Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

فکر کنم DC سفارش بدی برات بیارن ...
میشه از Steam هم خرید کرد ...
فکر کنم از سایت Play-ASia هم بتونی بخری ... .
ميشه يه توضيح بدي چه جوري بايد از اين سايت Play asia بخريم؟
طريقه ي پرداخت پول چوريه؟
چقدر هزينه ي پستش ميشه؟
اگه كسي تا حالا از اينجا خريده بياد يه توضيح كاملتر بده.

ميشه يه توضيح بدي چه جوري بايد از اين سايت Play asia بخريم؟
طريقه ي پرداخت پول چوريه؟
چقدر هزينه ي پستش ميشه؟
اگه كسي تا حالا از اينجا خريده بياد يه توضيح كاملتر بده.

با مستر کارت و یا ویسا کارت​
بستگی به نوع پست داره دیرتر و یا زودتر قیمتاش فرق داره​
گمرک ایران هم در نظر بگیر
Economy Air Bubble

Type: Airmail
Duration: 5-10 days
Tracking: No
Insured: Yes

US$ 4.90 (~3.45 EUR)​
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////​

Economy Air Box

US$ 7.40 (~5.21 EUR)​
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////​

EMS Speedpost

Type: Courier
Duration: 3-5 days
Tracking: Limited

US$ 41.40 (~29.13 EUR)​

دوستان بازي ديروز عصر شركت تكين قرار داد با بازي استالكر

من ديروز سفارش دادم تا امروز ظهر نوشت اماده به ارسال تا دو روز ديگه هم بدستم ميرسه

من هميشه بازي ها از تكين خريد مي كنم تا به حال هيچ دير كرد نداشته

از همه شركت ها هم زودتر بازي آورد

با سلام

این بازی پس کرک شده و آماده هست؟ یعنی می تونیم تهیه کنیم؟
کدوم نسخه خوبه؟ کسی هست دانلود کرده باشه؟

کسی بازی کرچه چطوریاست؟ مثل CRYSIS با نقشه های جدید هست
یا فرقی هم کرده ؟

با مستر کارت و یا ویسا کارت​
بستگی به نوع پست داره دیرتر و یا زودتر قیمتاش فرق داره​
گمرک ایران هم در نظر بگیر
Economy Air Bubble

US$ 4.90 (~3.45 EUR)​
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////​

Economy Air Box

US$ 7.40 (~5.21 EUR)​
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////​

EMS Speedpost

Type: Courier
Duration: 3-5 days
Tracking: Limited

US$ 41.40 (~29.13 EUR)​

دوست عزیز . می شه بگی حالا اگه مستر کارت یا ویزا کارت نداشتیم باید چه کار کنیم ؟

یا فرقی هم کرده ؟
خطِ داستانی همون خطِ داستانی Crysis هست ولی اینبار از دید Psycho
هنوز کرکش نیومه:
gamecopyworld.com
هر وقت بیاد، اولین جا اینجا میاد
این بازی از SecuROM استفاده میکنه و سایت GCW هم بازی هایی که از این نوع قفل استفاده میکنن کرک براشون نمیزاره.
ولی برای آنلاین بازی کردن باید سریال crysis رو توی بازی بزنید.
سوالی دارید بپرسید.

منبع؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
با سلام

این بازی پس کرک شده و آماده هست؟ یعنی می تونیم تهیه کنیم؟
کدوم نسخه خوبه؟ کسی هست دانلود کرده باشه؟

یا فرقی هم کرده ؟

هنوز کرکش نیومه:
gamecopyworld.com
.
من دارم خودم دانلودش میکنم. البته از Direct2drive . 2 تا بازی میاد. یکی singleplayer و یکی multiplayer. که به ترتیب crysis warhead و crysis wars اسمش هست. داستان همون داستانه ولی از زاویه ای دیگه. از اونطرف جزیرهو یک شخص یا قهرمان دیگه. بخش چند نفره هم 21 نقشه هست و به بازی قبلی یک گیم پلی اضافه شده.

لازمه ایم خبرو بدم که این بازی نیازی به crysis نداره و کاملا جدا هستش ولی برای آنلاین بازی کردن باید سریال crysis رو توی بازی بزنید.
سوالی دارید بپرسید.

آخرین ویرایش:
هنوز کرکش نیومه:
gamecopyworld.com

لازمه ایم خبرو بدم که این بازی نیازی به crysis نداره و کاملا جدا هستش ولی برای آنلاین بازی کردن باید سریال crysis رو توی بازی بزنید.
سوالی دارید بپرسید.

:laughing: خیلی جالب شد من نمیدونستم خوب شد گفتی نیازی به Crysis نداره جالبیش این بود که کاملا اطلاع رسانی کردین برای آنلاین زدن به سریال نیاز داریم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
حتما اگر سوالی بود خدمت میرسیم:biggrin1::laughing:

بازی دیگه صد در صد تو بازاره.اینقده این بازی رو دوست دارم که نگو.خداییش خیلی قشنگه.:love:

حالا هر بازی که میخواد بیاد باید 1000 بار تو تاپیک بزنیم که 100 درصد اومده یا نه یک زحمت بکشین تو تورنت سرچ کنید ببینین اومده یا نه بعد زنگ بزنین این شرکت هایی که میارن ببینین کی پخش میکنن که نیایین اینجوری همش پست بزنین

آخرین ویرایش:
:laughing: خیلی جالب شد من نمیدونستم خوب شد گفتی نیازی به Crysis نداره جالبیش این بود که کاملا اطلاع رسانی کردین برای آنلاین زدن به سریال نیاز داریم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
حتما اگر سوالی بود خدمت میرسیم:biggrin1::laughing:

حالا هر بازی که میخواد بیاد باید 1000 بار تو تاپیک بزنیم که 100 درصد اومده یا نه یک زحمت بکشین تو تورنت سرچ کنید ببینین اومده یا نه بعد زنگ بزنین این شرکت هایی که میارن ببینین کی پخش میکنن که نیایین اینجوری همش پست بزنین
اولا پستی رو که زدم یادم رفت که بگم فردا فروشگاه فرزین تو مجتمع ولی عصر روبروی بازرگانی میاره.بعدش هم دعوا نداریم که.شما اینقدر با خشونت حرف میزنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or