلود کنم؟
میتونی با زدن ~ وارد کنسول بشی و کدِ R_displayinfo 1 رو بزنی همه جزییات و فریم ریت نشون داده میشه.

ویرایش:
خوب چون DX9 جزئیات گرافیکی پایینی داره فریم ریتش بالاست
اصلا به خاطر این نیست که جزییات توی DX 9 کمترِ کلا همه ی بازی ها در Vista نسبت به XP فریم پایین تری میدن.
در ضمن این فرق ها اینطوری نیست که بشه به راحتی تشخیص داد.
هیچ فرقی نیست چون من یه جا رو در هر دو ویندوز عکس گرفتم و مقایسه کردم.هیچ فرقی وجود نداره.اگر راضی نمیشی میخوای عکس بزارم.

آخرین ویرایش:
توی محیط های شلوغ 45.50 و محیط های معمولی فریم 55 و بعضی وقت ها و 59.60 بدون تیک زدن گیم. تازه اگه گرافیکمو اورکلاک کنم شاید فریم بهتری بگیرم.

اتفاقا هیچ فرقی نداره:biggrin1: من خودم روی هر روی ویندوز امتحان کردم.در ضمن روی DX 9 فریم ریت بالاتر هست پس روون تره:biggrin1:
خوب چون DX9 جزئیات گرافیکی پایینی داره فریم ریتش بالاست.در ضمن این فرق ها اینطوری نیست که بشه به راحتی تشخیص داد.

1GB Ram:blushing:
CPU P4 3.2:blushing:
8600 Gt 512 MB DDR2
پس من با این سیستم احتمالا باید بیخیال بشم دیگه ها؟!...
چون مثل اینکه بازی سنگینتر هم شده از قبل!
کرایسیس قبلی با ویستا روی medium و 1024x768 no AA فریم 15تا بزور میگرفتم حالا میگم روی xp برم امیدی ha؟

دوست عزیز اجرای بازی در DX 9 و DX 10 هیچ فرقی با هم نداره چون بیشترین تنظیمات بازی یعنی Enthusiast برای هر دو موجود هست. ............................. داستان بازی سطحی کار شده ولی کار خوبی که سازنده های بازی انجام دادن این بود که خط داستانی جدیدی را در بازی ایجاد کردن و از همان خط داستانی قبلی استفاده نکرده اند.میشه گفت تمامی حرف های Crytek در مورد بهینه سازی بازی درست نبوده و هر چه قدر گرافیک بازی پیشرفت کرده به همان میزان هم بازی سنگین تر شده.افکت های استفاده شده در بازی پیشرفت خوبی داشته اند و کیفیت اتش ها و انفجار ها هم خیلی بهتر شده است.من در تنظیمات Enthusiast با رزولوشن 1024 در 768 حدود 30 فریم میگیرم.امیدوارم با عرضه پچ نرخ فریم ریت بالا تر بیاد.
دوست من ممنون که جواب دادی امروز بازی رو تمام کردم.اما راجب فرق DX 10 ,و DX9 باید بگم تفاوت وجود داره اصولا نحوه نورپردرازی dx10 متفاوت هستش البته نه خیلی زیاد ولی در DX10 نور ها بسیار بهتر وبیشتر از dx9 هستند.البته سنگینتر پردازش میشه.(تقریبا این تفاوت در تمام بازی هایی که از هز دو DX پشتیبانی میکنند بچشم میخوره)
راستی کارت شما چیه؟
البته با عکس گرفتن زیاد معلوم نمیشه شما توی هر دو ویندوز یه مرحله رو لود کن (ترجیحا روز باشه با نور خورشید-مرحله اول)چند دقیقه بازی کن یا فیلم بگیر متوجه میشی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or