Crysis Warhead

شایعات مبنی بر ساخته شدن بازیه جدیدی از سری Crysis رو تایید کرد و از سایت این بازی هم پرده برداری کرد
official website for Crysis Warhead
وقتی که وارد سایت می شوید Logo و عکسی را میبینید که فردی هست با سری تراشیده .همچنین او Nano suit هم بر تن داره و اسلحه ای هم به دست دارد.
بزرگترین سوالی که پیش میاد اینه که Warhead نسخه ای کامل از سری Crysis است یا expansion pack هست برای نسخه ی PC ؟
همچنین این سوال پیش میاد که Warhead اغاز گر این سری بر روی consoles است یا خیر؟
پیش بینی میشود که اطلاعات بیشتری در هفته ی اینده پخش بشود
warhead_teaser.jpg

اين بازي يك بازي جديد و جدا هست كه داستان موازي با Crysis اصلي دارد . بازي در پاييز امسال به صورت انحصاري براي PC عرضه ميشود . ( اين يكي دو تا سري 9 فكر كنم بخواد ) بازي از ورژن قوي تر و بهينه سازي شده CryENGINE 2 استفاده ميكنه و البته اين اولين بازي كه توسط استودويو Budapest شركت Crytek ساخته ميشود . بازيكن ها در نقش Sergeant Sykes بازي ميكنند كه يكي از شخصيت هاي اصلي Crysis بوده است . حوادث بازي هم زمان با قسمت اصلي اتفاق ميافتد . بازي شامل اسلحه ها و وسايل نقليه جدا هست . همچنين داري بخش campaign فوق العاده . همچنين بازي داراي قسمت هاي جديد multiplayer هست . ( فكر ميكنم اون عكس هايي كه چند وقت پيش از Crysis 2 به صورت شايعه پخش شده بود عكس هاي همين بازي بود ) همچنين David DeMartini كه Global General Manager شركت EA هست ابراز خوشحالي كرده از عرضه اين بازي و همچنين Crysis يك بازي عالي و blockbuster franchise فوق العاده اعلام كرده است . هميچنين اطلاعات بيشتر از بازي در تابستان منتشر ميشود

چند تا نکته این Sergeant Sykes همون Psycho هستش
همچنین گفته شده که nano suitـــی که Psycho استفاده میکنه از امکانات بیشتری بهره میبره
منبع
EA امروز BoxArt رسمی بازی رو هم نمایش داد و بالای این BoxArt شما میتونید علامت Games For Windows LIVE رو ببینید که خب این یعنی که این بازی از امکانات GFWL هم استفاده میکنه
BoxArt:
crysiswarheadbox.jpg

خوب بازی را دوبار نصب کردم که یک مقایسه با شماره قبل داشته باشم
فریم بازی که خیلی بهتر از شماره 1 بود . انفجار ها هم عالی هست .
اون مرحله قطار هم یکی از زیباترین مراحل بازی هست
نکته جالب انتی بازی هست که می تونید تا 16 ببریدش بالاو بر عکس شماره 1 زیاد افت فریم نمیکنه وقتی انتی می بری بالا واقعاشبیه فیلم میشه اگه این کار انجام بدید

درکل تمام خاطرات اون موقع زنده شد

حسین میگم توئم بیکاری ها...:d:dمیری سراغ بازی های قدیمی...:d:d
دوستان کدوم یکی گرافیکش عظیمتره؟شماره یک یا warhead?
زیاد فرقی ندارن حسین جان...:d:d

دوستان کدوم یکی گرافیکش عظیمتره؟شماره یک یا warhead?

ببين جفتشون مكمل هم هستند !!
در واقعا ميشه گفت warhead اون نيمه ي دارك ـه كرايسيس اصلي هست :d
چون بيشتر توي اب و هواي برفي و يخ زده و تاريك ميگذره !
اما شماره اصلي فقط اواخر بازي برفي و يخي و تاريك ميشه !
جفتشون در يك سطح هستند
جفتشون رو 10 بار تموم كن حداقل !!! :d

به نظرم گرافیک warhead یکم از شماره ی اصلیش بهتر بود. در واقع بهترین گرافیکی که تو عمرم دیدم فعلا همین crysis warhead هستش. یه عکس هم ما بذاریم::d
tkshgppuh6og1txx13wj.jpg

از شماره ی قبلیش هم فریم بهتر تری میداد.:d

حسین میگم توئم بیکاری ها...:d:dمیری سراغ بازی های قدیمی...:d:d

.=
بازی داریم تا بازی این با بقیه فرق می کنه خودت هم خوب میدونی این هر بار بری چیزی های جدید توش پیدا میکنی و برات تازگی داره
باید خودت تو روزلیشن بالا تجربه اش کنی تا بفهمی چی می گم
جفتشون عالین فقط شماره 1 فریم کمی میده و بهینه نیست .
اره شماره 1 کمی فریم کمتر میده
جفتشون رو 10 بار تموم كن حداقل !!! :d
100 در 100 تایید میشه واقعا ارزش داره

بازی داریم تا بازی این با بقیه فرق می کنه خودت هم خوب میدونی این هر بار بری چیزی های جدید توش پیدا میکنی و برات تازگی داره
باید خودت تو روزلیشن بالا تجربه اش کنی تا بفهمی چی می گم
حسین اگه تو الان داری تو گرافیک بالا تجربه میکنی من زمان عرضه بازی تجربه کردم...:d:d
در کل ادم وقتی که به بازی 2 یا 3 بار تجربه میکنه دیگه براش تکراری میشه:|:| حالا هرچقدر هم که این بازی بزرگ باشه...در کل میگما...:d:d
جفتشون رو 10 بار تموم كن حداقل !!!
به نظرت خیلی زیاد نیستش...:d:d

سلام بچه ها.میدونم اینجا جاش نیست ولی خواهشا این سوالمو جواب بدین منم بعد از مدت ها هوس کردم این بازیرو دوباره نصب کنم.من نسخه ستاپ اصلی رو دارم ولی بعد از اینکه بازی رو نصب کردم کرکش هم ریختم ولی کلیک می کنم رو بازی این پیام dont send میده.من قبلا این بازی رو یکی دو سال پیش 5 بار تموم کردم ولی الان نمیدونم چرا پیام میده.اگه کرکش مشکلی داره لطفا لینک کرک سالمشو بدین.ممنون.[-o<:neutral:
windows: seven 64bit
cpu: core i7 960 3.2ghz
vga: msi gtx580 twin frozor
ram: corsair 6gb tripale channel 1600mhz
بفرما دوست عزیز اینم لینک دانلود کرک بازی...
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_crysis_warhead.shtml

سلام
اقا منم بازی رو ریختم.
رزلوشن 1080x1920 نداره؟؟
اگه داخل تنظیمات گرافیکی نباشه خوب یعنی نداره دیگه...:d:d
:D
نه بابا!! پلنگ :d زرنگ :d
حالا اینا که شوخی بود اما خواستم بدونم کلا نداره و یا مشکل از منه!!(چون باسم یکم تعجب اور بود این بازی خفن نداره)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or