Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

مکمل یعنی چی؟!!!

یعنی یه ورژن جدید از بازی که تغییرات زیادی در اون انجام نشده وفقط ممکنه مثلا یه داستان جدید و یک سری مراحل جدید داشته باشه . اما مثلا Far Cry 2 بلکل نسبت به 1 کش کنفیکن شده پس Expension نیست .

دوستان با اين سيستم ميشه كيفيت خوبي از بازي گرفت يا نه
evga 8800 gts 640 mg 320 bit

cpu amd 6000

ram 2

مانيتور هم lg wid 20 با ريزوليشن
1680 . 1050
فریم خوبی می گیری،اما با تنظیمات Gamer و نه Enthusiastو رزولوشن پایین تر یعنی 1440*900 یا 1280*1024

تنها چیز مسخره این بازی که داره منو میکشه اینه که سیستمی وجود نداره که در فول دیتیل 60 فریم بده
یه زمانی فار کرای بود که فک کنم تو سری 6 خورده شد ولی الان سه چهار سری گرافیک قوی هم که اومد بعد انتشار این بازی هنوز توش موندن :smoke1:
پس مردم کی باس لذت کامل از گرافیک این بازی ببرن :pepsi:
حالا جالب اینجاست که تا حالا دیدید تو باکس کارت گرافیکها بازی اورجینال کرایسیس بزارن خدا وکیلی این شرکت سود خوبی واسه انویدیا میاره :yes:
بازی که هنوز با هیچ کارتی اپتیمایز نیست مسخرست واقعا؟:yawn:
البته بگم من خودم این بازی رو دوست دارم ولی نمیدونم چرا موقعی که میشینم پاش حرسمو در میاره:dozing::dozing:

کسی این بازی رو با تنظیمات very high اجرا کرده.اگه کسی هست یه چند تا عکس مثل من بذاره ببینیم گرافیک بالای این بازی چه طوریه.سیستمم متوسط اجرا کرد و فقط یک گزینه رو veryhigh گذاشتم.مابقی رو امتحان نکردم.همینطوری 12 تا 18 فریم میگیرم.vga:7600 gs 512 mb cpu:3.2 2 mb ram:1 gb /667
البته تا 2 ماه دیگه هم رم و هم گرافیکو عوض میکنم.( حالا کو تا سی پی یو هم عوض کنم):-":love:

http://irapic.com/uploads/1222123693.jpg

http://irapic.com/uploads/1222106857.jpg

http://irapic.com/uploads/1222148083.jpg

روی سیستم من چطوری کیفیتش؟

گرافیک 512gt8600
cpu Q6600 core2
رم 4گیگ
شما هم می تونی 800*600 یا 1024*768 رو با تنظیمات MainStream یا همون "متوسط " بازی کنی که خیلی جالب نیست!

گرافیکت اصلا با بقیه ی سیستم تناسبی نداره!

تنها چیز مسخره این بازی که داره منو میکشه اینه که سیستمی وجود نداره که در فول دیتیل 60 فریم بده
یه زمانی فار کرای بود که فک کنم تو سری 6 خورده شد ولی الان سه چهار سری گرافیک قوی هم که اومد بعد انتشار این بازی هنوز توش موندن :smoke1:
حالا جالب اینجاست که تا حالا دیدید تو باکس کارت گرافیکها بازی اورجینال کرایسیس بزارن خدا وکیلی این شرکت سود خوبی واسه انویدیا میاره :yes:
البته بگم من خودم این بازی رو دوست دارم ولی نمیدونم چرا موقعی که میشینم پاش حرسمو در میاره:dozing::dozing:
اولا که لزومی نداره که حتما 60 فریم بگیریم،بالای 30 فریم قابل قبول هست اما بین 50 تا 60 بازی نرم و طبیعی میشه.

دوما با 2 تا کارت GTX 280 SLI میشه فریم بالای 50 رو توی رزولوشن بالا توی Crysis WarHeadگرفت، پس چنین سیستمی وجود داره،Far Cry رو هم که دیگه هر کارت کم قیمتی از پسش بر میآد.

بازی هم با کارتای Nvidia بهینه شده اما شاید با درایورهای جدیدتر چند فریم بیشتر بشه گرفت.

با سلام
خوب وقتی سری 9 و سری 200 هست و دیگه سری 8 داره
از رده خارج میشه چه انتظاری میشه داشت؟
تازه سری های ATI بسیار بالا هم هست.
خوب فرق PC با کنسول در همینه. فرق همه یا هیچ نیست
اجرای بازی نسبی است
از 6200 کارت گرافیکی داریم تا سری 200
از سلرون هم سی پی یو هست تا چهار هسته ای جدید

متاسفانه دارندگان PC برای بازی باید مرتب برای ارتقای دستگاه
هزینه کنند . ولی در کل هیچچی بازی PC نمیشه. این بازی هم
که می بینی در قد و قواره کنسول نیست.

به به به!! بالاخره warhead جان اومد!:groupwave: واقعا خوش بحال PC دارها!:biggrin1: از ته دل اين مصيبت بزرگ را به همه كنسول داران تسليت ميگم!:biggrin1:

پ.ن: انصافا
warhead زده رو دست Crysis اصلي!
41.gif

من با این سیستم رو چه حالتی میتونم بازی کنم؟
mb:abit an52v
cpu:amd 4600
vga:8600gt.1gig.ddr2
ram:2gig patriot bus 800
با این سیستم تو ویستا چه فریمی می گیره؟اصلا" فرق میکنه؟

من با این سیستم رو چه حالتی میتونم بازی کنم؟
mb:abit an52v
cpu:amd 4600
vga:8600gt.1gig.ddr2
ram:2gig patriot bus 800
با این سیستم تو ویستا چه فریمی می گیره؟اصلا" فرق میکنه؟
رو تنظيمات Mainstream يا همون Medium.
تو ويستا اگه رمت پايين باشه فريم پاييني ميگيري ولي شما رمت مناسبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or