Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

دوستان ، به نظر من این بازی با خود Crysis در زمینه جزئیات گرافیکی و اجرا شدن روی سیستمهای مختلف زیاد فرقی نداره .
من همونطور که در صفحات قبل گفتم با تنظیمانی تونستم 40 فریم بگیرم . اما یه مقدار که جلوتر رفتم دیدم که گاهی اوقات افت فریم بالایی داره . کلا خیلی خیلی سیستم خفنی می خواد تا خوب اجرا بشه در جزئیات بالا .من الان یه مقدار کارتم رو اورکلاک کردم تا بتونم راحتتر با همون تنظیمات(نه جزئیات بالا) بازی کنم .
البته یه مشکلاتی وجود داره :
1- نمی دونم چرا روی رزولیشن 1024*1280 گاهی اوقات موس توی منو قاطی می کنه . حالا این مشکل از کرکه یا نه نمی دونم اما اینجوری می شه که وقتی موس رو مثلا می گیری روی Single Player چند گزینه پایینتر رو انتخاب می کنه . در همه جا همینطوره . اما وقتی رزولیشن رو می ذارم رو 768*1024 درست می شه . روی همون رزولیشن هم زمانی که رزولیشن رو عوض می کنم و دوباره می ذارم روی 1024*1280 درست می شه اما اگه دوباره بخوام بیاد تو بازی همون مشکل هست .
2- بعضی صحنه ها اشیاء ظاهر میشه . یعنی وقتی جلو میری یک دفعه سنگهای کوچک جلوت ظاهر می شن یا چمن در میاد .

این مشکلات در خود کرایسیس موجود نبود .

من با این سیستم رو چه حالتی میتونم بازی کنم؟
mb:abit an52v
cpu:amd 4600
vga:8600gt.1gig.ddr2
ram:2gig patriot bus 800
با این سیستم تو ویستا چه فریمی می گیره؟اصلا" فرق میکنه؟
سلام،

می تونی در 800*600 یا 1024 بازی کنی، اما چون CPU ی شما هم ضعیف هست، مینیمم فریمی که می گیری خیلی پایینه ،تجربه ی بازی واقعی رو نمی تونی بگیری.

دوستان ، به نظر من این بازی با خود Crysis در زمینه جزئیات گرافیکی و اجرا شدن روی سیستمهای مختلف زیاد فرقی نداره .
من همونطور که در صفحات قبل گفتم با تنظیمانی تونستم 40 فریم بگیرم . اما یه مقدار که جلوتر رفتم دیدم که گاهی اوقات افت فریم بالایی داره . کلا خیلی خیلی سیستم خفنی می خواد تا خوب اجرا بشه در جزئیات بالا .من الان یه مقدار کارتم رو اورکلاک کردم تا بتونم راحتتر با همون تنظیمات(نه جزئیات بالا) بازی کنم .
البته یه مشکلاتی وجود داره :
1- نمی دونم چرا روی رزولیشن 1024*1280 گاهی اوقات موس توی منو قاطی می کنه . حالا این مشکل از کرکه یا نه نمی دونم اما اینجوری می شه که وقتی موس رو مثلا می گیری روی Single Player چند گزینه پایینتر رو انتخاب می کنه . در همه جا همینطوره . اما وقتی رزولیشن رو می ذارم رو 768*1024 درست می شه . روی همون رزولیشن هم زمانی که رزولیشن رو عوض می کنم و دوباره می ذارم روی 1024*1280 درست می شه اما اگه دوباره بخوام بیاد تو بازی همون مشکل هست .
2- بعضی صحنه ها اشیاء ظاهر میشه . یعنی وقتی جلو میری یک دفعه سنگهای کوچک جلوت ظاهر می شن یا چمن در میاد .

این مشکلات در خود کرایسیس موجود نبود .
سلام،
مشکل اولی مربوط به بازی هست و تغییر رزولوشن، چند بار که بین Window Mode و Full Screen سوییچ کنی مشکل حل می شه.
مشکل دوم هم مربوط به بازی نیست از AF و میدان دید هست که اشتباه محاسبه می شه و با همه ی کارتها هم این مشکل نیست و بصورت پیش فرض در بازی خاموشه و فعال کردنش فریم رو پایین تر میاره، اما با درایورهای جدیدتر مشکل باید برطرف شه.

من سیتمم اینه میشه بگید خوبه یا نه
cpu:amd athlon x2 5000+ 2*2.6
vga:9500gt 512mb ddr3
ram:2gb
شما باید بتونی Warhead رو در 1024*768 و Mainstream با فریم خوبی بازی کنی،با تنظیمات High هم می تونی تست کنی، شاید از پسش بر بیاد!

اولا که لزومی نداره که حتما 60 فریم بگیریم،بالای 30 فریم قابل قبول هست اما بین 50 تا 60 بازی نرم و طبیعی میشه.

دوما با 2 تا کارت GTX 280 SLI میشه فریم بالای 50 رو توی رزولوشن بالا توی Crysis WarHeadگرفت، پس چنین سیستمی وجود داره،Far Cry رو هم که دیگه هر کارت کم قیمتی از پسش بر میآد.

بازی هم با کارتای Nvidia بهینه شده اما شاید با درایورهای جدیدتر چند فریم بیشتر بشه گرفت.

منظور من همینه که با یه کارت کم قیمت هم بشه کرایسیسو روون ران کرد
بعد کمتر کسی پول واسه دو کارت 280 میده درسته؟

منظور من همینه که با یه کارت کم قیمت هم بشه کرایسیسو روون ران کرد
بعد کمتر کسی پول واسه دو کارت 280 میده درسته؟
بله،با شما موافقم، کسانی که 2 تا کارت دارن درصد بسیار کمی از گیمر ها رو تشکیل میدن.;)

Processor:Intel C2Q 6600-OC To 3 Ghz
Motherboard:Abit IP35PRO
Memory:4GB
Video Card:ATI RADEON HD4850(CrossFire) OC
1-در حالت CF هنوز مشکل داره؟
2-چند فریم در هر دو حالت بگیرم خوبه؟

در بازی Crysis که مشکل CF حل شده بود،در Warhead رو هم که هنوز بنچی ازش ندیدم، اینو دیگه شما تست کن و نتیجه رو بگو

ولی قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه، درایور 8.9 رو حتما نصب کن،توی Crysis افزایش راندمان داشته.

سلام

من با این سیستم وتلوزیون خونه که یه Sony هست و 46" و Full HD در رزولیشن 1920 با آخرین تنظیمات بدون هیچ مشکلی دارم بازی میکنم . بسیار بسیار لذت بخشه که با این شرایط بازی رو میبینی .

4850 ، 2 Gig ram ، و 5200 CPU

سلام

من با این سیستم وتلوزیون خونه که یه Sony هست و 46" و Full HD در رزولیشن 1920 با آخرین تنظیمات بدون هیچ مشکلی دارم بازی میکنم . بسیار بسیار لذت بخشه که با این شرایط بازی رو میبینی .

قابل توجه كسايي كه ميگن 4850 بدرد نميخوره.

سلام

با اخرین تنظیمات چند فریم میگری وحداقل فریمت چقدره؟توی vista اجرا کردی یا xp ؟اگه توی xp اجرا کردی یه بار هم توی ویستا وبا DX10 اجرا کن وشرایط رو بگو
(با تشکر از شما)

با اخرین تنظیمات چند فریم میگری وحداقل فریمت چقدره؟توی vista اجرا کردی یا xp ؟اگه توی xp اجرا کردی یه بار هم توی ویستا وبا DX10 اجرا کن وشرایط رو بگو (با تشکر از شما)
دوست عزیز اجرای بازی در DX 9 و DX 10 هیچ فرقی با هم نداره چون بیشترین تنظیمات بازی یعنی Enthusiast برای هر دو موجود هست. ............................. داستان بازی سطحی کار شده ولی کار خوبی که سازنده های بازی انجام دادن این بود که خط داستانی جدیدی را در بازی ایجاد کردن و از همان خط داستانی قبلی استفاده نکرده اند.میشه گفت تمامی حرف های Crytek در مورد بهینه سازی بازی درست نبوده و هر چه قدر گرافیک بازی پیشرفت کرده به همان میزان هم بازی سنگین تر شده.افکت های استفاده شده در بازی پیشرفت خوبی داشته اند و کیفیت اتش ها و انفجار ها هم خیلی بهتر شده است.من در تنظیمات Enthusiast با رزولوشن 1024 در 768 حدود 30 فریم میگیرم.امیدوارم با عرضه پچ نرخ فریم ریت بالا تر بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or