Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

جواد شوخی میکنی میخای اورجینال بگیری؟:biggrin1:
آره اگر خدا بخواد میخوام اریجینال خور کنم ایندفعه :دی
فکر کنم قیمت اصلی بازی 25$ هست...اگر یکی با انصاف پیدا شه بازی رو DVD بیاره 30-35 بده که چه بهتر :love:

آره اگر خدا بخواد میخوام اریجینال خور کنم ایندفعه :دی
فکر کنم قیمت اصلی بازی 25$ هست...اگر یکی با انصاف پیدا شه بازی رو DVD بیاره 30-35 بده که چه بهتر :love:
منم می خوام ارجینالشو با Pack بگیرم،اگه کسی خواست بیاره منم می خوام.

سلام

این بازی توی امازون 30 دلاره. که اگه بخواد بیاد دبی باید پول Shipment و مالیات و .. می خوره. حدودا باید 40 هزاز تومن اگه طرف منصف باشه و نخواد خودش بخوره بپردازین.

اینم سایت امازون برای این بازی :

Crysis Warhead

یا علی ...

دانلود کریسیس اومد البته بدون کرک
http://thepiratebay.org/torrent/4400440/Crysis_WarHead_2008___Fps___Not_Cracket___Eng
seed هم 1 هست:biggrin1:
خوب،به نظر می آد که Image اصلی هست بالاخره این می شه مرحله ی 1، اما Chiniese هست، حالا فک میکنید چقدر باید برای مرحله ی دوم- CR- منتظر موند؟؟

من که واسه آنلاینشم شده حاضرم بابت ارجینالش پول بدم، کسی نمی تونه بخره؟؟

تو کامنت های torrent چند نفر گفتند که Fix بازی Crysis نسخه ی 1.2.1 با Warhead هم کار می کنه،کسی بازی رو دانلود کرده که این موضوع رو بتونه بررسی کنه که راسته یا نه؟؟

ویرایش:Protection این بازی هم مانند Spore و Secu ROM هست و تنها اجازه ی 3 بار نصب رو میده،خیلی از گیمرهایی که بازی رو خریدن از این مساله شاکی شدن.
اینجاست که Fix بازی به درد همه می خوره، حتی اونایی که بازی ارجینال رو می خرن!

آخرین ویرایش:
fix که اصولا چیز خوبیه!! خرید بازی ارجینال فقط در بحث cd-key مفیده که مهم هم همونه.
در ضمن تا الان که دو گروه RELOADED و Razor1911 بازی رو کرک کردن. مشکل چیه؟!
(توی توضیحات این ریلودد ذکر شده بود که کرک هم ضمینه شده!! دومی هم مثلا کار گروه razor هست!!)
http://www.sumotorrent.com/details/1709091/Crysis Warhead RELOADED.html
http://www.sumotorrent.com/details/1707793/Crysis.Warhead-Razor1911.html

من نمی دونم جدیدا چرا بازیها چرا اینجوری شده . اون از استالکر که هنوز بیرون نیومده . این هم از کرایسیس که هنوز خبر درست و حسابی ازش نیست .
اگه قرار هم باشه از استیم بیاد بیرون که باید مدتی منتظر کرک شدنش باشیم .

Crytec اعلامیه استخدام برنامه نویس برای کار با Cry engine 2 برای کنسول PS3 داده .... آیا Crysis برای PS3 خواهد آمد ؟

یه چیزی مگهcry engine 2 موتور انحصاری crytec نیست پس چطور برنامه نویس این موتور کارمند کرایتک نیست ؟؟

یه چیزی مگهcry engine 2 موتور انحصاری crytec نیست پس چطور برنامه نویس این موتور کارمند کرایتک نیست ؟؟
Crytek درخواست استخدام یک برنامه نویس ps3 رو داده!! یعنی برنامه نویسی که به ساختار و مبانی ps3 آشنا باشه و بتونه موتورشون رو بیشتر ابتیمایز کنه!! یا هر چیزی مثل این.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or