Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

شما فعلا خوشحال باش چون بازی به هیج وجه امروز به دستت نمیرسه:biggrin1:
لول :دی
لینکی چیزی از بازی نیست؟ تیمی کرک ـش نکرده ؟

ویرایش: گشتم،فقط 2 تا تورنت پیدا شد...هیچ کدوم هم Seed ندارن و توی کامنت ها هم ملت به ماهیت تورنت شک دارن :دی پس فعلا تا فردا پس فردا منتظر بازی نباشید.

http://www.mininova.org/search/?search=crysis+warhead

آخرین ویرایش:
فعلا که هیچ کدوم از لینکای تورنت واقعی نیستند، روی Steam هم از فردا -18 سپتامبر-قراره بیاد

بعدم از کجا معلوم که کرک بشه زود؟؟ ، معلوم نیست Protection ش چی باشه!:confused:

خوب دیگه ادامه شماره اول هست و یه جورایی جذاب هست دیگه واسه کسایی که شماره اول رو رفتن
گرافیک بازی هم یکم پایین اوردن که دیگه نیاز به ابر رایانه نباشه:D
امیدوارم مثل شماره اول جذاب باشه دوستم گفت فردا بازی رو میاره برای فروش نمیدونم تا چه حد راست میگه:confused:

خوب دیگه ادامه شماره اول هست و یه جورایی جذاب هست دیگه واسه کسایی که شماره اول رو رفتن
گرافیک بازی هم یکم پایین اوردن که دیگه نیاز به ابر رایانه نباشه:D
امیدوارم مثل شماره اول جذاب باشه دوستم گفت فردا بازی رو میاره برای فروش نمیدونم تا چه حد راست میگ
گرافیکو که بالا بردن فقط قراره دیگه سیستم بالاتری از قبلی نخواد!
البته اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید:cheesygri
==============================
دوا...دوا...هی هی...دوا.....دوا...هی هی
حالا چه امروز چه فردا چه فرقی فوکوله جفتش دوتاس دیگه...
حالا از اون بگذریم خودمونیم هیچ فرقی با کرایسیس نداره فقط انگار داری بازی رو از اول بازی می کنی...
بستگی داره از چه زاویه ای نگاه کنی البته ( Nomad....Psycho )...
این روزها همه از زاویه ای دیگر بازی می سازند شما چه طور ؟
=========
پ.ن : پست از این مذخرف تر دیدی ؟:biggrin1:
یه پیشنهاد!
میگم سایت یه مسابقه بذاره و توش به بهترین و بدترین امضا و پست و آواتارو این چیزا نفری یه BMW جایزه بده.
بعد مثلا به این پستم با اجازه ی صاحبش جایزه ی فلان ترین پستو بده.
ها چطوره؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوا...دوا...هی هی...دوا.....دوا...هی هی
حالا چه امروز چه فردا چه فرقی فوکوله جفتش دوتاس دیگه...
من معنی این مدل پست دادن شما رو نمیفهمم(لازم هم نیست بفهمم!)

حالا از اون بگذریم خودمونیم هیچ فرقی با کرایسیس نداره فقط انگار داری بازی رو از اول بازی می کنی...
بله بسیار ممنون.

بستگی داره از چه زاویه ای نگاه کنی البته ( Nomad....Psycho )...
این روزها همه از زاویه ای دیگر بازی می سازند شما چه طور ؟
Crytek هم می خواد همین کار رو بکنه و نشون بده توی اون چند مرحله ای که psycho گم و گور شده بود چه اتفاق هایی براش افتاده...;)

یه خرده هم از لحن نظز آمیز پست هاتون کم کنید جای دوری نمیره...سایت احتمالا سایت گیم هست نه مرکز طنز!;)

پ.ن : پست از این مذخرف تر دیدی ؟
یه کم خودت روش فکر کن!!!

جواد جان مگه قرار نبود بازی رو اوریج بگیری؟:biggrin1: پس این پست چیه؟
میگیرم عزیز من :دی الان تو این وضعیت من کی رو گیر بیارم واسم اوریج بیاره...میخوام بازی رو از Steam بخرم.چون واسم الکی گرون در نمیاد.فقط زحمت DL ـش میمونه :|

ببخشید میدونم که اینجا جاش نیست ولی تو قسمت مشکلات انگار کسی نیست جوابمو بده بخاطر همین اینجا مطرح کردم بازم معذرت میخوام:

مشخصات سیستم من اینه :
Graphic 9600 Gt 1Gb
Cpu : 6600 core 2 quad
ram : دوتا Gail یک گیگ = 2GB
M.b :Giga Ep35 Ds3R
رزولوشن بازی : 1680x1050 چون مانیتورم lcd هست(20 اینچ) اگه بخوام پایینتر بزارم خیلی بد میشه.
باز کرایسس با سیستم من خیلی راحت روی High اجرا میشه بدون هیچگونه مشکلی اما بعد از یه مدت مثلاً نیم ساعت یک دفه فریز میکنه کل کامپیوتر هنگ میکنه و هیچی حتی کیبرد هم کار نمیکنه مجبور میشم ریستارت کنم.
من گرافیک بازی رو روی medum هم گذاشتم اما بازم اینجوری میشه.
بنظرتون مشکل از چیه ؟ راستی Gamespot سه تا پچ برا بازی گذاشته این سه تا بدرد مشکل من میخورن ؟
[
ممنون از راهنمائیتون.

درایور کارت گرافیک رو باید آپدیت کنی از سایت Nvidia.com

پچ ها فریم بیشتر میدن

اگه خواستی اینم لینک خرید Crysis + Update 1.2.0 , 1.2.1 + Trilers + Wallpapers

http://www.30ds.com/Card/add.php?PID=13150001U012D

2 DVD
2000 تومان
www.BaziMarket.com

آخرین ویرایش:
میگیرم عزیز من :دی الان تو این وضعیت من کی رو گیر بیارم واسم اوریج بیاره...میخوام بازی رو از Steam بخرم.چون واسم الکی گرون در نمیاد.فقط زحمت DL ـش میمونه :|

جواد شوخی میکنی میخای اورجینال بگیری؟:biggrin1:
این استیم چیه میشه به ما هم بفهمونی اینو(استیم رو؟):biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or